Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sivassporun hakkını kim gaspetti

osetyalı
10-05-2008, 23:06
şampiyonluğa oynayan bir anadolu takımının 2 haftada geldiği son durum beni çok rahatsız etti.hadi geçen hafta yenildi tamam.ya bu haftaki sonuçlar.???sivasspor galip geldi ama ne yazar.sahada oyun oynayıp galip gelmek yetmiyor demekki memleketimizde.fazla birşey söylemek istemiyorum.taktirinize bırakıyorum arkadaşlar...yinede beşiktaşı kutluyorum:present:

Simba
10-05-2008, 23:10
Trabzon yenmese feneri su an sivas gidiyordu uefaya

MUTAF
10-05-2008, 23:10
BEŞİKTAŞTA SİVASTA ŞU SAATE KADAR HAKKINI VEREREK FUTBOL OYNADILAR.

osetyalı
10-05-2008, 23:12
süperligde oynayan güzide bir takımımız 9 dakkada 4 gol yiyor.normalmi sizce?

Simba
10-05-2008, 23:15
süperligde oynayan güzide bir takımımız 9 dakkada 4 gol yiyor.normalmi sizce?
Yok babam o takımdan bir halt olmaz gecen hafta bile ligden düşmüş takıma yenildiler.Vestel sponsorlugu cekti manisa düştü

osetyalı
10-05-2008, 23:20
bir takımın ligden düşmesi normaldir.nasıl olsa düşüyoruz diye maçı bıraktılarmı diyorsunuz yani.hiç çıkmasalardı ozaman sahaya.sivas maçının gol durumuna göre o maçında gol sayısı değişirdi bence...

CABBARİ
10-05-2008, 23:23
sivassporun tek hatası kafaya oynayan büyüklerle kendisini bir tutmasaydı seneye olsa yada diğer sene olsa anlarım ama yıldızının parladaıgı bir dönemde kafaya oynayan takımlarla boy ölçüşemezdi
geçen hafta gördük tam 5 gol yedi galatasaraydan
neyse hayırlısı olsun
selametle

osetyalı
10-05-2008, 23:30
5 gol yedi ama yanında 3 gol attı.beğenmediğiniz takım galatasaray gibi bir dünya takımını terletebiliyorsa taktiri hakediyor demektir.kimseyi küçümsememek gerekir.büyüklere kafa tutması hata olarak görülmemeli aksine memleketimizin futbolu gelişiyor dememiz lazım.her takımımızı ayrı bir değer olarak görmezsek 3 takım arasında dönen bir ligin geleceği olamaz.

MUTAF
10-05-2008, 23:32
BU SENE SİVASA ekmek düşmeyeceği belliydi zaten. çok büyütüldü insanların gözünde.

Kartalada sivasada tebrikler.

CABBARİ
10-05-2008, 23:33
5 gol yedi ama yanında 3 gol attı.beğenmediğiniz takım galatasaray gibi bir dünya takımını terletebiliyorsa taktiri hakediyor demektir.kimseyi küçümsememek gerekir.büyüklere kafa tutması hata olarak görülmemeli aksine memleketimizin futbolu gelişiyor dememiz lazım.her takımımızı ayrı bir değer olarak görmezsek 3 takım arasında dönen bir ligin geleceği olamaz.

arkadaş takımı küçümsemiyoruz ama şişirdiler şişirdiler sonunda patlattılar bu takıma zarar verdi:(

osetyalı
10-05-2008, 23:35
sende haklısın basri kardeş.maalesef memleketimin spor durumunu özetledin.lig 3 takımın tekelinde ve herkes bunu kabullenmiş durumda.başka bir alternatif kulağa hoş gelmiyor zaten.selamlar...

