PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Redline CS-100 X İle Güncelleme Nasıl Yapılır?

uzman_elhan
28-03-2008, 10:37
CS-100 X İle Uydudan Güncelleme Nasıl Yapılır

CS-100 X de uydudan 4 çeşit güncelleme vardır

1= Ana Yazılım Güncellemesi2= Kanal Bilgisi Güncellemesi
3= *** (Şifre) Güncellemesi 4= Yeni TP Güncellemesi

1= Ana Yazılım Güncellemesi
Uzaktan kumandanızdaki veya uydu alıcınızın ön panelindeki MENU tuşuna basarak TV ekranına Ana Menüyü getirin Ana Menüden Kurulum Bölümüne OK tuşuna basarak girin ve en alttaki Uydu ile Güncelleme
menüsünü OK tuşuna basarak açın ve açılan menüden en alttaki Güncelleme Tipi satırına gelin ve uzaktan kumandanızdan ◄sol / ►sağ Tuşlar ile Ana Yazılımı Seçin ve OK tuşuna basın ekrana gelen bilgilendirme Penceresin de Güncel Bilgiler Taranıyor mesajını göreceksiniz eğerki cihazınızda eski yazılım varsa bu mesaj ekrandan gidecek ve uydudan gelen yeni yazılım cihazınıza 7-8 dakika içinde yüklenecektir. NOT : Yükleme ilerleme çubuğu uzun bir süre 99 da beklerse cihazınızı kesinlikle kapatmayın bunun sebebi hava ve anten sisteminden kaynaklanan bir sebepten dolayı uydudan eksik gelen bayt ları tamamlamak içindir Yükleme sırasında kesinlikle cihazınıza müdehale etmeyin ve hiçbir tuşa basmayın Güncelleme Başarılı mesajını ekranda görene kadar lütfen bekleyin. Uydudaki yazılım ile cihazınızdaki yazılım aynı ise bilgilendirme penceresindeki mesaj Yeni yazılım yok diye değişecektir.

2= Kanal Bilgisi Güncellemesi
Bu güncellemeyi yapabilmek için yukardaki işlemleri sırasıyla aynen uygulayın fakat en son bölüm olan Güncelleme Tipi satırına geldiğinizde
Güncelleme Tipini Kanal Bilgisi olarak seçin ve OK tuşuna basın ekrana gelen bilgi mesaj Penceresin de Güncel Bilgiler Taranıyor mesajını göreceksiniz eğerki cihazınızda eski Kanal Bilgileri varsa bu mesaj ekrandan gidecek ve uydudan gelen yeni Kanal Bilgileri cihazınıza 3-4 dakika içinde yüklenecektir. Uydudaki Kanal Bilgileri ile cihazınızdaki Kanal Bilgileri aynı ise bilgilendirme penceresindeki mesaj Yeni yazılım yok diye değişecektir.

3= *** (Şifre)Güncellemesi
Bu güncellemeyi yapabilmek için yukarda ki işlemleri sırasıyla uygulayın fakat en son bölüm olan Güncelleme Tipi satırına geldiğinizde

Güncelleme Tipini *** olarak seçin ve OK tuşuna basın ekrana gelen bilgilendirme Penceresin de Güncel Bilgiler Taranıyor mesajını göreceksiniz eğerki cihazınızdaki ***ler eskiyse bu mesaj ekrandan gidecek ve uydudan gelen yeni ***ler cihazınıza 2-3 dakika içinde yüklenecektir. Uydudaki ***ler ile cihazınızdaki ***ler aynı ise bilgilendirme penceresindeki mesaj Yeni yazılım yok diye değişecektir.
Cihazınıza yeni ***leri yükledikten sonra şifreli yayınları izleyebilmeniz için uzaktan kumandanızdan beyaz SLEEP tuşuna basın ve ardından 3 kez 000 (sıfır) tuşuna basarak cihazınızın emu aktivasyonunu açık hale getirin. Hotbird uydusundaki TPS ve Multivision kanallarını AUTO olarak izleyebilmek için Hotbird uydusundaki M6 Music Black kanalına gelin ve 10-15 saniye bekleyin bu kanalın açıldığını gördükten sonra Multivision ve diğer TPS kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.

