Orijinalini görmek için tıklayınız : Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım
Redlİne GÜncel Yazilimlar
Önemli Duyuru
Uydudan Güncelleme Sistemi Hakkında
Sayın redline 13500 ve 14500 kulanıcıları, cihazlarınızın özeliği olan uydudan up date (OTA) sistemi pazara satışa sunduğumuz günden bugüne kadar tamamen bu sistem uygun ve bu özelik aktif çalışmaktaydı
2005 yılının ilk yarısından beri çalışmaktaydı ama hotbird uydusundaki OTA sistemi neotion users grup tarafından hack edilmiş ve cihazlarımıza tamamen uygun yazılımlar atılıyordu tabi bu yazılımlar kulanıcılara rahatlık ve daha çok kanal izleme olanağı sağlamıştır daha sonra neotion firması tarafından OTA servisinin güvenlik açıkları açıkları tamamen kapatılmış ve halen sadece neotion firması tarafından sağlanan official OTA servisi olarak çalışmaya devam etmektedir bu güvenlik açığının kapanması türkiyedeki kulanıcılarımızı memnuniyetsiz kılmıştır bunun nedeni ülkemizde internet erişimi kişi başına düşen P.C oranı düşük olduğu için kulanıcıların kendi cihazlarını update yapamamalarından dolayı türkiyede dünyada hiç bir yerde gürülmeyen ve gürülmeyecek özel yazılımlardan maddi gelir elde etme arzusu olduğuda göz önünde bulundurarak uydu alıcısı kulanıcılarının nerede nasıl mağdur olduklarını bilen şirketimiz bu ihtiyacı bilerek 6 aylık ar-ge sonucu büyük maddi maliyetlerin altına girerek sadece türk kulanıcıları için fly cast open platform servisiyle beraber geliştirdiğimiz fly cast open platform bugün itibariyle hizmete başlamıştır
Open platform adındanda anlaşılacağı gibi herkese açık bir platform olacaktır önümüzdeki günlerde günlerde çok daha geniş imkanlar sunacaktır (IP internet-off line sörf-vod) v.b sistemleri bu sistemlerin şovunu 24-27 kasım tarihleri arasında cebit brodcast fuarında tarafımızdan sunumu yapılacaktır gürmek istiyenleri standımıza ziyaretlerini bekliyoruz
Cihazlarımıza gelecek up datelerin içeriği şirketimizi bağlamaz ve devamlılığı hakında hiç bir tahatümüz yoktur sistemin yasalara uygun kulanılmaması sadece cihaz sahiplerini bağlar bütün dileğimiz bu yeni open platform OTA sistemi türkiyedeki teknoloji ve fikir gelişimine katkıda bulunması ve amacına uygun kulanılmasıdır yeni OTA sistemi tüm kulanıcılara hayırlı olsun.
Yeni sistemi kulanmak için aşağıda adım adım yazdıklarımızı yapmanız gerekmektedir
Menü+sağ sol tuşlarıyla servis bölümüne geliniz+infocast posta+ posta ayarlarından+posta adresini sıfırla özerine gelerek okeyle çıkan yeni pencerede+evet seçeneğini okeyleyerek cihazınız resetlemiş olursunuz
Menü+kanal arama+kırmızı tuşla düzen moduna basın +türksat 1c uydusunu seçiniz +frekansın özerine geliniz 11467 yazın+sembol oranı 21000 girin+polarizasyon dikey yapınız+tp arayı seçiniz okeye basarak bekleyin +karşınıza fly stream kanalı çıktıktan sonra+hafızaya alı okeyleyin+exitle çıkın
Menü+servis+infocast posta+ayarları güncelleme+güncellemenin alınması bölümünü aktive edildi seçeneğini seçin exite basarak çıkın
Gece uyurken cihazınızı yerli şifresiz bir kanal üzerinde stand by konumuna alınız
REDLINE KEYİFLİ SEYİRLER DİLER
sonsuzlukk
21-11-2006, 19:14
redline almayı düşünüyorum ama sonu ne olucak onu bilmiyorum elimizde kalmassın mı
bide biraz pahalı ne yapacağımı şaşardım akıl verin bana redline
1.44 yazılımı uydudan verilmeye başlandı. TPS auto. İyi seyirler
(Alıntıdır)arkadaşlar bi deneyin
Deneyen Var Mi ? AÇiyolar Mi ? GerÇekten Auto Mu ? AÇmiyorsa Redlİne'in Yazilimcisi Olan Cenk Kirdemir'den Bilgi Alabilirsiniz..
denenmiş tir arkadaşlar ok açıyo.
denenmiş tir arkadaşlar ok açıyo.
bilgi çin teşekkürler arkadaşim benim elimde cihaz olmadığı için deniyememiştim
evet sorunsuz calışmakta redline calışanlarına başarılar dilerim
Selam arkadşalar işte REDLINE farkı bu CS-100X 1.50 ve CS-10X 1.78 yazılımı ile HOTBIRD CYFRA+ kanalları OK 1.50 ve 1.78 yazılımlarını uydudan alarak REDLINE farkını yaşayabilirsiniz.
SAYGILAR
CYFRA + AÇILAN KANALLAR
10949 V 27500
CARTOON NETWORK
DISNEY CHANNEL
TCM
11240 V 27500
ESP2 INT.
EUSP2 PL
ESP2TEST
ESP2 GREEK
ESP2 RUS
ESP2 ROMANIA
ESP INT.
ESP ROMANIA
ESP DUTCH
ESP POLISH
ESP RUSSIAN
ESP HUNGARIA
ESP CZECH
ESP GREEK
ESP CYPRUS
ESP BULGARIA
ESP2 TURK
ESP SERBIA
ESP TURK
ESP2 GERMAN
11393 V 27500
TVN
TVN24
TVN SİEDEM
TVN METEO
TVN TURBO
TVN STYLE
12188 V 27500
AXN CRİME
AXN SCI-FI
AXN
CINEMAX2
ne alaksı var bunun redline ile bu dediğin kanallar çok ucuz bir cihaz olan inpax 2007 fta da çoktandır çalışıyor.tps ise uzun zamandır gitmeden çalışıyor.boş reklam ...
terminator
15-06-2007, 11:25
Redline kulanıcılarına hayırlı uğurlu olsun
IRDETO2 MCT gurubu REDLİNE CS100X te
Çünkü V 1.53 güncelleme ile MCT grubundan aşağıda ismi yazılı kanallar açılmıştır. Ancak irdeto patchin aktive edilmesi için
cihaz açıldıktan sonra ön panelden OK tuşuna basılı tutulmalıdır. Yanlız unutmayın kumanda değil ön panel.
Keyifli seyirler.
Dream
Asian
Elegance
Free
Full
Luxuria
RedLight German
RedLight Mix
RedLight Italy
RedLight USA
RedLight Latinos
bunları netx 2000 cx süper plus usb gömstermezmi? buna göre yazılım yokmu?
******* DA DAHİL. tşk.
bunları netx 2000 cx süper plus usb gömstermezmi? buna göre yazılım yokmu?
******* DA DAHİL. tşk.
Hayır göstermez.Göstermesi için rs 232 ile buradan şifre isteyin ve cihazınızla baglantı kurup yazılı kanallaro izleyebilirsiniz..Only the registered members can see the link
Redline yine işbaşında takip edelim.
ozuydu.com
ZaLiMFeLeK
20-06-2007, 23:57
ne alaksı var bunun redline ile bu dediğin kanallar çok ucuz bir cihaz olan inpax 2007 fta da çoktandır çalışıyor.tps ise uzun zamandır gitmeden çalışıyor.boş reklam ...
tps ler 10-15 gündür çözülüyor oysa redline larda hiç gitmedi!
yapılan bir paylaşımı bu şekilde karalamayınız.:warn:
redline cs-100x kullananlar yine avantajlı çıktılar
12188 ve 12284 TP lerindeki bütün polsat kanalları açıktır.
redline de yazılım desteği mükemmel..
Teşekkurler bilgi için
hsipasattaki tekilalarda cs-100x de açıktır
senol_30
29-06-2007, 21:41
hsipasattaki tekilalarda cs-100x de açıktır
üstadım bucihazın fiyatı nekadardır baya popüler bircihaza benziyo almayı düşünüyorum
üst bannerde reklamımız var süpersaforum üyelerimize özel fiyatları çalışma saatlerinde isteyebilirsiniz
ayhanshot
30-06-2007, 00:53
redline tavsiye edrim ben aldım memnunum bilgisayardan yazılıma son
redline tavsiye edrim ben aldım memnunum bilgisayardan yazılıma son
Yazılım atılmıyor bu uydudan sharing falan mı oluyor
Yazılım atılmıyor bu uydudan sharing falan mı oluyor
redline marka cihazlarda redline ın ozel tp satın almıs herhalde orasını bilmiyom digiturk ve dsmart taki gibi standby moduna geçtimi yazılım uydudan güncelleniyor
redline geçen senelerde uydudan 11467 v 22000 nolu frekansı almış olup bu frekans üzereinden uydudan kendi yazılımını indiriyor.cs100x açıytor tps multiler vb. full ama fta kartsızında açmıyor açıyor diyolar fakat hiç bir kanalı açmıyor 2-3 gün test ettim hiç bir şekilde açmadı fta önermiyorum ama cs100 mükemmel her nekadar yazılımda bir iki problenm olasada güzel inanıyorum düzelecektir. yetkili kişiye bildirdim ama ilerdeki zamanlarda görücez
hayalet_99
04-07-2007, 10:49
s.a arkadaşlar şu konu hakkında biraz daha bilgi verir misiniz?
felekcan
05-07-2007, 14:03
:tongue: selam ustalarım,yeni rl 10 csx aldım ama sirüsteki kanalları çözmüyor *** menüsüne nasıl girerim? acil destek...teşekkürlerimle
felekcan
05-07-2007, 14:05
selam ustalarım,yeni rl 10 csx aldım ama sirüsteki kanalları çözmüyor *** menüsüne nasıl girerim? acil destek...teşekkürlerimle.... birde hortbirt den nasıl yazılım yüklenecek ?
felekcan
06-07-2007, 19:13
ustalar benim rl 10 csx daha bitane kanal çözmedi bu ne iştir anlamadım.yazılımımı bile yükledim ama nanayyy
Şu an uyduda bulunan 133.38 versiyonlu *** dosyasını indirerek POLSAT ve D+ kanallarını izleyebilirsiniz
Keyifli seyirler.:45:
felekcan
11-07-2007, 17:22
waaaooovvv bu redline harikaymışşş valla...emuyu aktif et gerisine karısmaaa
redline 10csx emü nasıl aktif oluyor lütfen yardım
uydudan güncelleme ile 1.58 yazılımını uydudan güncelleyin. yazılımda cabo ,digital+,polsat,yayınlarını sorunsuz izleyebilirsiniz.
redline cs100x dünyada bir numaradir herkese tavsiye ederim :NOT hocama bir sorum olacak bazı kanallarda geç açiyor acaba sorun nerdedir bunun cevabını bekliyorum saygılar
menü tuşuna bas.sistem ayarları üzerine gel mute tuşuna bas 3 defa 111 yaptıktan sonra açılır
RL.10 CSX.redline mct kanalları nasıl izleriz.100 csxlerde makinanın okle oluyormuş 10csxlerdenasıl
istismar
23-07-2007, 15:53
Maalesef şu an izlenenememektedir...
şu an polsatı açıyormu
salih 2000
23-07-2007, 17:39
şu an açmaz çöktü
bilim-ilim
23-07-2007, 18:43
evet maalesef polsat çöktü
serhat15
27-07-2007, 13:05
Ardakadaşlar yukarda yazdığım gibi redline cs100x kullanıcıları ve ve rl 10 csx kullanıcıları söz konusu versiyonları kumandalarını kullanarak indirebilirler yazılımın getirirsi redline ekibinin önümüzdeki günlerde yapacağı süprizlere hazırlık olmasıdır bu arada rl versiyounu 1.89 değil 1.86 dır yönetici arkadaşlardan özür
bigsahra
12-08-2007, 19:23
RL-10csx için yeni yazılım 1.88 uyduda.C+'lar(ispanyol)auto.
uydudan son gelen yazılımnları cıhazınıza indirin....d+ auto...teşekkürler redline
Kardeş ben yeni yazılımı indirdim(160)ama bende D+ automatik acmıyor
ayhankeskin
13-08-2007, 12:34
Yav sende adamı niye bozuyon, ne güzel reklamını yapıyordu cihazın.
reklam yaptığım yok.....nagravision bolumundekı d+ keylerını sıl..sonra d+ paketındekı kanal uzerınde bekle...açıyor
Yav sende adamı niye bozuyon, ne güzel reklamını yapıyordu cihazın.
redline'ın reklama ıhtıyacı yok....ben sadece redline kullanıcılarına haber vermek için yazdım..
ayhankeskin
13-08-2007, 22:24
redline'ın reklama ıhtıyacı yok....ben sadece redline kullanıcılarına haber vermek için yazdım..
Tamam da açmadı diyen arkadaş red line kullanıcısı değilmi ha.
ayhankeskin
13-08-2007, 22:25
işte bu arkadaş bak ne diyor, açmıyor demiyor mu.
apache33
14-08-2007, 10:44
arkadaşlar ben bizzat akşam denedim.D+ üzerine gelip kumandadan cihazı kapat, tekrar aç 5saniye bekle *** update yazısı çıkar tamamdır. iyi seyirler.
işte bu arkadaş bak ne diyor, açmıyor demiyor mu.
NE ŞEKILDE AÇTIGINI yukarıda belırtmışım...
cs100x 1.60 yazılımı ile d+ ve tpsler ok
10 x cihazlarda 1.88 yazılım ile tps ve d+ auto olarak eklenmiştir
d+ için astradaki tekilalarda 10 sn. beklemeniz yeterli
cs100x 1.60 yazılımı ile d+ ve tpsler ok
10 x cihazlarda 1.88 yazılım ile tps ve d+ auto olarak eklenmiştir
d+ için astradaki tekilalarda 10 sn. beklemeniz yeterli
ayhankeskin
14-08-2007, 22:13
İyi gayet güzel, hayırlı olsun. Darısı diğer cihazlara, ayrıca D+ şu an manuelde olsa izleniyor, auto olmasa da o kadar sorun değil ve cihaz değiştirmeye değmez. Nasıl olsa GM yetkilileri buna da el atacaktır, öyle umuyoruz.
