PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şaka gibi...

osmann
06-06-2008, 10:40
daha dün gibi ilkokula yazıldığım günü hatırlıyorum. 1979 yılında....
29 yıl olmuş.
askere gittiğim günüde dün gibi hatırlıyorum. o zamanlar otogar yoktu (1993) topkapıda trakya ve anadolu garajları vardı. sadece babam gelsin dediğim için babam yolcu etmişti beni. ver elini diyarbakır...15 yıl olmuş.
bugün forumdan bir mesaj geldi. doğum günün kutlu olsun diye. aslında ben haziranın 21 nde doğmuştum. herhalde foruma kaydolurken yanlış yazdım.
zararı yok. ama yaşın 35 olması amma hüzünlendirdi. yavaş yavaş mı hızlı hızlı mı bilmiyorum toprağa doğru gidiyorum. allah imanlı ömürler ve ölümler nasip etsin. canım sıkıldı vesselam. paylaşayım dedim.
selametle...:(

umuter
06-06-2008, 10:51
evet dostum hayat o kadar hızlı akıyor ki günlük akışında ve telaşı içinde kapılıp gidiyoruz ama birgün durup ta arkamıza baktığımızda neler için neleri boşa harcadığımızı anlıyoruz o zamanda iş işten geçmiş oluyo malesef..
insanlarda o kadar acelecilik o kadar tahammülsüzlük almış başını gidiyor ki sanki büyük bir hızla bir yere yetişeceğiz haa doğru büyük hızla sadece ve sadece sonumuza doğru gidiyoruz ve birgün hayat bize yeter artık dostum seni istemiyorum gidebilrisin diyecek ...:(:(

osmann
06-06-2008, 10:54
evet dostum hayat o kadar hızlı akıyor ki günlük akışında ve telaşı içinde kapılıp gidiyoruz ama birgün durup ta arkamıza baktığımızda neler için neleri boşa harcadığımızı anlıyoruz o zamanda iş işten geçmiş oluyo malesef..
insanlarda o kadar acelecilik o kadar tahammülsüzlük almış başını gidiyor ki sanki büyük bir hızla bir yere yetişeceğiz haa doğru büyük hızla sadece ve sadece sonumuza doğru gidiyoruz ve birgün hayat bize yeter artık dostum seni istemiyorum gidebilrisin diyecek ...:(:(

yahu alemsin umuter. belki moral bulurum diye yazdım iyice yerin dibine soktun beni. yıktın vesselam..
(aynen dediklerin gibi dostum)
selametle...

umuter
06-06-2008, 11:15
hehehe dost acı söyler unutma
çocuk değilsin ki şimdi sana yalandan pembe masallar anlatayım o zaman yine inanmazsın ki :D:D

OLDSMAN
06-06-2008, 11:28
Takma kafana kardeşim bizde 40 devirdik ne yapalım,bu dünya
düzeni,sıra bizde yaşamana bak ve gerekmedikçe asla arkana
bakma yoksa hayatın daha çok zehir olur.

bilgin
06-06-2008, 11:58
Hayat bir gemi, dünya bir liman.. Her limanda inende olur binen de olur!

Kemal Turan
06-06-2008, 14:05
Hepinizin bana abi demesi lazım o zaman[/B] :8[1]: :8[1]:

osmann
06-06-2008, 14:46
Hepinizin bana abi demesi lazım o zaman[/B] :8[1]: :8[1]:

yaşını saklıyorsun kemal abi...neden acaba?
:nono::

sarıkanarya_41
06-06-2008, 15:19
baba kemal turan...

kellebekir
06-06-2008, 16:20
herşey sırayla ne yaparsın

umuter
06-06-2008, 17:30
Hepinizin bana abi demesi lazım o zaman :8[1]: :8[1]:[/B]
forumun babası ilan ediyorum seni kemal baba :):):45:

f47xfenerli
06-06-2008, 18:02
allah uzun ömürler versin alametlerde böyle bir vurgu var zaten günler haftalar
haftalar aylar aylar yılar gibi geçtığını gördüğünüz halde sizlere ders aldırmayacaktır
diye bende dün gibiydi manısa ya askere gittim tam 22 yıl olmuş.
15 gün önce oğlumu götürdüm manısaya askare geçmişe bir baktım dün gibiydi
neysa yaradan hayırlı mutlu yılar nasip tesin sana ve sevdiklerine osmann kardeşim

osmann
06-06-2008, 18:04
allah uzun ömürler versin alametlerde böyle bir vurgu var zaten günler haftalar
haftalar aylar aylar yılar gibi geçtığını gördüğünüz halde sizlere ders aldırmayacaktır
diye bende dün gibiydi manısa ya askere gittim tam 22 yıl olmuş.
15 gün önce oğlumu götürdüm manısaya askare geçmişe bir baktım dün gibiydi
neysa yaradan hayırlı mutlu yılar nasip tesin sana ve sevdiklerine osmann kardeşim

eyvallah abi. sanada nasip etsin.
tekrar allah kavuştursun...
selametle...

osmann
30-06-2011, 14:20
bu konuyu açalı 3 sene olmuş... :) yaş oldu 38...vay anam vay...
nasılda hızla akıp gidiyor...
selametle...

NeRoMaN
30-06-2011, 19:57
Hocam sizde yaşla ilgili tribe bağlamışsınız.Hayat boş,ne kadar çobuk o kadar iyi gibi düşünün birde:)

aliharbiye
30-06-2011, 21:58
bazen yaşadığım çevreye baktığım zaman içimden bağrıyanık bağrıyanık ağlamak geliyor,, hey gidi günler hey,,,, 45. bulduk ya,,,,,

NeRoMaN
30-06-2011, 22:11
Ben halen çocuğum,mutluyum:D.

Her neyse yapacak birşey yok.Önemli olan ömür değil onun içine neler sığdırdığındır demişler.