Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 Super Plus 21.04.2008 Yazılımları
Next YE-2000Super Plus serileri/S*XVİEWOK-Polsat-Premiere Auto 21-04-2008
Yazılımı Yukledikten Sonra Emuyu aktif etmek için:
Cihazınızdan Menu girişler e gelip kumanda üzerinden kırmızı tuşa basarak 1234 kodlanacaktır
tşler kosavalı denendi ok yazılımlar için emeği geçenlere teşekkürler...
doktor dan alıntıdır
dikkat ilgili ilgisiz yüklemesin testtir,emu altyapısı ve kart okuma bölümü altyapısı tamamaen güncellendi,ırdeto 2 altyapısı ve nagra 2 auto altyapısı var,*** alanı için 2-3 farklı seçenek ekleniyor kendiniz edit edebileceksiniz bu yüzden softcam kullnmayın,sorun yaşanabilir..emu kapama artık version bölümünde değil.com ayar menüsünde kırmızı 1234 aynı işlemi 2. kere yaptığınızda özel bir menü gelecek,emu on ve auto on seçerseniz polsat premier free x ilerde gelecekler vb üzerine geldiğinizde otomatik açar,cı on of ile cihazda modül ve çakışma varsa modülü çıkarmadan kapatabilirsiniz aynı şekilde ırdeto vb tüm yasal kartlar için kart bölümündee yasal modül gibi kart datası okuyabilir,karta açılış datası vb gerekirse card auto on yaparak kartı aktif edebilir ve daha sonra kapatabilirsiniz örn nds data yazılmasını istemiyorsanız burdan kapanabilir...bunun dışında göremeyeceğiniz onlarca değişiklik var,ilerlemeler oldukça gerekli ek dosyalar ve yeni yazılımlar gelecek tps eskisi gibi manuel olarak auto yapılıyor,istenirse buda otomatiğe eklenir bu arada çok istenen uydu kilitleme ve kanal listesinde menüye konacak bir seçenekle kanal seçiminde şu anda olduğu gibi kanalı kılavuzla seçip ok ile izlemek ve epg menüsündeki gibi direkt kılavuzun üzerine alındığı kanalın seçilmeside ilerki yazılımlarda eklenebilecek olasılıklar arasında tarih yok.. .. saygılar
Yazılımdan sonra kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ek bilgi..
Next firması acaba Source Codelara kaç para verdi,Kore bu işi yapmaz,bu adamlar gerçektende satın almışlar bu kodları sunny in yapamadığını next yaptı Source codeları parayı bastı aldı Korenin elinden..
Bizlere helal olsun demek düşüyor,Sanırım bundan sonra next de dreambox gibi açık kaynak kodlu olacak bu kodlar Türk mühendislerin elinde anladığım kadarıyla,Yolun açık olsun Next başarılar.. :)
yazılıma emeği gecene teşekkürler:nod:
ekremyildirim20
09-04-2008, 17:29
bunladan next super plus usb dpcı nın yazılımı yok mu
®adakoglu
09-04-2008, 17:30
Next firması acaba Source Codelara kaç para verdi,Kore bu işi yapmaz,bu adamlar gerçektende satın almışlar bu kodları sunny in yapamadığını next yaptı Source codeları parayı bastı aldı Korenin elinden..
Bizlere helal olsun demek düşüyor,Sanırım bundan sonra next de dreambox gibi açık kaynak kodlu olacak bu kodlar Türk mühendislerin elinde anladığım kadarıyla,Yolun açık olsun Next başarılar.. :)
Next firması piyasada yerini dahada sağlamlaştırıyor.
Çıkacağını söylüyorlar..
Next firması piyasada yerini dahada sağlamlaştırıyor.
Evet üstadım aynen öyle artık tutmayın nexti gün başı yazılım çıkartırlar..:)
Şu an yok gelirse ekleriz.
f47xfenerli
09-04-2008, 17:40
işte bu genç adam next in gerçek bir marka olduğunu bu
yüzden vurguluyordum ve mekanıma başka cihaz sokmadım durmak yok
yaptımı en iyisini yapan ve emeklerini veren next ailesine biz
satanlar ve kulananlar şükranlarımızı iletiyoruz bu başlangıç
yazılıma emeği gecenlere teşekkürler
topaklili
09-04-2008, 18:01
ustalar bu next serisiyle astra23,5 daki kd yayinlarina bakabilirmiyiz
Ya şu 7600 sky lerede bir kıyak yapılsaydı iyi olurdu.
ben attım yazılımı harika olmuş yapanlara tebrikler ben next diyorum 2000 serileri saygılar
Emegi gecenlere cok teşekkürler
bilim-ilim
09-04-2008, 19:13
arkadaşlar,
1) Emu menüsü aktif etmek için
Menü
Girişler
Kırmızı Tuş
1234 Tuşla Emu K.ey Bölümü aktif olur.
2) usb'den atabilirmiyiz
Evet
3 ) kanallar gidermi ?
bir önceki yazılımlarda iseniz hayır
eski yazılım ise evet
Teşekkürler yazılıma emek verenlere
Yazılımların hazırlanmasında ve burada bizlerle paylaşan Arkadaşlara teşekkür ediyorum. NEXT uydu piyasasında bu yazılım ile kendisini ispat etti ve yerini dahada sağlamlaştırdı. Ustalarım Elleriniz dert görmesin.