Redline cs-100x son yazılım yüklediğiniz zaman sirüs PG kanallarını çözmüyor.bilgisi olan varmı bu konuda?
bigsahra
17-08-2007, 14:23
Arkadaşlar :present:RL-10 lar için 1.90 yazılımı uyduda.
felekcan
17-08-2007, 15:56
Helal olsun bu redlineye ammaa yazılımlar hep aynı biraz daha yenilik olsada;şu D smartcı garibanlar görse redline cihazı nasıl olurmuş
ewet bendede PG kanalları açmıyor sanırım bundan sonra gelecek yazılımı bakleyeceğiz.
felekcan
18-08-2007, 16:04
bende açık arkadaşlar keyleri elle girin
W 0D0020 08 A40403143ECB6220DA180E54851451EF ; Kingstone
W 0D0030 08 BDD3A8E93764FFDB1D3866CF974A4077 ; Kingstone
Felekcan arkadaş teşekkürler şuan yeni 1.62 yazılım çıkmış onu indiriyorum.
Daha sonra deneyeceğim. ilgine tşk.
--------------------------------------------------------------------------------
Redline cs-100x son 1.62 yazılım indirince PG leri çözdü bilginize
Duke Nukem
18-08-2007, 20:56
Yav destek vermek güzel hoşta, arkadaşlar ben pek memnun kalmadım bu rl-10csx den. Sıkıntılarımı sizinle paylaşayımda sizdede aynı sorunlar var mı lütfen söyleyin. Eğer yoksa gidip değişim sürecinde yenisiyle değiştireyim.
1) Kanal geçişleri sırasında titreme yapıyor (sanki gücü yetmiyormuşta zor açıyormuş gibi)
2) Gene kanal geçişlerinde çok çirkin bir ses çıkarıyor . ( Hoparlör yırtılması gibi)
3) Kanalları toplu halde bir yerden bir yere taşıyamıyorum. Tek tek taşımam gerekiyor.
4) Cihaz grafikleri görsel olarak çok kaba görünüyor çoğu zaman okumakta güçlük çekiyorum.
Bu ve bunun gibi bir çok sorun var. Ancak canımı en çok sıkanları yazdım. Eğer sizinkilerdede aynı durum varsa sorun yok ama bana özel bir durumsa anlaşmam var 15 gün içinde yenisiyle değiştirecem.
Duke Nukem
19-08-2007, 15:02
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bir çok redline kullanıcısı var, soruma cevap verebilecek biri yok mu?
Merhaba arkadaşlar Redline cs-100x 1.62 yeni yazılım uydu'da sorun yok
palsecam
27-08-2007, 15:05
sayın arkadaşlar
öncelikle forumunuz ve paylaşımınız için çok teşekkürlerimi sunarım.ben ilk defa uydu alıcısı kullanmak zorunda kaldım çünki yeni taşındığım yerde yani sultanbeylide ne anten işe yarıyor ne de kablolu var dolayısı ile uydu alıcı önerdiler (redline cs-10x)nasıldır bilmem ama uydu açısından tam bir fransızım sizin yazdıklarınızı sadece okuyorum ama mesela ben discovery ve natıonal geography hastasıyım ama uyduda şifreli olduğu için seyredemiyorum bir çok kanalıda çaresi varsa bana cevap yazarsanız çok memnun olurum sevgiler.
[email protected]
bigsahra
29-08-2007, 20:40
1.94 yazılımı ile cabo ve d+ auto.
Son Osmanli
30-08-2007, 20:01
usta yukarida yazdiklarin suan icin gecerlimi ben10 saat bekledim olmadi selamlar
demekki auto olayı foss cıktı
enerji98
05-09-2007, 18:07
bırak 10 saniye beklemeyi 00-0 veya 00-1 keyleri elle bile girdiğimde D+ lar artık yok ancak predator cam ile keyleri güncellemem geekiyor, yani zulüm devam ediyor. Başka bir pratik yolu bilen varsa yardımm lütfen
cetindeniz
05-09-2007, 21:20
açılan konu gibi anlatıldığı gibi aktif d+ auto henüz yapılmamıştır
bırak 10 saniye beklemeyi 00-0 veya 00-1 keyleri elle bile girdiğimde D+ lar artık yok ancak predator cam ile keyleri güncellemem geekiyor, yani zulüm devam ediyor. Başka bir pratik yolu bilen varsa yardımm lütfen
slm
redline 10x ve 100 x için astra1 de tekilla1 uzerine gel.
page down a bas kırmızıya bas
1A 99 FF 78 02 22 3A 20
81 74 34 94 4A 97 94 A0 GİR
ok le d+ seyret:wave::wave:
enerji98
07-09-2007, 16:02
Dayland kardeş
dün akşam yine denedim, olmadı, *** listesine baktığımda yeni keyi yazınca eskisinin yerini alıyor, sanırım başka bir hata yapıyorum. <bir süre önce yaklaşık 15 gün falan aynı yöntemle çözülüyordu aslında
yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar, Redline csx100 bugün TPS'leri güncelleme yapmıyor bigisi olan varmı.
digitunsat
07-09-2007, 22:10
hiç sorun yok tps ok
freestar
10-09-2007, 15:46
arkadaşlar redline 1.66 yazılımı uyduda bilginize
®adakoglu
10-09-2007, 15:54
Bilgilendirme için teşekkürler.
freestar
11-09-2007, 12:36
selam arkadaşlar REDLINE cihazlar için POLSAT ve D+ kanallarını açan yeni *** dosyası uyduya gönderilmiştir uydudan *** güncellemesi yaparak bu kanalları izleyebilirsiniz.
freestar
11-09-2007, 21:07
Selam arkadaşlar REDLINE CS-100X cihazlar için 1.67 RL-10CSX cihazlar içinde 1.95 yazılımını uydudan alarak D+ ve POLSAT kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.
arkadaşlar,ben redline csx100 cihazıma yeni yazılım olan 1.67 dün indirdim ama D+ ların oto olarak açtıgını malesef görmedim şuanda oto varmı yokmu yetkili arkadaşlar net bir yanıt verirse sevinirim yoksa benden kaynaklanan bir hatamı var.ilgilenen herkeze şimdiden teşekürler.saygılar.:bangin:
Redlien temsilcisi ve satısıcı kadir bey bu sorunuza yarın cevap verebilir Siz d+ larda bekledikten sonra cihazı fişten cekin tekrar takın ozaman acar cunki tpslerde o sekilde çözuyor
Redlien temsilcisi ve satısıcı kadir bey bu sorunuza yarın cevap verebilir Siz d+ larda bekledikten sonra cihazı fişten cekin tekrar takın ozaman acar cunki tpslerde o sekilde çözuyor
ilginize teşekürler.ama dediğiniz işlemi bende biliyorum ve denedim sonuç aynı.
*** günceleme yaptırıyorum oda bulunamadı olarak çıkıyor. yarın inşallah sorunumu ilgili arkadaş ile çözeriz.iyi çalışmalar.
bende daha önce eurosport turkler gösteriyordu yeni yazılım yükledikten sonra göstermemeye başladı 5-6 gündür de göstermiyor sorun benden mi yoksa cihazdan mı(CSX 100) kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim. şuan itibari ile astra daki d+ ve polsatlar da açmıyor.sadece tps ler kaldı.
sayın serkan yılmaz.dün sormuş oldugum sorunuma hala bir cevap alamadım.kadir bey acaba bakmadımı veya görmemiş olabilirmi?
tekrar yazmamın sebebi budur inşallah enkısa zamanda ilgilenen olur.
diger redline kullanıcısı arkadaşlardan da yardım bekliyorum.saygılar.
fujiturgay
17-09-2007, 16:35
:tongue: arkadaşlar REDLINE cihazlar için yeni yazılım uyduya gönderilmiştir CS-100X için 1.68 RL-10CSX içinde 1.96 yazılımı
freestar
26-09-2007, 09:36
REDLINE CS-100X için 1.70 RL-10CSX için ise 1.97 versiyonlu D+ AUTO yazılımlar uyduya gönderilmiştir bu yazılımları indirerek ASTRA ve HISPASAT uydularındaki D+ kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.
İYİ SEYİRLER
freestar
27-09-2007, 22:21
REDLINE CS-100X için 1.71 ve RL-10CSX için ise 1.98 versiyonlu D+ AUTO yazılımlar uyduya gönderilmiştir bu yazılımları indirerek ASTRA ve HISPASAT uydularındaki D+ kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.
Ayrıca Eurosport kanallarını ve POLSAT kanallarını AUTO olarak izlemeye devam edebilirsiniz
İYİ SEYİRLER
enerji98
28-09-2007, 12:37
teşekkürler
redline csx100 cihazım var mct ve wiev paketlerini nasıl izliyebilirim tesekurler:49:
cihazın kartlarını al izlersin
cetin solmaz
01-10-2007, 18:28
tesekkurler
lordlordleon
01-10-2007, 21:28
paylaşım için sağol
warlock76
05-10-2007, 01:56
CS-100X için yeni yazılım olan 1.71 i şu anda indiriyorum. Makinalarınızı güncellemeyi unutmayın !!!:smiles24: :clap2:: :rockon: :tongue:
bu yazılımdaki yenilikler nelerdir?bilgilendirirseniz sevinirim.
bu yazılım çıkalı nerdeyse 1 hafta oldu....d+ ve polsat autodur
arkadaşlar elimde neotıon nb 401 nc bir cihaz var uydudan güncelleyen *** vievleri açıyor buna emu atmak istiyorum içinde emu var ama çok eski sanırım çünki multiler üstünde bekleyice bir kaç saniede olsa açıyor bu cihaza uyan yazılım nedir yada hangi cihazınki atılıyor araştırmalarımda redleainler çıktı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
yazılım sürümü 4.5
meteryal sürümü 0.0
loder sürümü ise 3.0
buna uyacak yazılım vede yükleme loderini için beni yönlendiriseniz memnun olurum
Arkadaşlar Redline csx100 yeni yaz.v1.73 uydudaşuan indiriyorum bilgilerinize.
bu yazılımda showtime ve art auto
bu yazılımda showtime ve art auto
:45: :45:
arkadaslar bende redlıne cx-100 dıgıtal alıcısı var polsat grubu bazen acık bazen kapalı oluyo yazılım yukledıkce devamlı acık oluyomu bu paket bırde alıcının actıgı tum paketlerın ısımlerını alabılırmıyım zahmet olmazsa sımdıden tesekurler:warn:
pencere77
23-10-2007, 00:34
şuan polsatlar nagra3 e geçti sanırım.yani izleyemezsiniz sanırım
Özgür Erge
23-10-2007, 00:38
evet polsatlar bir modül harici hiç bir cihaz ve modulde izlenmiyo çöktüler
f47xfenerli
23-10-2007, 00:44
arkadaslar bende redlıne cx-100 dıgıtal alıcısı var polsat grubu bazen acık bazen kapalı oluyo yazılım yukledıkce devamlı acık oluyomu bu paket bırde alıcının actıgı tum paketlerın ısımlerını alabılırmıyım zahmet olmazsa sımdıden tesekurler:warn:
polsatlar sistem değiştirdi şimdilik yok
şu an aktif olan absat tps sf ts hotbirde
d+ artılar da hispa da astrada da premiere ve D+
ları sirusta da privategold paketlerini izlersin
çanağın motorluysa söyle öteki uyduların bilgisini
verelim
Kardeşlerim hepinize saygılar benim sizden ricam 1.73 yazılım tamam fakat bir sorun var D+ların keyleri yarısına kadar doğru yarısı ise yanlış böyle olunca auto acmıyor bilen kardeşlerim lütfen beni aydınlatırmı saygılarımla
Redline csx100 Yeni keyler 158.77 uyduda şuan yüklüyorum
neleri kapsıyor bilemiyorum.
saygılar.
Bu cihazlara her gun yazılım cıkıyormu.Otamatik uydudan guncelliyor diyorlardı surekli yazılım mı atmak lazım uydudan yazılım neredeyse 15 dk falan sürüyor ben bir kere bu cihazı kurdumda
bilgisayar la uğraşmak int.*** ve yazılım aramaya gerek kalmıyor 15 dk okadar uzun süre değil.bence iyi bir yöntem.
kosavalı merhaba yazılım devamlı çıkmıyor keyler 2-3 günde çıkıyor
Redline csx100 Yeni keyler 159.25 uyduda
Tv ayarlarından en alt sırada bekleme modu var
5 adet seçenek var
*güncelleme hepsi
*elektronik posta
**** güncelleme
*mesaj+***
*güncelleme pc
güncelleme hepsi olan okeyledim deneyeceğim
aslında bu seçenekte hepsini güncellemesi gerekir saygılar.
dijitürk
28-10-2007, 12:04
:present: BRAVOO HELAAL OLSUN :common001:
crown_xx
04-11-2007, 16:04
yeni yazılım çıkmış değişiklik varmı bilmiyorum şu anda yüklüyorum.Bilginize
freestar
05-11-2007, 12:09
Selam arkadaşlar REDLINE CS-100X için 1.75 ve RL-10CSX için 2.03 yazılımlarını uydudan indirerek 7 derece batı NILESAT uydusundaki ART ve SHOWTIME paketindeki kanalları AUTO olarak izleyebilirsiniz.
trilobid
05-11-2007, 13:28
tesekkürler arkadasım bilgi için.
