Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda Sayfalar arası Geçişte ve Cevap Yazmada Problem
bulletfromhell
19-05-2008, 22:48
:warn: Yaklaşık 10-15 dakikadır forumda konular arası geçişlerde sayfa kayıtsız kullanıcı statüsüne geçiyor ve herhangi bi konuda cevap yazarken sürekli karşıma 'Supersat Forum Mesajı' - 'Lütfen Giriş Yapınız' mesajı çıkıyor...bunun sebebi nedir acaba???:warn:
uzman_elhan
19-05-2008, 22:51
bende sayıfa görüntülenmiyor galiba internet zayıf
Yeni sunucudayız dosya ekleme problemi var onu düzeltmeye calısıyoruz arkadaşlar.Sunucuya rest atınca forum kapanıyor geçici sorun bunlar bundan sonra probLem olmayacak inşallah
bulletfromhell
19-05-2008, 22:56
Yeni sunucudayız dosya ekleme problemi var onu düzeltmeye calısıyoruz arkadaşlar.Sunucuya rest atınca forum kapanıyor geçici sorun bunlar bundan sonra probşem olmayacak inşallah
ilgilendiğin için çok sağol usta....:45:
uzman_elhan
19-05-2008, 23:06
Yeni sunucudayız dosya ekleme problemi var onu düzeltmeye calısıyoruz arkadaşlar.Sunucuya rest atınca forum kapanıyor geçici sorun bunlar bundan sonra probLem olmayacak inşallah
saol usta ok
şimdiden kolay gelsin nediyelim :smiles24:
bulletfromhell
21-07-2008, 00:22
ilk mesajdaki problem bugün yine başgösterdi...sorun sitedemi yoksa benim makinedemi??? :49:
ilk mesajdaki problem bugün yine başgösterdi...sorun sitedemi yoksa benim makinedemi??? :49:Sen cerezleri sil bence bende sorun yok ayrıca olsa herkes evet var derdi:) haftada bir cerezleri silin bence internette gezenirken pc o bilgileri topluyor ve kasma yapıyor ben hergun cerezleri silerim ve cerezleri silerek guvende oluyorum
çerez nedir? nasıl silinir? bende sorun yok yinede silmelimiyim?
selametle...