Orijinalini görmek için tıklayınız : Din düşmanı müslümanların katili dünyanın belalısı İSRAİL e lanet olsun!!!
'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51)
Only the registered members can see the link
- 'Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' Bakara
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!'''
Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...
Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...
Şimdi bu yazıyı hat sanatı gözlükleriyle seyredelim:
'La Muhammed La Mekka'
'Muhammed ve Mekke yok olsun'
'İnsanlar içerisinde, müminlere en şiddetli düşman olarak yahudileri bulursun.' (Mâide: 82)
'Allah katında din İslâm'dır.' (Âl-i imrân: 19)
'Ey iman edenler! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin.' (Mümtehine: 1)
'Şüphesiz ki kâfirler sizin apaçık düşmanınızdır.' (Nisâ: 101)
'Eğer onların güçleri yetse, sizi dininizden döndürünceye kadar size karşı savaşa devam ederler.' (Bakara: 217)
KATLİAM HATIRASI! Only the registered members can see the link
f47xfenerli
03-06-2008, 13:04
zalimin zülmüne cevap vermek için önce bu ülkedeki zalim yaradanı
red eden leş kargalarını düzeltmek gerek uzaklarda aramaya ne hacet
f47xfenerli
03-06-2008, 13:07
bu katliyamı yapan bir ül***le her türlü işbirliğine gidiyorsak bizde buna ortak değilmiyiz sizce
mustafatemiz
03-06-2008, 13:11
müslümanlar hala amerikayı, ingiltereyi dostları olarak görüyor. eğer müslümansanız önce dürüst olacaksınız. işinize gelince anti amerikan, işinize gelince müslüman olunmaz.
en önemlisi din üzerinden, etnik köken üzerinden giderek insanları sınıflandırmöak doğru değildir.
insanların ne milliyeti ne dini kendi seçtikleri, çalışıp edindikleri birşey değil. bunlarla övünmek de yerinmek de doğru değil.
insan olunmalı......
her ürünü her şekilde kullanıyoruz yazıkki ne yazık
adamların planları ortada ne yapmak isdedikleri ortada bizimle dalga geçmeleri ortada
f47xfenerli
03-06-2008, 13:14
uzaklarda aramayalım koca bir partini genel başkan yardımcısı
çıkıp medyada peygamber efendimizle alay ediyor ülkede kimsenin
sesi çıkmıyorda başkalarınamı gücümüz yetecek laf zamanı çoktan
geçti malesef icraat yapabilecek bir ülkede değiliz:(
ilk önce kendi içimizi temizlemek lazım dediğine katılıyorum f47xfenerli
nureddin00
03-06-2008, 13:20
cabbari aynen katılıyorum yayınladığın belgelere ALLAH razı olsun kola içenlerde biraz düşünsün inşaallah
metameta
03-06-2008, 13:21
yazık bunlar asırlardır yapılan şeyler dedelerimiz uyudu ,babalarmız uyudu , bizler uyuyoruz ya çocuklarımız ;
O zaman biraz Düşünelim Müslümanlığı karalamakla bu insanlara biz kendi ellerimizle gelin diyoruz
Kardeşim Bilgilendirdigin için Allah Razı olsun.Elimizden gelen ne varsa yapalım
f47xfenerli
03-06-2008, 13:32
ilk önce kendi içimizi temizlemek lazım dediğine katılıyorum f47xfenerli
ya üstad okadar vahim durumlar varki bu ülkede insan herşeyi söyleyemiyor
yürütülen sistem veya şöyle diyim yapılamaya çalışılan şey bizim gavur oğlu yavur yapılmak üzerine büyük bir gayret var taze bir olayı anlatayım üzülerek
23.05.2008 tarihinde oğlumu birliğine götürdük annesiyle ne oldu biliyormusunuz oğlumun annesini başı örtülü diye diye nizamiyenin bahçesine
almadılar bu nasıl bir iştir ananın oğlunu askere alıyorsun anayı red ediyorsun
hayatım boyunca bende ve annasında unutamayacağımız bir yara bıraktığını da belirtmek isterim neyse bilmediğimiz neler var daha
herkes işini yapıyor. biz hariç...
kendi kendimize düzelmemiz gerek ama ne ahlak ne karakter olarak iyi durumda değiliz.
para veya mevki için vatanını, dinini, memleketini gözünü kırpmadan satan larla dolu bir memleket haline geldik. maalesef öyle.
selametle...
Evet Bunlar Bİlİnen GerÇekler Ama Bu GerÇeklerİ Bİlİpte Sessİz Kalan Bİzler SuÇlu Deyİlmİyİz ArkadaŞlar..............????????