Yüklediysen haber ver ne oldu. Bende CS 100 X almak itiyorum. Acaba TPSlerden başka D+ ve Polatlarda AUto oluyormu. Bilgi veririsen sevinirim.
freestar
12-11-2007, 16:10
Selam arkadaşlar Yine ilklerin öncüsü REDLINE bir ilk daha yapıp POLSAT kanallarını AUTO olarak izlemenize olanak sağlamıştır. POLSAT kanallarını AUTO olarak izleyebilmeniz için şuan uyduda bulunan CS-100X modelleri için 1.76 ve RL-10CSX modelleri için 2.04 yazılımlarını uydudan cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
GreenSAT
crown_xx
18-11-2007, 21:00
Olmuyor sadece tps ler auto
rl 10 csx e versiyon kumandayla nasıl yükleniyor
ozyuvam12
19-11-2007, 00:14
[QUOTE=melo;239215]rl 10 csx e versiyon kumandayla nasıl yükleniyor
menü tuşuna basın ordan kuruluma girin kurulum menüsünün içinde uydudan güncelleme yazanyere gelip girin onun içindende atta güncelleme tipi yazar oraya gelin güncelleme tipinde üç dört seçenek vardır yazılım -kanalbilgisi-***-öngürülen tp- bu seçeneklerden herhangibiririni o anki ihtiyacınıza göre seçip ok tuşuna basın uydudan güncelleme başlıyor ..unutmadan güncelleme turksat üzerinden yapılmaktadır başka uydudan denemeyin kolay gelsin
arkadaşım teşekkür ettim.hani versiyon 1,63 veya 1,84 gibi ararken biz cihaza yazabilirmiyiz diye soruyordum, mesela yukarıda demiş versiyon 1,89 değil 1,86 diye biz bu versiyonu elle yazabilirmiyiz diye sordum saygılar şimdiden teşekkür ettim,
11466 v 22000 tp de sinyal kalitesi yok
güncelleme frekansında sinyal yok sizlerde varmı? frekansımı değişti acaba
kardeşlerim 189-184 gibi yazılımlar uyduda deniyor ben hala 176 ile seyrediyorum güncelleme yapıyorum yeni yazılım yok diyor bu nasıl iş saygılarımla
goksan35
21-11-2007, 15:25
yazılımlarda ne yenilikler var bilgi lütfen
lazoglu61
22-11-2007, 21:54
şu an 1.76 var
redline almayı düşünüyorum ama sonu ne olucak onu bilmiyorum elimizde kalmassın mı
bide biraz pahalı ne yapacağımı şaşardım akıl verin bana redline
kardes bende paket 18500 dvr var cok ucuz 150 ytl satıyorum
Burası alım satı yeri degil konu kapanmıştır
freestar
29-11-2007, 10:33
Selam arkadaşlar REDLINE marka CS-100X için 1.77 ve RL-10CSX için 2.05 D+ AUTO yazılımlarını uydudan indirebilirsiniz.
leckov1970
01-12-2007, 13:57
herkese kolay gelsin.rl10x de sirus-astra-hotbirde hangi kanallar açıyor?lütfen yardım
arkadaşlar redline cs100x ve rl1ocx için uyduya verilen yeni yazılımları yüklemeyin cihaz boot ta kalıyor yazılımlar sorunlu
Bilgi için teşekkurler.Peki eski yazılıma nasıl geri dönuyorsunuz
******forumda yükleme proğramı altındada 1.52 yazılımı var rs232 kablo bağlantısı ile pc den cihaza at end yazana kadar bekle sonra düzeltilen 1.78 yazılımını uydudan güncellersin
düzeltilen yazılım uyduda
Son Osmanli
07-12-2007, 19:36
ustalar malum teknoloji gelistikce herseyin iyisine isteyen bizler iyinin daha iyisine istiyoruz.Malum bu cihazlar sadece Türkiye icin üretilmedi yani bu cihazi Almanya ya götürenlerde var.Türkiye de cekmeyen bazi programlar Almanya da cekiyor ve bizde elle manuel olarak tp ve frekanslari cihaza kayit ediyor ve programi izliyoruz, fakaaat.
1.is Güncellemeye gelince Ana yazilim mesela bizim elle girdigimiz bütün tp leri siliyor ve sadece Türkiyede ceken programlar kaliyor yani Türkiyede ceken Almanya da cekmeyen programlar bizim receiverde sil bastan yapiyor:rant: yani birgün tekrar cekmeyen programlari silme ve elle girdigimiz programlari tekrar yaziyoruz.
2.*** Güncelleme uydudan bazen gercekten cok gec geliyor sakin yanlis anlamayin amacim bu ise uzun zamanlarini veren ustalara sitem etmek degil.Ben sadece bunu bizler bazen softcam olarak yükleye bilseydik inanin cok iyi olacakti mesela bazen digi tv keyleri gelmiyor vs.gibi.
3.Acaba bu cihazin programalrini bilgisayardan editleme programi varmi setedit gibi?
4.Belirli bir silme olayindan sonra (100 kanal) cihaz kendiliginden rebot ediyor sonra sildigin yerlerine degistirdigin bütün programlar tekrar eski yerine geliyor.
:49:
cengizim
20-12-2007, 19:20
benim cihazım redlıne rl-10 csx basıl bir cihaz arkadaşlar sizce premıer paketini izleyebilirmiyim
saygılar
benim cihazım redlıne rl-10 csx basıl bir cihaz arkadaşlar sizce premıer paketini izleyebilirmiyim
saygılar
uydudan güncel programı indir izlersin..
cengizim
20-12-2007, 19:40
kemal1 ben bu uyduda baya yabancıyım nasıl uydudan indiricem acaba tarif edermisin
saygılar ve teşekkürler
aşağıdaki linkte işine yarayacak bilgiler var
Only the registered members can see the link
cengizim
20-12-2007, 20:25
bu link yabancı nasıl olucak bilmiyorum
bu link yabancı nasıl olucak bilmiyorum
REDLINE RL-10CSX
cengizim
20-12-2007, 20:54
çok teşekkür ederim
yardımların için
saygılar
Arkadaşlar,Redline cs-100x yeni yazılım 29.12.2007 tarihli *** dosyası ile Premire,Polsat,Tps ok.
bulent_cimen
30-12-2007, 11:34
teşekkürler
fujiturgay
31-12-2007, 14:47
1.81
2.09
yazılımları ile astra 19 premiere auto, keyifli seyirler
Yazılımlar havada arkadaşım :) Yani uydudan guncelleme oluyor
Redline 13500 14500 ve 18500 serilerini unuttu. Şimdi bir tek cs serisine yazılım veriyor. Geçmişine sahip çıkmıyanın geleceği de olamaz.
2.09 yazılımı TPS leri götürüyor.Dikkat
felekcan
01-01-2008, 17:22
bu ne iştir yaa.2.09 la tps ler uçtu..
kanarya6760
01-01-2008, 17:53
goldmaster 9700 cım softcam güncel *** dosyasını istiyorum
freestar
02-01-2008, 12:51
2.10 -- 10 x cihaz için
1.82---100 x cihaz için
yeni yazılımlarda tps polsat pw auto olarak uyduya gönderilmiştir
Redline arge
alcan7769
03-01-2008, 22:29
merhaba bende hispasat uydusu var bunlar nagra3 sistemine geçtiler nagra3 sistemi cözüldümü d+ları cabo kanallarını seyredemiyorum
merhaba bende hispasat uydusu var bunlar nagra3 sistemine geçtiler nagra3 sistemi cözüldümü d+ları cabo kanallarını seyredemiyorum
Hayır çözülmedi
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
leckov1970
04-01-2008, 13:30
paylaşım için sağol.astra da premier ler açık değilmi acaba yardımcı olabilecek kimse varmı?
levent1972
04-01-2008, 13:57
yazılım yükledim açmıyor belgeseller ve multiler rica etsem bilgi verirmisiniz
tşk ederim
fethiye1
04-01-2008, 22:38
Yukardaki konular silinmis herhalde bir sorunum var Redline cs-100x de sorun var en son yazilim olan 1.82 nedense göstermiyor bazi acilabilen kanallar emude acik aut deniliyordu bazi paketler mesala premiere ve polsat acmiyor aut yapmiyor arkadaslar da ayni ciyaz ayni yazilim var onlarin ki aut yapiyor hayret etdim neden böyle yapiyor hem ciyazi arka salterden kapatip tekrar actim denedim yine olmuyor dedim ki bu ciyazda r232 kabloyla geri dönülebiliyor mu yada ciyazdan ciyaza sorun gideriliyormu nasil oluyorsa onu ögrenmek istiyorum bilgilendiriseniz mennum olurum saygilar.
fethiye1
09-01-2008, 01:48
Herhalde bir bilgisi yok arkadaslarin bu konuda cevap gelmedigine göre hayirlisi olsun
fethiye1
09-01-2008, 01:54
@fethiye1 Konu silinmedi sadece gerekli yerlerdeki dosyalar yok.Bakalım uygun yazılım var ise bu cihaza size veririm.
Bekleriz bizde arkadas yazilimlari tesekkürler
Bir üst mesaja ekledim @fethiye1
fethiye1
09-01-2008, 02:03
Cok sagol arkadas
bu redlineciler bır bırıne cok tesekur ederler bu redlinenın 18500 13500 14500 bu modellere ne hıkmetse yazılım falan cıkmıyor bırde bu dedıgım cıhazlarda 2010 senesıne kadar bazı kanalları cozecektı malesef oda yok
serhat15
11-01-2008, 17:47
bu redlineciler bır bırıne cok tesekur ederler bu redlinenın 18500 13500 14500 bu modellere ne hıkmetse yazılım falan cıkmıyor bırde bu dedıgım cıhazlarda 2010 senesıne kadar bazı kanalları cozecektı malesef oda yok
Redline ar_ge ekibi senin yazdığn modelere yazılım çıması konusuna şu cavabı hep veriyorlar söz konusu cihazların altyapısı fransız bir firmaya ait olduğunu sözkonus firmanında destek vermediğini buna rağmen redline olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söylüyorlar cs serisi cihazlarda ise durum tam tersidir tüm altyapısı kaynak kodları vs hepsi redline firmasına ait yani tümüyle türklerin elinde olan bir seri ve bu serinin yazılım sıkıntısının asla olmayacağını belirtiyorlar
2010 yılına kadar izleneceği söylenen yayınlarda ise malesef mağdur olan son kullanıcı ama satıcılarında bir suçu yok çünkü bu taahüdü ver netion firmasıdır umarım en yakın zamanda giderilir
cetin solmaz
12-01-2008, 23:16
yazılım yükledim açmıyor belgeseller ve multiler rica etsem bilgi verirmisiniz
tşk ederim
buraya bak Only the registered members can see the link
Redline RL-10csx Yeni keyler 178.97 keyler TPS,Polsat auto
Nagra2 (Polsat) 58 00 30 94 E3 FB DD BB
92 94 B9 15 A8 F5 18 97
Yeni 17 01 2008 tarihli *** var ama freexdeligt açmıyor.
bende de kanallar açmıyor. multi ve belgeseller. redline a dönüş yaptım.
cihaz önceden inxtc yi açıyordu fakat son bir haftadır keylerle herkes açarken bizde ne güncelleme nede keyleri yazarak açılmıyor.sebebi nedir ya redline ilgisizlik yapıyor yada biz keyleri giremiyoruz yarduımcı olunursa sevinirim
yaw arkadaşlar bir yardım istedik .bu konuların uzmanı üstadlar çok burada.önceden sunny vardı şimdi redline aldım her şeyi açıyordu son dönemde açmaz oldu.neyse olumlu veya olumsuz yardımcı olsanızda bende keylerle uğraşıp durmasam identlermi farklı,uydu yazılımımı gerekiyor yada manuel nasıl bir düzende girerim.saygılar.
alo_ozcan
25-01-2008, 00:47
bendede aynı cıhaz var bende inxtc hic acmadı son donemde eurosportlardada problem var uydudan guncelledıgınde acamıyosan ellerle hiç *** girme bence
günlük degmez inxtc kanalı bende hiç olmadı privete ***** yeter baska kanal arama
INXTC (FREE-X DELİGHT) kanalını seyredemeyen Redline CS serisi sahibi arkadaşlar lütfen şunları sıra ile yapsın:
1- İlk önce Menü tuşunu kullanarak *** listesine girin.
2- *** listenizde Constant CW bölümde eğer varsa mevcut olan INXTC (FREX-X DELİGHT) keyini siliniz.
3- Daha sonra Constant CW *** listenin son sırasına inin.
4- Kumandanızın Kırmızı tuşuna basarak ekle yapınız.
5- Gelen pencerede sırasıyla;
000000 00 ED F9 0D F3 A1 F3 56 EA
000000 00 6D A9 B3 C9 22 7B 0A A7
şeklinde güncel keyi giriniz. umarım keyler hala aktiftir..
6- Daha sonra Constant CW *** listesinin en son sırasına eklediğini isimsiz keyin üstüne gelip kumandanın Mavi tuşuna basarak kanalın ismini girip Kırmızı tuşla kaydedip bu menüden çıkın.
ve kanalı izleyin..
INXTC (FREE-X DELİGHT) kanalını seyredemeyen Redline CS serisi sahibi arkadaşlar lütfen şunları sıra ile yapsın:
1- İlk önce Menü tuşunu kullanarak *** listesine girin.
2- *** listenizde Constant CW bölümde eğer varsa mevcut olan INXTC (FREX-X DELİGHT) keyini siliniz.
3- Daha sonra Constant CW *** listenin son sırasına inin.
4- Kumandanızın Kırmızı tuşuna basarak ekle yapınız.
5- Gelen pencerede sırasıyla;
000000 00 ED F9 0D F3 A1 F3 56 EA
000000 00 6D A9 B3 C9 22 7B 0A A7
şeklinde güncel keyi giriniz. umarım keyler hala aktiftir..
6- Daha sonra Constant CW *** listesinin en son sırasına eklediğini isimsiz keyin üstüne gelip kumandanın Mavi tuşuna basarak kanalın ismini girip Kırmızı tuşla kaydedip bu menüden çıkın.
ve kanalı izleyin..
çok sağol arkadaşım teşekkürler .keyler aktif olduğunda deneyeceğim.alakana tşk.
yusufkirec
25-01-2008, 21:21
saolasın kardes hepsi acıyor ama freexdeligt yok diğerleri gayet iyi bi problem yok
1.87---cs100 x cihaz için yeni yazılım yükledim uydudan. fakat keyleri güncellemiyor ve şifreli kanallar açılmıyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
beyler benim sizden redline RL-10CSX cihazım var uydudan güncelleme yapıyoruzda ben bu cihazda SATCODX den updade yapılmasından birşey anlamadım hangi uydudan türksatdanmı yoksa hangi uydudan updade yapacağız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim yada nasıl yapacağımızı izah ederseniz sevinirim tüm supersatforum yönetici ve üyelerine selamlar SENSİ:yahoo:
beyler benim sizden redline RL-10CSX cihazım var uydudan güncelleme yapıyoruzda ben bu cihazda SATCODX den updade yapılmasından birşey anlamadım hangi uydudan türksatdanmı yoksa hangi uydudan updade yapacağız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim yada nasıl yapacağımızı izah ederseniz sevinirim tüm supersatforum yönetici ve üyelerine selamlar SENSİ:yahoo:
usta türksat uydusu üzerinden güncelleme yapacaksın..
