Orijinalini görmek için tıklayınız : hem xp hem vista açılış sorunu
solbiate
25-04-2008, 08:47
arkadaşlar 120 gb hdd me xp kurulu 40 gb hdd me ise vista kurulu
isteğim şudur
açılışta 2 işletim sistemimi gösteren ve burada hangisini secmem olan menüde vistada geri sayım yapmakta ben bunu nasıl xp olarak geri sayım yaparak açılışını sağlarım
yardımlarınız için teşekkürler
®adakoglu
25-04-2008, 09:33
arkadaşlar 120 gb hdd me xp kurulu 40 gb hdd me ise vista kurulu
isteğim şudur
açılışta 2 işletim sistemimi gösteren ve burada hangisini secmem olan menüde vistada geri sayım yapmakta ben bunu nasıl xp olarak geri sayım yaparak açılışını sağlarım
yardımlarınız için teşekkürler
ilk önce xp C sürücüsen kur. sonra D sürücüsüne vista kurum açılışta sana seçenek gelecek bu seçeneklerden hangi işletim sisteminin secersen o calışır.
solbiate
25-04-2008, 10:11
Tamam Oraso DoĞru Vİstayi Sonra KurduĞum İÇİn Onu Gerİ Sayiyor Bunu DeĞİŞtİrmek MÜmkÜnÜ Xp Saysin İstİyorum yani geri sayım sonrası xp açılsın vista değil
®adakoglu
25-04-2008, 11:06
Tamam Oraso DoĞru Vİstayi Sonra KurduĞum İÇİn Onu Gerİ Sayiyor Bunu DeĞİŞtİrmek MÜmkÜnÜ Xp Saysin İstİyorum yani geri sayım sonrası xp açılsın vista değil
X-P geri sayma olmaz.Şu anki kurdugun sistem doğru.Bu sekilde devam etmeni tavsiye ederim.
solbiate
26-04-2008, 08:52
peki kardeş teşekkürler
arkadaşlar ben de de power tuşuna bastıktan sonra ki ilk ekranda harware monitör error diyo f1 e basınca devam ediyo bios a girdim hardware monitörüne baktım voltajlardan 3.3+ olan değer 2.6 ve kırmızı sanırım problem bu sorunun ve çözümün ne olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler
arkadaşlar ben de de power tuşuna bastıktan sonra ki ilk ekranda harware monitör error diyo f1 e basınca devam ediyo bios a girdim hardware monitörüne baktım voltajlardan 3.3+ olan değer 2.6 ve kırmızı sanırım problem bu sorunun ve çözümün ne olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler
Bilgisayarınızı açınca gelen bir sorundur.F1 e basın desede işe yaramaz.
Power Supply iniz voltajın akımından ötürü randımanı yitirmiştir.
F1 e basın der bassanızda volt numaraları çıkar.
Yeni bir Power alma zamanınız gelmiştir.