Cemil Güleç
03-06-2008, 14:31
Sonra bize hizbullahçı derler.
ekremyildirim20
03-06-2008, 14:32
Allah razı olsun.
sağol
ALLAH azı olsun birgün sonları gelecek İNŞALLAH
israil belasını bulacak yakındır ve dünyadan haritsını silinecektir
allah izniyle...
eğer bu adam >>>>Only the registered members can see the link(34).jpg (Only the registered members can see the link(34).jpg&imgrefurl=Only the registered members can see the link)
onları öldürmeseydi dünya şimdi daha peter olurdu ve
giderek sona yaklaşıyor
Kemal Turan
03-06-2008, 17:12
İsrail in en büyük dostu ve destekçisi kim? Amerika. Amerika nın dostu ve destekçisi Türkiye ve onun hükümeti. Başka bir şey söylemeye gerek varmı?
Arkadaşlar lütfen terbiye sınırları içinde yorumlarınızı ve ifadelerinizi
kullanınız sizleride banlamak zorunda kalmayalım
:rtfm:
Arkadaşlar lütfen terbiye sınırları içinde yorumlarınızı ve ifadelerinizi
kullanınız sizleride banlamak zorunda kalmayalım
:rtfm:
teşekürler ederim oldsman usta :)
Konuyla ilgisi olmayan mesajlar silindi,tamam artık konuyu uzatmayalım..!
Hay eline sağlık konu nereden nereye geldi.
banshee8831
03-06-2008, 18:03
şizofrenliğin ve paranoyaklığın en üst seviyesi bu olsa gerek yorum yapmaya bile gerek yok...
şu kabeyi bombalama görüntüleri panik atagımı biraz daha arttırdı
şu kabeyi bombalama görüntüleri panik atagımı biraz daha arttırdı
kesinlikle allahın izniyle öyle bir durum yaşanmaz
aksi taktirde çok vahim olur insanlık için ...
kesinlikle allahın izniyle öyle bir durum yaşanmaz
aksi taktirde çok vahim olur insanlık için ...
o zaman islam ülkeleri bir araya gelip darmadagan ederler israil ve yandaşı amerikayı
selametle
o zaman islam ülkeleri bir araya gelip darmadagan ederler israil ve yandaşı amerikayı
selametle
sonuna kadar :mad2: silip süpürlür :rip:
firelove
03-06-2008, 19:07
avrupa birliği zaten türk düşmanlığına karşı oluşturulmuş bir birlikteliktir.adamlar kendileri söylüyor bunu..ayet ne diyor yahudileri ve hıristiyanları kendinize dost edinmeyin.onlar ancak kendilerinin dostudurlar..ya mümkün değil.hıristiyanla yahudi ile bir arada yaşayamazsın.olmaz bu..dönüp bakalım bin yıllık tarihe ne göreceğiz.saçmalık avrupa birliği sevdası.adamlar koparabildikleri kadar taviz koparacaklar....hepsi bu.
TOPRAK67
03-06-2008, 21:45
bir zaman lar şöle bir yazı okumuştum israil de neki tükürükle bile bile boğarız diyor kafan tükür mekten bile acizsin yazık kendinden utan
ŞRARSKOZ
03-06-2008, 21:51
bu bilinen bir şey zaten bunları okuduktan sonra yaklaşık 1 yıldır içmiyorum zaten meyve suyu fanta gibi şeyler içiyorum saygılar
arkadaşlar sorun sadece belli başlı ürünlere karşı protesto olarak algılanmasın ama malesef o kadar çok emparyalizme hakim ki bu güçler belki de şu an bu yazıyı yazdığım klavyeden ya da pc den bile mutlaka para kazanmışlardır o yüzden hayatımızın her alanına nüfuz etmiş durumdalar ..
yıllardır filistinde çok büyük insanlık dramları olmakta ama hiç bir ALLAH ın kulu da çıkıp yeter kardeşim siz ne yapıyorsunuz !!! deme cesaretini gösterememektedir.
eminim ki atalarımız osmanlı padişahları mezarlarından kalkıp gelecekler ve bu yapılanları görecekler ve bu olaylara sessiz kalışımızı görecekler önce yüzümüze tükürür sonra da o meşhur osmanlı tokatını bize öyle bir patlatırlar ki!!! belki o zaman uyanabiliri bu gaflet uykusundan
atakan2007
03-06-2008, 22:36
Bu görüntüleri yaklaşık 2 yıl önce görmüştüm, kendim ve çevremdekilere bu ürünleri kullanmamaları için sürekli uyarıyorum. Aynı uyarıları sizlerde yaparsanız damlaya damlaya göl olur arkadaşlar.
İSRA SURESİ
Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
1- Bir kısım ayetlerimizi kendisine göstermek için, kulunu bir gece Mescid-i Haram'dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa'ya götüren O (Allah) Yücedir. Gerçekten O, işitendir, görendir.
2- Musa'ya kitap verdik ve "Benden başka vekil edinmeyin" diye onu İsrailoğulları'na kılavuz kıldık.
3- (Ey) Nuh ile birlikte taşıdıklarımızın çocukları! Şüphesiz o, şükreden bir kuldu.