:wave:
usta türksat uydusu üzerinden güncelleme yapacaksın..
teşekkürler ustada zaten güncellemeyi yapıyoruz yazılım sistem ayarlarında SATCODX UPDADE diyor onunla redline cihazlarının neyine güncelleme yapıyorsistem ayarlarında en altta evet hayırveya hepsi gibi
cengizim
29-01-2008, 22:26
Yeni *** Guncelleme Tarihi 28.01.2008
21AD0CE5 00: E4 BC 98 38 FE 8D E2 6D
21AD0CE5 01: 6E 56 90 54 55 AE 0B 0E bu keyleri girsem ıntsx kanalını açarmı acaba
Yeni *** Guncelleme Tarihi 28.01.2008
21AD0CE5 00: E4 BC 98 38 FE 8D E2 6D
21AD0CE5 01: 6E 56 90 54 55 AE 0B 0E bu keyleri girsem ınxtc kanalını açarmı acaba
Sana diger konuda yardım edilmedimi arkadaşım her yere yazıyorsun bu son uyarımız haberin olsun !!!!
kosovalı kardeş sen iyi bir kardeşsin cengiz kardeşde meraklı benim gibi olsun bozma beee bu forum dostların bir araya geldiği bir liman olsun insanları hoş görelim tüm forum üyelerine ve yöneticilerne selam ve saygılar SENSİ
Son Osmanli
31-01-2008, 02:54
1.87---cs100 x cihaz için yeni yazılım yükledim uydudan. fakat keyleri güncellemiyor ve şifreli kanallar açılmıyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ben thor daki bir kanala actim bekledim cihaz kendi au yapti biraz uzun sürüyor ama oluyor premiere de de ayni olay oldu polanyada da ayni
selamlar redline 100 rx cihazimda ama ama inxtv kendiliginden acik
arkadaşlar niklerimizin üstünde yüzde oranları siteye yada foruma devamlılık yüzdelerimi izah ederseniz sevinirim SENSİ
REDLİNE YETKİLİLERİNDEN DUYURU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bazı önemli yenilikleri devreye almak amacı ile eski server ve sinyal göndericiler değiştirilmektedir.Bu değişim işlemlerinin kaç gün süreceği hakkında sizlere gerekli bilgi 10 Şubatta verilecektir.REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız her zaman olduğu gibi avantajlı olmaya devam edeceksiniz.
Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Lütfen 10 Şubata kadar bizden gelecek duyuruyu bekleyiniz.
redline gibi kaliteli cihazların yenilik açılımlarını her zaman bekliyor ve hizmetlerin devamını diliyorum.başarılar
slm ustalar şu an redline açıkmı belgeseller ve multiler cevap yazarmısınız şimdiden tşk ler
beyler türkdatta bir sorunmu var anlamadım 01.02.2008 de akşam cihazı güncelledim benim cihazı hack lediler saçma sapan TPler le doldu birde şuan 11466.V.22000 ÇALIŞMIYOR BENDE SİNYAL YOK acabagüncelleme türksatta başka bir tp yemi geçti lütfen yardım hepinize selamlar
REDLİNE YETKİLİLERİNDEN DUYURU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bazı önemli yenilikleri devreye almak amacı ile eski server ve sinyal göndericiler değiştirilmektedir.Bu değişim işlemlerinin kaç gün süreceği hakkında sizlere gerekli bilgi 10 Şubatta verilecektir.REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız her zaman olduğu gibi avantajlı olmaya devam edeceksiniz.
Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Lütfen 10 Şubata kadar bizden gelecek duyuruyu bekleyiniz. teşekkürler redline yetkilileri bende deli olmak üzereydim güncelleme tpsinde sinyal yok bazen geliyor bazen kayboluyor birde sizden ricam redline cs10x lerde aynı tp yi 3-5adet alıyor aynı kanaları iki kere tarıyor lütfen sizden ricam buna bir çare en büyük redline başka tanımam çok cihaz kullandım redline gibisi yok sadece menü yazılım hatası var saygılarımla SENSİ:clap2::
kardeşlerim 189-184 gibi yazılımlar uyduda deniyor ben hala 176 ile seyrediyorum güncelleme yapıyorum yeni yazılım yok diyor bu nasıl iş saygılarımla
beyler zannedersem redline yetkilileri bu tpyi yada türksatı uydusundan güncellemeyi bitirdiler 10 şubatdan sonra yeni bir uydu ve daha gelişmiş yazılım daha çok şifreli yayını izletme imkanı için biraz sabır etmemiz lazım 10 şubattan sonra yepyeni süprizlere hazır olun en büyük redline başka büyük yok:hi: :hi: :45: :45:
Kaplan_06
04-02-2008, 14:12
tesekkürler bilgi icin...
Kaplan_06
04-02-2008, 14:31
tesekkürler arkadaslar
Kaplan_06
04-02-2008, 14:35
tesekkürler...
cengizim
04-02-2008, 20:35
cihazım redlıne rl 10csx astradaki premıer paketini şu an izliyorum fakat hotbirddeki multivizyon paketini daha ön ce izlemem rağmen şimdi izleyemiyorum acaba güncelleme başka bir tipe mi geçti yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler saygılar
cihazım redlıne rl 10csx astradaki premıer paketini şu an izliyorum fakat hotbirddeki multivizyon paketini daha ön ce izlemem rağmen şimdi izleyemiyorum acaba güncelleme başka bir tipe mi geçti yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler saygılar
Sevgili arkadaşım Red line firması yeni TP ye geçip yazılımı yenileyecek.Daha güncel yazılımı 10 şubattan sonra yayınlayacaklar.Şimdilik beklemede kal.
arkadaşlar redline 10csx cihaz var ama uydudan yazılım yüklüyemiyorum .yazılım bulununamaz yazıyor yardımlarız için tşkler
ahmet pir
05-02-2008, 13:33
benim cihaz cs 100x bende de acmıyordu başka bir yerde yazılım indirdim bilgisayardan cihaza yazılım attım şu an tps multivizyonlar acıldı.
Bahriari
05-02-2008, 13:51
evet bazı sitelerde yazılım verildi.tps:polsat:premier:digitv auto....
yaw kardeşim bende ne oldu diyordum redline.bekliyorum 10 şubatı:yahoo:
evet bekleyelim bakalım. güncelleme yapamıyoruz bu aralar, yada ben uzun sürdüğü için kaptıyorum. bakalım yenilikler neymiş.
Kaplan_06
08-02-2008, 10:43
Günaydın arkadaslar,
Bende merak ediyorum arkadaslar yenilikler neler bekleyip göreceğiz...
Bekleyen dervis sonunda acaba ne olurmus 10 şubat'a görecez arkadaslar...
İyi çalısmalar dilerim...
arkadaşlar elle güncel *** girdim yine açmıyo bu mered multivizyonları sadece astra piremierleri açıyo mctler yada ***vievlerde açmıyor acaba 10 şubattan sonra yenilikler bunlarmı olacak cihazımın markası redlinecs10x birde benim gibi eski model cihazı olanlar inşallah mağdur olmaz yenilikler hep yeni cihazları kapsıyor online olarak internetten xxxxxxxxxizliyorum uyduda xxxxxx gerek duymuyorum yaşasın xxxxxONLAR SAĞOLSUN saygılarla
arkadaşlar elle güncel *** girdim yine açmıyo bu mered multivizyonları sadece astra piremierleri açıyo mctler yada ***vievlerde açmıyor acaba 10 şubattan sonra yenilikler bunlarmı olacak cihazımın markası redlinecs10x birde benim gibi eski model cihazı olanlar inşallah mağdur olmaz yenilikler hep yeni cihazları kapsıyor online olarak internetten lig tv izliyorum uyduda digitürke gerek duymuyorum yaşasın SOPCAST ONLAR SAĞOLSUN saygılarla
arkadaşım bendede cs100x var.xxx leri elle girince açıyor bilgine
Kaplan_06
08-02-2008, 16:12
tesekkürler arkadaslar bilgi
tüm redline kullanıcılarına selamlar arkadaşlar güncellemerden bir haber varmı neden yetkililer bizi bilgilendirmiyor cihazlarımızın hali içler acısı böyle giderse uydu yayını izleme zevkimiz kalmadı eskiden heyacanla cihazlarımızın başına geçerdik şimdi kumandayı elime alasım gelmiyor 10 ŞUBATdediler hala 11467V22000 sinyal yok satcodxde bu tp nin yerinde yeller esiyor galiba güncelleme balonu erken söndü ne yapalım yarın da başka bir şey çıkar biz türk milleti haydi hücum ederiz bir masraf daha cihazlar elimizde kalır ne yapalım düzen bu bu uydu dünyasında vur kaç taktiği işliyor saygıllarımla redline yetkililerini göreve davet ediyoruz:bangin: :bangin:
kardeş senin şu bahsetdiğin redline bu cihazmı ?
ercanmns
11-02-2008, 10:15
sayın sensi arkadaşım redline kullanıcısı olarak cihazdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim .uydudan yazılım yüklemede kullanılan sistemde yenileme çalışmaları olduğu için bir süreliğine ara vermiş durumda redline bu demek değilki tps leri polsatları türkçe eurosport kanallarını ayrıca swis paketini izleyemiyeceğiz servisler geçici olarak yazılımı bilgisayardan yükleme yapıyor eğer arzu ederseniz bi servise götürün cihazınızı izlemeye devam edin.boşuna ümitsizliğe kapılmayın bundan sonra inanıyorumki dahada güzel olacak redline bundan emin olun. daha iyi günlere ulaşmak için çalışanlara çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerime son veriyorum.
tüm redline kullanıcılarına selamlar arkadaşlar güncellemerden bir haber varmı neden yetkililer bizi bilgilendirmiyor cihazlarımızın hali içler acısı böyle giderse uydu yayını izleme zevkimiz kalmadı eskiden heyacanla cihazlarımızın başına geçerdik şimdi kumandayı elime alasım gelmiyor 10 ŞUBATdediler hala 11467V22000 sinyal yok satcodxde bu tp nin yerinde yeller esiyor galiba güncelleme balonu erken söndü ne yapalım yarın da başka bir şey çıkar biz türk milleti haydi hücum ederiz bir masraf daha cihazlar elimizde kalır ne yapalım düzen bu bu uydu dünyasında vur kaç taktiği işliyor saygıllarımla redline yetkililerini göreve davet ediyoruz:bangin: :bangin:
Ben redlineyi unuttum artık. Alıncaya kadar türlü vaatler yapılıyor. Sonra artık bitiyor. Ben redline 18500 pvr kullanıcısıyım. Cihazı 580 ytl ye aldım. Şimdi depoya kaldırdım. Artık güncelleme verilmiyor. Biz bir senedir zaten unutulmuştuk. Demek ki csx 100 serileri de unutuldu.
ERSİN APA
11-02-2008, 13:09
Redline ilgilileri bugün açıklama yapacaklarını bildirdiler.İfadelerine göre yeni uydu frekansı ve yazılım belirlenmiş.
sayın sensi arkadaşım redline kullanıcısı olarak cihazdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim .uydudan yazılım yüklemede kullanılan sistemde yenileme çalışmaları olduğu için bir süreliğine ara vermiş durumda redline bu demek değilki tps leri polsatları türkçe eurosport kanallarını ayrıca swis paketini izleyemiyeceğiz servisler geçici olarak yazılımı bilgisayardan yükleme yapıyor eğer arzu ederseniz bi servise götürün cihazınızı izlemeye devam edin.boşuna ümitsizliğe kapılmayın bundan sonra inanıyorumki dahada güzel olacak redline bundan emin olun. daha iyi günlere ulaşmak için çalışanlara çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerime son veriyorum.
ercanmns kardeş servisler nerde samsunda eurosat bayisi olduğunu biliyorum ama cihazımı götürdüm bayiliği bıraktığını istersem para karşılığı cihazı güncelleyeceğini söyledi yani bunların dini imanı para internetten cihazımı güncelleyeceğim adres veya site varsa sana minnettar kalırım dosya yükleme ara kablom var bilgisayar ve internetimde var bu siteye üyeyim ama internetten güncelleme yapamıyorum cihazımın markası REDLİNE-RL-10CSX yardım ederseniz sevinirim:praying:
kardeş senin şu bahsetdiğin redline bu cihazmı ?
ilyo cihazın markasıREDLİNE-RL-10CSX BİLGİNE BİLMİYORUM senini resmini verdiğin cihaz aynımı saygılarımla:(
Doktorkadir
11-02-2008, 15:29
yarından ıtıbaren başlar sanırım bakımdalar servıslere mesaj deçmişlerdi ay sonunda
ercanmns kardeş servisler nerde samsunda eurosat bayisi olduğunu biliyorum ama cihazımı götürdüm bayiliği bıraktığını istersem para karşılığı cihazı güncelleyeceğini söyledi yani bunların dini imanı para internetten cihazımı güncelleyeceğim adres veya site varsa sana minnettar kalırım dosya yükleme ara kablom var bilgisayar ve internetimde var bu siteye üyeyim ama internetten güncelleme yapamıyorum cihazımın markası REDLİNE-RL-10CSX yardım ederseniz sevinirim:praying:
Arkadaşım al bir rs 232 kablo 3-4 ytl civarı bir para talimata uygun yukle izlemeye devam et Only the registered members can see the link
yarından ıtıbaren başlar sanırım bakımdalar servıslere mesaj deçmişlerdi ay sonunda
inşallah kardeş inanın 10 nuncu cihazı değiştirdim tamam tam cihazı bulduk güncelleme derdine son derken soğuk duş almış olduk hergün yeni bir cihaz çıkıyor atılıp tutuluyor şöyle güzel böyle güzel birde bakıyoruz sıcağı görmüş buz kalıbı misali ne yazılım ne güncelleme kalıyor vallahi burda ne bir firmayı kötülüyorum nede bir cihazı tüm uydu cihazı piyasası böyle su üstüne yazı yazıyorlar ya su üstünde yazı dururmu işte olay bu saygılarla tüm uyducu dos:( tlara
konuyu Kosovalı arkadaşın verdiği linkten takip edin orada gerekli açıklamalar yapılmıştır saygılar...
konu kapatılmıştır ...
