Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : rundll32.exe dosyası hakkında

bilgin
23-04-2008, 11:15
Arkadaşlar bilgisayarım .EXE uzantılı dosyaları tıkladığım zaman BİRLİKTE AÇ menüsü çıkıyor ve açmıyor.
Birde masa üzerindeyken ''SAĞ CLİCK-ÖZELLİKLER'' menüsüne giremiyorum. Şu hatayı veriyor;
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe dosyası bulunamıyor ibaresi çıkıyor. antivirüs programı olarak spy sweeper programı kullanıyorum. Sizlerden ricam format dışında bu hataları nasıl hallederiz.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:( :( :( :(

bilgin
23-04-2008, 12:51
yardım edecek kimse yok mu? lütfen

HCakir
23-04-2008, 12:53
Arkadaşlar bilgisayarım .EXE uzantılı dosyaları tıkladığım zaman BİRLİKTE AÇ menüsü çıkıyor ve açmıyor.
Birde masa üzerindeyken ''SAĞ CLİCK-ÖZELLİKLER'' menüsüne giremiyorum. Şu hatayı veriyor;
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe dosyası bulunamıyor ibaresi çıkıyor. antivirüs programı olarak spy sweeper programı kullanıyorum. Sizlerden ricam format dışında bu hataları nasıl hallederiz.

Sisteme trojan bulaşmış büyük ihtimal windows cd niz varsa onarmanızı öneririm..

aslanım
23-04-2008, 14:20

arkadaşım şu küçük proğramı bilgisayarına tarat küçük olduğuna bakma marefeti büyük trojeni bulur iştee nette bul proğram şu ( Solo Antivirus 2008 - Trial Version ) sana kolay gelsin

gacvokem
23-04-2008, 15:13
birader teknik yardımda benim paylaştığım regedit dosyaları var orayı araştır o dosyaları tekrar yükle düzelir büyük ihtimalle kayıt defteri hatası

gacvokem
23-04-2008, 15:18
burayı inceleyin

Only the registered members can see the link

bilgin
23-04-2008, 15:40
senden ricam o dosyalara direk girmek için link verirsen sevinirim kardeşim

OLDSMAN
23-04-2008, 19:06
Sizinde Sistem dosyalarınız zarar görmüş XP CD ile onarım
deneyin olmazsa tek çare ve temiz olan FORMAT atmak