Orijinalini görmek için tıklayınız : bu e-mail uykularımı kaçırdı
satelcom
06-06-2008, 19:03
bugün e-mailime gelen bir e-postayı sizlerle paylaşmak gereğini duydum.benim uykularım kaçtı.lütfen sizlerde iyice okuyup görüşlerinizi yazınız.
Biz ne kadar da
özel(LEŞTİRİL)mişiz?
Ô Ô Ô
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl önce.
Çok önemli....
ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA
9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR...
ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.
YAZIKLAR OLSUN....
KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....
ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE
BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN.
VATANINI SEVEN
HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK..
(VE ALICISI AMERIKA :-) VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK
BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT
40 MİLYON $.
LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YASADIĞIN
DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENİ SORGULA.....
Önemli! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..
Borla çalışan araba üretil di, Türkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle
calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.Turkiye, dünya
rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararasi teroristler Türkiye
uyanmadan
bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.
Bu maili çoklu yollayarak en azindan
bir toplum bilinci oluŞmasina yardim edebiliriz...
ya da direkt silin..
TMMOB
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
İSTANBUL ŞUBESİ
!!!!! Hızlı Bir Şekilde Forward Edelim !!!!!
evet bu mail çok uzun süredir ortalıkta dolaşıyor ve doğru kendimize ait pek fazla bir şeyimiz kalmayacak sanırım!!
Kemal Turan
06-06-2008, 19:43
[B]Daha satacak bir şeyimiz varmı bilmiyorum. Takım tutar gibi parti tutan arkadaşlarımıza ithaf olunu[r./B]
Her şey ortada arkadaşım ..bu hükümet hala boş boş şeylerin peşinde dolaşsın dursun vatanın her köşesini satmış ..Bizim vatandaşımız ise hala peşlerinde ..gidin gidin yakında vatanım yurdum diyeceğiniz bir yer bile kalmayacak..Durmak Yok Ticarete DEVAM !
ŞRARSKOZ
06-06-2008, 20:58
durmak yok yola devam her yeri satacagız kar eden yeride kar etmeyen yeride bunun önüne kimse gecemez
satelcom
06-06-2008, 21:06
sizlerinde gördüğü gibi Allah-kitap vatan-millet diyen devşirilmiş işbirlikçi emperyalist uşağı abd-ab-ingiliz ve siyonist global sermayenin yalakaları seccade şeytanları vatanımızı satıyorlar.uyan ey halkım uyan.hala halkımız türbanla meşgul ediliyor.halkımızın gözü ve basireti türbanla bağlanmış peşkeş-yalan-vatanı satmalar devam ediyor.
draculu45
06-06-2008, 21:34
vay anasına memleket elden gitti edebiyatı artık tutmuyor arkadaslar cünkü çıkarcıların muslukları tıkandı bir koyup bin alma devride bitti hadi gülegüle
satılacak herşeyi satıyor hükümet. cukkayı cebine koyan karda. koyamayan anca bizler gibi böle mailere takılır kalır..
Seferihisarlı
06-06-2008, 23:40
Ülkemizin hali içler acısı birilerinin bu kötü gidişe dur demesi lazım.Bundan daha beterini düşünmek bile istemiyorum.
