PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maclar Bu Cihazda İzlenecek Hiremco1453 (Seoul S-2000 İle Aynı ama FARKLI !!)

Age_of
21-05-2008, 20:32
Only the registered members can see the link

Hiremco1453 uydu alıcısı, Avrupa Futbol Şampiyonası için özel olarak, sınırlı sayıda üretilmiştir. Atası olan S-2000 ile aynı yazılımı kullanır. Çok kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

Yazılımlar

Çok Yakında Ümraniye Anadolu yakası bayisine gelcektir

Saygılar

kucer06
21-05-2008, 20:42
Anlamadım bu cihazın ayrıcalığı nedir neden bu cihazla izlenecek bu maçlar.

Age_of
21-05-2008, 21:03
Maç ATV'Den şifreli yayınlanacak

ve bu fabrika 1975 den beri var

selimb
21-05-2008, 21:18
ageof bu cihazın satışınımı yapıyorsun????

Age_of
21-05-2008, 21:27
hayır arkadaşları bilgilendirmek istiyorum avrupa maçları ile ilgili

sistem5
21-05-2008, 22:38
yok beaa herkez bir platforum kuruyor sanırımm

hallederiz
21-05-2008, 22:39
kodlar yakında tüm cihazlara verilir

Age_of
22-05-2008, 13:36
verilir ama sürekli değişcegi için uydudan güncelleme olmayan cihazlar için bu iş biraz zor olucak belki çözülmeyen şifreleme sistemi koyabilirler ve sadece seoul çözebilir

f47xfenerli
22-05-2008, 14:15
Maç ATV'Den şifreli yayınlanacak

ve bu fabrika 1975 den beri var

yalnış bilgi atv 3 aydır fragman geçiyor şifresiz diye maçlar nereden
çkardınız şifreli diye kaynağınız nedir

f47xfenerli
22-05-2008, 14:17

Avusturya ve İsviçre’nin birlikte ev sahipliği yaptığı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ATV damgasını vuracak.

Euro 2008’in naklen yayın haklarına sahip olan ATV, şampiyonadaki 31 maçın hepsini canlı yayınla ekranlara getirecek. Yayınlar İsviçre ve İstanbul’da kurulan özel stüdyolardan yapılacak.

Bu önemli organizasyon için süper bir ekip oluşturan ATV’nin kadrosunda, birbirinden önemli isimler yer alacak. ATV spor müdürü Selçuk Manav yönetimindeki ekibin İsviçre bölümünde Manav’ın yanı sıra usta yorumcu ve spor yazarı Ömer Üründül, spor haberciliğinin gerçek temsilcilerinden ve spor yorumcusu Gürcan Bilgiç ile Avrupa futbolunu mercek altına alan Uğur Meleke, daimi konuklar olarak yer alacak ve sürpriz isimlerde canlı yayında ATV’de olacak.

İstanbul’daki stüdyoda ise müthiş isimler var. Gerçekleri korkusuzca gündeme getiren usta yazar Kazım Kanat , futbol yorumculuğunun ilginç ve renkli yüzü Ahmet Çakar ve futbola her zaman farklı bir pencereden bakan yorumcu Aziz Üstel.

Maç öncesi ve sonrası, maçta yaşanan ilginç anlar ve tartışmalı pozisyonlar, yani Euro 2008’de ne varsa hepsi ATV’de olacak.

ATV, A Milli Takımımız’ın maçlarını hem İsviçre’den hem de İstanbul’dan yapacağı bağlantılarla ekranlarınıza getirecek, zaman zaman 6 farklı noktadan yapacağı canlı yayınlarla şampiyonayı evinize taşıyacak. İstanbul’dan, Cenevre’den, Basel’den ve Viyana’dan, zaman zaman Zürih ve Bern’den yapılacak canlı bağlantılarla Euro-2008’de ATV’nin ekrana getirmediği tek bir görüntü, tek bir maç heyecanı eksik olmayacak.

