Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sitem...(elden başka bişey gelmiyor.)

osmann
16-05-2008, 18:38
artık yorum yazarken iki kere düşünüyorum. ve genelde ya açtığım yada yorum yaptığım konular kapanıyor. benden daha sert yorum yapanları görünce hayrete düşüyorum. yahu beni ladin statüsünemi soktunuz? oradan öylemi görünüyorum? pes yanii?
kucer abi. sana ve haberine yorum yapmayacaksam sen niye haber yapıyorsun? bir şeyleri ima ettiğini hissettiğim için yorum yaptım. hakaret mi ettim? ayıp ediyorsunuz haa...harbiden de ayıp....ben sizin gibi düşünmüyorum abicim yahu...benim kafa sizingibi basmaz...konuyu kapadın bitti sanki. benim kafa düzeldi dimi? saygıda kusur etmiyoruz. usulüne göre yazıyoruz. yinede olmuyor...herkesin aynı düşünmesi gerekli diye bir kanun mu var. eşyanın tabiatına aykırı. sen niye benim gibi düşünmüyorsun? pesss...

selametle...

kucer06
16-05-2008, 19:12
Yok abim ben konu farklı yönlere gidiyor diye kapattım yoksa senin fikirlerinede karşı birisi değilim.Konuda belirttiğim gibi ben o haberi koyarken diğer resimler yoktu inan.Sana karşı hiç bir kırgınlığım yok.Kesinlikle hakaret filan etmedin.Konuyu ben açınca ve sen öyle bana karşı yorum yapınca sanki ben bir fikri savunuyormuşum durumuna düştüm daha doğrusu sen düşürdün.Ayrıca kendine haksızlık etme bazen yorumlarını okuyorum ve beğeniyorumda.Ancak burası uydu ağırlıklı bir paylaşım ve kaynaşma forumu bazen konular istenmeyen yönlere doğru gidince yanlış anlamalar kırılmalar oluyor forumun amacının dışına çıkmış oluyoruz.Şuna inan yoksa sana karşı hiç bir ön yargım yok.Gerçi bazen sivri çıkışların oluyor ama çeşitlilik her zaman iyidir.Saygılarımla.

uzman_elhan
16-05-2008, 19:42
Bir birinizi üzmenize gerek yok arkadaşlar

sarıkanarya_41
16-05-2008, 21:51
dostluk arkadaslık guzel bır duygudur.ama burayı yonetenlere saygı duymak zorundayız.takma kafana saygılar...

uzman_elhan
16-05-2008, 23:01
burda sadece yönetice değil hepimiz bir aileyiz ben o gözle bakıyorum..barişma dileğine burakıyorum sizi:frown:

umuter
16-05-2008, 23:49
arkadaşlar hiç birimiz şahsi düşüncelerimiz için hiç bir konuyu kapatmayız ama bizim açımızdan düşünün sürekli bu tür olaylarla karşılaşıyoruz ve konunun nerlere gideceğini hissettiğimiz zaman (tam olarak hissetmek değil de zaten yazılan mesajlardan belli oluyo)öyle durumlarda konuları kapatmamız daha iyi oluyor çünkü üyeler boş yere tartışıp birbirlerini kıracaklar ve belki de banlanacaklar
zaten kucer de durumu anlatmış böyle tatlı sorunları hallederiz canını sıkma dediğim gibi hiç bir yönetici şahsi fikri için üyelerin mesajlarına müdahale etmez

artech
17-05-2008, 00:23
artık yorum yazarken iki kere düşünüyorum. ve genelde ya açtığım yada yorum yaptığım konular kapanıyor. benden daha sert yorum yapanları görünce hayrete düşüyorum. yahu beni ladin statüsünemi soktunuz? oradan öylemi görünüyorum? pes yanii?
kucer abi. sana ve haberine yorum yapmayacaksam sen niye haber yapıyorsun? bir şeyleri ima ettiğini hissettiğim için yorum yaptım. hakaret mi ettim? ayıp ediyorsunuz haa...harbiden de ayıp....ben sizin gibi düşünmüyorum abicim yahu...benim kafa sizingibi basmaz...konuyu kapadın bitti sanki. benim kafa düzeldi dimi? saygıda kusur etmiyoruz. usulüne göre yazıyoruz. yinede olmuyor...herkesin aynı düşünmesi gerekli diye bir kanun mu var. eşyanın tabiatına aykırı. sen niye benim gibi düşünmüyorsun? pesss...

selametle...

Evet arkadaşım malesef forum son zamanlarda boyle oldu artık eleştri yaparken dikkatli olmak lazım hatta mümkünse eleştri yapmamak lazım!!!!:frown:

CABBARİ
17-05-2008, 13:00
ossman sen bu foum için gereklisin
ama yazdıkalrında haklılık payı var
iyice düşün derim
seni burada görmek isterim şahsen ben senin yorumlarını begeniyorum
selametle