PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'da Feldkamp İstifa etti

muratbaybo
05-04-2008, 11:53
Galatasaray'da şok!
Flaş Flaş Flaş! Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Feldkamp'ın istifası, sarı kırmızılı yönetim kurulu tarafından da kabul edildi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Karl-Heinz Feldkamp'ın yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir.

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar diler

®adakoglu
05-04-2008, 11:53
Only the registered members can see the link

Galatasaray'da şok istifa
05 Nisan 2008 Cumartesi 11:20
Galatasaray'da şok.. Sarı kırmızılı camia istifa haberiyle sarsıldı. Alman hoca sezon sonunu beklemeden istifa etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, istifa etti.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

bulletfromhell
05-04-2008, 11:57
Only the registered members can see the link

konular eş zamanlı açılmış...dolayısıyla birleştirilmesi daha iyi olur....

®adakoglu
05-04-2008, 11:59
Konular Birleştirilmiştir.

f47xfenerli
05-04-2008, 12:04
Galatasaray camiasına hayırlı olsun geç kalınmış bir karar bence

uydu_111
05-04-2008, 13:40
oh be kurtulduk ya iiiki gitti darısı nonda ümit karanın basına gol mol atamıyolar bi işe yaradıkları yok kene gibi yapstılar keske onlarda istifa etse nerde:puah:

wetin
05-04-2008, 13:44
beklenen sonuçtu

ultra-mehmet
05-04-2008, 14:08
Geç kalınmış bir karar ve aynı zamanda yanlış bir zamanda alınmış bir karar takım şampiyonluk yarışında ve ligin bitmesine az bir süre kara istifa etmesi takım için iyi degil bence bu sezon sonunu beklemelidi veya sezon arasında istifa etmelidi......

MUTAF
05-04-2008, 14:20
Güne mükemmel bir haberle başladım. geç kalınmış bir karar ama yinede çok sevindim. bu adam fena kasıyordu bizi yaa. Umarım luadruop yada lucescu gelir.

ŞRARSKOZ
05-04-2008, 14:22
ultra-mehmet ben cede iyi olmadı hayırlısı bakalım ahmet akcan istifa ettigi iyi oldu ona sevindim saygılar bekleyim görecegiz neler olacak bakalım

temel50
05-04-2008, 14:22
iyiki gitiler çok şükür:wave: :wave: :wave: :wave:

pasa1905
05-04-2008, 14:38
Nihayet kurtulduk. geç kalınmış bir karar

ruzgarm
05-04-2008, 15:02
Güzel karar sevindirici ama bunuda iyi isim yapmış biri ile anlaşarak pekiştirmek gerek artık basiretsiz antönör istemiyoruz

aslan1
05-04-2008, 16:21
geç bile kaldı

gs78
05-04-2008, 17:01
allahıma şükürler olsun bu güzel günlermide görecektik ohe içim ferahladı

Kemal Turan
05-04-2008, 17:22
Adnan Polat ın en büyük hatasını takımın başına bu hurdayı getirmekle yaptı. Bu sene galatasaraydan kimse bir şey beklemesin. Polat korkarimki yaptığı hataları başkankende yapacak

TEKNİSYEN101
05-04-2008, 19:20
Tam isabet bir karar olmuş