Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : laptoptan usb ile yükleme yardım

semihyalti
30-03-2008, 00:59
laptoptan usb portundan rs232 kablosu ile usb dönüştürücüsü ile recivere güncel yazılımı nasıl yükleyebilirim. yardım ederseniz sevinirim.

pencere77
30-03-2008, 01:02
laptoptan usb portundan rs232 kablosu ile usb dönüştürücüsü ile recivere güncel yazılımı nasıl yükleyebilirim. yardım ederseniz sevinirim.

her usb dönüştürücü düzgün çalışmaz.deneyerek alın derim.cihazınıza uygun yazılımı forum içinde bulabilirsiniz.

semihyalti
30-03-2008, 01:10
teşekkürler pencere77

f47xfenerli
30-03-2008, 01:17
bende var dükkanda yarın bakıyım ne markadır yazarım ondan alın
sorunsuz çalışıyor sattığım müşteriler baya memnun

ronin0101
30-03-2008, 02:05
bende s-link sl-232(uzerinde boyle yazıyor) diye bir dönüştürücü var. bununla hallediyorum sorun yok calışıyor. içinden birde cd cıkmıstı onunla tanıttım 1 yıldır kullanıyorum.

JeReMo
31-03-2008, 00:38
arkadaşlar birde kullandığınız işletim sistemini yazsanız ?
bende laptop aldım.fakat işletim sistemim vista olduğu için hiç bir işlem yapamıyorum.almış olduğum usb to rs232 çeviricinin vista driveri olmaması ve internet ortamından bulmuş olduğum driverlar da almış olduğum çeviriciyi desteklemediğinden dolayı receiverlara yazılım yollayamıyorum.
lütfen yazılarımızı yazarken biraz daha anlaşılır yazalım.
bu sayade yardımcı olabilecek arkadaşlar bizlere daha hızlı ve daha düzgün bilgiler verebilirler.
diye düşünüyorum.
teşekkür ediyorum

kunduz
01-04-2008, 21:57
arkadaşlar bende usb dönüştürücü aldım kurulum cd de var usb yi com 1 olarak sistem ayarlarından ayarlanıyor fakat ilk kullandığımda program yükleme neredeyse kırbeş dakika sürüyordu bazı risivırlarda e03 hata veriyordu sonra forumda yayınlanan vista program nasıl yükleme yapılır yazısında anlatılanları uygulayınca yükleme gayet hızlı oldu ve bazı rısivırlarda e03 hatasıda vermedi.bilgisayarınızda vista yüklü ise bu konuyu ihmal etmeyelim.

JeReMo
06-04-2008, 22:21
arkadaşlar bende usb dönüştürücü aldım kurulum cd de var usb yi com 1 olarak sistem ayarlarından ayarlanıyor fakat ilk kullandığımda program yükleme neredeyse kırbeş dakika sürüyordu bazı risivırlarda e03 hata veriyordu sonra forumda yayınlanan vista program nasıl yükleme yapılır yazısında anlatılanları uygulayınca yükleme gayet hızlı oldu ve bazı rısivırlarda e03 hatasıda vermedi.bilgisayarınızda vista yüklü ise bu konuyu ihmal etmeyelim.

tamam arkadaşım haklısın ama benim aldığım usb to rs232 de vista sürümü yok.
haliyle ne bilgisayarım tanıdı nede receiverlara yükleme yapabildim
anlıycan laptopta laldığım çeviricide elimde güm.
:(

Volkan
08-04-2008, 14:43
tamam arkadaşım haklısın ama benim aldığım usb to rs232 de vista sürümü yok.
haliyle ne bilgisayarım tanıdı nede receiverlara yükleme yapabildim
anlıycan laptopta laldığım çeviricide elimde güm.
:(

arkadaşım kendi yazılarınla kendine cevap verion şimdi senin çeviricinin vista drıverı olmadan biz ne yapabilirizki sana drıver mı yapalım ya gider bu çevicinin modeli ne ise sitesi varsa ordan drıverını alırsın yada parana kıyıp vısta drıvarı olan yeni bir çevirici alıp kullanırsın.

gayet açık ve net yazdım bundan fazla açığını bulamazsın.:45:

f47xfenerli
08-04-2008, 15:08
speed usb to rs 232 cable bunu al vista uyumlu

burak01
08-04-2008, 18:09
loaderi sağ tıkla uyumluluk sihirbazında windows 98 ayarla e3 hatası vermeden yazılımı atarsın.iyi günler dileğimle.

JeReMo
08-04-2008, 22:47
teşekkür ederim arkadaşlar

erdozer
22-04-2008, 14:08
yukardakı speed marka kabloyla yukleme yaılabılıyor.ben bu kabloyu kullanıyorum.biraz yavaş yuklenıyor ama sonuçta hata vermeden yukluyorç