Helal olsun next'e:present:
ya beyler bende attım ama makına kilitlendi acılmıyo nasıl duzeltiriz.... acill yardımmm
ya beyler bende attım ama makına kilitlendi acılmıyo nasıl duzeltiriz.... acill yardımmm
Nasıl kilitlendi yanlış yazılımmı attınız yoksa
atakan379
09-04-2008, 21:09
arkadaşlar bende gerçekten tebrik ediyorum...
bilmiyorumda kardeş next ye 200 cis plus usb attım ordan makınaya taktım ustune gelip ewet dedım yenıden başlicak gibisinden yazı cıktı sonra acılmadı actıgım zaman boot yazısından sonra bir nokta var sadece ole duruyo makına ne yapmam lazımm
ahmetzen
09-04-2008, 22:09
Öncelikle herkese saygılar bu yazılımı YE 2000x CI plus lara atabiliyormuyuz...
senin makinana uyan yazılımı atıyosun arkadaşim
bilmiyorumda kardeş next ye 200 cis plus usb attım ordan makınaya taktım ustune gelip ewet dedım yenıden başlicak gibisinden yazı cıktı sonra acılmadı actıgım zaman boot yazısından sonra bir nokta var sadece ole duruyo makına ne yapmam lazımm
Rs 232 ile yazılım atmayı dene arkadaşım bazen usb den atıldıgında böyle sorunlar cıkabiliyor..
ahmetzen
09-04-2008, 22:20
teşekkürler...ustadtk
fenerbahceli03
09-04-2008, 22:26
Öncelikle herkese saygılar bu yazılımı YE 2000x CI plus lara atabiliyormuyuz...
arkadaşım sen biraz daha bekleyeceksin
tako 2000
09-04-2008, 22:27
Eklenmiş Resimler
Only the registered members can see the link
GİrİŞler Menusunde
Kirmizi 1234
Cas
Emu AÇik
Auto AÇik
coscos1222
09-04-2008, 22:27
Next YE-2000Super Plus serileri/FreeXTv-Polsat-Premiere Auto 09.04.2008
Cihazınızdan Menu ye gelip kumanda üzerinden kırmızı tuşa basarak 1234 kodlanacaktır
Teşekkürler usta:45: :clap2::
coscos1222
09-04-2008, 22:28
Eklenmiş Resimler
GİrİŞler Menusunde
Kirmizi 1234
Cas
Emu AÇik
Auto AÇik
Ellerine saglık hocam:clap2:: :clap2::
tako 2000
09-04-2008, 22:30
Sende sagol sevgili dostum.
Merhaba bu yazilimi next ye 2500xci dpc ye atabiliyoz mu
2000xciplus atsam mi acaba ..
eyvallah da bu rs 232 kablosunu nerden bulabilirim bide okuduguma gore makınayı bagladıgımda standby konumuna nasıl getirebilirim.
Merhaba bu yazilimi next ye 2500xci dpc ye atabiliyoz mu
2000xciplus atsam mi acaba ..
Next 2500 cihaza olmaz bu yazılımlar..
eyvallah da bu rs 232 kablosunu nerden bulabilirim bide okuduguma gore makınayı bagladıgımda standby konumuna nasıl getirebilirim.
Bu kablo elektronikçilerde bulunmaktadır,Standby konuma kumandadan kırmızı kapatma tuşuna basarak alabilirsiniz..
alone26m
09-04-2008, 23:41
ustaların ellerine emeğine sağlık oh be sonunda bizimde irdeto 2 yazılımlı makinamız oldu ...teşekkürler..
®adakoglu
10-04-2008, 00:00
Çihazına yazılımı boot modunda atman gerekiyor.Aynı yazılımı Flash bellekten Next Super Plus 2000 CIS modeline yükledim harika çalışıyor.
®adakoglu
10-04-2008, 00:07
RS 232 kablosu Elektronikcilerde bulunur.Yazılımı Boot moodunda yükleme
Next 2000 cx super plus com ayar menüsünü hatırlıyamadım arka daşlar bir yardım lütfen
tamam tamam buldum pardon arkadaşlar
türksat uydusunda kanal direk geçmiyor artı ve eksi ele oluyor diğer uydularda olmuyor neden
türksat uydusunda kanal direk geçmiyor artı ve eksi ele oluyor diğer uydularda olmuyor neden
bende sorun yok reset atın isterseniz yazılımdan sonra.
