Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Cihaz, Maximum 250 ytl
incitanesi
04-06-2008, 09:39
merhaba arkadaşlar yeni bir cihaz almayı düşünüyorum maksimum 250 ytl olan uydudann güncelleme özelliğine sahip ve yazılım desteğinin verilmesi yeterli bu konuda değerli düşüncelerinize ihtiyacım var.Şimdiden çokk teşekkür ederim
dün bir arkadaş da soruyordu. ona söyledim sanada söyleyeyim.
Ben pek uydu cihazlarından anlamam. ama bundan 1,5 yıl evvel 200 ytl civarında bir paraya next 2000 cx süper plus usb li aldım. çok memnunum. mp3 resim özelliği var. ayrıca kayıt da yapıyor. süper bişey. sana bunu tavsiye ederim ama ustaların yazacaklarınıda dikkate al. ben sadece bu cihazı biliyorum diğerlerinden haberim yok. kıyaslayamıyorum yaniii...
selametle...
arkadaş sen beni dinle bir starsat 1800d ulta al hem ucuz hemde polsatı gunceliyor hemde poroğmları dayma var saten umurlerı az kaldı bunların ucuz al
mesut_um
08-06-2008, 15:12
dostum eğer internetin varsa inpax 5100 al.bu cihaz,linux tabanlı,herşey otomatik.(***ler,yazılım v.s). kart paylaşım özelliği var.son derece hızlı. 180 ytl.cihazı öğrenene kadar zorluk çekersin.ama pişman olmazsın.
dostum eğer internetin varsa inpax 5100 al.bu cihaz,linux tabanlı,herşey otomatik.(***ler,yazılım v.s). kart paylaşım özelliği var.son derece hızlı. 180 ytl.cihazı öğrenene kadar zorluk çekersin.ama pişman olmazsın.Sana katılıyorum inpax5100 bendede var dm 500 ile aynı özelliklere sahip alacak olanlar pişman olmaz..
Sana katılıyorum inpax5100 bendede var dm 500 ile aynı özelliklere sahip alacak olanlar pişman olmaz..
Bende sana katılmıyorum,taklidin iyisimi olur:rtfm:
Bende sana katılmıyorum,taklidin iyisimi olur:rtfm:
ama birinci sınıf klonlama yapılıyor bu cihazlara sorun çıkmaz sanırsam?