A Milli Takımımızın maçlarını oynayacağı 7, 11 ve 15 Haziran günlerinde ATV’nin milli maçlara yönelik özel programları İstanbul, Cenevre ve Basel stüdyolarından ortak yayınla ekrana gelecek.

Ayrıca A Milli Takımımız’ın kamp yaptığı Cenevre’deki otelden ve iki maçımızı oynayacağımız Cenevre Stadı’ndan son dakika haberlerini ve olay yaratacak görüntüleri yine ekran başında ATV’den izleyeceksiniz.

Fatih Terim’in aslanlarını tüm Türkiye sadece ATV ekranlarından izleyebilecek. Çünkü Euro-2008’in Türkiye’de açık kanal yayın hakkı sadece ve sadece ATV’de.

Euro 2008, 7 Haziran’daki açılış gösterisinin ardından İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçı ile start alacak ve gece saat 21.45’de A Milli Takımımızın Portekiz’le yapacağı maçla sürecek. Heyecan daha sonra A Millilerin 11 Haziran’daki İsviçre ve 15 Haziran’daki Çek Cumhuriyeti karşılaşmalarıyla doruk noktaya ulaşacak, 29 Haziran’daki finalle de sona erecek.

Bir ay boyunca Türkiye’de sadece A Milli Takım ve ATV konuşulacak.

Çünkü A Milli Takım sadece ve sadece ATV’de izlenir.

kaynak atv nin sitesi

kucer06
22-05-2008, 14:25
yalnış bilgi atv 3 aydır fragman geçiyor şifresiz diye maçlar nereden
çkardınız şifreli diye kaynağınız nedir

biss codu oda atv nin sitesinden yayımlanacak net olarak

Evet katılıyorum tamamen polemik bir konu.

kimene58
22-05-2008, 14:52
hayır arkadaşları bilgilendirmek istiyorum avrupa maçları ile ilgili
Arkadaş bu cihazı tanıtmak ve satış yapabilmek için sansasyonel bir şeyler yazmış sanırım...:angry8:
:nono:: İnsanların kafasını karıştırmayalım lütfen :nono::

Age_of
22-05-2008, 16:16
siz öyle zannedebilirsiniz adamlar erkenden işi çözmüşler çünkü aynı olay kanal 1'de oldu
yabancı ülkelerin şikayeti ile şifrelendi aynı olay atv'de olcak

ayrıntılı bilgi:

fabrika 1972'den beri var sansasyonel bişey olamaz

yıllardır bu işle uraşmışlar

info

Age_of
22-05-2008, 18:14
bura dalga geçme yeri deil bura perakendecide deil geyiği süpersat cafede yapın
biz cihaz tanıtımı yapıyoruz adamlar konuyu nerden nereye getirdi bazıları başka uydulara öyle alışmışki onları savunuyo

konu fazla uzadığı için kapatılmıştır

avrupa maçlarında bu olay tekrar görüşülecektir

f47xfenerli
kucer06

Age_of
06-06-2008, 21:12
sayın,

f47xfenerli
kucer06

Maçlar Şifrelendi Neolcak Hani Şifrelenmicekti çünki türkiyede izlenen avrupa maçları mutlaka şifrelenir eğer şifrelenmezse diğer ülkeler bizi şikayet eder ordaki insanlar bizim uydumuz türksata çevirerek bedava izleyecekler biz ordaki izleten kuruluşun ekmeğiyle oynamış oluruz lüften böyle şeyler yapmayalım

Saygılar !

katliam_290
06-06-2008, 21:16
ne iş anlamadım neden bu uydular varsa her maça şifre çok güzel her 2senede bir cihaz alırız artık......

