Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : roj tv bombalandı

matrix1977
11-05-2008, 13:32
TSK: F-16'lar Roj TV'yi vurdu 11 Mayıs 2008

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Aktütün Karakolu'na saldırıp 6 askeri şehit eden teröristleri etkisiz hale getirmek için Kuzey Irak'ta sıcak takip yapıldığını açıkladı. Bir saat sonra yapılan diğer açıklamada ise isim verilmeden Roj TV'ye ait terör kamplarındaki unsuruların imha edildiğini duyurdu. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamalar şöyle denildi:

BİRİNCİ AÇIKLAMA

“Irak’ın kuzeyinde Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen PKK terör örgütüne ait hedefler, 10 Mayıs 2008 günü saat 18:00’den itibaren karada konuşlu ateş destek vasıtalarımız ve Hava Kuvvetlerine mensup uçaklarımız tarafından yoğun ve etkili bir şekilde ateş altına alınmıştır.

Ateş altına alınan tüm hedefler tam isabetle vurulmuş ve vurulan tesislerde bulundukları tespit ve teyit edilen teröristler etkisiz hale getirilmiştir. Kesin sonuçların belirlenmesi için gerekli çalışma ve değerlendirmeler sürdürülmektedir.

Vurulan hedefler arasında, Hakkari bölgesinde bir karakolumuza silahlı saldırı olayına katıldıktan sonra Irak’ın kuzeyine çekilen bir kısım teröristin toplanma bölgeleri de bulunmaktadır.

Ateşle taarruz esnasında sadece terör örgütü hedef alınmış; her zaman olduğu gibi, sivil halk ve yerel unsurların harekattan olumsuz etkilenmemesi için gereken hassasiyet gösterilmiştir.

Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadeleye artan bir güç ve kararlılıkla devam edecek; Türkiye Cumhuriyeti devleti ve ordusuna karşı girişilen her türlü hain eylem, anında ve misliyle karşılık bulacaktır.”

İKİNCİ AÇIKLAMA

"10 Mayıs 2008 gecesi icra edilen hava harekâtı esnasında, PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait diğer hedeflerle birlikte basın ve propaganda merkezi de ateş altına alınarak imha edilmiştir."

kaant288
11-05-2008, 13:45
İyi olmuş akşama kadar 40 kere pkk'nın gösterisini yandaşlığını yapıyordu.

süleyman09
11-05-2008, 13:49
yok etsinler kökünü yok sa kurtuluş yok

AYGEZEGEN
11-05-2008, 14:03
Beter Olsun Hepsİ

MUTAF
11-05-2008, 14:05
Galatasaray şampiyonluğundan sonra aldığım en iyi haber.. umarım devamı gelir. kökünü kuruturlar..

digital murat
11-05-2008, 14:06
ee eden bulur deyilmi

caglar684
13-05-2008, 18:31
ellerine sağlık.

riva08
13-05-2008, 21:31
Beter olsun hainler...

uzman_elhan
15-05-2008, 10:17
arkadaşlar cevap yazarken küfürlu konuşamayalım bayan uyelerimizde bulunmaktadir

kimene58
15-05-2008, 10:57
arkadaşlar cevap yazarken küfürlu konuşamayalım bayan uyelerimizde bulunmaktadir
Arkadaşım kim küfür etmişki yukarda sen böyle bir şey yazmışsın?
Merakımı çekti düzeltme falanda yok konuda.. :nono:
Kafalarına daha neler yıkılcak o hainlerin toprak bile kabul etmeyecek onları yaşadıkları yere vatana ihanet et yemek yediğin kaba pisle ohh ne güzel düzen be millet uyandı artık beter olsunlar...

temel50
15-05-2008, 11:19
Beter olsun köpeklere az bile onlara

uzman_elhan
15-05-2008, 11:22
Arkadaşım kim küfür etmişki yukarda sen böyle bir şey yazmışsın?
Merakımı çekti düzeltme falanda yok konuda.. :nono:
Kafalarına daha neler yıkılcak o hainlerin toprak bile kabul etmeyecek onları yaşadıkları yere vatana ihanet et yemek yediğin kaba pisle ohh ne güzel düzen be millet uyandı artık beter olsunlar...

.....

kimene58
15-05-2008, 11:34
dostum köpek veya it şerefsizler oyle küfürler kullanmak yasaktır o nedenle silindi

Tanımadığın insanlara veya kendinden büyüklere dostum diye hitap etmek hoş bir davranış değil bence, en azından ben hoşlanmıyorum. Bu arada bana gönderdiğin bu özel mesajda dediğinle forumda yazdığın şey arasında biraz kelime tutarsızlığı var sende anlamışsındır... Lütfen bana özel mesaj atma ne yazacaksan forumda yaz burda herkesle birlikte paylaşalım saygılar...

osetyalı
15-05-2008, 12:01
kimene58 kardeş yazdıkların bu hainler için az bile
binlerce insanı milyonlarca insanın sükunetini bozanlara ne deseniz azdır.söyleyeceğim tekşey Allah'ından bulsunlar...kökleri kazınacak az kaldı.biraz sabır...

uzman_elhan
15-05-2008, 13:03
Tanımadığın insanlara veya kendinden büyüklere dostum diye hitap etmek hoş bir davranış değil bence, en azından ben hoşlanmıyorum. Bu arada bana gönderdiğin bu özel mesajda dediğinle forumda yazdığın şey arasında biraz kelime tutarsızlığı var sende anlamışsındır... Lütfen bana özel mesaj atma ne yazacaksan forumda yaz burda herkesle birlikte paylaşalım saygılar...

arkadaşim konu kapanmiştir..