Arkadaşlar redline com tr bir bildiri yayınlamış 10 şubatta güncellemeyle ilgili yeni uydu ve tp yi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını yayınladılar inşallah mağdur olmayız çünki onlarda bu işten ekmek yiyorlar kim zarar etmek iflas etmek için bir şirket kurarki tabi bunlar teknik ve kanunlara riyayet etmek kurdukları şirketin zarar görmemesi için bazı prosüdürleri uygulamak zorundalar ben kendi adıma onları anlıyorum kimsenin yapamadığı yapmaya cesaret bile edmediği bir hizmet veriyorlar bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler tüm redline dostları ve site forum yöneticilerine selamlar:stop:
Redlinefirması bu olayla ilgilenir merak etmeyiniz demiştim ama diger forumda okudugum kadarıyla bu guncelleme işi balon olmuş durumda malesef yetkililer guncelleme yok diyorlar ve yetkililer ve uyeler arasında gecen bazı forum yazışmasından 3 örnek karar sizin
Hayır arkadaşım çöp olmadı sadece artık bu modellere uydudan güncelleme verilmiyeceğini söylüyorum ama biz yine bizim ürünümüz olduğu için teknik açıdan arızalı garantisiz cihazların tamirini ücretli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz
Tekrar söylüyorum bu modellerin uydudan güncellemesi kesilmiş durumdadır fakat aynı boardu yani tabanı kullanan başka marka ve modellerin yazılımları veya *** dosyaları çeşitli internet sitelerinde yayınlanmaktadır bu dosyaları bularak cihazlarınızı güncel tutabilirsiniz.
ÖNEMLİ : Fakat bu yazılımları yüklerken bütün sorumluluk size yani yükleyene aittir lütfen yazılım ve *** dosyası yüklerken dikkatli olun yoksa cihazlarınıza geri dönüşü olmayan çok ciddi zararlar verebilirsiniz.
Artık redine uydudan güncelleme yapmayacaksa bu alete o kadar para vermenin anlamı da kalmadı. Bize bu cihazı satarken bir çok özellik ve en önemlisi uydudan güncelleme özelliği bize övülerek anlatıldı ve hiç tanımadığım bu markayı almam konusunda ikna edildim. Ama gördüğüm kadarı ile sözler tutulmuyor , benimde müşteri olarak firmaya güvenim kalmıyor. Yeni bir uydu alıcısı alacağım şu sıralarda redline konusunda artık kararsızım
Güncelleme vermeyeceğiniz bu cihazlar hakikaten çöp olma yolundadır.Anne
me anten niyetine aldığım 70 tl lik cihazla aynı işi görür duruma gelecekse hakikaten böyledir.Başka modellerin yazılımını kullanacaksam o modeli kullanmam daha uygun olur sanırım.Yinede bu zamana kadar olan yardımlarınız ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.Ya Redline ile devam yada
başka modellerle devam.Durum neyi gösterecek bakıp göreceğim Saygılar.
kosovalı kardeş olsun güncelleme balon olduysa senin sayende cihazıma dosya atmayı öğrendim senden allah razı olsun çok çok sağ ol bunu bana kimse öğretmedi internetim var bilgisayarım var şu an güncelleme problemim kalmadı sayende bundan böyle en büyük en kral supersat forum keşke daha önce üye olsaydım sevgi ve saygılarımla sensi
Kaplan_06
13-02-2008, 12:16
Selam arkadaslar,
Güncelleme yok derken... yenilere varmı onumu söylemek istiyorsunuz?
simdiden verilecek bilgiler icin tsk ederim
Selam arkadaslar,
Yani redline cihazımı değiştirmek istiyorum... Hangi marka tavsiye edersiniz vede güncelleme olayı olup olmadığı..
Simdiden tesekkür ederim verilecek bilgiler icin..
sevgili arkadaşlar bendede cs100x var.gayet memnunum.yani 10 şubat dedi 15 şubat olur aksaklık olamazmı hem ayrıca kosalı arkadaşımızın vermiş olduğu yazılımla şu anda zaten seyrediliyor.sabırlı olmak lazım haa olmazsa ne olur redline sözünde durmazsa,formumuz var onlar darda bırakmaz.teşekkürler.
ayrca kosavalı kardeş.kart paylaşımı kısmını okudum.benim cihaza yapılabiliyor sanırım faydası nedir.tşkler
Kaplan_06
13-02-2008, 13:56
Tesekkürler eses kardes
kosavalı kardeş.kart paylaşımı kısmını okudum.benim cihaza yapılabiliyor sanırım faydası nedir.tşkler
Kart paylaşımı ile serverda hangi kanallar bulunuyorsa izleyebilirsiniz.Bu serverler genelde ücretli oluyor
arkadaşlar güncelleme balonu iyi başladı çabuk söndü uydudan zaten yasal bir yönü yoktu riske giremediler bitirdiler zannedersem yenilere bile yok olsaydı 10 şubat geçti en azından bir tarih belirlerdi herkes kendi başının çaresine bakacak yani dosyaları internetten indirip kendimiz yükleyeceğiz birde ben şunu farkettim internetten indirip yüklediğim dosyadan sonra cihazım normale döndü ne donma var ne ne kesilme oluyor kanallar şakır şakır multiler -polsat auto sadece astra premierler the end oldu demekki türksat tan güncellemerden sonra cihazlarımızda donma sorunu yaşıyorduk bu problem şu an bende yok bilgilerinize saygılarımla:sunglasses2: :45:
Kart paylaşımı ile serverda hangi kanallar bulunuyorsa izleyebilirsiniz.Bu serverler genelde ücretli oluyor
tşkler kosavalı arkadaş.birde olası durum redline uydu güncelleme biterse dosya ve desteklerinizin aksaksız sürmesini bekliyoruz.selametle
arkadaslar balon falan yok sönmuş bırseyde yok...yetkılıyle goruştum...sadece verıcılerı yenılıyorlar ve guncellemeyı baska frekasdan vercekler...nıye bu kadar patırtı anlamıyorum...içiniz rahat olsun en kısa zamanda guncelleme tekrar devreye gırecek
buyrun buda redline firmasının duyurusu.....
REDLINE GÜNCELLEME DUYURUSU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız bir zamandır bazı sebeplerden dolayı kesmiş olduğumuz günceleme sistemimizi sizlerin daha iyi ve daha yeni özelliklerle kullanabilmeniz için çaba sarf etmekteyiz ve büyük bir kısmı bitti bizler Türkiyede ilk uydudan günceleme yapan firmayız ve şunu gururla söyleyebiliriz ki bizim sahip olduğumuz ve sizin bu güne kadar kullanmış olduğunuz sistemin aynısı dünyada yok Bizim yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır ve bugüne kadarda yaptıklarımız ortadadır bizim kendimize inancımız tamdır bizler sizlerden daha çok işlerimizi düşünmekteyiz Tüm sevgili REDLINE kulanıcılarına firmamızın günceleme sistemi kısa bir zamana kadar faliyete geçecek ve yeni frekansımızı Resmi web sitemiz olan buradan Only the registered members can see the link , Only the registered members can see the link web sitelerinden açıklıyacağız. Herkese gösterecekleri anlayış için teşekkür ederiz.
arkadaslar balon falan yok sönmuş bırseyde yok...yetkılıyle goruştum...sadece verıcılerı yenılıyorlar ve guncellemeyı baska frekasdan vercekler...nıye bu kadar patırtı anlamıyorum...içiniz rahat olsun en kısa zamanda guncelleme tekrar devreye gırecek
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız bir zamandır bazı sebeplerden dolayı kesmiş olduğumuz günceleme sistemimizi sizlerin daha iyi ve daha yeni özelliklerle kullanabilmeniz için çaba sarf etmekteyiz ve büyük bir kısmı bitti bizler Türkiyede ilk uydudan günceleme yapan firmayız ve şunu gururla söyleyebiliriz ki bizim sahip olduğumuz ve sizin bu güne kadar kullanmış olduğunuz sistemin aynısı dünyada yok Bizim yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır ve bugüne kadarda yaptıklarımız ortadadır bizim kendimize inancımız tamdır bizler sizlerden daha çok işlerimizi düşünmekteyiz Tüm sevgili REDLINE kulanıcılarına firmamızın günceleme sistemi kısa bir zamana kadar faliyete geçecek ve yeni frekansımızı Resmi web sitemiz olan buradan Only the registered members can see the link , Only the registered members can see the link web sitelerinden açıklıyacağız. Herkese gösterecekleri anlayış için teşekkür ederiz.
bilgi için tşkler
vendeta kardeş inşallah öyledir bizde ümit ediyoruz ama iş uzadıkca tadı kaçıyor öyle ya birçoğumuz elimizdeki cihazlarımızı yok bahasına satıp hevesle aldık böylede olunca umut falan kalmıyor bu benim değiştirdiğim 10 cu uydu cihazı herbirinden bir darbe yedik maddi manevi yıkımlara uğradık tam aradığım cihazı buldum derken hevesimiz kursağımızda kaldı hatta 3-5arkadaşatavsiye edip bu redline aldırdım adamlar ellerindeki cihazlarıbırakın satmayı eşe dosta hibe ettiler onları görünce mahçup oluyoruz neyse bekleyen derviş bekleye bekleye inşallah gebermezmiş saygılar:stop:
Sen de bunlara inandın mı? 13500 14500 18500 bunlar redline değil mi? Biz o masalları çok dinledik. Ben inanmıyorum artık. Cihazları satıncaya kadar söz verirler. Sonrası boş. Bende 18500 DVR var. Ben cihazı arşive kaldırdım. Bir zamanlar uydudan güncelleme yapıyordu.:46: :46: :46: :46: :46: :46:
Sevgili Redline severler ( sevmeyenler okumasın lütfen)
Biliyorsunuz ki,bu güne kadar dünyada bile örnekleri görülmeyen hatta kopya edilmeye çalışan ve edilen birçok yeni teknolojiyi sizlere armağan ederek müterilerimze iyi hizmet vermeye çalıştık.
Bu yollarda giderken madi,manevi her şeyi değerli müşterilerimiz ve bayii lerimiz için seve,seve göğüsledik.
Bizi ve markamızı tanıyan herkez iyi niyetimizi bilirler.
Sizlere bir süre OTA (uydudan download )hizmeti veremedik.
Bizler aslında sizlere çok daha iyi,çok daha efektif bir sistem kurma çabası içinde çalışıyorduk.
Yeni sitemimizde çok yüksek teknolojiler kullanmak istedik ve çalımalarımız sonuç verdi iin sonuna geldik.
Gelecek hafta herhangi bir aksilik olmazsa uydudan update sistemini
Tekrar çok daha verimli şekilde devreye sokacağımızı.
bir kaç ay içinde de cihazlarınıza çok daha dğişik özellikler katacağımızı şimdiden belirtmek isterim.
FLYSTREAM servisinin kapalı olduğu süre içersinde bizi yıkma ve zarar verme çabası içide olan kişi veya kuruluşlar bayağı çaba göstermişlerdir.
Oysa bizim bütün çabalarımız,saygın Redline ailesine daha güzel daha kapsamlı destekler vermek müsterilerimizin bu güne kadar olan memnuniyet ve ayrıcalığını kat ve kat artırmak içindi.
Bu yüzden de pek açıklama yapıp onların neler yapacağımız konusunda fikir sahibi olmalarını istemedik :)
YENİ REDLİNE DAHA DA GÜÇLÜ
teknolojilerle çok yakında karşınız da.
Bizlerin sevinci ile diğerlerin gözyaşları karışacak
açıklama için teşekkürler..yenilikleri ve güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz..:yahoo:
vendeta kardeş bekliyoruz ama bayağı gecikti atı alan üsküdarı geçiyor galiba gerçi ben cihazım redline rl -csx10 dan gayet memnunum çok cihaz değitim en kıralı busadece ufak tefek hata veriyor inşallah onlarda düzelir biliyorsun kurt dumanlı günü sever bu günlerde hava bayağı dumanlı SENSİ
cetin solmaz
15-02-2008, 23:17
kesınlıkle hıc bır kaygım yok ama bu acıklamaların gelmesı cok ıyı oldu soyledıgınız gıbı yıpratma calısmaları oldu.Ben bır redline kullanıcısı olarak sabırsızlıkla beklıyorum... tesekkurler
levent1972
16-02-2008, 11:03
tşk ler açıklamların için dostum müşterilerime bu dönemde dahi redline korkmadan verdim veriyorumda onlarda pu piyasaya girdiler çıkmak istemzler emeği geçen herkese tşk ler
redline başkası yalan
cengizim
16-02-2008, 15:06
ne zaman olucak sabır ama ne bir tarih verirseniz çok iyi olur arkadaşlar
saygılar
beyler xxxxx forumda yeni güncelleme hakkında bazı uygulamar maddeler halinde anlatılmış vallahi ben anlamadım redline yetkililerine soruyoyrum illa anlamak ve güncellemeden yararlanmak için xxxxxx üye olmamızmı gerekiyor yani ne bilim yeni bir sistem open sky bazı dosyaları yüklememiz gerektiğini söylüyorlar acaba bizim forum bize de yardımcı olmazmı yeni güncelleme kapanan hat adıyla önümüze gelecek inşallah hayırlı olur redline kullanıcıları olarak bu karmaşık güncellemeyi forum yetkililerimiz bize şekil ve şemasıyla izah eder saygılarla
beyler özmana forumda yeni güncelleme hakkında bazı uygulamar maddeler halinde anlatılmış vallahi ben anlamadım redline yetkililerine soruyoyrum illa anlamak ve güncellemeden yararlanmak için özmanaya üye olmamızmı gerekiyor yani ne bilim yeni bir sistem open sky bazı dosyaları yüklememiz gerektiğini söylüyorlar acaba bizim forum bize de yardımcı olmazmı yeni güncelleme kapanan hat adıyla önümüze gelecek inşallah hayırlı olur redline kullanıcıları olarak bu karmaşık güncellemeyi forum yetkililerimiz bize şekil ve şemasıyla izah eder saygılarla
Only the registered members can see the link******.com-dvb-s-kart-ile-offline-download:sad: (Only the registered members can see the link******.com-dvb-s-kart-ile-offline-download:sad:) :sad:
Üyelik gerektiren site linki veya ismini vermek yasaktır ,mesajınızı editleyiniz.
hcakir uyarılarınız dikkate alınmıştır bu aceminin kusuruna bakmayın
SÖZ GÜMÜŞSE SUKÜT ALTINDIR çok yazdığımın farkındayım saygılar
kardeş bilgi için tşkler.redlineden memnunum.sabrıda biliriz.çalışmalarda başarı ve devamlılık diliyorum
açıklayıcı bilğin için teşekkürler ama artık fazla uzatmasanız iyi olur.biran önce başlasın up date
taylan44
19-02-2008, 19:40
arkadaşlar güncellemeleri beklemedende güncelleme yapabilirsiniz tabiki pc solan arkadaşlar pc den yükleme yapın ben yaptım sorunsuz çalışıyor
Şensi kalplerimiz kırılacak haberin olsun.Kurallara uymuyorsun bu son uyarım
tamam usta gene hata yaptık bu acemilik başa bela
kosovalı tam yazımı düzeltiyordum tamam teşekkür ederim uyarın için
Yeni servislerimiz sizlere yepyeni bir dünyanın kapısını açacak.