Next 2000 cx super plus com ayar menüsünü hatırlıyamadım arka daşlar bir yardım lütfen
tamam tamam buldum pardon arkadaşlar
yeni yazılımda usb bölümünde girişler var kırmızıya basıp 1234 tuslarsak emu kod bölümü cıkıyor
Next Ye2000fta Usb Yazilimi Bulamadim Nail Yuklerim
selam ben aksaraydan bende next ye 2000 cıs süper plus usb li usbeden atabilirmiyim var bu yazılımı atabilirmiyim ns ye 2000 cıs süper plus var onu atabilirmiyim
Arkadaşım cihazın next 2000 cıs süper plus USB girişli ise USB'den yazılım atabilirsin.Yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.Yazdıklarını önce bir okusaydın.
ultra-mehmet
10-04-2008, 12:07
adı üsütünde arkadaşlar......
:45: İyiye Degil En İyiye Sahip Olmak İçin:45:
Öncelikle yazılımı hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Konu ile ilgili birkaç sorum olacaktı;
1) Next 2000 YE CX-Super Plus Usb'li cihazım var. Bu cihaza ait yazılım var mı? Varsa hangisi?
2) Yazılımı USB'den atabilir miyim? Bir sorun oluşur mu? USB'den yüklenebiliyorsa hangi adımları takip edip uygulamam gerekiyor?
3) Cihazımda 05.02.2008 tarihli yazılım yüklü. Bilindiği gibi 05.02.2008 yazılımı ile TPS-Multivision paketi AUTO. Yeni yazilimi yüklediğim zaman yine TPS paketi AUTO olacak mı?
4) Yazılımı yüklediğim zaman kanal listesi silinir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
1.ci sayfanın en altındakı yazılımı at.usb den yukleyebılırsın.bende kanallar gitmedi
usb yı bıl. tak programı icine at.sonra usb yi cihaza tak biraz bekle güncellensınmı dıyecek evet de o kadar.cihaz kapanıp acılacak
ugurmobilya
10-04-2008, 13:50
allahrazı olsun emeğin için saol
yardımcı olduysam ne mutlu saygılar.
kellebekir
10-04-2008, 15:34
arkadaşlar benim cihaz cıs 2000 super plus freexler açılmıyor
®adakoglu
10-04-2008, 15:47
arkadaşlar benim cihaz cıs 2000 super plus freexler açılmıyor
Çinazınızın menüsüne basıp usb bölümüne gelip kumandana kırmızı tuşa basıp 1234 yazıp emuyu açınız.ilgili kanalın üzerinde bekleyiniz kanallar açalır.
mehmet13
10-04-2008, 19:41
tşk emegi geçen arkadaşlara
eyvallah bakalım olucakmı verdigin linki de baktım ama benım pc com baglandısı yok bu kablonun bi ucu usb oolanından yokmu
Arkadaşlar bu yazılını attığım 3 tane cx super plus açtı 1 tanesi açmadı neden acaba şaşırdım.
atakan2007
10-04-2008, 21:37
slm next 7500cıs hd güncel yazılımlarını nasıl bulabilirim?
Emeği geçen herkesi kutlar ellerinize sağlık derim. Çok teşekkürler
Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğinin çirkinliğine tercih etme
Arkadaşlar yazılımı yükledim. Tıkır tıkır çalışıyor. Emeği geçenlerin eline sağlık. Devamını bekliyoruz.
®adakoglu
11-04-2008, 08:43
Arkadaşlar bu yazılını attığım 3 tane cx super plus açtı 1 tanesi açmadı neden acaba şaşırdım.
Çihaza reset atıp yeniden yeniden deneyiniz.Gerekirse bir önceki yazılımı yükledikden sonra yeni yazılımı yükleyiniz.
mehmet13
11-04-2008, 10:01
slm 2000x lere yokmu yazılım
serkanbv
11-04-2008, 13:00
emeği geçenlere teşekkürler......
Cihazım next ye 2000 super x plus bu yazılımı yükledim kanal geçişlerinde problem yaşanmaya başladı
karacabey
11-04-2008, 13:58
next 2000cx e yukledim yazılımı freex ok ama tps leri güncellemiyor :S
serkanbv
11-04-2008, 23:51
Arkadaşlar emu yu açamıyorum yardım edermisiniz
serkanbv
11-04-2008, 23:54
Çinazınızın menüsüne basıp usb bölümüne gelip kumandana kırmızı tuşa basıp 1234 yazıp emuyu açınız.ilgili kanalın üzerinde bekleyiniz kanallar açalır.