Age_of
06-06-2008, 21:17
:) vallaha bilmiyom kardeş nedim ??

f47xfenerli
06-06-2008, 21:17
sayın,

f47xfenerli
kucer06

Maçlar Şifrelendi Neolcak Hani Şifrelenmicekti çünki türkiyede izlenen avrupa maçları mutlaka şifrelenir eğer şifrelenmezse diğer ülkeler bizi şikayet eder ordaki insanlar bizim uydumuz türksata çevirerek bedava izleyecekler biz ordaki izleten kuruluşun ekmeğiyle oynamış oluruz lüften böyle şeyler yapmayalım

Saygılar !

güzel kardeşim başından beri söyliyoruz biis codu olacak diye
anlamak istemiyon galiba yukarıdaki mesajımı iyi okumadın sanırım

Age_of
06-06-2008, 21:20
kardeş bura kavga yada olay yeri değil ama

sen baştan hep şifrelenmicek diye inat ettin hatta mesaj 10'atv ile ilgili bişey koymuşsun

Saygılar !

f47xfenerli
06-06-2008, 21:21
ne iş anlamadım neden bu uydular varsa her maça şifre çok güzel her 2senede bir cihaz alırız artık......

cihazla alakası yok kardeş anlaşmalar gereği biis codu var sıradan bir cihazınız varsa bile verdiğim linkte nasıl girileceği yazılı dert etmeyin

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Age_of
06-06-2008, 21:23
saol usta

kucer06
06-06-2008, 21:23
Arkadaşım eğer kalbin kırıldıysa öncelikle özür dilerim.Benim o soruyu sormaktaki amacım sanki maçları sadece o cihaz gösterilecekmiş gibi bir hava estirilmesiydi.Şimdi bak daha önce de olduğu gibi en basit şifreler verildi sadece senin ismini verdiğin cihaz değil bütün cihazlar aynı maçları gösterebilecek.Seni kırdıysam yine özür dilerim.

Age_of
06-06-2008, 21:25
Ustam Bişey olmaz

bende özür dilerim bu fani dünyada hayatımızı uydularamı atadık boşver hepsi boş iş

celalavci
06-06-2008, 21:27
arkadaşlar atv yanlızca türkiye maçlarını verecek. diğer maçları hangi kanaldan veriliyor acaba. avrupa kanalı olarak

kucer06
06-06-2008, 21:30
Ustam Bişey olmaz

bende özür dilerim bu fani dünyada hayatımızı uydularamı atadık boşver hepsi boş iş

Çok haklısın hepsi boş hobi olsun diye uğraşıyoruz işte

f47xfenerli
06-06-2008, 21:43
kardeş bura kavga yada olay yeri değil ama

sen baştan hep şifrelenmicek diye inat ettin hatta mesaj 10'atv ile ilgili bişey koymuşsun

Saygılar !

kavgalık bir durum yok kardeş hepimiz burada yardımcı oluyoruz birbirimize
kimsenin herhangi bir çıkarı yok daha öncede olayın yapılan anlaşmalar gereği
itiraz olursa biis codu konacağı bir çok arkadaşımız bu işi hobi olarak yapanlar
bile biliyordu kaldı ki ben 17 yıldır uydu işiyle uğraşıyom
bu linkte konuyu konuşuyorduk zaten neyse senin canın sağolsun:wave:

Lyon-1995
17-06-2008, 14:09
[QUOTE=Age_of;313857][IMG]

Hiremco1453 uydu alıcısı, Avrupa Futbol Şampiyonası için özel olarak, sınırlı sayıda üretilmiştir. Atası olan S-2000 ile aynı yazılımı kullanır. Çok kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

arkadaşlar cihaz s-2000 ile aynıdır.sadece ön panel farkı vardır.çünkü bu cihazlar bestech için yapılmıştır.sanırım çalışmalar farklı bir seyir aldığından merih video tarafından avrupa şampiyonası için özel üretim diye lanse edilmiştir.bilindiği üzere merih video aynı yazılımı farklı cihazlarada vermektedir.ben en son hyundai cihazda gördüm.yazdıklarım firmayı kötülemek ve burada yazılarıyla bizleri bilgilendiren değerli ustalarımıza hitap amaçlı değildir.cihazında çok güzel olduğunu belirtmek isterim.herkese saygılar ve selamlar.:45: