Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Animasyonlu Seri Dönüşümlerde Kullanılmak Üzere Bootloader, Kup, Dönüşüm Yazılımları

vitaro
17-04-2008, 16:36
Boot Loader 1.02 V3 (Only the registered members can see the link)
Kaondan Sunny'e dönüşüm için Yazılım (Only the registered members can see the link)
Sunny'den Kaon'a dönüşüm için yazılım (Only the registered members can see the link)
Dönüşüm yazılımlarını ve bootloaderi (*.bin uzantılı) yüklemek için kup loader (Only the registered members can see the link)
Sunny yazılımlarını (*.btm uzantılı) yüklemek için atmup 113 usr loaderi (Only the registered members can see the link)
Dönüşüm Yazılımlarından sonra yükleyebileceğiniz Sunny yazılımı (Only the registered members can see the link)
Dönüşüm Yazılımlarından sonra yükleyebileceğiniz Kaon yazılımı(Yazılım zup dosyası olup yükleme loaderi ile birliktedir. (Only the registered members can see the link)

Arkadaşlar yukarıdaki yazılımlar forumumuzda mevcuttur fakat bulmakta zorluk çeken arkadaşlar için hepsi bir araya toplanmıştır. Yazılımlar 9000 serisi yani animasyonlu seriler içindir. Yukarıda verilen yazılımlar hem FTA hemde CI model cihazlara gönül rahatlığı ile yüklenebilir. 9000 serisi cihazlarda FTA modele CI yazılımı yüklenebilmekte herhangibir sıkıntı olmamaktadır. CI cihazlara FTA yazılımı yüklenebilmektedir fakat modülü görmemektedir.

Dönüşüm yazılımlarını yüklemek için:
1- Öncelikle Kup Loader 238 i ile bootloader 1.02 v3 ü cihazımıza yüklüyor
2- Kup Loader 238 i ile hangi markaya dönmek istiyorsak o markanın dönüşüm yazılımını cihazımıza yüklüyoruz.
3- Cihazımıza Sunny dönüşüm yazılımı yüklemiş isek atmup 113 usr ile *.btm uzantılı sunny yazılımını yüklüyoruz.
4- Cihazımıza Kaon dönüşüm yazılımı yüklemiş isek Zup'lu yazılımı çift tıklayarak çalıştırıyor ve cihazımıza yüklüyoruz.
Yüklemeler bittikten sonra cihazımıza reset atarak, kanal tarattırarak işimizi bitiriyoruz.

HCakir
17-04-2008, 18:47
Güzel bi çalışma olmuş,teşekkurler abi.
Konu sabitlendi..

honest
18-04-2008, 10:13
TeŞekkÜrler EmeĞİne SaĞlik Abİ

vitaro
18-04-2008, 12:37
Güzel bi çalışma olmuş,teşekkurler abi.
Konu sabitlendi..

TeŞekkÜrler EmeĞİne SaĞlik Abİ

:45: Teşekkürler arkadaşlar.

ahmetgen
18-04-2008, 22:36
bu islemi yaptıgımızda kana listesi silinir mi sunnyden kaona gecsek ne zararımız olur?

HCakir
18-04-2008, 23:10
bu islemi yaptıgımızda kana listesi silinir mi sunnyden kaona gecsek ne zararımız olur?

Bazen kaon yazılımlarında daha çok özellik oluyor kaon yazılımı atılıyor ama eskiden tekrar sunny yazılımına dönüş mümkün değildi,yukarıdaki loaderlar dönüşüm yapılabiliyor..

Kanal listesi silinebilir,zararı kârı bu yöndedir,hangi yazılımda daha fazla özellik varsa o yazılımı atırsanız şu an için iki yazılımıda tps au yapmamaktadır..

