Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : hem xp hem vista açılış sorunu

solbiate
25-04-2008, 08:47
arkadaşlar 120 gb hdd me xp kurulu 40 gb hdd me ise vista kurulu

isteğim şudur

açılışta 2 işletim sistemimi gösteren ve burada hangisini secmem olan menüde vistada geri sayım yapmakta ben bunu nasıl xp olarak geri sayım yaparak açılışını sağlarım

yardımlarınız için teşekkürler

®adakoglu
25-04-2008, 09:33
arkadaşlar 120 gb hdd me xp kurulu 40 gb hdd me ise vista kurulu

isteğim şudur

açılışta 2 işletim sistemimi gösteren ve burada hangisini secmem olan menüde vistada geri sayım yapmakta ben bunu nasıl xp olarak geri sayım yaparak açılışını sağlarım

yardımlarınız için teşekkürler

ilk önce xp C sürücüsen kur. sonra D sürücüsüne vista kurum açılışta sana seçenek gelecek bu seçeneklerden hangi işletim sisteminin secersen o calışır.

solbiate
25-04-2008, 10:11
Tamam Oraso DoĞru Vİstayi Sonra KurduĞum İÇİn Onu Gerİ Sayiyor Bunu DeĞİŞtİrmek MÜmkÜnÜ Xp Saysin İstİyorum yani geri sayım sonrası xp açılsın vista değil

®adakoglu
25-04-2008, 11:06
Tamam Oraso DoĞru Vİstayi Sonra KurduĞum İÇİn Onu Gerİ Sayiyor Bunu DeĞİŞtİrmek MÜmkÜnÜ Xp Saysin İstİyorum yani geri sayım sonrası xp açılsın vista değil

X-P geri sayma olmaz.Şu anki kurdugun sistem doğru.Bu sekilde devam etmeni tavsiye ederim.

solbiate
26-04-2008, 08:52
peki kardeş teşekkürler

trtamer
26-04-2008, 11:07
arkadaşlar ben de de power tuşuna bastıktan sonra ki ilk ekranda harware monitör error diyo f1 e basınca devam ediyo bios a girdim hardware monitörüne baktım voltajlardan 3.3+ olan değer 2.6 ve kırmızı sanırım problem bu sorunun ve çözümün ne olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler

OLDSMAN
26-04-2008, 14:13
arkadaşlar ben de de power tuşuna bastıktan sonra ki ilk ekranda harware monitör error diyo f1 e basınca devam ediyo bios a girdim hardware monitörüne baktım voltajlardan 3.3+ olan değer 2.6 ve kırmızı sanırım problem bu sorunun ve çözümün ne olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler

Bilgisayarınızı açınca gelen bir sorundur.F1 e basın desede işe yaramaz.
Power Supply iniz voltajın akımından ötürü randımanı yitirmiştir.
F1 e basın der bassanızda volt numaraları çıkar.
Yeni bir Power alma zamanınız gelmiştir.