Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kürekçilere tayt dayağı!

zekı62
01-06-2008, 15:53
Sporculara 'İlçe merkezinde taytla gezemezsiniz' dediler ve saldırdılar!

Ankara Üniversitesi Kürek Takımı Sakarya'da yapılan Türkiye Kürek Şampiyonası'nda kötü bir sürprizle karşılaştı. Ekip, 'İlçe merkezinde taytla gezemezsiniz' diyen bir grubun saldırısına uğradı. Olay sonucunda bir sporcu kafa travması geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Takımın 14 öğrenci sporcusu, dün akşam yemeği için Sapanca Öğretmenevi'ne gitti. Olay burada koptu. Üzerlerinde tayt ve şort olan bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı giyen sporcular, araçlarından indikten sonra dayak yedi!

İddialara göre Sapancalı bir grup genç, sporculara İlçe merkezinde böyle taytla-şortla gezmeyin" dedi ve tartışma çıktı. Sayısı 25'i bulan grup, kürekçileri dövdü ve olay yerinden kaçtı. Birçok sporcunun ise yüz ve vücudunda morluklar oluştu. habertürk

-*kadına bakar cinsellik görür, tayta bakar cinsellik görür nasıl bir kafa yapısıdır ki insan görmez? vücut işte ne olacak? -* Alıntıdır...:puah:

CABBARİ
01-06-2008, 15:58
nasıl bir ülkede yaşıyoruz hayret yaaaa!!!!1

selimb
01-06-2008, 16:04
bunlar sapık ruhlu tipler,başka ne beklenirki.kara çarşaf giyselerdi ya....daha neler görüp duyacağız ve de avrupa birliğine gireceğiz ha!!!!!!!

umuter
01-06-2008, 16:24
bunlar sapık ruhlu tipler,başka ne beklenirki.kara çarşaf giyselerdi ya....daha neler görüp duyacağız ve de avrupa birliğine gireceğiz ha!!!!!!!
yok gireriz yine avrupa birliğine girip oradaki taytlıları falan döeriz artık napalım :8[1]: :8[1]: :8[1]:

Alfa2
01-06-2008, 16:41
Dayak olayına sıcak bakmıyorum.. çok yanlış

Türk toplumunda toplum kurallarını, gelenek, görenek ve ananelerimizi de unutmamalıyız..
tarihi mirasımız, geleneklerimiz ve toplum adetlerimize herkezin uyması gerekmektedir..

ben şahsım adına, Taytla şehir merkezinde, birilerinin biyerlerini teşhir etmesi taraftarı değilim.
Eğer bu gericilikse evet ben gericiyim..

Nereye gireceksek girelim, Avrupa birliği, Amerika birliği Umurumda değil, ya Avrupalılar bizim toplum kurallarımızı kabul ederler, yada avrupa birliği sokakta nasıl gezerse gezsin, bizi ilgilendirmez..

işin en önemliside,

tayt ve şort olan bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı giyen sporcular
eğer benim vatanım benim toprağımın simgesi Ayyıldızı göğsünde taşıyorsa, Dahada dikkat etmeli..
olaylara basının, özellikle Ülke bütünlüğüne gölge düşüren basının gözüyle bakmak, onların gözüyle yorumlamak pek doğru olmasa gerek...
Saygılarımla

zekı62
01-06-2008, 18:32

babacanın ab parlementosunda söylediği özgürlük bu olsa gerek.:nono: