Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaon_2008.04.22 Animasyonlu Seri Yazılımları
KAON_2008.04.22
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Thanx for Iran KaonTeam and @DANESH..
Good job...
bulletfromhell
23-04-2008, 23:01
Thanx for Iran KaonTeam and @DANESH..
Good job...
habib usta bu sefer yazılımlar hızlı geliyo gibi...sence bizdeki cihazlara da yazılım gelirmi??:49:
habib usta bu sefer yazılımlar hızlı geliyo gibi...sence bizdeki cihazlara da yazılım gelirmi??:49:
Bu yazılımlar koreden geliyor streamla alakası yok..:)
bulletfromhell
23-04-2008, 23:11
Bu yazılımlar koreden geliyor streamla alakası yok..:)
demekki bizim boardlara desteği külliyen kestiler..hatta bizim boardların kaydını nüfustan düştüler...:8[1]: ..yakında streamda bulamıycaz bu gidişle...:( :(
demekki bizim boardlara desteği külliyen kestiler..hatta bizim boardların kaydını nüfustan düştüler...:8[1]: ..yakında streamda bulamıycaz bu gidişle...:( :(
Sadece animasyonlu cihazlara ve c board bi ksf cihaza arada çıkatırlarsa a-max lara,yakında hd yazılımıda düşecek..
bulletfromhell
23-04-2008, 23:18
Sadece animasyonlu cihazlara ve c board bi ksf cihaza arada çıkatırlarsa a-max lara,yakında hd yazılımıda düşecek..
...bakalım...umut garibanın ekmeği...bendeki cihazda C boardlı ama uzun süredir sunny yada stream yüklüyorum...çok şükür onlar varda seyredebiliyoz...yazılım desteği zayıfladı diye de gidip yeni bi cihaz alacak halimizde yok...bekleyelim bakalım...:wave:
...bakalım...umut garibanın ekmeği...bendeki cihazda C boardlı ama uzun süredir sunny yada stream yüklüyorum...çok şükür onlar varda seyredebiliyoz...yazılım desteği zayıfladı diye de gidip yeni bi cihaz alacak halimizde yok...bekleyelim bakalım...:wave:
Haklısın üstat'da valla takıntı oldu evde 4 tane cihaz oldu.12 01 A5--12 C1 A5--16 00 A1 ve Next Cx super plus USB'li ne yapacaz bu gidişle bilmiyorum.
Haklısın üstat'da valla takıntı oldu evde 4 tane cihaz oldu.12 01 A5--12 C1 A5--16 00 A1 ve Next Cx super plus USB'li ne yapacaz bu gidişle bilmiyorum.
Tek tavsiyem at hepsini dreambox500s al abi..:)
Dreambox güzel cihaz fakat kulanışı pratik değil ve geçişleri çok ağır iyi yönü zamanı geçmiyor işte.Aslında düşünmek lazım.
bulletfromhell
23-04-2008, 23:33
Dreambox güzel cihaz fakat kulanışı pratik değil ve geçişleri çok ağır iyi yönü zamanı geçmiyor işte.Aslında düşünmek lazım.
valla abi o kadarını bilmemde yalnız 500 $ gibi bi fiyattan bahsediyorlar...yanlışım varsa söyleyin çünkü net bilmiyorum,sadece öyle duydum...:49:
valla abi o kadarını bilmemde yalnız 500 $ gibi bi fiyattan bahsediyorlar...yanlışım varsa söyleyin çünkü net bilmiyorum,sadece öyle duydum...:49:
220 ytl:)
bulletfromhell
23-04-2008, 23:36
220 ytl:)
doğrudur kardeş...dediğim gibi net bilmiyordum..belki dreambox'ın başka modelleri için o fiyat geçerlidir....öğrenmiş oldum sayende...sağolasın..:45:
SF1_a-maxplus_12.00.01
Only the registered members can see the link
a-maxplus_12.00.01_080422.rar - 0.74MB (Only the registered members can see the link)
sayın hcakir bu yazlımlar kaona geldine göre sunnye de gelirmi acaba
uzman_elhan
24-04-2008, 10:50
dostum şuanda ben dreambox kullanıyorum ama biraz ağir ama her türlü kanallarımı izliyorum
hallederiz
24-04-2008, 11:52
SF1_a-maxplus_12.00.01
Only the registered members can see the link
a-maxplus_12.00.01_080422.rar - 0.74MB (Only the registered members can see the link)
12 01 a5 uyarmı??
erdal1988
24-04-2008, 13:42
bu yazılım tps auto olan yazılımmı acaba
bu yaılımlar aynı h/w li sunnylere olmazmı
bu yaılımlar aynı h/w li sunnylere olmazmı
Olr..
adnan_er
25-04-2008, 15:44
teşekkürler
muhsinkilic
25-04-2008, 16:37
hcakir ustam sunny 16.c0.a1 cihazıma kaon 16.c0.91 yazılımı atabilirmiyim
hcakir ustam sunny 16.c0.a1 cihazıma kaon 16.c0.91 yazılımı atabilirmiyim
Tabiki de atarsınız..
Olr..
kaon dönüşümü yapmadan denemek istiyorum. ne dersiniz
kaon dönüşümü yapmadan denemek istiyorum. ne dersiniz
Kaon animasyonlu menu için olan yazılımı atarsanız tekrardan sunny e dönmek için geçiş yazılımı kullanmanız lazım..
Sunny yazılımlar gelecektir mutlaka onuda belirteyim..
Kaon animasyonlu menu için olan yazılımı atarsanız tekrardan sunny e dönmek için geçiş yazılımı kullanmanız lazım..
Sunny yazılımlar gelecektir mutlaka onuda belirteyim..
teşekkür ederim biraz daha bekleyelim cihazları fazla yormamak lazım
ama sanki bir inatlaşma gibi açıldığında da çok sık seyretmem ama kapalı olması beni sıkıyor. yardımlarınıza teşekkür ederim. Kolay Gelsin.
Gürbüz ER
26-04-2008, 12:12
emeğine sağlık üstadım bu yazılımlardan birini 12.c1.a5'e yükleyebilirmiyim acaba şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
emeğine sağlık üstadım bu yazılımlardan birini 12.c1.a5'e yükleyebilirmiyim acaba şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
12.c1.a5 için kaon yazılımı bulunmamakta sadece 16.c0.91 var o seri için..
samandöken
21-05-2008, 11:32
yazılımlar çöktümü tps ve absat paket açmıyor ushuaia tv chaz kilitleniyor