PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdiye Kadar En Net UFO :D :D :D

Age_of
02-06-2008, 16:58
İşte en net UFO görüntüsü

Hayrete düşeceksiniz

Meksikada bir grup belgesel yapımcısı belgesel çekmek için çıktıkları dağda UFO'ları görüntüledi.İzleyenleri hayrete düşürecek görüntüler şimdiye kadar çekilmiş en net UFO görüntüleri olarak kayıtlara geçti.

Only the registered members can see the link

Dağın tepesine kurulan kamera eşsiz dağ manzarasını görüntülemek için kayda girdi.Tam bu sırada kameranın önünde bir UFO belirdi ve onun ardındanda onlarca UFO bir arada gökyüzünde belirdi.Kameraman çekmeye devam etti.Kameranın kurulduğu tepenin hemen altından yükselen UFO dönerek kameranını önünde durdu.Kısa bir bekleyişin ardından tekrar yoluna devam etti.Yaklaşık 40 saniye süren bu görüntüleme sonrası UFO'lar dönerek gökyüzünde hızla kayboldu.Kameranın yer yer zoom yaparak kaydettiği görüntülerde UFO'nun metal bir yüzeye sahip olduğu ve kavisli bir şekilde havada döndüğü görüldü. Ayrıca UFO'nun yüzeyinde aralıklarla açılan ve kapanan bir kapak olduğu da gözlerden kaçmadı. Bu görüntüler şimdiye kadar çekilmiş en net UFO görüntüleri olarak kayda geçti.

:mad2: Benim Anlamadıım Bişey Neden Ufoya silah felan atamamışlar o da yoksa insan bi taş atardı:mad2:

icanadolu
02-06-2008, 17:09
şu kameranın yakınlıgınada bi bakın bence bu sahte orjinallik yok

gacvokem
02-06-2008, 17:34
gerçek gibi fa***e benzemiyor ayrıca o üzerindeki kapak gibi şeyler aceyip açılıp kapanıyor hatta yukardada başkaları var ilginç :49:

Age_of
02-06-2008, 17:39
sahte olma imkanı %1 zaten belgesel çekimi yapıyorlarmış dağlarda

adnanarkan
02-06-2008, 17:49
enteresan bence gerçek çok güzel bir çekim olmuş.paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

MUTAF
02-06-2008, 18:58
tamamen gerçekçi bir video.
Bu olay yakın zamanda patlar. Yuksek rütbeli askerler bile açıklamalar yapıyorlar. hadi diyelim biri uydurdu etti. sürekli ufo haberleri çıkıyor rütbeli ağızlardan.. hep uydurma haber olamazya..

TEKNİSYEN101
02-06-2008, 19:37
bugüne kadar resimlerle hep ufoların oldukları kanıtlandı ama hala piyasaya çıktıkları yok

BLADE01
02-06-2008, 21:21
bugüne kadar resimlerle hep ufoların oldukları kanıtlandı ama hala piyasaya çıktıkları yok

Evet bencede, bu tür video çekimleri insanları aldatmaca olabilirmi?

oflu
02-06-2008, 21:49
ya arkadaslar belgesel diyosunuz İHA nın belgesel ceken bi kanalı varmı bakın üstte İHA nın amblemı var yani bence tamamen feyk bi haber inanmadım ben şahsen :46: :46: :46:

atakan2007
02-06-2008, 22:28
Sahte bence, yukarıda dolaşan şeyler ne kuş olmadıkları kesin.

umuter
02-06-2008, 22:40
ülen bu millet deli mi yaw uzaylı olsa ne olur olmasa ne olur çokta lazımdı sanki bize ülke ekonomik krizden ölüp bitiyo herşey ateş pahası olmuş millet aç karnını doyuramıyor çıkmışlar uzaylı vardı yoktu onunla uğraşıyorlar bana faydası olacak mı bu uzaylının?? sanmam!!! o zaman zerre kadar umrumda olmaz uzaylı falan

Simba
02-06-2008, 22:41
ülen bu millet deli mi yaw uzaylı olsa ne olur olmasa ne olur çokta lazımdı sanki bize ülke ekonomik krizden ölüp bitiyo herşey ateş pahası olmuş millet aç karnını doyuramıyor çıkmışlar uzaylı vardı yoktu onunla uğraşıyorlar bana faydası olacak mı bu uzaylının?? sanmam!!! o zaman zerre kadar umrumda olmaz uzaylı falan
:present: :present:

muratdur
03-06-2008, 09:39
:D bizim köy otobusleri onlar... gözümle görmeden inanmam... biz daha uzaya kendimiz daha uydu göndermedik biz uzaylılar geldi diyor gelsin göreyim ya anlamıyorum bizim buralara gelmedi herhalde tarih eserlere mi geliyorlar anlamadım gitti neyse hayırlısı ne ise o olsun

CABBARİ
03-06-2008, 10:13
ufocu zihniyet:)

ozay_74
03-06-2008, 10:40

:45: :present:

Birde kendileri ile müşerref olabilsek, herhalde bizi görecekler diye korkuyorlar.

Saygılar,

Age_of
03-06-2008, 17:35
belki el sallarsak gelirler yanımıza zaten hep kaçıyorlar