Orijinalini görmek için tıklayınız : YE-Next 2000 Superplus HDTV görüş ve yorumlar buradan devam edelim
f47xfenerli
11-04-2008, 12:17
SUPER SAT FORUM AİLE'si UYE'ri
Only the registered members can see the link
YE 2000 SUPER HD TV (ETERNET + USB'li) HIGH DEFINITION
USB'li SERI YENI EMU YAZILIM'rı ( USB SERI NEW EMU FIRMWARE )
Soru ve Önerileriniz bu topik altindan devam ediniz...
Yazılımlar hakında her turlu konuyu bu topik altinda dile getire bilirsiniz
Next 2000 Super HDTV 09.06.2008 Yazılımı
Yazılıma BURDAN ULAŞABILIRSINIZ (Only the registered members can see the link)
SUPER SAT FORUM AİLE'si ve TUM
YE 2000 SUPER HD TV (ETERNET + USB'li) HIGH DEFINITION SERI'si Kulanıcılarına hayırlı olsun.
Herkese iyi seyirler.
senol_30
11-04-2008, 12:30
eline saglık kardeş
bu yenı yazılımda neler var anlatılmamıs?
f47xfenerli
11-04-2008, 13:39
bu yenı yazılımda neler var anlatılmamıs?
birinci mesajda yazıyor okursan sana zahmet:8[1]:
Scofield
11-04-2008, 14:12
Emeğine sağlık abi.
f47xfenerli
12-04-2008, 17:02
tps fix au yazılımı eklendi arkadaşlar
topaklili
13-04-2008, 23:10
arkadaslar bu nex,lerle astra 23,5 daki kanallara bakabilirmiyiz ben almayi düsünüyorumda
atakan2007
17-04-2008, 18:51
Doktor 7500 cıs hdtv güncel yazılımı lazım bulabilirmiyiz acaba. Teşekkürler.
f47xfenerli
01-05-2008, 11:40
SUPER SAT ORUM AİLE'si UYE'ri.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
YE 2000 SUPER HD TV (ETERNET + USB'li) HIGH DEFINITION
YENI TEST EMU YAZILIMI ( NEW EMU FIRMWARE )
V. RYEC 009.17
TUM ACILA BILEN AUTO PACET'ler OK
YENI TEST EMU YAZILIMI ( NEW EMU FIRMWARE ) (Only the registered members can see the link)
BURDAN ULAŞABILIRSINIZ (Only the registered members can see the link)
tüm uyduların tp leri güncellendi
nilesat art showtime auto
kanal geçiş tipini solarak seçin,fta kanal geçişleri artık kendi hızında
çok daha iyi..
tercihler menüsüne bir bölüm eklendi diğer değişikliklerle türkçeleştirilecek
kısaca daha önce epg bölümününde kanal üstüne gelindimi ok basmadan otomatik kanal geliyordu,bu gecikme yaratıyordu,aynı yöntem kanal listesine eklendi,bu bölümden kanal listesi,epg ayrı ayrı yada ikisi yada ikisinide kapayabilirsiniz..umarım hoşunuza gider,server modül,kart kullanan arkadaşlarda sorun olursa burdan eski hale dönebilirler..
kısaca bu bölümden örn kanal liste seçerseniz seçtiğiniz kanal ana kanal listesinde OK basmaya gerek kalmadan gelir,motorlu kullananlarda sorun olursa kapatabilirsiniz.
ana yazılımda birçok iyileşme yapıldı...TÜM UYDU TP LİSTELERİ GÜNCELLENDİ ESKİ DATA KULLANMAYIN..
MUTLAKA YENİDEN TARATMA YAPIN DERİM..
ademozkaya
19-05-2008, 18:38
Arkadaşlar 2000 süper hd tv aldım. 1 mayıs yazılımını yükledim. Ancak hiç bir kanalı çözmedi. Mesajlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, ben bu cihazı yeni aldım fakat hiç bir özellik göremedim, internt bağlantısından güncellemesi şuan aktif değil usb ile güncelleniyor uyddan güncelleme yok, son yazılımda problem var softcam yüklendiğinde birkaç şifreli kanalı çözüyordu çözmüyor eski yazılım üzerinden çözüyor ve 1 haftadır hortbird de rtl9 escales gibi 3 beş kanalı çözüyordu onuda artık çözmüyor 16.11.2010 softcam *** yükledim yine çözmedi. next 2000 ile animux falan izliyordum bu cihazı aldım izleyemz oldum. bu cihaz geri vermeyi düşünüyorum, bilmediğim bir özelliği yada tavsiye edeceğiniz birşey varmı.? teşekkürler.
sedattascı
20-11-2010, 18:26
bahsettiğin animaux kanallarını artık izliyorum dediğin next 2000 lede
artık izleyemezsin çünkü absat paketi çöktü arkadaşım.şu an hiçbir
cihazla emu ile izlenemiyor.
atakurtul
20-11-2010, 19:30
Bilgi için teşekkürler
seyitcan
21-11-2010, 15:34
bence çok hantal bir cihaz kanal geçişleri çok yavaş donarak geçme gibi seçenek yok usb portuna takmığımız flash belleklere video fotoğraf vs gibi dosyaları oynatamıyoruz sadece kendi kaydettiği filmleri izleyebiliyorsunuz format değiştirip oynatamıyorsunuz ccam zaten çok sorunlu donma olayı çok.ben kullanıyorum bu cikazı 720 tlye aldım ama çok pişmanım bir dahada next marka hiç düşünmüyorum.tabi bu benim görüşüm belki başkaları memnun olabilir ama ben hiç değilim
Valla özelliklern okuyunca sanki günümüz teknolojisini gecmişte geleceğe göre dizayn edilmiş gibi bir hava estirilmiş, fakt alakası yok. HD yayınları izleyemiyorum yardımcı olacak biri varı.? TRT HD sinyali 10 ile 70 arasında gidip geliyor b nedenlede ekranda yeşil tuhaf bir görüntü çıkıyor lnb ince ayar yaptım en son en iyi ayarda şuan.
selamlar Ben 2000 hd kullanıyorum Hdmı dan izliyorum ve receiverdeki parlaklık ve renk ayarlaması yapamıyorum.Bu özellik (kullanıcı,spor,sinema vb) ayarlanmıyor.Ayrıca yine hdmı portunun kullanımından dolayı sleep timer ayarlandıktan sonra cihaz kapansa bile hdmi portundan sinyal göndermeyi kesmediği için baglı olan LCD auto power off a gecemiyor ve TV kapanmıyor. Sorunun çözümü için yazılımlarda düzeltme saglanabilirimi?
bence çok hantal bir cihaz kanal geçişleri çok yavaş donarak geçme gibi seçenek yok usb portuna takmığımız flash belleklere video fotoğraf vs gibi dosyaları oynatamıyoruz sadece kendi kaydettiği filmleri izleyebiliyorsunuz format değiştirip oynatamıyorsunuz ccam zaten çok sorunlu donma olayı çok.ben kullanıyorum bu cikazı 720 tlye aldım ama çok pişmanım bir dahada next marka hiç düşünmüyorum.tabi bu benim görüşüm belki başkaları memnun olabilir ama ben hiç değilim
next için tam bir hayal kırıklığı