serkanbash
07-06-2008, 00:17
bırakın yaa seçimlerden önce forumların çoğunda biz bunları haykırırken millet akp diye bir yerlerini yırtıyordu nolduda herkes milliyetçikesildi akp ye atanlar düşünsün hala içimzide akp yi öven varmı beylerrrrrrrrrrr
yeşilyurt35
07-06-2008, 01:18
Anayasa mahkemesinin aldığı kararı bile eleştirenler hukukun üstünlüğü tanımayan ve düzeni değiştirme sevdası peşinde olanlardır ve arkasına sığındıkları sadece halkın iradesi ne karşı çıkmak safsatasıdır. Miletin ve devletin oluşumunu halk sağlar ama şu bir gerçektir ki Hukuk ta halkın ve milletin düzenini sağlar yoksa herkez derebeyleri gibi kendi borusunu öttürmeye kalkar o zaman da millet olunmaz sadece ümmet olunur buda benim nacizane düşüncelerim
yukarıdaki listede bir araba dolusu banka var..setelkom bu bankalar kimin bankası diye hiç baktınmı,inceledinmi kardeşim....adam bankasını yabancıya iyi bir paraya satmışsa bunun hükümetle ne alakası var,yani ortada bir yanlış varsa gel hepbirlikte eleştirelim fakat 2-3 milyar eurolara bankalar el değiştiriyorsa hükümet ne yapsın,insanları burada yanıltmayın.süper fm metro fm adabank telsim bunların kimin olduğunu biliyorsun,aydın doğan dışbankını hollandalıya 2.2 milyar euroya sattığınıda bilmen gerekir yoksa star tv'ye tiko para 310 milyon dolar nasıl verecekti,kara mehmet türkcell'in hisselerinin büyük bölümünü finli ve rusa sattıysa.. öküzün altında buzaa aramaya ne acet setelkom...satılmazdan önce türk telekomun personel sayısını biliyormusun satelkom bu kurumda o dönem en fazla bankamatik memuru olduğunuda bilmen gerek,sabit ücretinde bu kurumun ürünü olduğunu..yoksa 6-7 bin kişinin dolgun maaşının asgari ücret olduğunumu sanıyorsun..allahınızı severseniz arkadaşlar bu tgrt'nin bu enver ören denilen bu adamın kanalının bu listeyle ne alakası var yani iyice saçmalamışsınız..liste saçma birşey fakat bu tgrt katmerli saçmalık.. pes yani...yani hangisine dokunacağımı şaşırıyorum..amacınız akp'yi kötülemek birilerine küçük başarısıs göstermekmi yaa komik oluyorsunuz...şu listeye bakın sizde güleceksiniz.
bunların hepsi kamunun olsa neolacak,tüm partilerin seçim beyannamelerinde özelliştirme yokmu,kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz..devlet küçülmeyi beceremediği için ahmedin mehmedin hans'ın veya yorgi vasıtasıyla küçülüyor yani sülüklerden kurtuluyor.bırakın bu sakarya edebiyatını kardeşim millet aya bozuk tuvalet tamirine gidiyor sizler hala sefa süren ahmetin elden çıkardığı bankasının cefasını sürüyorsunuz..sürün kardeşim sürün.
vay anasına memleket elden gitti edebiyatı artık tutmuyor arkadaslar cünkü çıkarcıların muslukları tıkandı bir koyup bin alma devride bitti hadi gülegüle
Kardeş, sen Türk olamazsın bu yazıyı yazdığına göre. Yukarıdaki mailde ülkemizde satılanların listesini çıkarmışlar. Sen hala çıkarcıların muslukları kesildi edebiyatı yapıyorsun.
Şimdi sana bir soru: Eğer yalancı değilsen, ne arıyorsun Güney Amerika ülkelerinde? Ya da bu musluklardan biride sana mı bağlandıda böyle yazıyorsun?
Sana tavsiyem eğer gerçekten oralarda isen, başını kaldırda yukarıdaki Güney Amerika ülkelerine bir bak istersen he?
Yoruma gelince; kalanlarıda satmazlarsa ellerinde kalır valla. Milleti Allah'la kandıranların sayesinde kendi ülkemizde maraba da olduk. Yakışırda hani!!!!