4- Kitapta İsrailoğulları'na şu hükmü verdik: "Muhakkak siz yer(yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle kibirlenecek-yükseleceksiniz.
5- Nitekim o ikiden ilk-vaid geldiği zaman, oldukça zorlu olan kullarımızı üzerinize gönderdik de (sizi) evlerin aralarına kadar girip araştırdılar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdü.
6- Sonra onlara karşı size tekrar 'güç ve kuvvet verdik', size mallar ve çocuklarla yardım ettik ve topluluk olarak sizi sayıca çok kıldık.
7- Eğer iyilik ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz ve eğer kötülük ederseniz o da (kendi) aleyhinizedir. Sonunda vaad geldiği zaman, (yine öyle kullar göndeririz ki) yüzlerinizi 'kötü duruma soksunlar', birincisinde ona girdikleri gibi mescid (Kudüs)e girsinler ve ele geçirdiklerini 'darmadağın edip mahvetsinler.'
8- Umulur ki, Rabbiniz size merhamet eder, fakat siz (bozgunculuğa) dönerseniz Biz de (sizi aşağılık kılmaya ve cezalandırmaya) döneriz. Biz, cehennemi kafirler için bir kuşatma yeri kıldık.
,..................
..............
............
..............
uzaklarda aramamıza gerek yok bizim içimizdeki hainleri ne yapacağız adam resmen peygamberizle eğleniyor yahudiler yapmış allah onlARın belasını elbet verecek imşallah
Her sıkıştığında mahkemesini, memleketini avrupalılara, amerikalılara şikayet edenler hatta gammazlayanlar asıl amerika ile en büyük işbirliğindedir bence. Bu ülke kaç darbe geçirdi ama darbeye maruz kalan(beğenirsiniz, beğenmezsiziniz) devlet adamları gidip avrupadan, amerikadan medet umup ülkesini şikayet etmedi. Kendi yargısına, ordusuna, milletine güvendi, bazıları gibi sıkışınca bir yerlere kaçmadı. Devlet admalığı bunu gerektirir. Bugün Irakta bir milyondan fazla müslüman ölürken, tecavüze uğramamış kadın, kız kalmazken ses çıkarmayıp topraklarından amerikan askerleri geçirmek isteyen zihniyet içimizdyeken bugün amerikaya laf söylemenin anlamı yoktur. Önce kendi çöplüğümüzü düzeltelim.
Arkadaşlar olup biteni ap açık görüyoruz ama birliğe beraberliğe geldimi hep kendi yolumuza gidiyoruz bu olup biteni göre göre hala akılanmıcakmıyız sen a parti ben b parti olduktan sonra bu işler düzelmez önce kafalarımızı değiştirmemiz lazim diye düşünüyorum:49: :smiles22: :smiles22: :smiles22: :smiles22: :smiles22: :smiles22: :smiles22:
yıllar öncesinden böyle islamiyeti yok etmek çabasındadırlar...yok edemeyecekler kiyamete kadar devam edecek
Pasilobus
04-06-2008, 09:39
ilk önce kendimizi değiştirelim sonra dışarı bakalım arkadaşlar
iş bizde bitiyor
içimize öyle bir girmişki çıkarmak mümkün değil.
nusrettintasci
04-06-2008, 11:04
Ben coca cola almayarak ve evime sokmayarak işe başladım bile.Allah kötüleri islah etsin islah olmazlarsa da kahretsin.
sadece cocacola değila rkadaşlar bakın daha ne markalar var ariel mc donalds vb. dikkat etmek lazım en güzeli gazoz içmek
bilgilendirdiğin için teşekürler kardeşim allah razı olsun senden
satelcom
04-06-2008, 12:13
bir avrupalı ve bir yahudi içim en iyi türk ölü türk tür.adi ve aşşağılık kaşarlaşmış emperyalist sömürgeci ingiliz ve avrupalılar ile amerikalılar için de en iyi müslüman ölü müslümandır.bunlara 1944 den sonra yahudilerde katılmıştır.siyonist global sermaye abd ve ingiltere başta olmak üzere bütün avrupa ülkelerini ele geçirmiştir ve bu ülkeler israilin savunuculuğuna soyunmuşlardır.islam ülkerini sömürgeleştirmek için herşey yapılmaktadır.büyük ortadoğu projesi ile bölgemizdeki islam ülkelerinin 22 sinin sınırları değiştirilecek (türkiye dahil) ve yeni sömürge devletler kurdurulacaktır.islam aleminin düşmanlarına ve bunlara hizmet eden devşirilmiş mandacı uşaklarına vede bunlara oy veren ahmaklara lanet olsun.