hallederiz
18-04-2008, 23:49
emeğine sağlık

memik
25-04-2008, 16:29
kup yazılım programları bulamadım nerede

HCakir
25-04-2008, 16:34
kup yazılım programları bulamadım nerede

Only the registered members can see the link

samandöken
25-04-2008, 18:04
Kaondan Sunny'e dönüşüm için Yazılım (Only the registered members can see the link)
Sunny'den Kaon'a dönüşüm için yazılım (Only the registered members can see the link)
Dönüşüm yazılımlarını ve bootloaderi (*.bin uzantılı) yüklemek için kup loader (Only the registered members can see the link)
Sunny yazılımlarını (*.btm uzantılı) yüklemek için atmup 113 usr loaderi (Only the registered members can see the link)
Dönüşüm Yazılımlarından sonra yükleyebileceğiniz Sunny yazılımı (Only the registered members can see the link)
Dönüşüm Yazılımlarından sonra yükleyebileceğiniz Kaon yazılımı(Yazılım zup dosyası olup yükleme loaderi ile birliktedir. (Only the registered members can see the link)

Arkadaşlar yukarıdaki yazılımlar forumumuzda mevcuttur fakat bulmakta zorluk çeken arkadaşlar için hepsi bir araya toplanmıştır. Yazılımlar 9000 serisi yani animasyonlu seriler içindir. Yukarıda verilen yazılımlar hem FTA hemde CI model cihazlara gönül rahatlığı ile yüklenebilir. 9000 serisi cihazlarda FTA modele CI yazılımı yüklenebilmekte herhangibir sıkıntı olmamaktadır. CI cihazlara FTA yazılımı yüklenebilmektedir fakat modülü görmemektedir.

2- Kup Loader 238 i ile hangi markaya dönmek istiyorsak o markanın dönüşüm yazılımını cihazımıza yüklüyoruz.
3- Cihazımıza Sunny dönüşüm yazılımı yüklemiş isek atmup 113 usr ile *.btm uzantılı sunny yazılımını yüklüyoruz.
4- Cihazımıza Kaon dönüşüm yazılımı yüklemiş isek Zup'lu yazılımı çift tıklayarak çalıştırıyor ve cihazımıza yüklüyoruz.
Yüklemeler bittikten sonra cihazımıza reset atarak, kanal tarattırarak işimizi bitiriyoruz.

kardeş çok güzel bir çalışma olmuş bence her siteye senin gibi arkadaşlar lazım teşekkürler

vitaro
26-04-2008, 17:53
kardeş çok güzel bir çalışma olmuş bence her siteye senin gibi arkadaşlar lazım teşekkürler

Tşk. dostum

baretta29
26-04-2008, 18:40
Usta bu yazılımların bize ne faydası var
ikiside aynı yeni birşey yok ki
ha kaon ha sunny
fark nerede?

serkan_37
26-04-2008, 19:25
bende anlamadım şimdi yazılımı yeni olan her yazılımı atabiliyormuyuz mesala 7010dcız 12 .c1 a5 benim 9030 fta gibi cihazlara birAz acarsanız sevinirim hata hangi yazılımları cihazıma kullanabilirim bunu aydınlatırsanız daha çok sevinirim TŞK..

fakara
26-04-2008, 19:35
vitaro vermiş olduğun linklerde dosyaları rapidshare'den indiremiyorum.linkleri bir kontrol edermisin.

HCakir
27-04-2008, 17:43
Usta bu yazılımların bize ne faydası var
ikiside aynı yeni birşey yok ki
ha kaon ha sunny
fark nerede?

Kaon yazılımlarını attıktan sonra sunny e dönüş olmuyordu bu dosyalarla artık mümkün cihazın orj. yazılımına kullanmak mutlaka avantajlıdır..

bende anlamadım şimdi yazılımı yeni olan her yazılımı atabiliyormuyuz mesala 7010dcız 12 .c1 a5 benim 9030 fta gibi cihazlara birAz acarsanız sevinirim hata hangi yazılımları cihazıma kullanabilirim bunu aydınlatırsanız daha çok sevinirim TŞK..

Sizinki cihaz c board bu dosyalar animasyonlu seri dönüşümlerinde kullanıyor..9030 fta cihazınızda kaon yazılımı varsa bu dosyalarla sunny yazılıma geri dönebilirsiniz..

vitaro
27-04-2008, 21:02
vitaro vermiş olduğun linklerde dosyaları rapidshare'den indiremiyorum.linkleri bir kontrol edermisin.

linkler çalışıyor sıkıntı yok linklerde.

ceyo_49
25-05-2008, 22:19
peki hocam yazılımı yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım cihaz açılırken ekranda leoder yazısı olan L.1.02 kalıyor bilgilendire bilirmisin

ceyo_49
25-05-2008, 22:20
acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı

HCakir
25-05-2008, 23:16
acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı

Her konuya yazmanıza gerek yok üstad,yazılan her mesaja bakıyorum ben siz meraklanmayın ben görmesemde diğer arkadaşlar görür..!