Selam marabalar, hal-k.eyfiniz nasıl, iyi mi? İyidir, iyidir. İyi olmasa bu işbirlikçi zümreye oy vermezdiniz sayın yüzde 47'ler. Şimdi sokakta kimle karşılaşsam kimse oy vermemiş bu BOB eşbaşkanlığındaki zümreye. Kendimden şüphelenir oldum valla! Acaba ben mi verdim diye?:49:
Saygılar.
ercanakman
07-06-2008, 03:39
sanırım bu arkadaşta özelleştirilmiş....
yazık çok yazık.
bırakın yaa seçimlerden önce forumların çoğunda biz bunları haykırırken millet akp diye bir yerlerini yırtıyordu nolduda herkes milliyetçikesildi akp ye atanlar düşünsün hala içimzide akp yi öven varmı beylerrrrrrrrrrr
biraz sert ama en iyi yaklaşımı bence sen yapmışsın.
satıyor satıyor satıyorlar ama hipnozdaki taraftarları hala kendilerini kurtaracak yol bulma cabasında arkadaşlar birçoğumuz aile reisi gelir gider hespı yapabilen insanlarız yapın basit bir hesap evin 2imiş 40 çıkmış satacak fazla birşey yok kredi kartları dolu ama erkeklikten ödün vermemek için kadırgalı ağızıyla konuşmaya devam ne yaparsınız söylemeye dilim varmıyor başımıza geleçek o kendi coçuklarını zengin edenler milletin coçuklarına niye birşey veremiyorlar
adnanarkan
07-06-2008, 11:38
satmadıkları yer kalmışmı acaba .
ekrem956
07-06-2008, 13:08
Kardeş, sen Türk olamazsın bu yazıyı yazdığına göre. Yukarıdaki mailde ülkemizde satılanların listesini çıkarmışlar. Sen hala çıkarcıların muslukları kesildi edebiyatı yapıyorsun.
Şimdi sana bir soru: Eğer yalancı değilsen, ne arıyorsun Güney Amerika ülkelerinde? Ya da bu musluklardan biride sana mı bağlandıda böyle yazıyorsun?
Sana tavsiyem eğer gerçekten oralarda isen, başını kaldırda yukarıdaki Güney Amerika ülkelerine bir bak istersen he?
Yoruma gelince; kalanlarıda satmazlarsa ellerinde kalır valla. Milleti Allah'la kandıranların sayesinde kendi ülkemizde maraba da olduk. Yakışırda hani!!!!
Selam marabalar, hal-k.eyfiniz nasıl, iyi mi? İyidir, iyidir. İyi olmasa bu işbirlikçi zümreye oy vermezdiniz sayın yüzde 47'ler. Şimdi sokakta kimle karşılaşsam kimse oy vermemiş bu BOB eşbaşkanlığındaki zümreye. Kendimden şüphelenir oldum valla! Acaba ben mi verdim diye?:49:
Saygılar.
emmi sen yine sabırlısın iyi valla tebrikler,
ben daha farklı yazarım ama neyse sana aynen katılıyorum.saygılar.
yukarıda yazanların cogu özel devletin degil.yani özel sahışlar yabancıya satıyor...ayrıca telekomun felan işletmesini sattı komple satmadı...
bütün ülkeler değiş tokuş yapıyor gibi
mesala ırak'ın tüm malları türkiyeden
içitikleri su bile türkiyeden
mesala dünya türkçe öğreniyo
bi bunları düşünün !
yukarıdaki listede bir araba dolusu banka var..setelkom bu bankalar kimin bankası diye hiç baktınmı,inceledinmi kardeşim....adam bankasını yabancıya iyi bir paraya satmışsa bunun hükümetle ne alakası var,yani ortada bir yanlış varsa gel hepbirlikte eleştirelim fakat 2-3 milyar eurolara bankalar el değiştiriyorsa hükümet ne yapsın,insanları burada yanıltmayın.süper fm metro fm adabank telsim bunların kimin olduğunu biliyorsun,aydın doğan dışbankını hollandalıya 2.2 milyar euroya sattığınıda bilmen gerekir yoksa star tv'ye tiko para 310 milyon dolar nasıl verecekti,kara mehmet türkcell'in hisselerinin büyük bölümünü finli ve rusa sattıysa.. öküzün altında buzaa aramaya ne acet setelkom...satılmazdan önce türk telekomun personel sayısını biliyormusun satelkom bu kurumda o dönem en fazla bankamatik memuru olduğunuda bilmen gerek,sabit ücretinde bu kurumun ürünü olduğunu..yoksa 6-7 bin kişinin dolgun maaşının asgari ücret olduğunumu sanıyorsun..allahınızı severseniz arkadaşlar bu tgrt'nin bu enver ören denilen bu adamın kanalının bu listeyle ne alakası var yani iyice saçmalamışsınız..liste saçma birşey fakat bu tgrt katmerli saçmalık.. pes yani...yani hangisine dokunacağımı şaşırıyorum..amacınız akp'yi kötülemek birilerine küçük başarısıs göstermekmi yaa komik oluyorsunuz...şu listeye bakın sizde güleceksiniz.