4= Yeni TP Güncellemesi
Bu güncellemeyi yapabilmek için yukarda ki işlemleri sırasıyla uygulayın fakat en son bölüm olan Güncelleme Tipi satırına geldiğinizde

Güncelleme Tipini Yeni TP olarak seçin ve OK tuşuna basın ekrana gelen bilgilendirme Penceresin de Güncel Bilgiler Taranıyor mesajını göreceksiniz eğerki cihazınızdaki TPler eskiyse bu mesaj ekrandan gidecek ve uydudan gelen yeni TPler cihazınıza 2-3 dakika içinde yüklenecektir. Uydudaki TP ler ile cihazınızdaki TPler aynı ise bilgilendirme penceresindeki mesaj Yeni yazılım yok diye değişecektir.

Resimler de eklenecektir

yusufkirec
17-04-2008, 10:29
peki bu ırag ch diye hatırlıyorum o güncelleme ne işe yarıyor

uzman_elhan
17-04-2008, 10:47
ırakta bu cihazı kullananlar, ırak kanallarını indiriyor bizim alakalı olan birşey değil..

ahmet-c
20-06-2008, 17:13
arkadaşlar güncelleme yaptığım zaman ato bilgisi bulunamıyor ibaresi çıkıyor ne amnlama geliyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

akharman
20-06-2008, 17:53
redlina yeni yazılım attı.v3,01 bir bakalım neleri açıyor aaa baktım polsat ıxn başka bir şey yok tps ler yok. yok arkadaş yok bu cihaz çöktümü?

uzman_elhan
21-06-2008, 16:25
evet suanda polsat ve inxlerden baska birsey yok

sameeh919
21-06-2008, 21:22
thnxxxxxxxxxxxx

emmi
22-06-2008, 16:05
TPS paketinin işe yaramaz kanallarıda açık. Bu kanallardan bizde de bir yığını var. Bilgilerinize.
Saygılar.

artech
13-10-2008, 20:59
ırakta bu cihazı kullananlar, ırak kanallarını indiriyor bizim alakalı olan birşey değil..

Hiç gülesim yoktu:clap2:: :nono:: O Seçenek bütün uyduların dahil olduğu kanal listesidir:45:

idris
15-10-2008, 20:21
redlıne RL-100 CSX yeni aldım astırayı taratcam 5 kanal buluyor yardım edermisiniz ustalar

Simba
15-10-2008, 23:27
redlıne RL-100 CSX yeni aldım astırayı taratcam 5 kanal buluyor yardım edermisiniz ustalar
Nasıl 5 kanal ve buldugu kanallar nelerdir ayrıntıları yazarsanız yardımcı oluruz..

miko62
16-10-2008, 12:47
Hiç gülesim yoktu:clap2:: :nono:: O Seçenek bütün uyduların dahil olduğu kanal listesidir:45:
helal sana ''artech'' kardeş, bu cihazı ırak'lılar üretmedi herhalde değilmi,

fethiye1
30-10-2008, 13:54
Fakat söyle bir sorun var bu yeni günceleme frekansi 12121 H 7200 frekans Türkiyede cekiyor herhalde ben Almanyada yasiyorum bende Redline cs-100x var Almanya Hamburgta bu yeni frekans cekmiyor yani sinyal yok tabiiki sinyal olmayincada güncellemede olmaz bu sorunu gidermezlerse cok sikayet alirlar ve ciyazlarin alim satimi yavaslar bence zarar ederler avrupada yasayan vatandaslarimiz izleyemez güncelleme olmayinca saygilar.

uzman_elhan
03-11-2008, 23:07

peki hangi kanallari buldu onu yaz bakalım astıraya mi aitmi ben astiraya ait değil diyorumn ama hade neyse

HAKAN0403
04-11-2008, 13:24
selam arkadaşlar cihazım rl100csx dir fakat yeni yazılımı attıktan sonra kumandadan cihazı kapatıp açtığım zaman yayınların hiç biri gelmiyor taki cihazın arkasından acıp kapatana kadar ac kapa yaptığımda yayınlar geliyor bu yazılımdanmı yoksa yoksa cihazdamı bir sorun var öncelerde böyle yapmıyordu boot yapıp açıyordu ustalarımdan ricam bir cevap verirseniz sevinirim selametle kalın.

