Orijinalini görmek için tıklayınız : Supermax i NEXT E CEVIRME ? YARDIM EDIN LUTFAN
onjelikle hojama selamlar ve saygilar . ben yashar irandan . hojam bizim ulkede fazladan cok supermax var . NEXTin daha hizli ve daha mukemel oldugu icin biz burda supermax lar icin NEXTprogramlarini yukliyuruz mesela :
supermax 9950 plus = next 2000 plus fmb
supermax 9950 st = next 2000 plus Inf
supermax 9950 makII = NEXT 2000 X PLUS
simdi yeni bir model geldi .
supermax 9950 CTX Usb bu alici usb den flash memuri uzirine goruntu kayit ediyor .
benim sorum : ajaba bu modeli de NEXT in usb modeline cevire bilirmiyim ? nasil ?
tesekurler
fanatik_71
18-05-2008, 20:50
Only the registered members can see the link
En sonunda bunu da yaptik! Resimdeki Benim kendi cihazim! PM Atarsin Yardimci oluruz!!!
fanatik_71
18-05-2008, 21:19
Amma Bu isler acemicilere gore deyil! ancak deneyimli kisilere gore!
Peki bu çevirme yazılımlarını nereden bulacaz.
fanatik_71
18-05-2008, 21:31
Peki bu çevirme yazılımlarını nereden bulacaz.
Hocam Ele bir donusum yazilimi yok ki !
Tam tersi olarak Sirf Bu cihazlarin yazilimlari biri digerine uymasin diye Flash entergesinde ozel korumasi vardir!Hatta doktor ve mach1 hocalarimiz bunu yapamazsiniz soylemisdiler! Amma biz yaptik!
Soyledim ya bu isler tam da Ustalarin yapabileceyi isler!
Bu serı cıhazları BOOT KONUM'a alip yukleye bilirsiniz ama cok DİKKAT'li olunuz yanliş bı hatada cıhazınıza zarar vere bilirsiniz cunki bu cıhazlar için CEVİRME veya buna benzer dosyalar yoktur bu işlemi yapmadan önce mutlaka ve mutlaka cıhazınıza aıt olan FLASH DUMP elinizde bulundurunuz aksi taktirde yandim ALLAH demeyiniz sonra bilgilerinize.
girayhan63
22-06-2008, 14:28
arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim çok önemli bir sorunum var.Cihazım next 2000 cıs super plus. cihazıma NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC122.34_061708_TK2C1N0yazılımını yükledim enzon olarak.ancak softcam dosyası atamıyorum bir tülü hep uyumsuz yada hatalı dosya diyor.özelliklede dorğu softcamları atmayada özen gösteriyorum ancak hala çözebilmiş değilim.mesela ilk sayfada güncelk softcamlardan Next_2000Super_200608 ve Next_2000Softcam_200608 olanı seciyorum zipten cıkarıp flaşa atıp usb ye takıp yüklemek isteyimnce uyumsuz yada hatalı dosya diyor.arkadaşlar n eolur şu sorunuma bir el atın cıldırmak üzereyim artık.iki dosyada olmuyor daha doğrusu hepsini denedim olurmu diy eoda olmadı
arkadan anahtarı kapat aç o softcam ı atmıştır