Orijinalini görmek için tıklayınız : yumatu ıq fta
arkadaslar yumatu ıq fta cıhazı almayı dusunuyorum ozellıklerıne baktımda yok heralde bu cıhazda favorı duzenleme tasıma vb. gıbı ozellıkler varmı bıde yazılımlarda 1,3 85 1,3 87 gıbı rakamlar var bu cıhazla aynı degılmı bunlar fark edıyormu yardımlarınızı beklıyorum. tesekkurler
kardeş ben eski koan kullacısıyım ama böyle bir cihaz görmedim mükemmel ötesi yazılım desteği mükemmel o bahsettiğiniz rakamlarda yazılımlar neredeyse hergün yazılım çıkıyor hiç düşünme derim al al al
nurdan35
28-03-2008, 11:10
dostum yumatu ıq cihaz türkiyede yazılım desteği olan en mükemmel cihazdır.fiyatıyla kıyaslandığında diğer marka olmuş modeller yanına bile yanaşamaz.Ayrıca 8 adet favori kanal listesi var izmirden selamlar
programların çoğu outo memnun kalırsın.
yumatu IQ her türlü özellik mevcut (favori taşıma vs.) özelliklede yazılım en önemliside bu gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim
tavsıyelerınız ıcın tesekkurler arkadaslar cıhazı aldım.
peki arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama adanada bu markanın yetkili servisi ve bayi varmı.
digiahmet_17
28-03-2008, 23:40
al ama mor lu kullan mayın kanal tasıma tektek sag sol ses verne tusları 10 10 kanal deyıstırmıyor uydu lar dırek deyıstırıyor yan lıs lık la basarsan baska uyduya gecıyor
al arkadaşım ben 2 tane aldım çok memnunum kafan rahat olur.memnun kalırsın
TEKNİSYEN101
12-04-2008, 01:41
peki arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama adanada bu markanın yetkili servisi ve bayi varmı.
hurmalı mahallesinde 1 tane var diye biliyorum hakan elektronik diye yalnız, burak görüntü kalitesi mat yazılım olarak süper cihaza hemen hemen hergün yazılım çıkıyor