Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşa Uefada Başarılar Dileriz
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Beşiktaş, İnönü Stadi'nin veda maçında Vestel Manisaspor'u 5-1 yenerek üçlü averajla UEFA kupasına katılmaya hak kazandı. (Only the registered members can see the link)
tebrik mesajları buradan :45:
samuray87tr
10-05-2008, 21:15
tebrik ederim tüm beşiktaş camiyasını....
bir beşiktaşı olarak... bizi mutlu ettiler teşekür ederim..
mustyli_19
10-05-2008, 21:19
KArakartalıma Uefa da Başarılar Diliyorum :):clap2::
minem1995
10-05-2008, 21:24
ya ben çözemedim bu işi neden beşiktaş gittiğini anlayamadım
açılkayan olursa memnun olurum üçlü averaj işini ..
BEŞİKTAŞLI OLARAK BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA ŞAMPİYON OLMAK İSTERDİK TÜM HAKEM CAMİASINA 15 PUANIMIZI ÇALARAK ; UEFA HESAPLARINI BİLE ÇÖZDÜRMEDİKLERİ İÇİN CANDAN KOCAMAN TEŞEKKÜR :(:(:(
Scofield
10-05-2008, 21:24
Canı gönülden kutluyorum.
ligdeki bir çok hataya ragmen uefa ya gidecegimiz için mutluyum ayrıca avrupa da bizi temsil edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar umarım iyi bir yere geliriz :yahoo:
ya ben çözemedim bu işi neden beşiktaş gittiğini anlayamadım
açılkayan olursa memnun olurum üçlü averaj işini ..
BEŞİKTAŞLI OLARAK BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA ŞAMPİYON OLMAK İSTERDİK TÜM HAKEM CAMİASINA 15 PUANIMIZI ÇALARAK ; UEFA HESAPLARINI BİLE ÇÖZDÜRMEDİKLERİ İÇİN CANDAN KOCAMAN TEŞEKKÜR :(:(:(
Trabzon fb yi yendigi için 3 lü averaja bakılıyor bu bakıldıgında sivas cok gol yedigi için bjk uefaya gidiyor durum bundan ibaret
minem1995
10-05-2008, 21:27
TeŞekkÜrler Kosovali
minem1995
10-05-2008, 21:29
TeŞekkÜrler Trabzon :)
Trabzon Fenerİ Yenİyor BeŞİktaŞ U E F A Ya Gİdİyor Şuna Benzedİ Bu (alİ Şen BaŞkan Galatasaray Şampİyon Tezahurati Gİbİoldu Ya:):)
beşiktaşıda kutlarız sivasa nasip olmadı ama seneye inşallah sivasta başarılı olacaktır
selametle
osetyalı
10-05-2008, 21:40
beşiktaşı tebrik ediyorum...ama hakmı bu şimdi.süperligde oynayan hangi takım 10 dakka içinde 4 gol yer. vestelmanisaspor mahalle takımımı?.aklınıza hiç birşey gelmiyormu arkadaşlar.elinizi vicdanınıza koyun.ayrıca vestel bir gol atıyor ve +3 te tekrar gol yiyor.bu koku bence herkesi rahatsız etmeli.yoksa hangi takımın kaçıncı olduğu hiç önemli değil.sonuçta hepsi memleketimizin takımları.söylenecek daha çok şey var ama inşallah ben yanlış düşünüyorumdur.beşiktaşa uefa da başarılar diliyorum.yurt dışı maçlarda gönlümüz onlardan yana olacak emin olun...
en büyük kartal gerisi partal sağol trabzonspor sayende uef dayız gol le değil 3 lü averajla gidiyoruz beyler
levesiltu
10-05-2008, 22:31
Birkaç senedir Beşiktaş'ın başına gelen bütün olumsuzluklar ortada iken UEFA'ya gidebilmiş olmasını gerçekten tebrik etmek lazım
Tebrİkler Kartal Uefada BaŞarilar
bu senenin ve gönüllerin gerçek şampiyonu beşiktaştır cümle aleme duyurulur
seyfettinadakan
10-05-2008, 23:35
bizim yerimiz şanpiyonlar ligiydi ama sağlık olsun buda güzel tebrikler BJK UEFADA başarılar beşiktaşım gönüllerin şanpiyonu bjk bunu herkez böyle bilsin birgün herkes beşiktaşlı olacak:present:
bulletfromhell
10-05-2008, 23:42
nereye gittiği yada ne olduğu çok önemli değil...bu sene iyi futbol seyredemedik...sırf beşiktaş değil,tüm takımlar iyi top oynayamıyor...ben futbolsever olarak iyi futbol seyretmek istiyorum...kim şampiyon olmuş yada olmamış -nasılsa bir tanesi olacak- çok önemli değil...ligimizin kalitesi çok kötü...umarım gelecek ayki EURO 2008 de çuvallayıp hezimetler yaşamayız...selametle
osetyalı
10-05-2008, 23:47
nereye gittiği yada ne olduğu çok önemli değil...bu sene iyi futbol seyredemedik...sırf beşiktaş değil,tüm takımlar iyi top oynayamıyor...ben futbolsever olarak iyi futbol seyretmek istiyorum...kim şampiyon olmuş yada olmamış -nasılsa bir tanesi olacak- çok önemli değil...ligimizin kalitesi çok kötü...umarım gelecek ayki EURO 2008 de çuvallayıp hezimetler yaşamayız...selametle
haklısın.hangi takım olursa olsun amaç yurt dışı başarısı olmalı.başarılar memleketimizin başarısı olacaktır sonuçta...
ŞRARSKOZ
10-05-2008, 23:48
tebrikler BEŞİKTAŞ başarılar avrupada sivasta cok iyiydi seneye dahada iyi olur işallah saygılar
Only the registered members can see the link
kartal13_bjk
11-05-2008, 03:37
evet çok haklısın amaç her şey güzel ve güzel insanları için spor dostluktur spor kardeşliktir malesef iyi oynayan kazansın dedik hep ama kimin ne yaptığını yada ne yapmak istediğini tam anlamıyla göremedik sanırım biraz klişe olacak ama üzgünüm ki hiç iyi bir futbol seyretmediğime inanıyorum ki ben beşiktaşı da bu söylediklerimin içine şiddetle koyuyorum Türkiye de şampiyonluk hiç umrumda bile değil kartal sondan 4. de olsa dünya platformu benim için çok önemli tebrikler süper lige renk veren tüm takımlar ve GS tabiki KaraKartalım BeşiktAŞK
musti1971
11-05-2008, 07:02
Geriye dönüp bakıldığında hakem hataları yüzünden bir şampiyonluğumuzun daha gaspedildiği görülecektir,ama olsun beşiktaşımız küme dahi düşse biz genede beşiktaşlıyız.UEFA kupasında çok başarılı olmasını temenniediyor ve umuyorum.Başarıllar karakartalım.
gönüllerin şanpiyonu beşiktaş yolun acık olsun
Kartal'a başarılar dilerim.
Seferihisarlı
11-05-2008, 12:52
Beşiktasımıza uefa yolunda Başarılar Dilerim Yolun Açık Olsun BEŞİKTAŞ.
bir sivas lı olarakk içimm burukk ama kalbimmm her zaman bjk için çarparr başarılarr