PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreamboxs 500s kırılma

tahaesin
26-03-2008, 14:33
arkadaşlar 1 hafta önce dream500 aldım fakat bazı kanallrda kırılma oluyor
üzerinde gemini 420 yülkü idi 430 yükledim fakat yine kırılmalar cihazın fişini adaoptör girişinden çekip 2 veya 3 dakia sonra taktığımda kırılmar başlıyor aynı cihazdan arkadaşımdada var beraber aldık fakat onun cihazında hiç kırılma olmuyor imajı yükleyip cihzı çalıştırdığımda kırılma olmuyor fakat adaptör ğirişinde çıkartıp taktıpımda oluyor.yardımlarınızı bekliyorum

DEJAVU®42
26-03-2008, 18:39
arkadaşlar 1 hafta önce dream500 aldım fakat bazı kanallrda kırılma oluyor
üzerinde gemini 420 yülkü idi 430 yükledim fakat yine kırılmalar cihazın fişini adaoptör girişinden çekip 2 veya 3 dakia sonra taktığımda kırılmar başlıyor aynı cihazdan arkadaşımdada var beraber aldık fakat onun cihazında hiç kırılma olmuyor imajı yükleyip cihzı çalıştırdığımda kırılma olmuyor fakat adaptör ğirişinde çıkartıp taktıpımda oluyor.yardımlarınızı bekliyorum

kırılma derken şifreli yayınlardamı oluyor yoksa normal kanallarda da bu varmı şifreli yayınlarda ise server falan varsa cok kişinin kulanmasından kaynaklanan bir sorun olabilir diger türlü adaptörü degiştirin..

tahaesin
26-03-2008, 20:36
kardeşim benim sorunuma cevap yazdığınız için teşekkürler.
benim cihazda şifreli yada şifresi bazı kanallarda kırılma yapıyor örneğin eutelsat v3 şifresiz yayın yapan TRT kanallarında kırılma oluyor şifreli bazı kanallrda kırılma olmuyor ayrıca surverda yüklü cihazda.aynı makinadan arkadaşımınada var onun cihazı benim antene taktığımda kırılma olmuyor.saygılarımla

ozhaloaga
27-03-2008, 00:18
çanak ayarı veya kablo olabilir sorunun

tahaesin
27-03-2008, 14:23
aynı sistemde diğer dream box sorunsuz olarak çalışıyor

DEJAVU®42
17-06-2008, 00:21
aynı sistemde diğer dream box sorunsuz olarak çalışıyor

Aldıgınız yere başvurun donanımsal bir hatta olabilir anlaşılan yazılımsal bir hatta görünmüyor yani imgelerden kaynaklanan yada dosya eksikliginden kaynaklanan bir hatta yok cihazda aldıgınız yere başvurun...

ilhanturan
19-06-2008, 15:09
sen dandik tünerli makina almışsındır alps tünerli makina aldıgında böyle bi problemin kalmaz

ilhanturan
19-06-2008, 15:10
arkadaşının makinasının tüneri iyidir ama senin ki iyi degildir bu makinalarda tüner farkı çok önemli

Volkan
19-06-2008, 16:04
arkadaşım aynı sistemde aynı model başka bir cihaza normal çalışıp ve ondan aldığın backup dı senın cihaza yuklediğin zaman problem devam ediyorsa cihazını aldığın firmaya başvur çaresine baksınlar . senin için geçen her an dezavantajdır.

4646
01-07-2008, 18:31
arkadaşım çaresine baksınlar demişsin.çaresi hakkında bir bildiğin varmı.?
varsa söylede bizde öğrenelim.ayrıca bu cihazların tuneri piyasada satılıyormu.
şimdiden teşekkürler

alfix78
07-08-2008, 15:08
Merhaba.aynı sorun bendede vardı.makinanın yakınlarında telsiz telefon varsa telefonun elektriğini kesip birde öyle deneyin.saygılar

Admin
07-08-2008, 15:11
Merhaba.aynı sorun bendede vardı.makinanın yakınlarında telsiz telefon varsa telefonun elektriğini kesip birde öyle deneyin.saygılar
İşte sorunun ana kaybagı bu.Gecen konudada belirtmiştirm.Telsiz telefon sinyalleri bozuyor telsiz telefon kullanırken bu sorunu dreambox cihazlar yasıyor malesef

gacvokem
07-08-2008, 16:46
ayrıca modemleride etkiliyor telsiz telefon nette kopmalara deden olmaktadır bilginize

sro071
18-08-2008, 21:17
o cihazın tuner yada image sorunu olma ihtimali çok yüksek eğer çanak ayarın sorun yoksa ?????

brutto
14-02-2010, 02:13
Volkan kardes sen bu islerden anliyorsun, ben yurtdisindan katiliyorum , dreambox 500 ile kablolu tv bakiyoruz kacak olarak ama simdi kodlarini degistirdiler.caresi nedir bunun kodlarini nasil cözeriz?