bunların hepsi kamunun olsa neolacak,tüm partilerin seçim beyannamelerinde özelliştirme yokmu,kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz..devlet küçülmeyi beceremediği için ahmedin mehmedin hans'ın veya yorgi vasıtasıyla küçülüyor yani sülüklerden kurtuluyor.bırakın bu sakarya edebiyatını kardeşim millet aya bozuk tuvalet tamirine gidiyor sizler hala sefa süren ahmetin elden çıkardığı bankasının cefasını sürüyorsunuz..sürün kardeşim sürün.
:present: sana sonuna kadar katılıyorum vede ekliyorum bu millete bu bile az adamlar kafamıza vura vura sivil darbe yapıyorlar demokrasiyi kazımıyorlar daha yetmiyor çıkıp ortya konuşuyorlar sesimiz çıkmıyor neymiş efendim satıyorlarmış keşke fırsatları olsada şu mahkemeleride satsalar avrupalılar bizden daha adiller............................................. yazıklar olsun
AYNEN....:45:
aziz nesin boşuna soylememiş....
ul***ide satsınlarrr,hicte umurumda degil artık
(her millet hak etti gibi yaşarmış)
satelcom
07-06-2008, 15:46
sayın arkadaşlar geçensene fransada danone'yi (özel şirket-süt ürünleri) bir yabancı şirket almaya kalktı fransız hükümeti müdahale etti ve sattırmadı.listedeki bazı bankaların özel şahıs malı olduğunu söyleyen arkadaşlar halkbankası-sümerbank-şekerbank-denizbank -vakıflar bankası-osmanlı bankası devletin değilmiydi. gerçek değeri 7 milyardolar olan tekeli 1.7 milyardolara abd+ ingiliz şirketi bat' satmadılarmı?sadece 2 yıllık karı karşılığı.telkom-petkim-tüpraş-erdemir-seka-sek-et ve balık-limanlar- ve daha neler neler devletin değilmiydi?şimdi kimlerin?seçimlerden 3 ay önce gecenin saat 1 inde bu meclisten çıkarılan petrol yasası ile devlet payı %2 ye düşürüldü(tam bir vatana ihanet yasası) maden yasası da aynı.türkiyenin altında petrolde kaynasa boşuna sevinmeyin petrolden ülkemize sadece %2 pay verecek çıkaran yabancı şirket.altın ve diğer madenlerdede durum aynı.sırada trilyon dolarlık bor madenleri var.etibankın bünyesindeki bor madenleri etibank ile birlikte sadece ve sadece 40 milyon dolar cıvarındaki bir fiyatla amerikalılara peşkeş çekilecek.bu hükümetin maliye bakanı unakıtan şöyle diyor:ne komünist memleketmişiz yahu sata sata bitiremedik,parasını versinler çanakkale şehitliğini bile satarım,babalar gibi satacağım.bunların şeriatla dinle alakaları yok.milletin gözlerini ve basiretini türbanla bağlayıp sömürgeci işbirlikçiliğine devam ediyorlar.bunların gayesi atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin ekonomisini ve bütün değerlerini yok edip türkiyeyi abd-ingiliz-ab emperyalizminin sömürgesi yapmak.son 5 yılda yabancılara iki kıbrıs adası büyüklüğünde vatan toprağı satıldı.tapu kiminse toprak onundur.vatan satılırmı.bir türk gitsinde yunanistanda bir banka alabiliyormu görsün.tpao gitsinde amerikada değil petrol bir su kuyusu kazabiliyormu görsün.