Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube'a yine yasak geldi
xhardlove
05-05-2008, 19:43
Youtube'a yine yasak geldi
Bu Youtube'a gelen kaçıncı yasak? Biz sayamadık. Ancak engellemeyi aşacak yöntem tabi ki mevcut. İşte Youtube'a giriş yolu...
Video paylaşım sitesi Youtube'a bir kapatma cezası daha geldi. Aç kapa, aç kapa oyuncak edilen Youtube'a kapatma cezası bu kez Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi'nden geldi.
Yani Youtube'a giren ziyaretçiler yine 'Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir' yazısıyla karşılaşıyorlar...
YOUTUBE'A YASAKLIYKEN DE GİRİLEBİLİR
Yalnız mahkemelerin getirdiği bu yasak, sadece Youtube'un alan adına geliyor. Yani, tarayıcılarına Only the registered members can see the link yazanlar, sitenin kendi sunucusu yerine Telekom'un mahkeme kararını belirten siteye gidiyorlar.
ya bunu iyice çocuk oyuncagı yaptılar
nasıl bir iş anlamadım
selametle
hayret bi şey ya
ne bizim yetkililer akıllanıyor ne de youtube yetkilileri başlıycam bunların ***fine !!!youtubeyi tasaklayacağına sorun nerdeyse orayı gidersene sanki site kapanınca sorun hemen halledilmiş oluyo o konular yine duruyo sitede ne değişiyor ki??
3 gün sonra açacağın siteyi neden kapatıyorsunki. sonuçta yakın zamanda yine açacaksın..
youtube kapatmanın ne anlamı var. eline ne geçti kapatınca. tövbe tövbe. bu devlet çok garip bir anlayışla hareket ediyor bazı konularda.
Scofield
05-05-2008, 21:12
Bu nasıl bir iş anlamadım bir kapatıyorlar bir açıyorlar.
cetindeniz
05-05-2008, 22:24
İşin suyu çıktı artık internetinde bir tadı tuzu kalmadı :D
bulletfromhell
05-05-2008, 22:27
yaw bu ne iştir...millet site kapalıyken bile youtube'a ulaşabilecek formülller bulmuşken bu cezanın ne esprisi varki???YouTube sitesine yaptırım uygulayamadıktan sonra bu ceza manasız olur....
Only the registered members can see the link
Bu Youtube'a gelen kaçıncı yasak? Biz sayamadık. Ancak engellemeyi aşacak yöntem tabi ki mevcut. İşte Youtube'a giriş yolu...
Video paylaşım sitesi Youtube'a bir kapatma cezası daha geldi. Aç kapa, aç kapa oyuncak edilen Youtube'a kapatma cezası bu kez Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi'nden geldi.
Youtube'a giren ziyaretçiler yine 'Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir' yazısıyla karşılaşıyorlar...
Yalnız mahkemelerin getirdiği bu yasak, sadece Youtube'un alan adına geliyor. Yani, tarayıcılarına Only the registered members can see the link yazanlar, sitenin kendi sunucusu yerine Telekom'un mahkeme kararını belirten siteye gidiyorlar.
Oysa ki, bu engellemeyi aşacak bir çok yöntem mevcut. Bunlardan biri de aşağıda adres;
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Google Earth ve Google Sky’dan sonra Google şimdi de okyanusların 3D haritalamalarına el atıyor…
Google, Aralık ayında oşinografi (okyanus coğrafyası) uzmanlarından oluşan bir danışman grubu ve dünyanın dört bir yanındaki kurumlardan araştımacıları Kaliforniya’daki merkezinde topladı. Burada 3D bir okyanus coğrafyası haritası oluşturmanın planlarına başladılar.
Şu anda Google Ocean (isim değişebilir elbette) diye bahsedilen aracın Google’ın diğer 3D uygulamalarına benzemesi bekleniyor. Kullanıcılar, okyanus altındaki topografyayı görebilecek, belirli noktaları arayabilecekler. Ayrıca yakınlaştırma yaparak dijital ortamda gezebilecekler…
uzman_elhan
06-05-2008, 00:07
yine kapatilar ama tekrar açarlar
kendilerini tatmin ediyorlar youtubeu kapatanlar. başkada bişi yok..
bengimuzik
06-05-2008, 11:35
Arkadaşlar You Tube Yine Yok Mahkeme Kararı İle Kapalı Yazıyordu
Şu Anda Da Sayfa Görüntülenemiyor ..
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .
Özgür Erge
06-05-2008, 11:36
evet ayda 2 defa çarşım var ondada bu kapalı youtube gibi kilip veren başka güzel bi site bilen var mı varsa yazsın
aliharbiye
06-05-2008, 13:14
Youtube'a giren ziyaretçiler yine 'Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir' yazısıyla karşılaşıyorlar...
Yalnız mahkemelerin getirdiği bu yasak, sadece Youtube'un alan adına geliyor. Yani, tarayıcılarına Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) yazanlar, sitenin kendi sunucusu yerine Telekom'un mahkeme kararını belirten siteye gidiyorlar.
Oysa ki, bu engellemeyi aşacak bir çok yöntem mevcut. Bunlardan biri de aşağıda adres;
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Aziz kardeş ben verdiğin youtube linkini tıklıyorum klipler oynamıyor flash player dosyasını istiyor benden yükledim yine olmadı bilgisi olan arkadaş varsa ve bir açıklama yaparsa çok makbule geçer valla teşekkürler
gacvokem
06-05-2008, 13:52
arkadaş o youtube linki değil o anonymouse programı çinde bir kısım yasakları delmek için bulunan program sitemizde mevcut anonymouse olarak arama yaptır programı bul kur vede youtubeye baglan
gacvokem
06-05-2008, 13:54
Youtubeye girmek için linki inceleyin
arkadaşlar buna dns ayarı ile girilemiyormu 4 2 2 1, 4 2 2 5 ve buna benzer giriyorum ama açılmıyor.. bunu için yeni bir dns ayarı yokmu
herhalde kütüphane olacak :49:
aliharbiye
08-05-2008, 10:04
ya arkadaşlar ben buraya girebiliyorum ama videoları oynatamıyorum benden flash player istiyor yüklediğim halde yine açmadı bakarmısınız lütfen çalıştıran olursa yazsın...
aliharbiye
09-05-2008, 10:16
ya arkadaşlar ben buraya girebiliyorum ama videoları oynatamıyorum benden flash player istiyor yüklediğim halde yine açmadı bakarmısınız lütfen çalıştıran olursa yazsın...
Hiç kimse youtubeye giremiyormu arkadaşlar?
alemci_1987
09-05-2008, 11:07
burası ıp no değişik o yuzden flash player olsa bile göstermez dns numaralını bulup öle deneyin
slm arkadaşlar burdan rahat girer seyredersiniz(Only the registered members can see the link)cince yutupu yazın girin
aliharbiye
09-05-2008, 18:36
slm arkadaşlar burdan rahat girer seyredersiniz(Only the registered members can see the link)cince yutupu yazın girin
Beyefendi tam açıklma yaparmısın cince'yi nereye yazacaz tam adres verirmisin....
konular birleştirilmiştir burdan devam edilsin
aliharbiye
14-05-2008, 15:53
Arkadaşlar you tubeye ne oldu yaaa açılmış diye duydum ama açmıyor durum sizdede aynımı acaba teşekkürler.
Bazı bölgelerde hala yasaklı
DNS ayarlarını değiştirin. bilgisayarı 1 kere kapatıp açın. giriyor..