011977
04-11-2008, 17:02
selam arkadaşlar cihazım rl100csx dir fakat yeni yazılımı attıktan sonra kumandadan cihazı kapatıp açtığım zaman yayınların hiç biri gelmiyor taki cihazın arkasından acıp kapatana kadar ac kapa yaptığımda yayınlar geliyor bu yazılımdanmı yoksa yoksa cihazdamı bir sorun var öncelerde böyle yapmıyordu boot yapıp açıyordu ustalarımdan ricam bir cevap verirseniz sevinirim selametle kalın.

sevgili arkadaşım öncelikle cihazınızı sistem ayarları sistem bölümünde bulunan bekleme modu mesaj/*** yazan kısmı güncelleme pc moduna alın
bu cihazınızın kapandıkdan sonra açılmaması ve cihazın şişme problemini ortadan kaldırır çünkü cihaz mesaj *** bölümünde olursa uyduda olan *** dosyasını kapattıgınızzaman günceller ve cihaz açılır

i yılmaz
07-11-2008, 19:03
üstadlarım ben bu işlerden anlamıyorum zone avrupa kanalılını izliyemiyorum zone kanalları açık mümkünse yardımcı olurmusunuz

bakican
08-11-2008, 01:05
iyiya ona sukur edin siz benim cihaz hiçbi halt acmıyo. ustelik hotbirtten ayrılıp astraya falan gecseniz bence hada fazla kanal izleyebilirsiniz

masiva
08-11-2008, 16:45
Kanal 24 de ne oldu????? Hafta sonu almanya maçını izliyorduk.O da gitti.

emmi
09-11-2008, 19:27
Arkadaşlar POLSAT paketi açık şu an. Alıcınıza k€y güncellemesi yaptırın ve bir polsat kanalı üzerinde açılana kadar bekleyin, açılır. İyi seyirler.
Saygılar.

teaser230230
07-02-2010, 20:26
biraz zor ama..

teaser230230
07-02-2010, 20:27
biraz zor ama..olsun genede denemeye değer..

seremir
04-03-2010, 23:20
redline cs 104 x twin ile güncelleme hakkında bilgisi olan varmı tşkler

seremir
06-03-2010, 11:29
redline cs 104 x twin ile 53 derece paylaşımı ile express am 22 astra eutelsatw2 hotbird nilsat açık ayrıca sırıus ve thorda izlenmektedir

kozalak10
07-03-2010, 01:40
bu redlinede olsa nolurki arkadaşlar 2009 dan beri güncelleme bile yapmıyolar ve aYrıca kıytırık uydu olan yumatu bile absat olsun srg ler olsun açıyo otamatik güncellemelerle bizim redline daha hala uyoyorlar daha biz çok bekleriz güncelleme yapıcak diyeee en iyisimi baff ona dönücezzzzz herkeze ol seyirlerrrr

dilbirin
04-09-2011, 14:08
arkadaslar oto denıyorum guncellme olmuyor beklıyor ama bısı gelmıyor bılgısı olan yardımcı olurmu sevınırım

tekneci
09-09-2011, 01:02
Teşekkürler.

METEHAN2000
04-02-2013, 11:48
Tesekkur

dj_romino__1
10-10-2013, 23:19
arkadaşlar bucihazın enson yazılımı kimde var ben bulamıyorum uydudanda güncellemiyor bilgisi olan burada paylaşırsa sevinirim

askabe
11-10-2013, 08:37
yeni yazılım ve destek yok.Bu sitede en son verilen dosyalar var.

Only the registered members can see the link

CS_100X-CX_2005_update (19.11.2011)
Yazılım

SoftCam (20.12.2011)

kanal listesi (18.06.2012)
kanal listesi

canh11
06-02-2014, 02:07
100 csx redline güncelleme yapamıyorum