bir avrupalı ve bir yahudi içim en iyi türk ölü türk tür.adi ve aşşağılık kaşarlaşmış emperyalist sömürgeci ingiliz ve avrupalılar ile amerikalılar için de en iyi müslüman ölü müslümandır.bunlara 1944 den sonra yahudilerde katılmıştır.siyonist global sermaye abd ve ingiltere başta olmak üzere bütün avrupa ülkelerini ele geçirmiştir ve bu ülkeler israilin savunuculuğuna soyunmuşlardır.islam ülkerini sömürgeleştirmek için herşey yapılmaktadır.büyük ortadoğu projesi ile bölgemizdeki islam ülkelerinin 22 sinin sınırları değiştirilecek (türkiye dahil) ve yeni sömürge devletler kurdurulacaktır.islam aleminin düşmanlarına ve bunlara hizmet eden devşirilmiş mandacı uşaklarına vede bunlara oy veren ahmaklara lanet olsun.
arkadaşım niye lanet okuyorsun. ben akp li değilim ama yazdıklarına canım sıkıldı. bende solcuları sevmem mesela. yaptıkları icraatları ideolojilerini vs. bütün solculara lanet olsun mu diyeyim?
yapma böyle. lanet okuduğun bizim insanımız. hükümeti eleştirme demiyorum. ne dersen de hükümete. ama seçmene kötü konuşma. adamın hakkı. istediğine verir. selametle....
korkunc bir durum , tuylerim urperdi
hep konuşuyoruz ama hiç bir sonuç yok yaptığımız tek şey konuşmak birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor yoksa dağılıp gidecez hep birlikte bu belaları başımızdan def edelim arkadaşlar yoksa bunlar karşımıza geçip zaferlerini kutlarlar o günleri onlara göstermeyelim
arkadaşalr siyaset karıştırmayalım lütfen!!!
selametle
f47xfenerli
04-06-2008, 13:16
arkadaşlar sorun sadece belli başlı ürünlere karşı protesto olarak algılanmasın ama malesef o kadar çok emparyalizme hakim ki bu güçler belki de şu an bu yazıyı yazdığım klavyeden ya da pc den bile mutlaka para kazanmışlardır o yüzden hayatımızın her alanına nüfuz etmiş durumdalar ..
yıllardır filistinde çok büyük insanlık dramları olmakta ama hiç bir ALLAH ın kulu da çıkıp yeter kardeşim siz ne yapıyorsunuz !!! deme cesaretini gösterememektedir.
eminim ki atalarımız osmanlı padişahları mezarlarından kalkıp gelecekler ve bu yapılanları görecekler ve bu olaylara sessiz kalışımızı görecekler önce yüzümüze tükürür sonra da o meşhur osmanlı tokatını bize öyle bir patlatırlar ki!!! belki o zaman uyanabiliri bu gaflet uykusundan
sözün bittiği kelamlar:present: :present: :present:
f47xfenerli
04-06-2008, 13:29
sorun bunlar değil biz vatandaşlarla olacak birşey değil çok ağır konuşuyom
bu ülkede islamiyet diye bir şey olsaydı israil ve onun iş birlikçilerinin patentini
taşıyan tüm ürünlerine a dan z ye ülkemize giriş yasağı konurdu ama nerde
tıptı devletimiz de bizim gibi sadece laf üretir devlet laf değil halkına öncü olmalı
vurdumu masaya 2 milyonluk katil israil titremeliydi ama bunun tam tersi yaşanıyor
her türlü iş birliği yapıyor devletimiz sionist bir işgalci israil le bu kabul edilemez
ewet bu aydınlamayı kım katkıda bulunduysa allah kendılerınde razı olsun dün aksam haberlari izlerken istanbuldan bir iş adami tatil için bir otel yer ayirmiş eşini cocuğunu almiş gitmiş adama ne desinler kusura bakma eşin kapali otele alamayiz hey ecdadım kafayi bir kaldır bak burası israilmi.? yoksa türkiyemi içimizdeki ...........i temizlenmedıkce müslüman ne yapsin kendi memleketınde koledır .
satelcom
04-06-2008, 14:04
arkadaşım niye lanet okuyorsun. ben akp li değilim ama yazdıklarına canım sıkıldı. bende solcuları sevmem mesela. yaptıkları icraatları ideolojilerini vs. bütün solculara lanet olsun mu diyeyim?