Arkadaşım çok teşekkür ederim.Sorumun cevabını buldum.:sunglasses2:
f47xfenerli
11-04-2008, 23:56
2000dpcıs superplus eklendi arkadaşlar
Arkadaşlar bazı arkadaşlar next'e gelen son yazılımı atan cihazlarda S..View'lerin üzerinde bir müddet beklediğinizde auto yaptıklarını belirtiyorlar.
f47xfenerli
12-04-2008, 00:21
Arkadaşlar bazı arkadaşlar next'e gelen son yazılımı atan cihazlarda S..View'lerin üzerinde bir müddet beklediğinizde auto yaptıklarını belirtiyorlar.
doğrudur ful S..View' oto çalışıyor:45:
ellerinize sagli cok tesekurler paylasim icin bende s..viewleri acmadi hollanda canel+ leri acmazmi simdi bir bilgi sega 2 sagilar
f47xfenerli
12-04-2008, 01:19
ellerinize sagli cok tesekurler paylasim icin bende s..viewleri acmadi hollanda canel+ leri acmazmi simdi bir bilgi sega 2 sagilar
cihazınızda son yazılım varsa açar hem s.wiev hemde freextv hemde
inixtici var hepsi oto +polsat+ astradaki permiere kanaları yani
hepsi auto anlayacağınız
cihazınızda son yazılım varsa açar hem s.wiev hemde freextv hemde
inixtici var hepsi oto +polsat+ astradaki permiere kanaları yani
hepsi auto anlayacağınız
evet hocam haklisiniz hepsini tekrar yuledim arkadan kapadim denedim simdi acti sagolun ilginiz icin ama hollanda canal + leri acmadi yine bir bilgi saydilar spor 1 filim ler
f47xfenerli
12-04-2008, 01:26
evet hocam haklisiniz hepsini tekrar yuledim arkadan kapadim denedim simdi acti sagolun ilginiz icin ama hollanda canal + leri acmadi yine bir bilgi saydilar spor 1 filim ler
malesef o kanallar daha public edilemedi selamlar
bpaylasim icin tesekurler salikli kalin butun kolayliklar sizin olsun ununuze engel cikmasil sagolun saygilar
yazılımda emeği geçenlerin eline sağlık
dogan8181
12-04-2008, 09:31
şaştım kaldım nasıl netsiz oluyor bu iş diye ama next yapar abi
nihat4734
12-04-2008, 11:20
yazılımlar için çok teşekkürler next dedinmi öyle olmalı zaten varolsun next.
ismet1972
12-04-2008, 12:16
ustat ellerine saglık harika olmuş
extreme13
12-04-2008, 22:35
ben yazılımı yüklemedim hala aktif cvp bekliyorum ona göre yüklicem. Bu arada TPS Auto çöktü bende başarısız diyo sizdede aynı mı? Yazılım yükleyince kanalların silinmesini nasıl önleriz? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.
ben yazılımı yüklemedim hala aktif cvp bekliyorum ona göre yüklicem. Bu arada TPS Auto çöktü bende başarısız diyo sizdede aynı mı? Yazılım yükleyince kanalların silinmesini nasıl önleriz? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.
Kanalların silinmesini önleyemezsiniz.Tps bugun çöktü sanırım
Ben 2 saat önce yükledim kanallar silinmedi
jungwolf
12-04-2008, 22:58
merhaba kosovalı üstad.
bu verdiğiniz yazılımlarda düz 2000 süper pluslara hangisini yükleyeceğiz acaba
yani ne usb ne kart girişi yok sadece rs 232 çıkışlı ye 2000 superplus
merhaba kosovalı üstad.
bu verdiğiniz yazılımlarda düz 2000 süper pluslara hangisini yükleyeceğiz acaba
yani ne usb ne kart girişi yok sadece rs 232 çıkışlı ye 2000 superplus
Bu yazılımların hiç biri olmaz.Bu yazılımlar USB girişli olanlar içindir.
jungwolf
12-04-2008, 23:19
teşekkürler arkadaş.
fakat biz bu cihazları çöpe mi atmalıyız sence?
teşekkürler arkadaş.
fakat biz bu cihazları çöpe mi atmalıyız sence?Şu an için bunu biz bilemeyiz.:frown:
Hayır arkadaşım next firması önce bu USB'li seriye yazılımları çıkardı diğer seriyede çıkaracaktır.Yüksel elektronik Next'in 2000 serisini yazılımsız bırakmaz.
zaten usb li usb siz 2000 den başkasına bişe çıkmıyoki sizde burda nexti methediyosunuz diğerleri sanki next marka değil .zihniyete bak!!!
zaten usb li usb siz 2000 den başkasına bişe çıkmıyoki sizde burda nexti methediyosunuz diğerleri sanki next marka değil .zihniyete bak!!!
