Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : stream kod nasıl girilir?

lion5454
22-03-2008, 00:34
Selam arkadaşlar aranıza ben yeni geldin. Kunuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.stream menülü bir cihaz kullanıyorum nasıl *** giriliyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

juli
22-03-2008, 02:47
arkadasi yanlis bilgilendirdiniz, girilir arkadasim..

juli
22-03-2008, 02:52
lion5454 (Only the registered members can see the link)
*** menüsüne giriş sarı+mavi+yeşil+menü tuşlarıyla mümkün olur arkadasim.aramiza hos geldiniz....

lion5454
23-03-2008, 01:16
Çok teşekür ederim.Aranızda olmaktan gurur duyuyorum.:tsk:

memik
05-06-2008, 18:21
HERKESE SELAMLAR at 1030 sunny den 8300 cı 12 01 A5 streme çevrilmiş cihazıma şifre girerek hangi kanallar nasıl seyredilir öğretn bizde öğrenelim birde bilgisayarla güncel kk+ dosyası atılarak aynı işlem gerçekleşmiş olurmu yani şifreleri çözmek mümkün mü? yardımcı olan arkadaşlara teşkkürler

HCakir
05-06-2008, 18:58
HERKESE SELAMLAR at 1030 sunny den 8300 cı 12 01 A5 streme çevrilmiş cihazıma şifre girerek hangi kanallar nasıl seyredilir öğretn bizde öğrenelim birde bilgisayarla güncel kk+ dosyası atılarak aynı işlem gerçekleşmiş olurmu yani şifreleri çözmek mümkün mü? yardımcı olan arkadaşlara teşkkürler

Hotbirdde ***leri elle girerek izleyebileceğiniz en popüler kanal polsatdır..!

qorku
26-12-2008, 22:25
lion5454 (Only the registered members can see the link)
*** menüsüne giriş sarı+mavi+yeşil+menü tuşlarıyla mümkün olur arkadasim.aramiza hos geldiniz....

Arkadaslar bende araniza yeni katildim ve benim uydu o sekilde girmedi sifre menusune
baska bi yolu yokmu bunun ?
O tuslara bastigimda sistem kitleniyor bi sure sonrada kapanip acilior...

hallederiz
27-12-2008, 00:37
Arkadaslar bende araniza yeni katildim ve benim uydu o sekilde girmedi sifre menusune
cihaz bilgilerinizi verirseniz daha iyi yardımcı oluruz

JeReMo
27-12-2008, 00:47
cihaz bilgilerinizi verirseniz daha iyi yardımcı oluruz

arkadaşımın cihaz bilgileri 12.01.A5 stream menüye ben çevirdim ama yarına kadar bekleyemedi forumdan yardım istiyor.
:8[1]:

*** menüsüne giriş sarı+mavi+yeşil+menü tuşlarıyla mümkün ama cihazın fişi çekilip tekrar takıldığı zaman sistem kendini resetliyor.
ve bunun düzelebilmesi için softcam tekrardan atılması gerekiyor.

qorku
27-12-2008, 00:51
arkadaşımın cihaz bilgileri 12.01.A5 stream menüye ben çevirdim ama yarına kadar bekleyemedi forumdan yardım istiyor.
:8[1]:

Cihaz bilgileri Jeremo arkadasimizin dedigi gibidir.

qorku
28-12-2008, 16:10

Bu soruya cevap verebilecek kimse yokmu gercekten ??? Sorun hala devam ediyor..

hallederiz
29-12-2008, 09:29
Bu soruya cevap verebilecek kimse yokmu gercekten ??? Sorun hala devam ediyor..
sarı-mavi-yeşil-menü dene olmazsa sarı-menü dene

JeReMo
04-01-2009, 17:35
sarı-mavi-yeşil-menü dene olmazsa sarı-menü dene

sari - mavi - yesil - menu tusladigim zaman cihazin onunde c6as yaziyor daha sonra 5 rakami yaziyor ve cihaz kapanip aciliyor. tekrar sunny veya ora yazilimi yuklesem olay normale donermi ? kaon veya sunny normal yailimi yukledigim zaman digi tv yi izleyebilecekmiyim yardimlarinizi bekliyorum

hallederiz
04-01-2009, 19:00
sari - mavi - yesil - menu tusladigim zaman cihazin onunde c6as yaziyor daha sonra 5 rakami yaziyor ve cihaz kapanip aciliyor. tekrar sunny veya ora yazilimi yuklesem olay normale donermi ? kaon veya sunny normal yailimi yukledigim zaman digi tv yi izleyebilecekmiyim yardimlarinizi bekliyorum
buradan sistemine uygun olan yazılımı yükle sorun düzelecektir
Only the registered members can see the link