Daha önce hiç bir uydu cihazında olmayan bazı özellikleri sizlere çok yakında siz REDLINE kulanıcılarına (ARMAĞAN) edeceğiz.
Siz saygın Redline kulanıcılarına verdiğimiz bütün bu özellikler.
FG-DIGITAL R&D Team in armağanıdır.
Dijital dünyada çığır açacak yenilikler için yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor.
Kulandığınız cihazların güncel teknolojiler içindeki farkını yaşayasınız diye yapılan bu yenilikler cihazların Hardware özellikleri ile sınırlı olup,aslında elimizde çok daha yüksek teknolojiler bulunmaktadır.
Yeni nesil cihazlarımızın çok daha farklı üztün özelliklere sahip olacağı kesindir.
Pc ler ilk evlerde kulanılmaya başladıktan bu yana çok gelişmiş bazen senede iki defa upgrade edilmesi gerekmiş,yada yenisi ile değiştirmek sureti ile enson yazılımların başarılı bir şekilde çalıştığı gözlenmiştir.
Bu örnek ile yola çıkıldığında elinizdeki uydu alıcıları basit PC dir.
bu ufak pc lere sizler çin kulanışlı olacak bir sürü yazılımlar yapmaktayız.
Bu yazılımların hepsini sizler için yazarak sizlere hiç bir zahmet vermeksizin uydudan gönderiyoruz.
Sizler için,farklılığınızı hisettirmek için yaptığımız bütün faaliyetler tamammen ücretsiz, armağanlarımızdır.
Bilindiği üzere bu gibi yatırımlar yaparak müşterilerimizi ileri derece menun etmek suretiyle yakaladığımız trend malesef bazı kişi ve kuruluşları çok ciddi bir şekilde rahasız etmektedir.
Biz sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışırken bu kişi ve kuruluşların yaptığı örneğinini forumlarda bile görebildğiniz bir karşı saldırılarıda göğüslemek suretiyle işimizi en iyi şekilde yapma karalılığı içinde olduğumuzu buradan tekrarlayarak bizlere destek olan tüm gerçek REDLINE dostlarına teşekürü borç biliyorum.
flystream sorumlusu can***'in yazısıdır.
cengizim
25-02-2008, 21:43
günceleleme sorun mu var acaba ?
teşekkürler
kanaryam1950
25-02-2008, 22:25
teşekkürler
cengizim
25-02-2008, 22:33
kanaryam1950 sorun düzeldimi acaba bilgin varmı acaba ?
teşekkürler
turkmenuydu
26-02-2008, 00:58
arkadaşlar redline ler güncelleme hala almıyor ne zman başlayacak bilgisi olan varmı acaba
multıler neden yok yıne bılgı alabılırmıyız
Arkadaşım aynı mesajları yazıp durma daha gecen gun uyardık banlanacaksın bir bekle
cengizim
26-02-2008, 19:52
arkadaşlar redline ler güncelleme ne zaman başlayacak acaba ?
bilgisi olan varmı ?
cetin solmaz
26-02-2008, 22:34
arkadaşlar redline ler güncelleme ne zaman başlayacak acaba ?
bilgisi olan varmı ?
3 gün önce başladı:8[1]:
cetin solmaz
26-02-2008, 22:42
arkadaslar cıhazım daha once bekleme modunda secıme baglı olarak yazılım,***,kanal bilgisi,mesaj gıbı guncellemelerı yapıyordu mesaja ayarlı bırakıyordum cıhazı acınca mesajı gorebılıyordum ama sımdı cıhaz kapalıyken guncelleme yapmıyor guncelleme menu sune gırınce ılk sıradakı frekansı goruyorum ama daha once oyle degıldı menuye gırdıgım zaman guncelleme frekansı orada duruyordu sımdı her actıgımda frekansı secıp oyle guncelleme yapabılıyorum:45: boyle oldugu ıcınde bekleme modunda guncelleme yapmıyor bunun bır cozumu varmıdır.:( Saygılar..
vendeta vallahi cihaz değiştirmekten imanımız gevredi elimizde ki cihazları yok pahasına satıp en son yenilik deyip kaptığımız cihazlar üçgün sonra elimizde kalıyor sizden ricamız şu an kullandıklarımıza çare bulun şu an yazılım alıyoruz ama firma tüm ürettiği cihazlara gerekli donanım ve yazılımları sağlamalıdır bu yeniliklere dağlar gibi paran olsa dayanmaz
[QUOTE=sensi;280636]vendeta vallahi cihaz değiştirmekten imanımız gevredi elimizde ki cihazları yok pahasına satıp en son yenilik deyip kaptığımız cihazlar üçgün sonra elimizde kalıyor sizden ricamız şu an kullandıklarımıza çare bulun şu an yazılım alıyoruz ama firma tüm ürettiği cihazlara gerekli donanım ve yazılımları sağlamalıdır bu yeniliklere dağlar gibi paran olsa dayanmaz[/QUO
yuzde yuz haklısınız arkadaslar ama bırde fırma acısından olayı ele alalım...10000'li serilerde board dışardan alınıyordu ve ve yazılım hazırlamak ıcın gereklı kaynak kodları o fırmadan temın edılıyordu....ama board üreten fima kapandı ve redline firmasıda ortada kaldı....ve bunun bır daha yaşanmaması için firma cs serilerını çıkardı...bu sefer durum farklı board dışarda yaptırtılıyor...yanı hersey redline 'ın elınde kaynak kodları-tasarımı-aklınıza gelen hersey..yanı yaptırdıgı yer iflas bıle etse baska yere yaptırtır...oyuzden cs serilerini korkmadan alabilirsiniz...
arkadaşlar uydudan K E Y güncelemesi yapın freexdelıght 21-55 itibarı ile açık
Arkadaşlar güncelleme esnasında doğru güncelleme frekansını girdiğiniz halde güncelleme menüsünde OTA bilgisi bulunamaz uyarısı alıyorsanız şu işlemi yapın güncelleme frekansı olan 11887-V-3333-7/8 frekansını 11886-V-3333-7/8 yapın FEC bölümünde 7/8 olmayan arkadaşlar ise FEC değerini AUTO yapabilirler bu işlemi aynen uygulayan arkadaşlar güncellemeleri hızlı bir şekilde alabilirler
cetin solmaz
28-02-2008, 18:01
Arkadaşlar güncelleme esnasında doğru güncelleme frekansını girdiğiniz halde güncelleme menüsünde OTA bilgisi bulunamaz uyarısı alıyorsanız şu işlemi yapın güncelleme frekansı olan 11887-V-3333-7/8 frekansını 11886-V-3333-7/8 yapın FEC bölümünde 7/8 olmayan arkadaşlar ise FEC değerini AUTO yapabilirler bu işlemi aynen uygulayan arkadaşlar güncellemeleri hızlı bir şekilde alabilirler
cıhazlarımız daha once bekleme modundayken guncelleme yapıyordu ama sımdı yapmıyor???
daha öncede belirttiğim gibi test aşamasında olan bu yeni güncellemede bazı eksiklikler var...bunlar düzeltilerek en mükemmel şekle sokuluyor...ufak tefek eksıklikler için anlayışlarınızı bekliyoruz
cetin solmaz
28-02-2008, 18:58
tesekkur ederım kolay gelsın
beyler redline yeni güncellemesiyle şu an izlenebiliyor bu paket aynen fuul time freextv .anımal planet.discovery izlenebiliyor sırus izleyenlerine duyurulur cihazları redline rlcsx10 ve redline cs 100 olanlar izleyebilir:45:
sensi usta sende foruma alıştın baya yakında usta olacan:)
estafurallah ustam sana saygım sonsuz senden daha öğreneceğimiz çoooook şey var saygılarımı sunarım kusurumuz varsa af ola
estafurallah ustam sana saygım sonsuz senden daha öğreneceğimiz çoooook şey var saygılarımı sunarım kusurumuz varsa af ola
Yok usta sen aktifligini devam ettir gercekten siz gibi uyeleri gorunce seviniyorum:45:
Yok usta sen aktifligini devam ettir gercekten siz gibi uyeleri gorunce seviniyorum:45:
teşekkür ederim bir mukabele:8[1]:
eyvallah sensi tşkler bilgi için
eyvallah sensi tşkler bilgi için
estafullah ustam ben teşekkür ederim forum üyelerimize faydalı olduysak ne mutlu bize:45:
demir2768
29-02-2008, 22:31
ustalar ben sirus*i izliyorum cihaz goltmaster 9700cim animel planeti nasıl izlerim
halen izlenebiliyormu redline ile
ustalar ben sirus*i izliyorum cihaz goltmaster 9700cim animel planeti nasıl izlerim
demir 2768 arkadaşım goldmaster bilmiyorum ama redline uydu güncellemesiyle izlenebiliyo benim cihazım redline csx10 iistersen goldmaster sayfasındaki arkadaşlar yardımcı olabilir:sunglasses2:
demir2768
29-02-2008, 22:45
demir 2768 arkadaşım goldmaster bilmiyorum ama redline uydu güncellemesiyle izlenebiliyo benim cihazım redline csx10 iistersen goldmaster sayfasındaki arkadaşlar yardımcı olabilir:sunglasses2:
teşekkürler
halen izlenebiliyormu redline ile
aygül şu an şifreli açılmıyo belki yeni güncellemeyle auto olur bekleyeceğiz:tomato:
İyi güzelde son yazılımla Telstarda ki izleyebildiğmiz kanallar gitti
İyi güzelde son yazılımla Telstarda ki izleyebildiğmiz kanallar gitti
onder kardeş son yazılım 2.18 berbatmış sadece polsat multiler faal doğru diğerleri çöktü bilmiyorum ama belki yeni yazılımla düzelir:sad:
usta sunny de açıyordu bilinen tarihte ama şimdi yok fakat onu emuyla ilgisi yoktu denedim şifresiz verdiler ondan sonra kapandı güncellemeyle filan ilgisi yok ..
usta sunny de açıyordu bilinen tarihte ama şimdi yok fakat onu emuyla ilgisi yoktu denedim şifresiz verdiler ondan sonra kapandı güncellemeyle filan ilgisi yok ..
özlem 67 doğrudur aynen katılıyorum ama redline 10x-ve 100 serilerine verilen en son uydu güncelleme dosyası biraz hatalı gibi cihaz bazen kilitlenip kalıyor cihazı arkadan kapatıp açıyoruz ancak kendine geliyor 2.18 versiyon dosya yazılımından sonra bende bunlar ortaya çıktı vallaha en iyisi cihazlara internetten indirdiğimiz yazılım dosyalarını yüklemek uydu güncelleme şu an cihazlarımızı kilitledi:nono::
cüneyt52
01-03-2008, 23:00
kısasüreliğine reklamdı gitti bunu çoğu paketler yapıyor yani reklam +abone sayısı artar saygılar
kısasüreliğine reklamdı gitti bunu çoğu paketler yapıyor yani reklam +abone sayısı artar saygılar
aynen katılıyorum saygılar bizden:45:
sayın redline yetkilileri en son uydu güncellemesiyle cihazlarımıza atılan yazılımlarda bazı problemler oluştu kanal gezerken kilitlenmeler kanal sıralaması yaparken bazı hatalar belirdi 2.17 yazılımı çok güzeldi sonra atılan ikinci 2.18 yazılımdan sonra cihazımda kilitlemeler oluştu arka düğmeden açıp kapadım gene aynı bunun üzerine internetten rss kablosuyla attığım yazılımdan sonra cihazım düzeldi yetkililere saygılarla bunu sadece bilgilendirmek maksadıyla yazdım cihazım redline rlcsx10
bulent_cimen
04-03-2008, 15:37
cihazınıza güncelleme yaptıktan sonra arka anahtarından açıp kapatırsanız güncelleme frekansının sabitlendiğini göreceksiniz böylecede problem ortadan kalkacak
ahmet pir
07-03-2008, 15:37
cs100xredline ana yazilim 194 yükliye bilirsiniz frex xdeam ***wievler full acık:clap2::
evet beyler doğrudur yeni güncellemeyle 2.19 yazılımı süper dediğin kanallar açık ama nagra2 çöktü ne piremierler nede telestar12 deki belgeseller buharlaştı bazıları geliyor bazı güzel kanalları kaybettik
TEKNİSYEN101
09-03-2008, 13:03
bilgi için sağol
sayın redline yetkililerini kutluyorum premierlerleri bize yeniden sunduğu için bazı bazı aksaklıklar olsada her güzelin ufak tefek kusuru vardır bazen güncellemeden dolayı umutsuzluğa düşüp sizleri karaladığımız gün oldu bu yaptıklarınızdan sonra bizleri utandırdınız tüm teknik ekip ve yöneticilerinizden özür dileriz şu ana kadar dört dört. lük gidiyorsunuz bizler yeni model redline.ncılar olarak güncelleme alamayan diğer redline ailesi mensublarınıda unutmazsınız umarım büyük firmalar her zaman büyük düşünür sizede bu yakışır saygılarımla :45:
sensinin tşklerine bir tşk de ben ekliyorum .tşkler.redline
sensinin tşklerine bir tşk de ben ekliyorum .tşkler.redline
sivaslı komşu es es 58 inşallah şampiyon olursunuz samsunun kalbi sizinle:45:
serhat15
09-03-2008, 23:48
Redline bugune kadar yaptıklarıyla teşekkürden fazlasınıda hak ediyor ama bizden sadece teşekkür geliyor tebrikler...REDLİNE
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar..