Arkadaşım next'in 2000 serisini atmaca grubu diğer serilerini botech çıkarmıştır.Marka aynı olmasına rağmen board'ları ve tabanları farklıdır.Next benim babamın malı değil fakat şu anda sağlam gitmekte yükselen trend'tir.Eğer next'in diğer modelleri ile bir şikayetiniz veya isteğiniz varsa buraya bildirin.
mehmetaslan
13-04-2008, 00:01
hocam sağolun hayırlı işler
cenk35cenk
13-04-2008, 00:05
merhaba arkadaşlar bende next ye 2000 cıs super plus var tps oto başarısız diyor 9 nisan yazılımını henüz yüklemedim çünkü cihazı yeni aldım ve açıkçası pek te kurcalamadım. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aşamaları yazzarsanız sevinirim.teşekürler
jungwolf
13-04-2008, 00:14
usb siz nrec yazılımı buldum eski 02122008 yazılımı atamıyorum err yazıyor ekranda
kablolarda sorun yok cihaz stby de yardımcı olursanız müteşekkir olacağım
kellebekir
13-04-2008, 11:25
arkadaşlar ben kaç gündür uğraşıyorum makinem next 200 cıs super plus ama hiçbirşey çözdürmedim aynı makineden arkadaşda da var onu yükledim hepsini açıyor benim uydu açmadı neden acaba
extreme13
13-04-2008, 11:51
arkadaşlar ben kaç gündür uğraşıyorum makinem next 200 cıs super plus ama hiçbirşey çözdürmedim aynı makineden arkadaşda da var onu yükledim hepsini açıyor benim uydu açmadı neden acaba
Cihazın emu yazılımını aktif ettiniz mi?
f47xfenerli
13-04-2008, 12:31
1.inci mesajı oku işine yarayabilir
kellebekir
13-04-2008, 12:42
evet arkadaşlar emuyu aktif ettim ***leri resetledim olmadı yazılımı boot olarak bilgisayardada yükledim faydası olmadı işe yaramıyor
Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum
kellebekir
13-04-2008, 13:05
Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum
cenk35cenk
13-04-2008, 14:33
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar bende next ye 2000 cıs super plus var tps oto başarısız diyor 9 nisan yazılımını henüz yüklemedim çünkü cihazı yeni aldım ve açıkçası pek te kurcalamadım. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aşamaları yazzarsanız sevinirim.teşekürler
cenk35cenk
13-04-2008, 14:36
slm kosovalı bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim
--------------------------------------------------------------------------------
Yeni yazılımıda s ex view ve freexler auto tpsler çöktü usb ile yuklersiniz ama bazen hata veriyor usbden yuklemek en iyi yontem rs232 dir..
depresy10
13-04-2008, 18:49
bu yazılım "next 2000X cıs plus" cihazına uyarmı...
cenk35cenk
13-04-2008, 21:09
teşekürler kosovalı
bu yazılım "next 2000X cıs plus" cihazına uyarmı...
Evet uyar 1 ci mesajdan cihazınıza uygun yazılımı indirip yukleyin..
gmt ayarına bak 00 yazacak
arkadaşlar lütfen yardım edin bende next 2000 cx super plus var akşam yeni yazılım attım kanal geçişleri çook yavaşladı acaba nedendir lütfen
üstadım kosovalı yardım edermisin lütfen
Sonsuzluk
14-04-2008, 20:18
2000 Cı Pluslara olmuyor galiba yazılımlar...?
f47xfenerli
14-04-2008, 20:51
2000 Cı Pluslara olmuyor galiba yazılımlar...?
yazılımlar super plus serisi için arkadaşım daha
2000xplus serisine verilmedi
Üsatadim Kosovali Bİr Sorun Oldu Yardimci Ol Ltf Next 2000 SÜper X Cİhaza Yenİ Yazilimi Attim Ama AÇmmiyor Nedendİr?
Üsatadim Kosovali Bİr Sorun Oldu Yardimci Ol Ltf Next 2000 SÜper X Cİhaza Yenİ Yazilimi Attim Ama AÇmmiyor Nedendİr?
Emuyu aktif ettinizmi?
alone26m
14-04-2008, 22:21
arkadaşlar view paketini çözüyormu 12 nisan yazılımları?
thebest01
17-04-2008, 19:44
16.04.2008 itibari ile wiev,freex,free delight kanalları bende gitti sizdde öylemi arkadaşlar cx super plus benim cihazım yeni yazılımla tabiki
kellebekir
17-04-2008, 20:25
16.04.2008 itibari ile wiev,freex,free delight kanalları bende gitti sizdde öylemi arkadaşlar cx super plus benim cihazım yeni yazılımla tabiki
onlar malesef çöktü şuan çalışmıyor bekleyip görecez. :tongue:
thebest01
17-04-2008, 23:11
onlar malesef çöktü şuan çalışmıyor bekleyip görecez. :tongue:
teşekkürler.:45:
coscos1222
18-04-2008, 20:22
Next 2000 Super Plus Cx 18.4.2008 Yazılımı
Next 2000Super HDTV 18.4.2008 Yazılımı
S-e-x View Auto 18.4.2008
@doktor'dan alıntıdır.
