Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız Galatasarayda
Kemal Turan
22-05-2008, 21:45
Only the registered members can see the link
Galatasaray transferde ilk bombayı patlattı. Yılın yıldız ismini kadrosuna kattı. İmza atıldı, karşılığında da 2 futbolcu ve 1.2 milyon dolar verildi.
Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.
Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi.
Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.
f47xfenerli
22-05-2008, 21:59
hayırlı olsun iki taraf adınada
imza atıldı olayı gerçekten dogrumu yoksa balonmu?
selametle
sarıkanarya_41
23-05-2008, 20:07
haber dogru ıse hayırlı olsun.
atakan2007
23-05-2008, 20:12
Haber doğru olabilir Adnan Sezgin isim vermeden transfer yaptık diyor.
adnan sezgin isim vermedi. Bülent Uygunda olayın gercek olmadığını söledi. bakalım durum ne olacak. ama iyi futbolcu. gelirse iyi iş yapar..
gelirse süper olu.bir kaç kez bu adamı canlı izledim.yeni hakan şükür olur galatasarayda.çok faydalı olur.inşallah alırız.
gelirse süper olu.bir kaç kez bu adamı canlı izledim.yeni hakan şükür olur galatasarayda.çok faydalı olur.inşallah alırız.
EĞER BİR TANE daha Hakan Şükür olursa oda GALATASARAYDA yaratılır kesinlikle..
galiba balon haber çıktı hala medyada ismi geçmiyor kaç günlük haber??
sabo1978
27-05-2008, 19:55
bugün yapılan haberlerin hepsinde memet yıldızın açıklaması var galatasarayla görüşmedim diye.bu haber büyük ihtimalle balon gibime geliyor keşke olmasa da mehmet yıldızı galatasaray formsıyla görsek ne güzel olurdu hem de hakan şükür ün yerini doldurabilecek en iyi santraforlardan biri.
mustafa30
27-05-2008, 21:08
arkadaş ya alınacak hiç mi adam yokmu yaa mehmet yıldızımı alıcaklar
uzman_elhan
27-05-2008, 22:55
arkadaş ya alınacak hiç mi adam yokmu yaa mehmet yıldızımı alıcaklar
bence yanılıyorsun mehmet yıldız iyi bir futbolcu bana göre
kellebekir
28-05-2008, 18:42
Only the registered members can see the link
Galatasaray transferde ilk bombayı patlattı. Yılın yıldız ismini kadrosuna kattı. İmza atıldı, karşılığında da 2 futbolcu ve 1.2 milyon dolar verildi.
Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.
Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi.
Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.
GERÇEKTENDE ÇOK İYİ OLUR AMA SİZ NERDEN DUYDUNUZ RESMİYETTE BİŞEY YOK Kİ.GELDİĞİ NERDEN BELLİ
Kemal Turan
28-05-2008, 19:03
GERÇEKTENDE ÇOK İYİ OLUR AMA SİZ NERDEN DUYDUNUZ RESMİYETTE BİŞEY YOK Kİ.GELDİĞİ NERDEN BELLİ
İnternet haberden okudum. Ama arkası gelmediğine göre balon haber. Fakat Adnan Sezgin in çok önemli 2 futbolcu ile anlaştık açıklaması var. Bekleyelim görelim. Birde mesajlarını lütfen küçük harfle yazalım. Kolay gelsin
Geçen günde çıktı bu haber balondur aydın gibi genç adamı vermezler ben inanmıyorum
mustafa30
31-05-2008, 01:57
sa mehmet yıldız bence balon bir futbolcu aydın takası tamamen hata olur mesala bjk bu sene holosko için burak korayı verdi beyenmedikleri burak 2milyon auroya gitti bizim akıllı transfer yapmalıyız
resmi sözleşmeye imza atarken görmeden asla inanmam her sene transfer döneminde böyle haberler sıkça çıkmakta ve çoğunluğuda balon haberler olmaktadır.
Bu Haber hiçbir medyada yer bulmadı balon yada değil ama bizi meşgul ediyor
Konu Kapanmıştır!!!