Orijinalini görmek için tıklayınız : 12.03.a5 stream menü absat ok biss ok
cemfrozen
24-03-2008, 13:07
en sonunda 12.03.a5 şasesinede stream menü buldum
burdan indirebilirsiniz Only the registered members can see the link
atmUP usr le yükleyiniz btm yazılımıdır güncel softcam ve kke yükleyiniz Only the registered members can see the link
bu 12.03 te tps au yapmaz ki bu yazılım
bu 12.03 te tps au degılse ne ıse yarar .yardım lutfen..
yazılım şuan itibarıyla hiç bir işe yaramaz çunku yazılım tarihi olarak 04.08.2006 görünüyor
ve yazılım btm yazımıdır ve hemco menudur yanı streamla alakası yoktur yukarda bahsedilen absat saten normal eski yazılım ile izlenebiliyor bisslerde ise sadece 1 kanalın kodları var diğerleri eski kodlar geçersizdir yazılımın emu versiyonu 5.8.139 dur
cemfrozen
24-03-2008, 14:10
bu yazılım amacı eskı menulerden sıkılanlar içindir gücel kke yüklersenız tps hariç hepsini seyredebılırsınız zaten kaonun yenı yazılımıda yüklesenız aynı seylerı yapacak (hemco ile stream menu arasında ne fark var savas arkadasım)
bu yazılım amacı eskı menulerden sıkılanlar içindir gücel kke yüklersenız tps hariç hepsini seyredebılırsınız zaten kaonun yenı yazılımıda yüklesenız aynı seylerı yapacak (hemco ile stream menu arasında ne fark var savas arkadasım)
tamam ben bişi demıyorum ama yazılım btm onuda belirtırseniz ıyı olur yukleme atmup serısı loaderlerle yukllenecek onuda ilk mesaja yazarsınız iyi olur kolay gelsın sevgiler
en sonunda 12.03.a5 şasesinede stream menü buldum
burdan indirebilirsiniz Only the registered members can see the link
Absat bu yazılımla açmaz,günlük k_eylerin yazılıma eklenmesi lazım bu işlemi hergün tekrarlayıp günlük k_eylerle absat izlersiniz..
TV8 & Fox kanallarını açabilir, 12.03.a5 modellerde sunny yazılımdan sıkılanlar yükleyebilir.. Yazılımı bizlerle paylaştığınız için teşekkurler.. (Kesinlikle Tps au yazmaz.)
cemfrozen
24-03-2008, 14:30
arkadaslar 12.03.a5 classico tps outo diye bi yazılım buldum yazılımı receivere attım ama butun kanallarda no av hatası veriyo benım bıldıgım classico yazılımı 12.03.a5 e modulu iptal etmeden olmuyor bu konuda bılgı verırmısınız
arkadaslar 12.03.a5 classico tps outo diye bi yazılım buldum yazılımı receivere attım ama butun kanallarda no av hatası veriyo benım bıldıgım classico yazılımı 12.03.a5 e modulu iptal etmeden olmuyor bu konuda bılgı verırmısınız
12.03.A5 cihaza KaonTeam Classico yazılımı olmaz,modülü iptal etmeniz lazım aksi takdirle şekildeki gibi no/av verir..
cemfrozen
24-03-2008, 14:46
Premiere @ Astra 19,2E ve mcm top açan yazılım varmı acaba arkadaslar
Premiere @ Astra 19,2E ve mcm top açan yazılım varmı acaba arkadaslar
Cihazınız 12.03.a5 ise malesef o kanalları izleyemezsiniz..
Arkadaşlar bugüne kardar gördüğüm en güzel menü bu GT-60030SKYZ_12[1].03.A5_060801zc yazılımında var, yükledim çok güzel ama tuhaf birşeyle karşılaştım. Bundan önce kaon dsc 911az yazılım yüklüydü ve ben bazı kanallara atlama özelliği vermiştim. Bu yazılımı yükledikten sonra güncel kke ve yedeklediğim kanal listemi yükledim, ama bu yazılımda kanalları atlama özelliği yok yani daha önce atla özelliği verdiğim kanalları şuan ekrana getirtemiyorum. Bu yazılımı yüklemek isteyen arkadaşlar buna dikkat etsinler. İkincisi sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Hani usb ise kanal listeleri yüklenmiyordu ya pc den dijitale bu yazılımla her şey yapılabiliyor. yazılım,kke,arkafon,en önemlisi kanal listesi bu özelliği çok güzel kanal atmada problem yaşayanlara güzel bir çözüm. cemfrozen arkadaşımıza tşk.ler
arkadaşlar bilmenizi istediğim bir şey daha var bu yazılımın 27.06.2007 tarihli olanı var ben indirdim ama nerden indirdim tam bulamadım orasını şuan araştırıyorum bulursam eklerim bu yazılımın yerine onu yüklerseniz bu son yazılımlardaki tüm özellikler var absat gibi tabi tps çözmez bilginize. xxl.***** platinum(gece yarısına doğru) belgesel kanalları vs. bunların çoğunu çözüyor.
serdar1820
02-04-2008, 00:17
amman arkadaslar iptal edeyim deken makınanızı tamamen iptal etmeyin ben 1 salaklık yaptım makınaya zarar verıyordum elktronikciden yardım alın kesınlıkle size tavsiyem