yapma böyle. lanet okuduğun bizim insanımız. hükümeti eleştirme demiyorum. ne dersen de hükümete. ama seçmene kötü konuşma. adamın hakkı. istediğine verir. selametle....sn. arkadaşım,ülkemiz ve cumhuriywetimizin kazanımları emperyalist işbirlikçisi devşirilmiş mandacı uşağı iktidarlar tarafından peşkeş çekilirken halkımızın gönlü ve basireti türbanla bağlanmış.mesele akp meselesşi değil vatan satılıyor.herkes kendini düşünüyor.oylar 35 torba kömüre-yiyecek kolisine-1 küçük altına satılıyor.düşük kur yüksek faiz politikaları ile ekonomi ve üretici yok ediliyor.telkom-petkim-tüpraş-erdemir-seka-sek-et ve balık-enerji santralları ve dağıtm hatları-bankalar-tekel sadece 2 yıllık karları karşılığı yabancılara yani global siyonist sermayeye peşkeş çekiliyor velhasılı vatan satılıyor.sırada seydişehir aliminyum tesisleri var.ondan sonrada seneye etibank (trilyon dolarlık bor madenleri ile birlikte) abd li ve ingiliz şirketlerine 350 milyon dolara peşkeş çekilecek.allh- kitap vatan millet diyenler hem milleti hem de vatanı satıyorlar.demişsinki ben solcuları sevmem.halklara özgürlük diyen amerikan solcularını bende sevmem.anti emperyalist olmayan ab-abd işbirlikçisi meyhane solcusu sosyal demokrat geçinen sözde solcuları bende sevmem.ama sen bana vatanını satan birtek gerçek solcu gösteremezken ben sana ülkesini satan birçok sağ parti ve amerikan milliyetçisi gösterebilirim.son sözüm:tanrı türk'ü korusun.milletimize uyanış ve diriliş nasip etsin.bize yine bir atatürk göndersin.ne abd ne ab tam bağımsız türkiye.
adnanarkan
04-06-2008, 16:44
bunlara çanak tutanları allah görüyor bizim halkımızda görüyor.allah bunları bildiği gibi yapsın.
huseyingurbuz
04-06-2008, 17:33
siyaset yasak!!!!!
arkadaşlar işin içine nasıl becerdiniz de hemen siyaseti soktunuz anlamadım ama bundan sonra en ufak siyaset ile ilgili mesaj ayzılırsa hemen sileceğim bilginiz olsun
konuyu saptırmadan konu üzerinden devam edilsin!!!!
birgün sonları gelecek İNŞALLAH elimizden gelnei yapalım
sonuçlar acıdır ki onlarda bulacaklar belalarını rahat olun millet
bende önce içimizdeki düşmaları temizlemenin faydalı olacağına inanıyorum. ama sonrasındada karsı çıkmak yerine çalısıp daha yüksek yerlere ulasıp onlara aynı oyunu biz oynamalıyız...
oscarrr_18
05-06-2008, 09:49
bizim içimizde hatta meclisimizde var böle adam lar ..... gibi ..... gibi onları temizleyelim ne demek muhammed(s.a) ile dalga geçmek
cılgın_76
05-06-2008, 10:18
teşekkürler
ALLAH razı olsun arkadaşım...Sana hepimizin minnettar olmamız lazım...Çok önemli bir konu,hem de "ÇOK!"!
Ben;yaklaşık 15 yıldan beridir bu şerefsiz,ikiyüzlülerin amaçlarını ve haritalarını etrafımdakilere anlattığımda;millet bana gülüyordu:(
selcukus
05-06-2008, 16:34
Sevgili arkadaşlar, bizi yıllardır satıyorlar, çıkar guruplarının ticari malı olmuşuz, birlik olmayı unutmuşuz, sindirilmişiz, bölünmüşüz, parçalanmışız, susdurulmuşuz, kandılılmışız, kullanılmışız, birey olarak görülmemişiz, hak aramaya kaltığımızda "baş kaldırıdiye nitelendirilmişiz", bencilleştirilmişiz, tarihi unutmuşuz, ağzımız beş karış açık bize sunulanı "bize uyarmı uymazmı diye sorgulamadan alıp hemen kullanmışız". Yani arkadaşlar ruhumuzu çeşitli yayın organları ile ele geçirmişler, çocuklarımıza sözümüz geçmez olmuş, valla canım çok sıkık bu durumlara ne diyeyim Allahım yardımcıları olsun. Ve böyle giderse sıra bizede gelecek.