özal bu milletin ufkunu değil kıçını açtı.imkb yi kurarak özelleştirmeleri(talan ve peşkeş) başlatarak bu gün borsada işlem gören türk şirketlerinin hisselerinin %85 inin yabancıların eline geçmesine sebep oldu.6 sene önce 150 milyardolar olan iç ve dış borcumuz bugün 537 milyar dolara yükseldi.5-6 sene önce hepinizin cebinde nakit para vardı bu gün ise 5-10 kredi kartı ile 15-20 milyar borcunuz var.2002 de bu milletin kredikartı ve ev+oto kredisi borçları 4,7 milyar dolardı bu gün ise 127 milyar dolar.esnaflar birer bier işyeri kapatıyor.neymiş hortumlar kesilmiş.allahınızdan korkun ve adil olun.110 metrelik gemiyi oğluma ben almadım tayyip aldı.unakıtanın oğluyla ilgili size neler anlatsam da uyansanız.tayyibin dünürleri albayraklar tayyip ist.bld.bşk. iken 3-5 otobüsü olan bir şirketti bu gün koç holdigi cebinden çıkarır.balıkesir seka binlerce dönüm arazisi ile ve lojmanları va farikası ile birlikte sadece 700 bin dolara satıldı albayraklara.arazis 5 milyar dolar yapardı.ben kimseye didiniz değiştirin demiyorum.vatan satılırken bari vatanınıza sahip çıkın.uyumayın memleket elden gidiyor.
firelove
07-06-2008, 18:03
satelcom dostum,bu ülkede dönen bütün fırıldakları ne güzel anlatmışsın.teşekkürler...
Yukarıdaki alkışçılar; Satelkom arkadaşın bu yanıtına bir cevabınız yok mu? Bakıyorumda hepiniz arazi olmuşsunuz bu cevaba karşı. Gerçi bu sizin herzamanki haliiniz alıştık bunada. Alkış yap kaç. Sizi iki satırlık adamlar sizi! Eğer cebabınız yoksa hökümata karşı ayıp olur valla.
Saygılar.
satelcom
14-06-2008, 13:11
gördüğüm kadarıyla hala bazı arkadaşlarım düşünmek yerine kraldan çok kralcı geçinerek partizanlık yapıyor ve akp ye sahip çıkıyorlar.hiç partilerine (siz bu memleketi idare etmeye mi yoksa vatanı-milleti ve dininizi satmayamı geldiniz?) diye hesap sormuyorlar.tek muhalefet eden işçi partisi lideri doğu perinçek gibi (ergenekon iftirası ve düzmecesiyle) içeri atılırım diyemi korkuyorlar acaba?ben kimseye dininizi değiştirin demiyorum.partinizi değiştirin.ben değiştirdim.ana yalaka partisi haline gelen ... partisinden en milliyetçi ve atatürkçü gördüğüm (ne abd ne ab tam bağımsız türkiye ) diyen bir partiye geçtim.burada parti ismi vermiyorum.maksat kısır politik çekişme yaratmak değil ülkemiz tarihin en büyük talan-soygun-peşkeş-ekonomik ve siyasi işgali altındayken vatana sahip çıkılması yönünde herkesin uyarılmasıdır.selam ve sevgilerimle.
satelcom
14-06-2008, 13:15
firelove ve emmi arkadaşlarıma teşekkürler ve selamlar.
ülkemizin durumunu o'kadar güzel sıralamışsınız'ki başka şöze gerek yok.kurtuluş savaşıyla yokluklar içerisinde kurduğumuz ülkemizin son hali kaç kişinin umurunda?her kurumumuzla biz başımızı örtelimmi açalımmı diye uğraşmaya devam edelim.