Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anycool Dual Mobile Tv T808 Çİft Hat Dokunmatİk

ruzgarm
29-03-2008, 22:55
Bu telefon nasıl arkadaşlar fiyatıda uygun ucuz kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi..

ANYCOOL DUAL MOBILE TV T808 ÇİFT HAT DOKUNMATİK

ÇİFT HAT
(aynı anda 2 kart da aktif)

BLUETOOTH
TELEVIZYON
RADYO
(kulaklık takmaya gerek kalmadan çalışır)

KAMERA
VIDEO
MP3 ÇALAR
USB MEMORY BELLEK
WEB CAM
DOKUNMATIK EKRAN
USB DEN SARJ OLABILME
STYLUS KALEM
1GB MİCROSD KART HEDİYELİ

Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz

TV:Evet

FM Radio: Evet

Dokunmatik Kalem :Evet

GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS)

Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük

Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk

Dil : Türkçe, Çince, İngilizce

Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör

Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği

Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.

Kamera : 2.0MP

Video Kayıt: Evet

Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler

Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card

Telefon Defteri :500

Konuşma Süresi : 4 Saat

Bekleme Süresi : 240 saat

ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm

Ağırlık :122 grams

Renk : Gümüş ve Siyah

Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap, v.s.

Aksesuarları: Anycool T808, 2 adet Batarya, Şarj Aleti, USB Data Kablosu,Dokunmatik Kalem ve Kulaklık

*-*trixter*-*
29-03-2008, 23:32
çin malı güven olmaz

simeda
30-03-2008, 00:10
:tsk: arkadaşım fiyatına göre güzl telefon.

hallederiz
30-03-2008, 18:30
özelliklerine bakılırsa güzel bir telefona benziyor

MUTAF
30-03-2008, 19:00
teknik servis desteği varsa alınabilir. ama yoksa özelliklerine kanmanı istmem.. piyasada bir çok telefon var böle. hatta nokia n99i olarak bir telefon çıkarmışlar çinliler millet orjinal deyip alıyor bunu. kesinlikle almanı istemem..

kucer06
30-03-2008, 20:45
Özelliklerine bakılırsa güzel telefon.Tam olarak fiyatı neymiş.

ruzgarm
30-03-2008, 21:14
Fiyatı 250-300 YTL arasındaymış ben görmedim ama arkadaş almış kullanıyormuş memnunmuş bende netten araştırdım ama kullanan arkadaşlar yorum yaparsa fikir elde edebiliriz Saygılar,

k_huso
28-07-2008, 00:22
arkadaşlar tama bu telefonlar çin malı ama bana söylermisinz hangi telefonda bukadar güzel ses ve görüntü dokunmatik ekran var varsa bile çook pahalı bu telefonlar hem ucuz hemde çok hoş telefonlar bende anycool t828 var ve memnunum şimdiye kadar bi problem şu telefonun ne program desteği var nede java nede oyun nede tema hiç bişi yüklenmiyor ama genede hoş telefon n73 almayı düşünüyordum bu telefonu görünce vaz geçtim arkadaşlar bbeni kesinlikle yanlış anlamayın ben satıcı yada pazarlamacı değilim sadece aldığım ve kullandığım için bilginiz olsun die sylüyorum herkeze kolay gelsin ...... fiyatı: ben 300 ytl ye aldım bilginize !!!

atgturk
29-04-2009, 19:39
ben kullanıyorum çok güzel bence kullanışlı ama imei klonlandı diye mesaj geliyor. 6 ay sonra kullanıma kapanıyor. bi daha da açtıramıyosun klon yasaklı olunca 2 nci sim in imei değişmiyor t808 de 1 aydır yapmadığım denemedigim program kalmadı. bu arada 2 nci hattın imei ini degistirebilecek bi yontem bilen baba yigit varsa nolur yazsın saygılar

1970divrigi
29-04-2009, 23:02
ben bir seneyi geçti kullanıyorum,çok iyi değil,fenada değil,alırken garantilisini alırsanız klonlanma ile karşılaşmıyorsunuz,ama arkadaşımızın da dediği gibi müzik seti gibi ses çıkıyor,sadece sesi için alan arkadaşlar var