sayın redline yetkililerini kutluyorum premierlerleri bize yeniden sunduğu için bazı bazı aksaklıklar olsada her güzelin ufak tefek kusuru vardır bazen güncellemeden dolayı umutsuzluğa düşüp sizleri karaladığımız gün oldu bu yaptıklarınızdan sonra bizleri utandırdınız tüm teknik ekip ve yöneticilerinizden özür dileriz şu ana kadar dört dört. lük gidiyorsunuz bizler yeni model redline.ncılar olarak güncelleme alamayan diğer redline ailesi mensublarınıda unutmazsınız umarım büyük firmalar her zaman büyük düşünür sizede bu yakışır saygılarımla :45:
Tekil olarak teşekkür etsen daha iyi olurdu. 18500, 14500 ve 13500 kullanıcıları olarak teşekkürü hak etmiyor. Verilen sözlerin hiçbirini tutmadılar. Biz çok uzun bir zamandır güncellemeyi unuttuk. Bizim cihazlara güncelleme vermiyorlar artık.:46: :46: :46: :46: :46:
sivaslı komşu es es 58 inşallah şampiyon olursunuz samsunun kalbi sizinle:45:
eyvallah sensi teşekkürler
Tekil olarak teşekkür etsen daha iyi olurdu. 18500, 14500 ve 13500 kullanıcıları olarak teşekkürü hak etmiyor. Verilen sözlerin hiçbirini tutmadılar. Biz çok uzun bir zamandır güncellemeyi unuttuk. Bizim cihazlara güncelleme vermiyorlar artık.:46: :46: :46: :46: :46:
arkadaşım zannedersem konuyu iyi okumamışsın güncelleme alamayan redline bireylerini konumda belirtmiştim ama tabiki mağdur bir kardeşim olarak haklısın olsun bakarsın sizlerede bir çözüm bulurlar benim gönlüm hiçbir redline kullanıcısı mağdur olmasın saygılarımla:nono::
eyvallah sensi teşekkürler
bir mukabele es es:sunglasses2:
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar..
kosovalı ustam sanada saygılar hepimizin gözü aydın inşallah 13.500 serili cihazlarada bir çözüm bulurlar:common001:
muammercilekes
13-03-2008, 23:08
arkadaşlar redline rl 10csx yeni yazılım varmı uyduda kolay gelsin
arkadaşlar ilk uydu güncellemesiyle açık olan kanallar ikinci güncelemeyle kasten xxxlerin bozuk ve yanlış gönderildiği anlaşılmıştır yetkililerin bazı forum açılklamalarına göre kimi redline cihazlarında hala bu kanalların izlenebildiği ama daha sonra güncelleme yoluyla xxxlerin kasten yanlış verildiği bizzat yetkililer tarafından açıklanmıştır bilmiyorum belkide haklılar ama atı alan üsküdarı zaten geçti xxxleri şu an diğer uyducular ele geçirdi bari bu günden sonra redline dostlarını mağdur etmeyelim tüm redline ve forum üyelerine saygılarımla
Kanalın üzerinde bekledinmi viewlerin?
bekledim kosovalı ilk gün süperdi yeniden uydu güncellemesinden sonra viewlerin xxxleri değişti ve birdaha açılmadı bir başka formda redline yetkisinin bir yazısını okudum kasten xxxlerin ikinci güncellemeyle cihazlara yanlış yüklendiğini söylüyor neyse kosovalı büyüklerin vardır bir bildiği selamlar
bekledim kosovalı ilk gün süperdi yeniden uydu güncellemesinden sonra viewlerin xxxleri değişti ve birdaha açılmadı bir başka formda redline yetkisinin bir yazısını okudum kasten xxxlerin ikinci güncellemeyle cihazlara yanlış yüklendiğini söylüyor neyse kosovalı büyüklerin vardır bir bildiği selamlar
sensi kasteni bilmem ama üzerinde beklediğinde açıklar şu an redlinede
sensi kesinlikle haklı güncellemeden sonra gitti.
sensi kesinlikle haklı güncellemeden sonra gitti.
arkadaşlar yeni güncellemeyle hepsi fuuuuuuuuuullllll beklediğimize değdi:8[1]:
candan45
04-04-2008, 16:57
arkadaşlar bu cihazın yazılımı varmı veya uydudan güncelleme yapıyormu ilkdefa böyle cihazla karşılaştım yardım
Cihaz kyoto'mu, red line'mı
candan45
04-04-2008, 17:57
Cihaz kyoto'mu, red line'mı
CİHAZ REDLİNE
vallahi dostum 10.000 serileri antika olduğuna göre o hiç tedavülden kalkmıştır genede sen bir redline yetkilisine sor:8[1]:
MUZAFFERBEHCET
05-04-2008, 10:09
bilgi ve paylaşım için teşekkürler
MUZAFFERBEHCET
05-04-2008, 16:47
bilgi için teşekkürler
bbilgic20000
06-04-2008, 16:53
bunu nasıl yapabileceğimi de anlatırmısın .İlk defa redline kullanıcısıyım.yavaş yavaş ve adım adım anlatırsan sevinirim.
ustalar redlinecsx de tps ***leri birharfini deştirdım tpsler giti neyapmam lazım bide bazı kanalarda sinyal sorunu var slam ustalar
uzman_elhan
07-04-2008, 18:51
dostum cihazini genel ayarlarina gel ve fabrika ayarlarina gel resetle tekrar menü tuşuna bas sistem ayarlarina gel ok tekrar sistem ayarlarina gel dili türkçe yap ve exit tuşuyla çık kuruma gel ondan sonra uydu güncelleme ok aşağida kumandanın yan tuşlarıyla kanal bilgiisi gel ve ok bittinde kumandanın yan tuşalrıyla ana s/w getir ve şifreli kanallari çözmesi için ok tuşuna bas işin hal olmuş olacaktir eyer yine yapasan sana yardımcı oluruz
mertcan25
07-04-2008, 20:19
ya her cihaz birşeyler çıkarıyor bizim sunny firması uyuyormu acaba ?
erdal1988
11-04-2008, 12:05
arkadaşlar bende rl100csx cihaz var sabahran itibaren tps ve absat paketi açmıyor sizdedemi böyle acaba.
sabah açıyodu şimdi yok bendede
f47xfenerli
11-04-2008, 13:25
cuma günleri bu sorun oluyor arkadaşlar akşama kadar bekleyip görmek lazım
konuya buradan devam edelim konu yetkilisi biri kapatsın
passenger85
13-04-2008, 16:44
Arkadaşlar yeni bir redline rl 100csx marka cihaz aldım.Bugünde güncel yazılımı attım 2,79 daha sonra ***leri güncelledim.Olay bundan sonra başladı açan freex paketi artık açılmıyor sonra tps olsun animal planet olsun onlarda açılmıyor anlamdım gitti.Ayrıca ilk aldığımda anten ayarlarında pacht menü vardı *** girme imkanı saglıyordu ama oda gitti fly mail diye bi ikon var oda bi işe yaramıyor.Yada bu yazılımın hangi kanalları veya paketleri açtığı konusunda yazarsanız süper olur.
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayrıca redline bu uydu üzerinden güncelleme fırsatını bize tanıdığı için teşekkür edrim .
forum sakinlerine saygılar .
terminator
13-04-2008, 17:07
Arkadaşım anladığım kadarıyla sen cihazın emusunu aktif etmemişsin.Kumandadan önce beyaz tuşa daha sonra 4 defa sıfırı tuşlarsan emuyu açarsın.
passenger85
13-04-2008, 17:22
Arkadaşım anladığım kadarıyla sen cihazın emusunu aktif etmemişsin.Kumandadan önce beyaz tuşa daha sonra 4 defa sıfırı tuşlarsan emuyu açarsın.
HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENİP ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN :45: TAMAM ŞİMDİ AÇILDI OHH YA :common001: :yahoo:
HOCAM KOLAY GELSİN SAYGILAR .
erdal1988
13-04-2008, 18:07
bendeki cihazdada tps gidince absat paketide gitti açmıyor ama diğer cihazlarda açık redline da yok sizdedemi yok acaba ayrıca bugün fox tv de maç seyredeyim dedim maalesef açmadı geçen ntv dede bu sorun vardı bis bölümüne bakıyorum k.e.y i var ama açmıyor sıralamasındamı sorun var acaba ama kendi güncelliyor biz birşeyde yapmıyoruz bilgisi olan yardım etsin lütfen.
erdal1988
13-04-2008, 18:10
HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENİP ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN :45: TAMAM ŞİMDİ AÇILDI OHH YA :common001: :yahoo:
HOCAM KOLAY GELSİN SAYGILAR .
sevgili passenger85 lütfen bir cihazına bakarmısın sende hortbırd de 11681h27500 olan paket açıyormu absat paketi bu yani xxl olan kanalın paketi.
passenger85
13-04-2008, 19:11
sevgili passenger85 lütfen bir cihazına bakarmısın sende hortbırd de 11681h27500 olan paket açıyormu absat paketi bu yani xxl olan kanalın paketi.
yok arkadşım xxl bendede yok malesef :(
yok arkadşım xxl bendede yok malesef :(
arkadaşlar sizin cihazlar hangi seri şu an redline rl ve csx serileri son güncellemeyle hepsi bende full çalışıyo:sunglasses2:
bende de redline csx 100 var tps ve absatlar acmıyor.polsatlar acıyor yazılımda birşeyler var. conaxs *** bölümü sıfırlanmış. kenan 27
erdal1988
13-04-2008, 22:10
sensi cihazımız rl100csx başlıkta yazıyor zaten.sorun cihazda değil yazılımda hatalar var fabrika inşallah biranönce düzeltir.
çünki bu cihazı aldıkki hem yazılım derdinden hemde sorunlu cihazlarımzıdan kurtulalım dedik.
erdal 1988 arkadaşım benim cihazım redline rl csx10 vallahi bende anlamadım tps izliyorum multilerde aynen polsatı izliyorum pıremier astra hiç problem yok anlamadım sizin redline 100x serilerine yazılım yanlış verilmiş olabilir adamım benim cihaza 2.25versiyonu yüklü bilmem galiba sizinki 2.75------2.77 olduğunu zannediyorum redline yetkililerin haberi var çok yakında probleminiz giderilecektir saygılarımla
erdal1988
14-04-2008, 18:33
redline bugün 2.81 yeni yazılımı uyduya verildi uptade edebilirsiniz tarafımdan denendi tps polsat absat feex ve s.. wiew hepsi full auto.
dostum teşekkürler bilgi için
ama aynı konuyu 4 kere açacak kadar heyecan mı yaptın :D:D sildim diğerlerini
erdal1988
15-04-2008, 12:47
sevgili umuter o anda int sorun vardı sayfa görüntelenmiyordu bende tekrar gönderdim ondan kaynaklandı yoksa heyecan yapacak birşey yok:) bizler bu alemin içindeyiz yeni başlamıyoruz:)
kayaHalil
15-04-2008, 14:13
redline bugün 2.81 yeni yazılımı uyduya verildi uptade edebilirsiniz tarafımdan denendi tps polsat absat feex ve s.. wiew hepsi full auto.
:clap2:: arkadaşım çok teşekkür ederim fakat bende tps ler açılmadığı gibi indirdiğim yazılım tekrar eski yazılım olarak gözüküyor fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi yardımcı olursan sevinirim bunun yükleme loadri ve son yazılımını nerde bulabilirim tşkler kolay gelsin:praying:
cihaz
REDLINE RL-100CSX FTA
hakangulay
15-04-2008, 15:32
[QUOTE=kayaHalil;300555]:clap2:: arkadaşım çok teşekkür ederim fakat bende tps ler açılmadığı gibi indirdiğim yazılım tekrar eski yazılım olarak gözüküyor fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi yardımcı olursan sevinirim bunun yükleme loadri ve son yazılımını nerde bulabilirim tşkler kolay gelsin:praying:
cihaz
REDLINE RL-100CSX FTA[/QUOTE
aynı olay bende var arkadaşlar
arkadaşım fabrika ayarlarına dönsende farketmez emüye atılan yazılımı değiştiremessin benim sana tavsiyem birdahaki yazılıma kadar bekle senin sorunun diğer 100x lerdede var redline yetkilileri konuyu biliyorlar zannedersem büyük olasılıkla bir sonraki yazılımla düzelir:49:
erdal1988
15-04-2008, 16:24
sen yinede fabrika ayarına dön yeniden kanal listeni ve ***lerle yazılımı güncelle büyük ihtimal sorun düzelir cihaz bilginde yazılım 2.81 yazması lazım .
ayrıca bu yazılımdada sorunlar var redline bir türlü frekansları düzeltemedi bazı yazılımda bir tp yükseliyor diğerinde başkası ilk yükselen düşüyor.
rl100csx normal yazılımı yok sadece şimdilik uydudan güncelleme ilk çıkan cihazlara flaş yazılımı verildi bu cihazlar yeni diye daha verilmedi yada ben rastmadım diyeyim ayrıca bugün freex lerde gitti sanırım sensi arkadaşın dediği gibi yeni yazılıma kadar bu sorun devam edecek inşallah ilk yazılımda düzelir sorunlar yoksa alanlar pişman olmaya başladı çünki sadece uydudan güncelleme yetmiyor verilen yazılımında doğru olması lazım.
uzman_elhan
15-04-2008, 16:42
şuanda tps açik freex xnxtc tv freeex freextv2 xdream kapalı
erdal1988
15-04-2008, 16:44
sevgili erhan bende aynısını söyledim zaten ama arkadaşların bazıları yeni yazılımdada tps açmadığını sorunları olduğunu söylemiş yapılması gerekenleri yazdım.
uzman_elhan
15-04-2008, 16:46
yinede eyer yapamayan varsa ben resimli açıklama yapa bilirim sizlere
elhan kardeş bende csx10 var açmayan yok hepsi full sadece tele star 12 DMC gitti ustam 100x serilerinde bir güncelleme problemi var genelde şikayet bu serilerde inanın bende s. view açık polsat açık piremier açık multiler açık freex 1--2 açık bazen cihaza elle tp girip veya silersem bazen ilk etapta açılmıyo cihazın fişini çıkarıp takınca düzeliyor
erdal1988
15-04-2008, 17:02
sevgili erhan aslında resimli açıklama koysan çok iyi olur birde imzanızda okuduğum kadarıyla bölge servisi olduğunuz yazıyor muhakkakki fabrikayla ilişkidesiniz şu bölümde yazan sorunları ve başka yerlerde okuduğunuz yada kulağınıza gelen sorunları fabrikaya iletseniz yazılımlar hazırlanırken dikkate alırlarsa biz redline kullanıcılarıda bu cihazı zevkle kullanmaya başlarız.
mesela şuan bis bölümünde sorun var şöyleki ntv normal olan ve fox kanalda maç esnasında biss ler devreye girmiyor k.e.y sırasını götürmüş arkalara atmışlar yarım saat beklediğimiz halde açılmıyor sanırım bu .k.e.y sıralamasıyla alakalı bir konu ayrıca bir önce tps gittiğinde çoğu arkadaşımızda absat paketide gitti buna bende dahil aslında absat paketi diğer cihazlarda sorunsuzca açıyordu.
eğer bu tür şikayetleri iletirseniz sevinirim.
