Orijinalini görmek için tıklayınız : sizleri bırakamadım
forumdan birkaç gün önce gelişen bazı olaylar nedeniyle kendi isteğim ile ayrılmıştım benim amacım kimseyi kırmamak kimse kırılsın istemiyorum özelliklede sevdiklerimin ve benim bu forumda sevdiğim kişi sayısı oldukça çok olduğundan foruma tekrar geri dönüyorum bilginiz olsun
sevgiler.......
teşekkürler arkadaşım görevin akşam tekrar verilecek
reis1905
15-03-2006, 13:01
En iyisi bu... Birbirini seven arkadaşların ayrılması kadar saçma bişey olamaz zaten... Çok sevindim...:clap2: :clap2: :clap2:
teşekkürler arkadaşım görevin akşam tekrar verilecek
arkadaşım ben yetki istemiyorum normal üye olarak forumda kalmayı tercih ediyorum
sevgiler....
arkadaşım ben yetki istemiyorum normal üye olarak forumda kalmayı tercih ediyorum
sevgiler....
:sunglasses2: eraslanı dediği gibi tercih senin arkadaşım
Mehmet Kaynaklı
15-03-2006, 17:14
hoşgeldin geçmiş olsun
fa77 kadeş aramıza tekrar hoşgeldin..
selametle..
fa77 arkadaşım aramıza tekrar hoşgeldin..
fa 77 bu üzüntülü günümde bu haber iyi oldu :(
hepinize sevgiler ok sağolun işlerimin yoğunluğu nedeniyle birkaç gün ortalarda gözükmeyebilirim ......
ayrıca görev istemememin nedeni kimse saptırmasın ben normal üyeyken de haber veriyorum görevli olduğumda da haber veriyorum konu kapamam zaten kapanacak bir konu varsada bunu gerekli kişiler yapar ama ileride buna ihtiyaç duyarsam ilk adminlerin haberi olur zaten şimdilik gerek yok :)
Not: Bu açıklamayı yaptım çünkü gelişen bazı olaylar nedeniyle yanlış anlaşılma olabilir diye...
sevgiler....