CABBARİ
10-05-2008, 23:37
yalnız bu bütün avrupada böyle
ispanyada her sene ya barcelona ya real madrid şampiyon olur
ingilterede ya chelsea yada m.united şampiyon olur
kliterleşmiş takımlar döndürüp durur
selametle

MUTAF
10-05-2008, 23:38
sende haklısın basri kardeş.maalesef memleketimin spor durumunu özetledin.lig 3 takımın tekelinde ve herkes bunu kabullenmiş durumda.başka bir alternatif kulağa hoş gelmiyor zaten.selamlar...

bugun GALATASARAY değilde sivas şampiyon olsaydı yine çok sevinirdim..

MUTAF
10-05-2008, 23:39
fransada lyon kaç seneden beri şampiyon.. sonuç hep aynı..

osetyalı
10-05-2008, 23:40
şişirilmekle bir takım buralara gelebiliyorsa ne diyelim sende haklısın.emeği geçenlerin bu başarıda hiç hakkı yok demektir.başkaları tarafından şişirilmekle geldi demekki.

osetyalı
10-05-2008, 23:42
sivassporun gösterdiği bu başarılardan dolayı emeği geçen tüm futbolcu,teknik ekip,ve yöneticilerini kutluyorum.

harkan
10-05-2008, 23:48
sivassporu canı gönülden kutlarım maçlarını beyenerek izledim zevk verdiler ama tecrübe eksikliği var bence ,yinede gayet güzel top oynadılar her maç bir cimbomlu olarak tebrik ederim SİVASSPORU

osetyalı
10-05-2008, 23:52
sağolasın harkan kardeş bizlerde sizin şampiyonluğunuzu kutluyoruz.özellikle şampiyonlar liginde başarılar diliyoruz.

harkan
10-05-2008, 23:55
sağolasın harkan kardeş bizlerde sizin şampiyonluğunuzu kutluyoruz.özellikle şampiyonlar liginde başarılar diliyoruz.

:present: :present: :present: çok teşekkürler EMEĞE SAYGI bir kültürdür

MUTAF
11-05-2008, 05:35
SİVASSPOR 3 BÜYÜKLERE karşıda iyi skorlar alabilseydi keşke. bugün bu tartışmalar yerine hep beraber sivassporun şampiyonluğunu kutluyor olurduk..

Hakettimi ?
Haketti?

ama buraya kadarmış.. seneye çok iş yapar bu sivas....

tako 2000
11-05-2008, 07:26
Sezon başı Sivasspor'un Trabzonspor'dan haksız yere almış oldugu puanın Karşılıgıdır bu.Trabzonspor feneri yenmeseydi beşiktaş kaç gol atarsa atsın sivas uefa kupasına gidecekti.

MUTAF
11-05-2008, 14:04
Sezon başı Sivasspor'un Trabzonspor'dan haksız yere almış oldugu puanın Karşılıgıdır bu.Trabzonspor feneri yenmeseydi beşiktaş kaç gol atarsa atsın sivas uefa kupasına gidecekti.

farklı bir yaklaşım..

CABBARİ
14-05-2008, 13:39
şu anda sivasspor fedarasyona itiraz dilekçesi vermiş<sezon boyunca atılan goller hesaplanınca sivassporun averajla beşiktaşın önünde olması bekleniyordu diye ilginç???

f47xfenerli
14-05-2008, 14:33
sivasın genel avarajı daha iyiydi benim anlayamadığım
ne alakası var fener trabzon maçıyla kim ne derse desin
kabul etmem anlamamda sivas mağdur edilmiştir

f47xfenerli
14-05-2008, 16:04
Tcell. Süper Lig son puan durumu herşey ortada:stop:

MUTAF
14-05-2008, 16:10
ortada bir çelişki var. umarım kısa zamanda çözülür. sivassporu uefada isterim. iş yapsın yapmasın ama aklımdan gecen bir şey var. zenit bu sene (bu akşam 21:45) uefada final oynuyor. seneye neden sivassporda uefada final oynamasın. şahsi görüşüm sivassporla zenitin konumu şuan aynı. eğer karar sivasspordan yana verilirse belki bişeyler yapılabilir. bu seferde beşiktaşta kızılca kıyamet kopar.