S-e-x View Auto.
Yarına kadar gitmezse diğer serilere de eklenecek.
İyi seyirler
kellebekir
18-04-2008, 21:07
alone26m
19-04-2008, 01:01
denendi ok...emeği geçenlerin emeğine sağlık...
s wiew auto diğerleri aynı free x yok ... arkadaşların canı sıkılmasın diye kıyak.. ...kaç saat yada gün gider köşedeki medyuma bir zahmet sorun ben bilemiyorum saygılar
Doktora Teşekkurler Yazılımlar 1 ci mesajda
Doktor a teşekkurler,ve helal olsun diyorum ben,Biraz naz yapsada adam çalışıyor..:)
coscos1222
21-04-2008, 18:06
Doktora Teşekkurler Yazılımlar 1 ci mesajda
Teşekkürler usta yazılımları tam ben ekliyodum benden önce davrandın
:present:
Bugun idare edin arkadaşlar foruma geçici yazılım eklenmiyor.Upload sitesinden yukledim.
ya beyler tamam güzel yazılarınız düşünceleriniz ama şu next 7600 sky cihazları ne yapcaz yazılım yok
yaklaşık en az 2 seneden beri yazılımları sunny üzerinden alıyorduk ve ben bunu dile getirdim makinam next ama yazılım sunny ben next istiyorum vede yazılım hv 12 a3a5
yazılıma emeği gecenlere teşekkürler...
kellebekir
21-04-2008, 19:50
teşeklkürler
sarıkanarya_41
21-04-2008, 20:08
dosyalar ıcın sagolasın.
ya beyler tamam güzel yazılarınız düşünceleriniz ama şu next 7600 sky cihazları ne yapcaz yazılım yok
yaklaşık en az 2 seneden beri yazılımları sunny üzerinden alıyorduk ve ben bunu dile getirdim makinam next ama yazılım sunny ben next istiyorum vede yazılım hv 12 a3a5
O cihaza yazılım bekleme arkadaşım
canadalı
21-04-2008, 20:23
Teşekkürler.Diğer cihazlar için sabırla bekliyoruz....
Yasal kart'la lig tv çalışmıyor galiba yazılımda
murat198159
21-04-2008, 20:34
arkadaşlar usb den son yazılımı makinama attıyordum.save dedi ve makinanın ekranında 0 yazısı çıktı.makinam şu anda açılmıyor. ne yapmam gerekiyor acaba.
Evet cx super plus yazılımını bende USB'den atmaya çalıştım atmadı cihazı kilitledi arkadan kapatıp açtım erör verdi ikinci defa arkadan kapadım açtım cihaz düzeldi fakat yazılımı atamadım ilk ve tek olarak verilen yazılımla kullanıyorum şimdi.
ŞAVKÇI09
21-04-2008, 23:01
Evet cx super plus yazılımını bende USB'den atmaya çalıştım atmadı cihazı kilitledi arkadan kapatıp açtım erör verdi ikinci defa arkadan kapadım açtım cihaz düzeldi fakat yazılımı atamadım ilk ve tek olarak verilen yazılımla kullanıyorum şimdi.
Sevgili arkadaşlar mesajlardan anlaşıldığı kadarıyla 18 nisan yazılımında galiba sorun var 2 arkadaşımız cihazı kilitledi demiş.Benim cihazda 2000 cx super plus bu sorunu daha önce bende yaşadım bir kere yazılımı attım cihaz kilitlendi. Bende tam olarak indirmiş atacaktım iyiki sonuna kadar okumuşum .Bu konuda sevgili moderatörlerimizden bi açıklama gelirse en azından bizleri bilgilendirmiş olurlar.Emeği geçenlere Teşekkürler.
serkanbv
22-04-2008, 00:18
Emeği geçenlere teşekkürler.............
cenk35cenk
22-04-2008, 00:48
slmkosovalı yazılım için saol ellerıne sağlık
sana bır sorum olucaktı yardımcı olursan sevınırım.Bende ye 2000 cıs super plus var ayrıca lıg tv kartıda var sorubsuz bır sekılde ızlıyordum fakat pazar gunu mactan sonra yayın kesıldı ve hala acmıyor bır fıkrın varmı.teşekürler
harikasın usta. teşekkürler.
thebest01
22-04-2008, 01:48
bendede cx super plus var ama allahtan cihazım kitlenmedi ama yazılımı atmadan bu yazıyı okusaydım yazılım atmazdım
kellebekir
22-04-2008, 07:54
teşekkürler
abdulhey
22-04-2008, 09:37
yazılıma emeği gecene teşekkürler
ismet1972
22-04-2008, 11:34
tşk ler üstat ellerine saglık
®adakoglu
22-04-2008, 11:54
slmkosovalı yazılım için saol ellerıne sağlık
sana bır sorum olucaktı yardımcı olursan sevınırım.Bende ye 2000 cıs super plus var ayrıca lıg tv kartıda var sorubsuz bır sekılde ızlıyordum fakat pazar gunu mactan sonra yayın kesıldı ve hala acmıyor bır fıkrın varmı.teşekürler
Lig Tv kartını taktığınızda Çihazın emusunu kapatıp deneyiniz.
