Orijinalini görmek için tıklayınız : gizli 20 ülke
mehmet07
11-04-2008, 20:10
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında
bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı
bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor.
Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan
geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam
bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları
severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi
dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan
oldu."
selam arkadaşlar yukarıda yazılı metin içerisinde 20 ülke saklı bulabilecekmiyiz bakalım
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu.
offf gözlerim ağrıdı yaw baka baka buldum en sonunda:45: :present:
NEPAL,PERU,KENYA,İSVEÇ,FRANSA,FAS,ÇİN,ROMANYA,KÜBA,ŞİLİ,İRAN,IRAK,ALMANYA,BİRMANYA(ESKİ İSMİ BURMA),PANAMA,BENİN,GANA,GİNE,ÇAD,SUDAN toplam 20 ülke
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu.
offf gözlerim ağrıdı yaw baka baka buldum en sonunda:45: :present:
Tebrikler büyük ödülü siz kazandınız :)
mehmet07
11-04-2008, 21:05
evet iyiy di dikkat isteyen bir bölüm ilgi için teşekkürler
zaten başlığı görünce dedim herhalde tropikal ülke tanıtımları falan var güzel güzel bakayım diye :49: ama bir de ne göreyim ülke var ama ülkeler ortada yok :puah: :puah:
tesekkurler benı cok zorladı
bilim-ilim
09-09-2008, 16:53
gerçekten güzel hazırlamış
pencere77
13-10-2008, 00:42
güzelmiş bu oyun
samedemre
16-12-2008, 17:46
walla brawo hocam :D