Orijinalini görmek için tıklayınız : Goldmaster 74000 FTA Yardım
driosiop
17-04-2008, 23:11
Goldmaster 74000 FTA almayı dusunuyorum.Usb den kayıt yapıyormu?Birde goldmaster sitesinde alıcının yazılım guncellemesini bulamadım.Alıcının yazılımı nasıl guncelleniyor?Emu ve master kodlarını nerde bulabilirim?Emu nasıl yuklenir usb den?Hotbird icin Emuları nerde bulabilirim?
Ayrıntılı herşey konu actıgın bölümde zaten var Only the registered members can see the link 50000 serisi ile 70000 serisi aynı..
driosiop
17-04-2008, 23:30
Sagol daha acıklamalı yazarmısın?acemiyimde.uydudan emu guncelleyen alıcılar varmıs biliyormusun?Yani emu *** girmeyle ugrasmadan internetsiz uydudan?
Sagol daha acıklamalı yazarmısın?acemiyimde.uydudan emu guncelleyen alıcılar varmıs biliyormusun?Yani emu *** girmeyle ugrasmadan internetsiz uydudan?
Only the registered members can see the link Bu adres sana yardımcı olacaktır.Redline uydudan guncelleme yapıyor..
driosiop
21-04-2008, 18:41
Cok sagol redline dısında varmı uydudan *** guncellemesi yapan?internetsiz?
driosiop
23-04-2008, 21:52
Goldmaster 74000 FTA hakkında bilgi lutfen hala alamadım:( Redline dısında k3y guncelleme yapan alıcı varmı?Goldmaster 74000 FTA usb den sure sınırlaması olmadan kanal kaydı yapıyormu?Emu ve master kodaları nedir?Emu *** yuklemesi nasıl yapılıyor?Yazarmısınız acemiyim kolaymı?Redline mı alsam?
Goldmaster 74000 FTA hakkında bilgi lutfen hala alamadım:( Redline dısında k3y guncelleme yapan alıcı varmı?Goldmaster 74000 FTA usb den sure sınırlaması olmadan kanal kaydı yapıyormu?Emu ve master kodaları nedir?Emu *** yuklemesi nasıl yapılıyor?Yazarmısınız acemiyim kolaymı?Redline mı alsam?
arkadaşım cihazın kaydı senin elindeki bellek sınırına bağlıdır. bu cihazı fazla incelemedim ama *** güncelleme ile uğraşmak istemiyorsan lınux tabanlı eternet kaartı olan bir cihz al ve paylaşım kullan.