Aynı sorun bende de var üstadım geçen maçtan sonra tam maç biter bitmez kart çalışmadı hala'da çalışmıyor.Yapılabilecek her şeyi'de yaptım
ugurmobilya
22-04-2008, 13:17
çok saolun teşekkürler ellerine sağlık
teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık
ŞAVKÇI09
22-04-2008, 13:31
Arkadaşlar yazılımı attım ve sorunsuz çalışıyor emeği geçenlere teşekkürler.
emu kapama artık version bölümünde değil.com ayar menüsünde kırmızı 1234 aynı işlemi 2. kere yaptığınızda özel bir menü gelecek burda anlaytılmak isteneni anlayamadım 1 kere yaptın mı emuyu açıyo 2 kez yapınca kapatıyo özel bi bölüm derken ne kastediliyo yardımcı olursanız sevinirim
buskashi
22-04-2008, 14:26
makinesi kilitlenen veya yazılım atamayan arkadaşlar sorunuzun cevabı burda Only the registered members can see the link
cenk35cenk
22-04-2008, 14:27
dostum ilgin için çok sağol ama onuda denedım olmuyor galiba karta sinyal gelmiyor
cenk35cenk
22-04-2008, 14:34
Aynı sorun bende de var üstadım geçen maçtan sonra tam maç biter bitmez kart çalışmadı hala'da çalışmıyor.Yapılabilecek her şeyi'de yaptım
dostum az önce dıgıturke gıdıp sorunu anlattım ve karta sınyal gelmedığını soyledıler yarın tekrar gıdıp tamırını yaptırcam.sende bı gıt ıstersen
extreme13
23-04-2008, 09:06
Yazılımı dün yükledim fakat emu yazılımı kapanmış nereden açacağım? Cihaz versiyonundan denedim açılmıyor :S
®adakoglu
23-04-2008, 10:29
Yazılımı dün yükledim fakat emu yazılımı kapanmış nereden açacağım? Cihaz versiyonundan denedim açılmıyor :S
Çihazının menüsüne basıp usb arayüzünün bulunduğu bölüme gelip kumandadan kırmızı tuşa basıp 1234 yazıp emuları açıp save ile kayıt yapınız.
extreme13
23-04-2008, 10:46
Çihazının menüsüne basıp usb arayüzünün bulunduğu bölüme gelip kumandadan kırmızı tuşa basıp 1234 yazıp emuları açıp save ile kayıt yapınız.
Bilgi için tşk. *** bölümü çıktı ama oto yazılımı nasıl aktif edicez?
extreme13
23-04-2008, 17:23
ark. sadece polsat oto olutor s.view ler yok.
ark. sadece polsat oto olutor s.view ler yok.
Arkadaşım insanları yanlış yönlendirme ben şu anda seyrediyorum.Hepsi auto çalışıyor.
aloska1905
23-04-2008, 18:10
yazılımı receiverıma attım.sirius uydusundaki hustler tv kanalını 20 dakika izledim.ondan sonra receiver hustler tv kanalında dondu kaldı.cihazı arka anahtardan açıp,kapatmak zorunda kaldım.bu yazılımda hustler tv ile ilgili maalesef bug sorunu var :( bu yazılımı attığımıza zaman hustler tv kanalında cihaz devamlı kendini boot edip,açılıp,kapanıyor maalesef :(
extreme13
23-04-2008, 18:49
Arkadaşım insanları yanlış yönlendirme ben şu anda seyrediyorum.Hepsi auto çalışıyor.
Bende neden çaılışmıyor peki.
Cihazım next 2000 cx süper plus, Polsat oto oldu ama viewleri izlemek için güncelleme mi yapmak gerekiyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim...
Arkadaşım yazılımı cihazına atıp emu'yu açmışsan malum kanalın üstüne gel biraz bekle ve kanal üzerinde ileri geri yap.Bende de cx super plus var.
extreme13
23-04-2008, 22:12
Arkadaşım yazılımı cihazına atıp emu'yu açmışsan malum kanalın üstüne gel biraz bekle ve kanal üzerinde ileri geri yap.Bende de cx super plus var.