Dönüşüm yazılımı için tıklayın..! (Only the registered members can see the link)

afqanasker
25-05-2008, 23:39
teşekkürler,emeyinize sağlık

HCakir
29-05-2008, 01:21
Dönüşüm yazılımları foruma alınmıştır..
Kolay gelsin..!

gezinti35
29-05-2008, 01:27
teşekkür

serkanta
31-05-2008, 11:36
Arkadaşlar elimde at-9070 kart girişli cihaz var cı olması lazım şimdi benim bu cihazıma dönüşüm olurmu olursa kaon mı stream mi olur yardımcı olurmusunuz.saygılar

HCakir
31-05-2008, 12:35
Arkadaşlar elimde at-9070 kart girişli cihaz var cı olması lazım şimdi benim bu cihazıma dönüşüm olurmu olursa kaon mı stream mi olur yardımcı olurmusunuz.saygılar

Sizin cihaza kaon yazılımı var,malesef sunny henüz yazılım çıkartmadı..

Yazılımınız burada..! (Only the registered members can see the link)

Yazılımımzup formatındadır,indirdiğiniz exe dosyasını çalıştırın daha sonra zzzup yazıp cihazı arkada anahtardan açın,yükleme işlemi bitene kadar hiçbir müdahelede bulunmayınız..!

serkanta
31-05-2008, 21:31
ilgi ve alakanız için sağolun.

fikret1971
07-12-2008, 01:41

burada belirttiğiniz (Dönüşüm Yazılımlarından sonra yükleyebileceğiniz Sunny yazılımı ) linki çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim. elelriniz saglık

HCakir
12-12-2008, 15:59
burada belirttiğiniz (Dönüşüm Yazılımlarından sonra yükleyebileceğiniz Sunny yazılımı ) linki çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim. elelriniz saglık

Dönüşüm yazılımı tekrardan eklenmiştir..Yazılım için @vitaro arkadaşımıza teşekkurler..!

mertcan25
07-01-2009, 16:50
bak bu çok güzel olmuş emeyinize sağlık

mucahit25
23-04-2009, 15:26
teşekürler:nod:

seyyahosman
23-04-2009, 16:44
Paylaşım için Teşekkürler

gogyuzu77
27-07-2009, 10:13
teşekkürler

çağdaş
27-02-2010, 18:34
teşekkürler usda

alipoy
13-03-2010, 23:30
teşekkürler

alipoy
13-03-2010, 23:41
Ustam öğrenmek istediğim şu. Bende next 25000 FTA var ve sunny AT-9080 FTA yazılımı yüklemişler. ancak yeni yazılım yüklediğimde ekranda L.1.02 yazısı çıkıyor. Cihazım açılmıyor. Sorun ne olabilir. Boot loader 1.02 yükleyerek düzelirmi.

Ali BAĞDAŞ
02-05-2010, 16:49
Teşekürler sağolasınız.

decoder10
27-05-2010, 12:34
teşekkürler ustalan ellerinize sağlık

decoder10
27-05-2010, 12:34
pardon ustalar ellerinize sağlık

respected
23-01-2011, 14:31
saol kardeş eline sağlık cihazı kurtardık sayende

mziya
11-09-2011, 01:19
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık

bobo789
14-10-2011, 23:12
tesekürlerr

sahtiyan513
01-03-2012, 23:13
teşekkürler

kraltarsuslu
17-12-2012, 12:04
teşekürler elinize sağlık

funcity17
23-12-2012, 22:19
paylaşım için sagol

mehmet_43
16-01-2013, 18:35
teşekürler emginize saglik kolaygelsin

salihdvb
26-01-2013, 20:05
teşekkürler kardeş...

esat
05-10-2014, 22:55

Teşekkürler.

sahidin
12-10-2014, 16:16
sağ ol

cem7050
05-01-2015, 21:58
teşekkürler