Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Ve Alanya'da 29 YTL ye Tatil İmkanı
altouristic
30-04-2008, 18:09
:45: Arkadaşlar Antalya Alanya Bölgelerinde Her Keseye Uygun otellerimiz mevcuttur,Hiç Kimse Tatilsiz Kalmasın Diye Fiyatlarımızı En uygun Sevyede Tutmaya Çalışıyoruz,Şu Anda Kayıtlı Olan Adressimizden Otellerimize Bakabilirsiniz.Hizmetlerimizi Ve Firmamızı Tanıtmak Amacıyla,Tatil Yapmak İsteyen Tüm Arkadaşlara Yardımcı Oluyoruz..Sitemizdeki Otellere Bakın Beyenin Veye Bütçenizi Söyleyin En güzel Otellerde 29 YTL Den Başlayan Fiyatlarla Size Konaklama Fırsatı Sunalım.. Ayrıca Size Vereceğimiz Fiyatların İçerisine Transfer Ücretlerimiz Ve Tatiliniz Boyunca Rehberlik Hizmetlerimiz Mevcuttur.Sormakİstediğiniz Olursa Bize Yazabilirsiniz En Kısa Sürede Size Bilgi Verilecektir..Fiyatlarımızı Sormadan Karar Veermeyin..Teşekür Ederiz.
Only the registered members can see the link
bu fiyatlara herşey dahil sistemiylemi çalışıyorsunuz?
Hiç zannetmiyorum üstadım
kucer oyle deme sezon öncesi peşin ödersen çok ciddi indirimi var agustosta tatil yap parasını şimdi ver çok avantajlı olursun
sealmetle
IC santaide 8 gün 7 gece konaklama paketi ne kadara gelir.
Veya Lara concorde Hotelde 8 gün 7 gece ?
Pardon. listede yokmuş.
santai otelde baktırdım fiyatlara örnek olarak vereyim
10/08/2008 ile 17/08/2008 tarihleri arasında standart deniz manzaralı bir oda da yetişkin iki kişi için ultra herşey dahil fiyat =4,200 ytl
yuh bu ne yaaa sudan ucuz dermişim
kucer oyle deme sezon öncesi peşin ödersen çok ciddi indirimi var agustosta tatil yap parasını şimdi ver çok avantajlı olursun
sealmetle
Üstadım reklam verilirken böyle deniyor gittiğin zaman çok şey değişiyor başına gelmiş biri olarak söylüyorum.Bir defa bu tip otelcilerin Türk müşteriye bakış açıları çok farklı.Gitmişsin işine gelirse deniliyor bu sefer vazgeçsen bir türlü kalsan bir türlü.
altouristic
01-05-2008, 12:08
Arkadaşlar Tüm Fiyatlarımız Herşey Dahil Ve Ultura Herşey dahil Sistemiyle Çalışmaktadır,Satışa Sunduğumuz Hangi Oteli Seçerseniz O Otel İçin Verilen Tüm Bilgiler Doğrudur,Sitemizdeki Otellerden Her Hangi Birini Seçin Fiyat İsteyin O zaman Farkı Göreceksiniz ve Ayrıca Otelinizi Rezerve Yaptığınızda Otelin Tüm Açıklama Bilgileri Ayrıca Hengi Otelin Rezervesini Yaptığınızı,Bilgisi,Otelde neler Olduğu , Tüm Bilgiler Firmamız Tarafından Onaylı ve Kaşeli Size Sunulmaktadır..Biz 42 Otel Seçeneğimizle Sizlere En İyi Hizmet Sunmak İstiyoruz Erken rezervasyon Fiyatlarımızı Sorunuz Ve Bu Fiyatları Burda Size Sunalım.Teşekür Ederiz..
sealmetle
cabbari şimdi para verirsen ağustosa kadar çok zaman var. unutmasınlar mayısda ödenen parayı?... :)
tur şirketiyle değil di,rek kendin gidersen otele seni adam yerine bile komazlar ve dünyanın parasını isterler benden demesi
selametle
altouristic
01-05-2008, 12:28
Arkadaşlar Şunu Unutmayın Ki Tüm Otel Rezervasyonların'da Size verilen Satış Belgesi Tüm İadeler İçin Geçerlidir..Ve Turizim Kanunlarına Göre Hareket Etmektedir.Hiç Bir Şirket Müşteri Kaybetmek İstemez,Ödenen Paranın Unutulması Hiç Bir Şekilde Mümkün Olamaz,Biz Tur Acentası Olarak En Çok Güzel Yorumlar Alan Otellerle Çalışıyoruz ,Bizim İçin Müşteri Memnuniyeti Herzaman Önem Taşımaktadır.Arkadaşlar Ayrıca Bizden
[email protected] Adressine Yazarak İstediğiniz Bilgiyi Alabilir,Ayrıca Burda Bu Form Üzerinden Size İstediğiniz Bilgiyi Verebiliriz..
Arkadaşlar Şunu Unutmayın Ki Tüm Otel Rezervasyonların'da Size verilen Satış Belgesi Tüm İadeler İçin Geçerlidir..Ve Turizim Kanunlarına Göre Hareket Etmektedir.Hiç Bir Şirket Müşteri Kaybetmek İstemez,Ödenen Paranın Unutulması Hiç Bir Şekilde Mümkün Olamaz,Biz Tur Acentası Olarak En Çok Güzel Yorumlar Alan Otellerle Çalışıyoruz ,Bizim İçin Müşteri Memnuniyeti Herzaman Önem Taşımaktadır.Arkadaşlar Ayrıca Bizden
[email protected] Adressine Yazarak İstediğiniz Bilgiyi Alabilir,Ayrıca Burda Bu Form Üzerinden Size İstediğiniz Bilgiyi Verebiliriz..
şaka yaptım be bilader...ciddiye alma...
takılıyorum öyle...
selametle kal...
altouristic
02-05-2008, 19:21
Şaka Yaptığını biliyorum arkadaşım biz yanlızca senin aklımıza getirdiğin bilgileri arkadaşlarla paylaşmak istedik.Teşekür Ederiz..