Aynen dediğiniz gibi yaptım ama bir sonuç çıkmadı :(
extreme13
24-04-2008, 08:42
Viewler için ırdeto ***leri var mı? Varsa nsl girilecek? Help!
alone26m
24-04-2008, 11:29
en son yazılımı yüklemişsen *** girmene gerek yok arkadaşım...yukarıda arkadaşın dediği gibi biraz beklersen kendisi çözer..çünkü viewler auto...
cas kısmına gir autoların hepsini açık yap comport kısmını yok diye değiştir ve kaydet kısmına ok yapıp kaydedip çık kanalların üzerinde biraz bekle çözer...
extreme13
24-04-2008, 18:22
en son yazılımı yüklemişsen *** girmene gerek yok arkadaşım...yukarıda arkadaşın dediği gibi biraz beklersen kendisi çözer..çünkü viewler auto...
cas kısmına gir autoların hepsini açık yap comport kısmını yok diye değiştir ve kaydet kısmına ok yapıp kaydedip çık kanalların üzerinde biraz bekle çözer...
Aynısını yaptım bişey olmadı. Gübncel ***leri verirseniz sevinirim...
Aynısını yaptım bişey olmadı. Gübncel ***leri verirseniz sevinirim...
Arkadasim bendede oldu sorun ama faprika ayarlarina don tekrar kanalari bul sonra malum kanalar acar uptade ile . dene kardesim bende olduu :) faprika ayarlarinda donunce emu acman gerek bilgin olsun.
extreme13
25-04-2008, 09:08
Arkadasim bendede oldu sorun ama faprika ayarlarina don tekrar kanalari bul sonra malum kanalar acar uptade ile . dene kardesim bende olduu :) faprika ayarlarinda donunce emu acman gerek bilgin olsun.
Bi de kanal eklemeyemi ugraşacaz yha :49:
Bilgi için tşk. bi ara denerim. :45:
bu yazılımı yukledım en sonda err cıktı yani error
adnanarkan
08-05-2008, 12:59
next firmasına ve forumdaki tüm arkadaşlara helal olsun diyorum.teşekkürler ediyorum.sağolsunlar varolsunlar.
cenk35cenk
09-05-2008, 22:09
slm arkadaslar bende ye 2000 cıs super plus var şu an show tv nın kalıtesı %46 ve goruntude tıtreme oluyor aynı cıhazdan ust katta babamda var fakat onda boyle bır sorun yok bende cıftlı lnb var gıger cıhazda ise teklı lnb var sızce sorun nerde?tesekurler
TEKNİSYEN101
16-05-2008, 10:48
slm arkadaslar bende ye 2000 cıs super plus var şu an show tv nın kalıtesı %46 ve goruntude tıtreme oluyor aynı cıhazdan ust katta babamda var fakat onda boyle bır sorun yok bende cıftlı lnb var gıger cıhazda ise teklı lnb var sızce sorun nerde?tesekurler
Genelde sorun çift çıkışlı Lnblilerde sinyal sorunu olmaktadır, ondan kaynaklanıyor olabilir. çanağa ince ayar yapıp denemenizi tavsiye ederim
bu 21.04 tarihli yazılımdan sonra güncel yazılım yok mu??
bu 21.04 tarihli yazılımdan sonra güncel yazılım yok mu??
Şu an için yok tpsler çöktü
extreme13
22-05-2008, 18:41
cx super plus da açık Tps
2000cıs super plus da açık Tps
kemalapk
24-05-2008, 12:11
arkadaşlar bende next 2000 fta usb aldım fakat cihazım sirius kanallarında kilitneniyor(1 satte yakın çalışıyo sonra cihaz tamamen kilitneniyor) bilgisi olan varmı.
diğer uydularda bi sorun yok.(astra hotbirt türksat )
®adakoglu
24-05-2008, 12:20
arkadaşlar bende next 2000 fta usb aldım fakat cihazım sirius kanallarında kilitneniyor(1 satte yakın çalışıyo sonra cihaz tamamen kilitneniyor) bilgisi olan varmı.
diğer uydularda bi sorun yok.(astra hotbirt türksat )
Çihazına reset atıp yeniden test ediniz.Yine aynı sorun devam ederse yazılımdan kaynaklanır.Yeni yazılımlarda bu eksiklik düzeltilir.
baltacix
31-05-2008, 22:08
arkadaşlar next ye2000plus INF614P sonrası çıktımı lütfen.
arkadaşlar next ye2000plus INF614P sonrası çıktımı lütfen.
En son yazılım burada var Only the registered members can see the link buradkai bölüm haricinde yazılımlar cıkmadı..
ergin7878
05-06-2008, 20:44
emeyi geçenlere teşekurler
thebest01
05-06-2008, 22:55
cx super plus da açık Tps
bendede cx super plus var ama kapalı :(:(:(:(:(:(:(
kanhakan_kaan
17-06-2008, 17:55
next2000 fta cihaza usb ile hangi yazılım atabilirim saygılar
Next YE-2000Super Plus serileri/S*XVİEWOK-Polsat-Premiere Auto 21-04-2008
Cihazınızdan Menu girişler e gelip kumanda üzerinden kırmızı tuşa basarak 1234 kodlanacaktır
yazılımı göremedim?