çünki ben bir sunny servisi olarak bu tür şikayetlerde direk bağlantı kurup iletiyoruz.
sevgilerimle.
uzman_elhan
15-04-2008, 17:11
biz cihazın ne sorunu varsa fabrika iletiyoruz. gerisi fabrika kaliyor elimden gelini fazlasını yapıyorum ama bazi şeyler elimde değil ikincisi o cihaza elle *** atmaya gerek yok menü yap kurulum uydudan güncelleme güncelleme tipini ***ler bolumne getir ok bas ***leri en güncell şekilde alır
uzman_elhan
15-04-2008, 17:17
elhan kardeş bende csx10 var açmayan yok hepsi full sadece tele star 12 DMC gitti ustam 100x serilerinde bir güncelleme problemi var genelde şikayet bu serilerde inanın bende s. view açık polsat açık piremier açık multiler açık freex 1--2 açık bazen cihaza elle tp girip veya silersem bazen ilk etapta açılmıyo cihazın fişini çıkarıp takınca düzeliyor
sen o zaman cihazın fabraika ayarlarına getir ondan sonra kanallar yükle ve ondan sonrada cihazına güncelleme yap ok
denizci__2006
15-04-2008, 17:25
:bangin: arma yaparken şifreli şifresiz ayarlanamıyor neden acaba
:present: yinede çok teşek herkese kanaları rahatlıkla izledim
tps yok 1 kere atmıtoruz yazılım olsa gösterir .gösterenlerde sanırım reklam arlarına denk gelmiş
uzman_elhan
15-04-2008, 17:30
kumandanın sağ ve sol duşlarıyla yapa bilirsin fta şifreli yapa bilirsin
erdal1988
15-04-2008, 18:34
sevgili denizci sen kanal listesini güncel yap o şifreli şifresiz yapar haa kanal listende şifreli şifresiz olarak ayırmak istiyorsan kumandanın ortasındaki ok tuşunun sağ tarafındaki tuşa bastıkça fta şifreli şifresiz seçenekleri gelir kendi zevkinize göre ayarlarsınız.
erdal1988
15-04-2008, 18:38
sevgili erhan ilettiğinize zaten eminim bölge servisisiniz benim demek istediğim bu eksiklikler var yani ayrıca o *** kısmı için yazdığınızı tabiki uyguladım ama yinede bis lerde sorun oluyor ***i elle girmiyorum zaten neden açılmıyor diye bakayım istedim *** menüsüne girince biss sırasında sonlarda olduğunu gördüm ondan söyledim çünki bizim sunny lerde sıralama çok önemli ilk sıralara bu kanalların *** lerini yazılmasa onlarda açmıyor bundan dolayı sanırım *** listesinde sıralamada sorun var dedim.
erdal1988
15-04-2008, 18:40
sevgili özlem seyredenlerden biride benim sizin yapmanız gereken cihazı fabrikaya ayarlarına dönderin sonra ilk kanla listesini güncelleyin sonra ana yazılım ve k.e.y güncellemesi yapın sanırım sorun düzelir.
uzman_elhan
16-04-2008, 14:27
***weiwler çöktü şuanda sadece polsat ve tps açik
arkadaşlar polsat tek açık bende diğer kanallar açık değil cihazıma 2.81 yazılımını da attım
ama hala polsatlardan başka açılan kanal olmadı Cihazım 100 csx çoktü geldi gitti deniliyor
hala bende açılan kanal olmadı.Sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekürler
erdal1988
16-04-2008, 15:19
sevgili vfidan şuan sadece tps ve polsat paketleri açıyor sanırım sizde sadece polsat açıyor yazılımı yeniden güncelleyin ***ide güncelleyin sonra cihazı fişten çıkarıp geri takıp açık ushuıa üzerinde bekleyin tps açar.
ibrahim82
16-04-2008, 16:50
evet bendede redlıne cs104x var .tps ve polsatlar açık.frexs ve sekvıewlwe gitti.yeni yazılımı beklicez galiba arkadaşlar
uzman_elhan
22-04-2008, 12:30
redline cs 100x ***wiew ok sadece ***leri güncelleyin yeter.
denizci__2006
22-04-2008, 17:13
:wave: TPSLERE NEOLDU HABERİZ VARMI VİVALAR NEREDE KALDI CEVAP:bangin:
Arkadaşım lütfen forum kurallarını okuyun.
Teşekkürler Red Line AR-GE. Sağolun, şu TPS paketindeki Usuhua kanalı izlettiriyorsunuz ya varolun. Öteki kanallarda cabası. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
teşekkürler redline bizi mahçup etmedin:45: adı duyulmamış cihazlara
teşekkürler redline bizi mahçup etmedin:45: adı duyulmamış cihazlara
Olur mu kardeş? Hem de kendini kaf dağında gören anlı şanlı markalara inat izlettiriyor diyeceksin. Görsünler müşteri hizmetini.:45:
Saygılar.
uzman_elhan
23-04-2008, 15:43
ben burda resimli açıklama yapmişim burdan inceliyebilirsiniz
BURDAN (Only the registered members can see the link)
erdal1988
23-04-2008, 20:25
bu cihazı aldığıma seviniyorum inşallah diğer şu meşhur markalar gibi ortada bırakmaz bizleri.
wiew ler açılıyor ayrıca ilk gün k.e.y güncellemeyle freex te açılıyordu.
uzman_elhan
23-04-2008, 21:44
bu cihazı aldığıma seviniyorum inşallah diğer şu meşhur markalar gibi ortada bırakmaz bizleri.
wiew ler açılıyor ayrıca ilk gün k.e.y güncellemeyle freex te açılıyordu.
şuanda freex yok
Arkadaşlar, yeni şifreler uyduya verilmiştir. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Sadece k.ey güncelleme yeterli. İnx+freex1 ve2 ile xdream kanalları açık. Polsat kanallarıda açık. Polsat kanallarının üzerinde biraz beklerseniz kendiliğinden güncelleme yapacaktır. Bilgilerinize.:45:
Saygılar.
uzman_elhan
25-04-2008, 10:35
eline sağlik
Arkadaşlar sanırım VİEW kanalları çöktüler. Akşamdan bu yana açılmadılar. Bilgilerinize.
Saygılar.
uzman_elhan
26-04-2008, 12:29
saol dostum bilgin için tşekler bende denedim şuanda kapalı ama tekrar gelme şansi çok
amstradlarda nasıl:new_icon9:
eousport2 türkçe kapandı mı yoksa sadece bende mi açmıyor
uzman_elhan
26-04-2008, 13:48
eurosport live türkçe si açık başka türkçesi yok
bende free x ve diğerleri kapalı. sadece bende mi kapalı yoksa gitti mi acaba?
Dört gün kadar oluyor gideli arkadaşım.
uzman_elhan
02-05-2008, 20:48
burayi inceleyin onda sonra konu açin arkadaşlar konulara bir bakın ve ondan sonra geldiği zaman saten ben hemen sunarım
entelijans
03-05-2008, 20:46
Redline son ***lerini bilens varmı Acil ???
uzman_elhan
04-05-2008, 17:13
multıler neden yok yıne bılgı alabılırmıyız
arkadaşlar konuları okumuyorsunuz
burdan (Only the registered members can see the link)
ben dede yok xx viev ler ve frexsler.rustu
uzman_elhan
05-05-2008, 16:30
Arkadaşlar Redline güncelleme hakında bütün detaylari bu topic üzerinde yapalım..
Lütfen gelen güncelleme bilgisi ve açılan kanallar ile ilgili bilgileri buradan paylaşılsın.
Yoksa site düzeni bozuluyor ...
Herkeze saygılarımı sunarım...
redline versiyon 2,84 yazılım gemiştir
uzman_elhan
09-05-2008, 15:31
show tıme kanalari (Only the registered members can see the link)
Art kanalları (Only the registered members can see the link)
uzman_elhan
09-05-2008, 15:35
hotbird ve türksat taki kanallar değil nilesat ait kanallar dir
sağ olasın redline s...viewler ve mctler dışında izlenmesi gereken paketleri izliyoruz bir teşekkür.de art-şowtime için yeniliklerin devamını bekliyoruz :45:
Arkadaşlar. RL V.2.91 güncellemeleri gelmiştir. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
uzman_elhan
17-05-2008, 10:15
emmi usta saol bilgi için şuanda herhangi bir değişiklik yok ***wiew inx frex yok sadece tps paketleri açık
xhardlove
17-05-2008, 11:35
2.91 yazılımı yükledikten sonra tekrar ana yazılım güncelleme ve *** güncelleme yaptığınızda yeni yazılım yok mesaji çıkıyor ama recevierin ekranı sanki yazılım yüklüyormuş gibi 99 kadar sayıyor ve orada kalıyor.polsat auto yavaşlamış baya beklemek zorunda kalıyoruz.2.87 yazılımda süper hızlıydı.tps'lerdeki arasıra donma problemi malesef yine çözülmemiş.bilgilerinize...
Uzman-elhan kardeşim sözünü ettiğin paketlerin k.eyleri puplic olmadığı için gelmemesi normal.
xhardlove kardeş, yazılımı günceleyince zaten şifreleride güncellediği için şifre güncellemesinde yeni yazılım yok yazısı çıkması çok doğal. İlk önce şifre güncellemesi yaptığınızda k.eyleri güncelliyor. Bu yazılımda programın bazı kısımlarını türkçeleştirmiş ar-ge deki arkadaşlar. Ellerine sağlık güzel olmuş. Multilerde hafif ve çok kısa süreli donmalar olsada önemli değil.
Saygılar.
xhardlove
19-05-2008, 11:43
2.91 yazılımda kanal menüsünde bütün kanalları seçiyorsunuz örnek olarak şifreli herhangi bir kanala giriyorsunuz animel planet açıyorsunuz daha sonra başka bir şifreli kanala geçmek istediğinizde menü bütün kanallardan fta'ya dönüyor.kanal değiştirirken bayağı problem oluyor.bir sonra ki yazılımda inşallah düzelir.
2.91 yazılımda kanal menüsünde bütün kanalları seçiyorsunuz örnek olarak şifreli herhangi bir kanala giriyorsunuz animel planet açıyorsunuz daha sonra başka bir şifreli kanala geçmek istediğinizde menü bütün kanallardan fta'ya dönüyor.kanal değiştirirken bayağı problem oluyor.bir sonra ki yazılımda inşallah düzelir.
evet dostum bende aynı fikirdeyim yeni yazılımda bazı sorunlar yine devam ediyor kanalları eskisi gibi sadece şifreli veya şifresiz izleme imkanımız yok hotbırd,da 1400kanal var 1200üncü sıradaki kanalı izlemek için binlerce kanal geçmek gerek bunları düzelse iyi olur:nono::
Arkadaşlar, bu akşam V.210.39 yazılımı geldi. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Hot Bird'te hiçbir değişiklik göremedim. Başka uydular için gelmiş olabilir. Bilgilerinize.
Saygılar.
Arkadaşlar, bu akşam V.210.39 yazılımı geldi. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Hot Bird'te hiçbir değişiklik göremedim. Başka uydular için gelmiş olabilir. Bilgilerinize.
Saygılar.emmi ben tüm uyduları gezdim bugün verilen kxxxler hiçbirşeyi değiştirmemiş her şey aynı galiba serverler paslanmasın diye yada güncelleme yokmu diyenleri susturmak için ara sıra böyle kandırmaca yapıyorlar galiba:8[1]:
Arkadaşlar bu yazılım değişmeden, asla TÜRKSAT'I 12731 V/H 3333 frekansından güncellemeyin. Kanal listenizi darmadağın ediyor. Benimkini öyle yaptı. Bereket hazır kanal listesi vardıda formumuzdan indirip tekrar yükledim. Eğer arama yapacaksınız şimdilik uydu taraması yaptırın. Taratmak istediğiniz uydunun üzerine gelip o***leyip, mavi tuşla aramayayı başlatın. Açılan penceredeki hayırları ok.eyleyin. Bilginize.
Sensi kardeş dediğin doğru, k.eyler dışarıya sızmadığı için onlarında yapabilecekleri birşey yok şimdilik.
Saygılar.
emmi sana katılıyorum benim listemi mahfetti bende yeniden manuel listeledim yeni yazılım gelene kadar uyduyu taratmıyorum bir kanalı iki kere alıyor birde aslı astarı olmayan tp,ler türksata dolmuş ayıklıyorum temizliyorum her uydu taramasında yine geliyor türksat tam bir keşmekeş
"birde aslı astarı olmayan tp,ler türksata dolmuş ayıklıyorum temizliyorum her uydu taramasında yine geliyor türksat tam bir keşmekeş."
Sensi kardeş bu keşmekeşten kurtulmak için uydunun detay bölümündeki tip aramayı kapatırsan bu gereksiz tipler, (hatta dikkat ettim 27500 SR'li tiplerin hepsi Hot Bird uydusundaki tipler) bir daha çıkmıyor. Ama o zamanda Türksata yeni gelen kanalları bulmak zorlaşıyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
NOT: Bu akşam gelen yazılım güncellemesi POLSAT'larla ilgilidir.
sağ ol emmi teşekkürler dediğin gibi yapmak lazım zaten yeni gelen kanalları uydu frekans sitelerinden bakıyorum elle giriyorum saygı selam
HAKAN0403
30-05-2008, 12:18
kolay gelsin arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ben yeni rl 100 csx aldım fakat yeni gelen frekansları elle nasıl girecem yardımcı olursanız sevinirim.rahatsızlık verdiğimden dolayı şimdiden özür diliyorum yardımlarınızı bekliyorum geniş bi açıklama yaparsanız menmun kalacam .
xhardlove
30-05-2008, 14:01
arkadaşlar 2.92 yazılımı dün yükledim,2.91'le arasında fark göremedim.yeni bir şeyler eklendi mi?bilgi veren olursa sevinirim....
akharman
30-05-2008, 17:25
Yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.adamlar Yenİlİkten Yana Degİl KardeŞ Bİzde Beklİyoruz Çok Basİt Cİhazlarin ÇÖzdÜgÜ Srg Ler Gİbİ Anumaxs Gİbİ-eljezİre Spor Gİbİ Hatta Hbo Ve Sky Ler Gİbİ Lerİde ÇÖzse Çok İyİ Olacak Azicik Emek İstİyor İyİ Bİr Cİhaz Amma İŞletmecİlerİ Bİr TÜrlÜ İzleyİcİyİ Anlamiyorlar GÖrelİm Mevla Neyler Neylerse GÜzel Eyler Bİrİ Sİ BaŞka Marka Yenİ Cİhaz Çikarir Çok Özellİklİ Bİzde Onu Aliriz Bİze Bakana Bakariz Bİzde.selamlar Saygilar.