Bakın arkadaşlar İsraili sevmeyebilirsiniz ki bende sevmiyorum yanlız bir şey var.Devletler ve milletler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar.Avrupa ülkelerinde ve amerika birleşik devletlerinde lehimize bizim yararımıza olacak kanunlar veya yasalar çıkarmak istiyorsak veya ekonomik açıdan desteklenmek istiyorsak bu işleri yurt dışında bulunan lobiler vasıtasıyla yapabiliriz.Dünyadaki en güçlü lobiler yahudi ve ermeni lobileridir.Zaten saydığım bu ülkelerde Türk lobisi diye bir şey yok.Adı var olsada etkisi yok.Yahudilerin dünyadaki müslüman ülkeler arasında en güvende ve rahat oldukları ülke Türkiyedir ve Osmanlı imparatorluğu zamanından bize minnettarlıkları vardır.Şu varki yurt dışındaki yahudi lobisi bizi desteklemese ne avrupa ülkelerinden nede amerikadan bizim lehimize tek bir karar bile çıkmaz.Ermeni lobisi dünyayı parmağında oynatarak bizim için elinden gelen her kötülüğü yapacaktır.Şu anda bile her ne kadar Aselsan yeni atılımlar yapsada askeri savaş sistemlerimizin çok büyük bir çoğunluğu israil tarafından yapılmaktadır.Çünkü avrupa devletleri size verdiğimiz savaş sistemlerini pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye parlamentoları Türkiyeye silah satışına izin vermemektedirler.Amerikanın bize verdiği savaş sistemlerini ve en son çıkartıkları sığınak delen nokta atışı yapan roketlerini Türkiyeye vermesinin nedeni yahudi lobisidir.Gerçi bize bunları bedava vermiyorlar ama yinede veriyorlar.Diğer avrupa ülkeleri bize tank bile satmıyorlar pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye.Ha bu anlattıklarım israilin Filistinlilere karşı yaptıkları haklı anlamına gelmiyor sakın yanlış anlamayın.İsraili bende kınıyorum.Anlamadığım bir şeydaha var madem bu araplar bu musevilere düşman neden bütün paraları amerika'da ve avrupada bulunan ve hemen hemen hepsinin başında bir yahudi bulunan finans şirketleri ve bankalarda yatıyor.Bu bence şu anlama geliyor demekki paranın milliyeti,dini,düşmanı,dostu olmuyor.Araplar gerçekten düşman olsalar bütün mal varlıklarını çekip o bölgede israili yanlız bıraksalar hiç savaşmaya gerek kalmadan israil bitecektir ama bunu yapacak arap nerede.
Bakın arkadaşlar İsraili sevmeyebilirsiniz ki bende sevmiyorum yanlız bir şey var.Devletler ve milletler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar.Avrupa ülkelerinde ve amerika birleşik devletlerinde lehimize bizim yararımıza olacak kanunlar veya yasalar çıkarmak istiyorsak veya ekonomik açıdan desteklenmek istiyorsak bu işleri yurt dışında bulunan lobiler vasıtasıyla yapabiliriz.Dünyadaki en güçlü lobiler yahudi ve ermeni lobileridir.Zaten saydığım bu ülkelerde Türk lobisi diye bir şey yok.Adı var olsada etkisi yok.Yahudilerin dünyadaki müslüman ülkeler arasında en güvende ve rahat oldukları ülke Türkiyedir ve Osmanlı imparatorluğu zamanından bize minnettarlıkları vardır.Şu varki yurt dışındaki yahudi lobisi bizi desteklemese ne avrupa ülkelerinden nede amerikadan bizim lehimize tek bir karar bile çıkmaz.Ermeni lobisi dünyayı parmağında oynatarak bizim için elinden gelen her kötülüğü yapacaktır.Şu anda bile her ne kadar Aselsan yeni atılımlar yapsada askeri savaş sistemlerimizin çok büyük bir çoğunluğu israil tarafından yapılmaktadır.Çünkü avrupa devletleri size verdiğimiz savaş sistemlerini pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye parlamentoları Türkiyeye silah satışına izin vermemektedirler.Amerikanın bize verdiği savaş sistemlerini ve en son çıkartıkları sığınak delen nokta atışı yapan roketlerini Türkiyeye vermesinin nedeni yahudi lobisidir.Gerçi bize bunları bedava vermiyorlar ama yinede veriyorlar.Diğer avrupa ülkeleri bize tank bile satmıyorlar pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye.Ha bu anlattıklarım israilin Filistinlilere karşı yaptıkları haklı anlamına gelmiyor sakın yanlış anlamayın.İsraili bende kınıyorum.Anlamadığım bir şeydaha var madem bu araplar bu musevilere düşman neden bütün paraları amerika'da ve avrupada bulunan ve hemen hemen hepsinin başında bir yahudi bulunan finans şirketleri ve bankalarda yatıyor.Bu bence şu anlama geliyor demekki paranın milliyeti,dini,düşmanı,dostu olmuyor.Araplar gerçekten düşman olsalar bütün mal varlıklarını çekip o bölgede israili yanlız bıraksalar hiç savaşmaya gerek kalmadan israil bitecektir ama bunu yapacak arap nerede.
polemik olsun diye yazmadığımı peşinen söylemek isterim.
Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. özellikle lobi faaleyetleri ile ilgili yazdıkların %100 doğrudur. arapların paralarının yurt dışına aktarılması ile ilgili şunu söylemek isterim. şu an ortadoğudaki hiçbir arap ülkesi bağımsız değil. mutlak surette hükümetlerinin ipleri abd ve yahudilerdedir. aynı bizdeki gibi.
bize dost (ve minnettar) oldukları konusunada asla katılmıyorum. yüzümüze gülüp arkasından vuran bir zihniyet. israil devlet adamlarından biri (ismi aklımda değil) biz 20.yüzyılda iki tane devlet kurduk demiştir. 1 ri israil... ya diğeri?
