Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaprak Dökümü (Kanal D)
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen : Mesude Eraslan
Eser : Reşat Nuri Güntekin
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Oyuncular:
Only the registered members can see the link Halil Ergün (Ali Rıza)
Only the registered members can see the link Güven Hokna(Hayriye)
Only the registered members can see the link Bennu Yıldırımlar(Fikret)
Only the registered members can see the link Caner Kurtaran(Şevket)
Only the registered members can see the link Tolga Karel(Sansar- Oğuz)
Only the registered members can see the link Deniz Çakır (Ferhunde)
Only the registered members can see the link Gökçe Bahadır (Leyla)
f47xfenerli
29-04-2008, 20:04
dizi yarışmasına mı başladınız koso arkadaşımla genç adam:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
f47xfenerli
29-04-2008, 20:06
seviyorum bu diziyi çarşamba olması iyi değil maçlara denk geldimi kaçırıyom
seviyorum bu diziyi çarşamba olması iyi değil maçlara denk geldimi kaçırıyom
Bende seviyorum,bilhassa Ferhunde hanımı..:D
f47xfenerli
29-04-2008, 20:33
bide ferhunde hadi ali rıza bey desen neyse valla şüphe düymaya
başladım genç adam:nono::
f47xfenerli
29-04-2008, 20:37
:) elveda rumeli niye koymadınız kardaş
bide ferhunde hadi ali rıza bey desen neyse valla şüphe düymaya
başladım genç adam:nono::
Latife ediyorum..:D
Yeni sezonda 'Yaprak Dökümü'nde neler olacak?
Only the registered members can see the link
Yaprak Dökümü’nün müdavimleri soluklarını tutmuş, yeni sezonu bekliyor. Öyleyse, meraklarını biraz olsun giderelim.
Efendim, yeni sezonda aile bir "toparlanma" sürecine girecek. Ali Rıza Bey, yaşadığı tecrübelerin de yardımıyla artık olaylara daha serinkanlı yaklaşacak. Şevket hapisten çıkacak ama sabıkasından dolayı artık bir bankada çalışamayacağı ve memurluk da yapamayacağı için izleyenlerin "Vah zavallı çocuğa" diye gözyaşı dökecekleri işlerde çalışmaya başlayacak. Ferhunde’nin annesinin (Perihan Savaş oynuyor) İstanbul’a gelmesiyle, bu karakterin dizideki ağırlığı da artacak. Evini satıp, oğlunun evine iyice yerleşen Kaynana Cevriye ise etrafına kötülük saçmaya devam edecek. Gelin Fikret ise Cevriye’nin içindeki küçücük kalmış insanlık tohumunu filizlendirmek için yine olağanüstü bir çabaya girişecek. Ve en önemlisi: Son bölümde şofben gazından zehirlenip, hastaneye kaldırılan Necla kurtulacak. Tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen Leyla ve Necla "kardeş olduklarını" hatırlayacaklar.
Yüksel Aytuğ / Sabah
mistortune
11-06-2009, 01:00
Yaprak Dökümü'nde sürpriz final! Ferhunde'nin sonu ne olacak?
Sade Vatandaş'a konuk olan Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır, gelecek sezon sona erecek olan dizinin sürpriz finaliyle ilgili ipuçları verdi...
Only the registered members can see the link
Deniz Çakır da Bayülgen'in programında, yeni sezonda, 'tadımlık' olarak tanımladığı 13 bölümün yayınlanacağı bilgisini aktardı.
FERHUNDE MUTLULUĞU BULACAK
Dizinin nasıl biteceğiyle ilgili soruya "Seneye biteceği için bir sezon sonraya kalacak ve bu bir roman. Sonu belli olan bir şey" diye yanıt veren Deniz Çakır, Bayülgen'in "Ferhunde mutluluğu bulabilecek mi?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:
"En çok Ferhunde bulacak, şaşırtıcı ama!"
Deniz Çakır, yazın yayınlanması için sonraki sezonla ilgili kısa kısa fragmanlar çektiklerini belirterek "Bütün karakterlerin acı dolu anları, hep bir ızdırap var hayatlarında. Bir tek Ferhunde mutlu fragmanda. Herhalde iyi bir şeyler olacak" açıklamasını yaptı.
DİZİ ÇOK MU UZADI?
Yaprak Dökümü'nün gelecek sezon da devam edeceği bilgisi üzerine kimi çevrelerden dizinin çok uzatıldığına dair tepkiler gelmişti. Deniz Çakır da bu tepkileri hatırlatarak "Seneye de devam etmesi ile ilgili olumsuz eleştiriler de, çok uzadı, sürdü diye eleştiriler de alıyoruz ama inanın ben de kendini çok eleştiren bir insanım, içinde bulunduğum işi de eleştiririm, hiç öyle bakmam ama olabileceğin en iyisini yapıyoruz" ifadesini kullandı.
Televizyon Gazetesi
bir an önce bitmesini diliyorum yoksa alirıza bu gidişle ölecek yoksa.
cenk35cenk
11-06-2009, 10:26
bu zamana kadar ölmemesi mucize zaten:)