Orijinalini görmek için tıklayınız : nextstar ye-5500 ci yazılım yükleme
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet nextstar ye-5500 ci cihazım var yazılım yüklemek istiyorum fakat net bir cevap ile karşılaşmadım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı hangi yazılımı nasıl ve nereden yükleyebilirim. Şimdiden teşekürler
f47xfenerli
08-06-2008, 01:28
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet nextstar ye-5500 ci cihazım var yazılım yüklemek istiyorum fakat net bir cevap ile karşılaşmadım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı hangi yazılımı nasıl ve nereden yükleyebilirim. Şimdiden teşekürler
sorduğun sorunun cevabı burada YE 5500 X CI CPA EMU_2008 06 03
yazan yere tıkla yazılımı masa üstüne indir zipten çıkar
YE 5000 X 5500 SETING LOADER ınıda indir aç ve yazılımı bununla
yükle)
link bu
Only the registered members can see the link
kardeş ilgine tesekürler
yalnız ben bu açıklamayı okumadan önce bir hata yaparak bir yazılım yükledil yanılmıyorsan yanlış yazılım yükledim su anda cihazım açılmıyor . standby konumunda ve ekrandada --:-- bu isaret var kurtarma yazılımı yada original yazılımı varmı yoksa cihaz göçtüm tesekürler
f47xfenerli
08-06-2008, 01:59
kardeş ilgine tesekürler
yalnız ben bu açıklamayı okumadan önce bir hata yaparak bir yazılım yükledil yanılmıyorsan yanlış yazılım yükledim su anda cihazım açılmıyor . standby konumunda ve ekrandada --:-- bu isaret var kurtarma yazılımı yada original yazılımı varmı yoksa cihaz göçtüm tesekürler
çok aceleci davranıyorsunuz üzgünüm ama cihazınızın flaşı kitlenmiş durumda
sökülüp yazılması lazım flaşa biraz sabır etseydiniz başınıza bunlar gelmezdi
neyse canınız sağolsun servis yolu başka yapacak birşey yok
veya tanıdığınız uyducu varsa jetak la yazılacak flaşa
çok aceleci davranıyorsunuz üzgünüm ama cihazınızın flaşı kitlenmiş durumda
sökülüp yazılması lazım flaşa biraz sabır etseydiniz başınıza bunlar gelmezdi
neyse canınız sağolsun servis yolu başka yapacak birşey yok
veya tanıdığınız uyducu varsa jetak la yazılacak flaşa
yani program ile kurtulamıyacak bir durum
ilk kez emu yüklediğim için oldu sanırım. sağlık olsun ilgi ve alakanıza tesekürler
f47xfenerli
08-06-2008, 02:09
yani program ile kurtulamıyacak bir durum
ilk kez emu yüklediğim için oldu sanırım. sağlık olsun ilgi ve alakanıza tesekürler
cihazınızın fişini elektirik pirizinden çekip tekrar takın bakalım
yine --:-- böylemi ön display öyleyse kesin servis
kardes aynen öyle --:-- yalnız ben cihaza tekar baska bir yazılım yükledim botech ye 5500 ci yazılımı cihaz açıldı fakat bu kez kumanda görev yapmıyor bence flash de bir sorun yok bunun original yazılımlarını bulabilirmiyiz emusuz bu yazılımıda bi baska siteden emusuz yazılımı diye yükledim fakat botech yazılımı çıktı su anda cihaz açık fakat kumanda görevv yapmıyor
f47xfenerli
08-06-2008, 02:31
kardes aynen öyle --:-- yalnız ben cihaza tekar baska bir yazılım yükledim botech ye 5500 ci yazılımı cihaz açıldı fakat bu kez kumanda görev yapmıyor bence flash de bir sorun yok bunun original yazılımlarını bulabilirmiyiz emusuz bu yazılımıda bi baska siteden emusuz yazılımı diye yükledim fakat botech yazılımı çıktı su anda cihaz açık fakat kumanda görevv yapmıyor
ikinci mesajdaki linkten cihazına uygun yazılımı indir dikatlice bak ama
son yazılımlar var orada tps-polsat oto yazılımlarıdır
denedim original yazılımınıda buldum yukledim sizin verdiğiniz yazılımı yüklemek isterken böyle bir ibare çıkıyor ve yazılımı yüklemiyor. this firmware is not fit for your reseiver... yaptığım arastırmalara göre yanılmıyorsam fabrika çıkışı olduğu için emu kabul etmiyor. cap filan bi seyler çaktırmak gerekiyormus galiba bunları yaptırmadan yüklenirmi yüklenmezmi. bunu çözmek lazım. yinede ilgini çok tesekürler
f47xfenerli
08-06-2008, 03:06
denedim original yazılımınıda buldum yukledim sizin verdiğiniz yazılımı yüklemek isterken böyle bir ibare çıkıyor ve yazılımı yüklemiyor. this firmware is not fit for your reseiver... yaptığım arastırmalara göre yanılmıyorsam fabrika çıkışı olduğu için emu kabul etmiyor. cap filan bi seyler çaktırmak gerekiyormus galiba bunları yaptırmadan yüklenirmi yüklenmezmi. bunu çözmek lazım. yinede ilgini çok tesekürler
o yazının anlamı yalnış versyon demek oluyor cihazının cihaz bilbisine
bak xpa cpa mpa mı ona göre seni yönlendirelim
cihazım nextstra ye-5500 ci fakat icerisinde
model : next ye-5000 ci
yazılım ver : 1.2SSU Oct. 27 2003
Donanım ver : 1.0 Oct 27 2003
Yükleyici : v001
diye yazıyor sizin dediğiniz xpa cpa mpa gibi terimler içermiyor
f47xfenerli
08-06-2008, 03:32
cihazım nextstra ye-5500 ci fakat icerisinde
model : next ye-5000 ci
yazılım ver : 1.2SSU Oct. 27 2003
Donanım ver : 1.0 Oct 27 2003
Yükleyici : v001
diye yazıyor sizin dediğiniz xpa cpa mpa gibi terimler içermiyor
garip bir durum ben yılardır next uydu işi yapıyorum Nextstar5500 olupta
cihaz bilgisinde 5000 yazan cihaza raslamadım hatalı yazılım attığınız için
cihaz varsyonuda böyle görünüyor başka açıklaması yok
evet bencede garip ama bana ilk geldiğinde aynı bilgiler mevcuttu chip sizmis yanılmıyorsam bunlar bir kaç tane resim inceledim 2004 yılı öncesi yazılımar oldugu için chip yokmus bunlarda ve chip taktırılması gerekiyormus
f47xfenerli
08-06-2008, 15:10
konu aydınlığa kavuştuğu için kapanmıştır