Bize verdikleri bombalar gibi karşı tarafada silah satmıyormu bunlar?
aynı ırak iranın 8 yıl birbirini yemesi gibi. yerlerken iki tarafada silah satmışlar. abd en çok ıraka satmış. rusyada irana. ama abd az da olsa iranada bişeyler vermiş. güzel tezgah...abd derken yahudi demiyorum diye yahudilerin bu işte parmağı yok sanılmasın. amerikan hükümeti yahudilerin kontrolü altındadır. bir çok amerikalı yahudi silah tüccarı bulunmaktadır.
güneydoğudaki teröristlerin silahlarının nereden bulunduğu haberi henüz çok sıcak...peşmergeleri eğiten yahudi subaylarınında bilgisi var. lobi faaliyetleri ile dost olduklarını gösteren yahudiler perde arkasından bu dolapları çeviriyor...
selametle...
Çok haklısın yazımın başında belirttim zaten ülkeler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar diye.Yanlız bazı şeyleri işim gereği bire bir gördüğüm için diyorum eğer yurt dışında ne amaçla olursa olsun yahudi lobisi Türkiyeyi desteklemesin bizim lehimize tek iyi bir karar çıkmaz.Çünkü ermeni lobisinin hakkından bir tek yahudi lobisi gelmektedir.Ha yahudi lobisi bunu niçin yapıyor o tartışılır.Mutlaka bir niyetleri vardır.Yoksa babalarının hayrına desteklemezler.Birde Türklere minnettarlıkları Osmanlı bir çok yahudiyi benim tebam'dır diyerek hitlerin katliamından kurtarmıştır oradan gelmektedir.
f47xfenerli
05-06-2008, 21:24
üzülerek belirtmek isterimki israilden büyük din düşmanları var bizim ülkemizde
ha bazı arkadaşlar olmaz desede bu gerçek bu gün net bunu böyle olduğu
uygulamalarla ortaya çıkıyor hükümetlerde görevli insanlar bile çıkıp utanmadan
kutsalımıza hakaret ediyorsa ve bizler daha uzaklarda bazılarını eleştiriyorsak
bu en büyük yanılgı değilmi arkadaşlar. ne ülke politikası mevzu asimilasyon
dini red etme inkar bundan daha açık ne görmemiz gerekiyorki kutsalımıza
dil uzatırmayalım adamlar özür bile dilemedi...
Ya arkadaşlar hakkınızı helal edin ama ben dayanamıyorum bu anayasa mahkemesinin kararıyla alakalı topic'i okudum ama yoruma kapatılmış ama ben bi yorum yapmak istiyorum dayanamayacağım; karara destek veren arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum; başkalarının yokluğunda varlık aramayın gün gelir aynı şey sizin başınıza gelir.SAYGILAR
fortunasuper
06-06-2008, 07:23
insanları nedensiz yere kin ve nefrete sürüklemeyelim.Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... bunuda hiç duymadık öyle olsa türkiyede ki sağlık bakanlığı konuya el koyardı.kola içindeki asit ve formulu bilinmeyen kimyasal maddeler yüzünden insan sağlığına çok tüketildiğinde zararlıdır.ablemleri de oraya buraya çekiştirmek hiç hoş değil.
Çok haklısın yazımın başında belirttim zaten ülkeler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar diye.Yanlız bazı şeyleri işim gereği bire bir gördüğüm için diyorum eğer yurt dışında ne amaçla olursa olsun yahudi lobisi Türkiyeyi desteklemesin bizim lehimize tek iyi bir karar çıkmaz.Çünkü ermeni lobisinin hakkından bir tek yahudi lobisi gelmektedir.Ha yahudi lobisi bunu niçin yapıyor o tartışılır.Mutlaka bir niyetleri vardır.Yoksa babalarının hayrına desteklemezler.Birde Türklere minnettarlıkları Osmanlı bir çok yahudiyi benim tebam'dır diyerek hitlerin katliamından kurtarmıştır oradan gelmektedir.
doğru. Küçük bir düzeltme yapalım..zamanında avrupa istemeyip çoğunu gebertirken osmanlı avrupadan bol miktarda yahudi getirmiş topraklarına. en fazla ispanyadan gelmişler yanlış hatırlamıyorsam. hitler, osmanlı sonrası mesele.
o zamanda gelmişler tabi..ama altını oymak için. plan program için. hitlerin bile filistinde yahudi devleti kurulması planına ortak olduğu yolunda düşünceler var.
konu farklı yere geliyor ama söylemeden edemeyeceğim.
Versay anlaşması ile elleri kolları bağlanmış fakirlik ve yıkıntılar içerisinde sürünen almanyanın (1.dünya savaşı ertesinden bahsediyorum) birden bire 10 yıllık bir zaman içerisinde dünyanın en büyük ordularını oluşturması milyonluk ordular oluşturması tuhaf değilmi?
finans kaynakları; başta general electrik olmak üzere yahudi sermayesi hitleri desteklemiş. gaz odaları saçmalığına rağmen, ölüm kampları gerçeklerine rağmen, yahudilerin öldürülmesine rağmen yahudi sermayesi harıl harıl hitleri desteklemiş. neden acaba?
selametle...
Ya arkadaşlar hakkınızı helal edin ama ben dayanamıyorum bu anayasa mahkemesinin kararıyla alakalı topic'i okudum ama yoruma kapatılmış ama ben bi yorum yapmak istiyorum dayanamayacağım; karara destek veren arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum; başkalarının yokluğunda varlık aramayın gün gelir aynı şey sizin başınıza gelir.SAYGILAR
bırak kardeşim iyikide kapanmış. yoksa butür tartışmalar kısır döngüye dönüşüyor ve gittikçe sertleşiyor. kırıcı oluyor. benim ak bildiğim ak dır. karşı taraf kara diyor. grisi yok bu işin. iyi olmuş boşver...
selametle...
insanları nedensiz yere kin ve nefrete sürüklemeyelim.Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... bunuda hiç duymadık öyle olsa türkiyede ki sağlık bakanlığı konuya el koyardı.kola içindeki asit ve formulu bilinmeyen kimyasal maddeler yüzünden insan sağlığına çok tüketildiğinde zararlıdır.ablemleri de oraya buraya çekiştirmek hiç hoş değil.
ne demek lazım bilmiyorum ama arkadaşlara haksızlık yapıyorsun colayı al bir dene tuvaletten başla bak bakalım temizleniyor mu veya bir ciğer parcasını cola şişesinin içine at bekle bakalım 12 saat sonra ne göreceksin bunlarda yetmiyorsa başka ülkelerde müslüman olmayan ülkelerde neden yasaklandığını araştır ama en önemlisi coladan kazanılan paraların hangi ül***e aktığı önemli avrupanınortasında bosnada filistinde lübnanda bebeler öldürülürken sezsiz kalanlar benden milletimden hesap soramazlar adamlar memleketi bölüp parcalara ayırmak için gün sayıyor başları kesinlikle israil ama biz hala türbanla kandırılıyoruz bizim işimiz bizim insanımızın refahı olası gerekirken yok bilmem neyin başkan yardımcısı yok israil suriye arabulucusu kuklalık kötü birşey son not içinde ne karışımlar olduğunu bilmediğiniz birşeyi içmek nekadar doğuru sizin takdirinize bırakıyorum
anayasa mahkemesiyle konunun bir alakası yok lütfen!!!
selametle
yakupserdar
06-06-2008, 23:26
yıllardan beri herkes birlik ve beraberlik zamanıdır diyor ama
bakıyorum siyasilerde her kafadan ayrı ses çıkıyor
Önce 23 yaşındaki Filistinli Moh'd Saleh'i tutukluyorlar, Şu anda bunda yanlış bir şey yok gibi
2.Daha sonra Moh'd'un üzerinde bomba olma ihtimaline karşı onu hareket edemeyeceği şekilde yere yatırıyorlar. Hala anormal bir şey yok mu?
3- Onu hala yerde tutuyorlar ve ikinci bir Filistinliyi sorguluyorlar. Onu tamamen kontrol aldıkları ve duruma hakim oldukları görünüyor.
4- ( Bu yeterli değil mi? Şimdi üzerinde bomba olmadığına emin olmak (!) için elbiselerini çıkarıyorlar. Yerde neredeyse tamamen çıplak olduğundan tamamen silahsız ve tepkisiz, üzerinde bomba olduğuna dair hiç bir işaret yok. Peki İsrail gibi(!!!) insan haklarına saygılı, demokratik (!) bir ülke ne yapar ??? Onu tutuklar mı? )
(Sizler rahat evlerinizde oturuyorken bu katliamlar Filistin'de günlük hayatın bir parçası olmaya başladı. Şimdi en azından bu dosyayı herkese gönderin, özellikle Batılı tanıdıklarınız varsa onlardan başlayın ki onlar da Filistin'de neler olduğu hakkında fikir sahibi olabilsinler....)
BÜTÜN DÜNYA ASLINDA BU KATLİAMLARI BİLİYOR FAKAT KİMSE NEDEN SES ÇIKARMIYOR. DÜNYA DA BİR KÜRESELLEŞME, BİR SÖMÜRGECİLİK ADINA EMPERYALİST ÜLKELER BORULARINI ÖTTÜRÜYORLAR.
VE COCA COLA FİRMASININ REKLAM RESMİ
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!'''
Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...
Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın
içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...
YİNE AYNI NEDENLERDEN DOLAYI HİNDİSTANDA TAMAMEN ,LETONYADA İSE OKULLARDA VE ÇOCUKLARA SATILMASININ YASAKLANDIĞINI...
yeşil sermaye diye yere batırmaya çalıştıklarımızın yaptığı propagandayı basitleştirmeye çalışanlar yukarıdaki resimlere iyi baksın yazılarıda iyi okusun. öldürülen filistinli müslüman için "buda yeşilci" mi diyorsun?
edep yahuu....