Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Euro2008 Hakkında Lütfen Okuyunuz..

HCakir
11-06-2008, 13:56
Değerli SupersatForum üyeleri ;

Arkadaşlar forumumuzda son günlerde aşırı yüklenme sonucu kesilmeler ve geçici kapanmalar yaşanıyordu..

Bunu engellemek ve site içinde dolaşımı rahatlatmak için top15 listemizi 5'e düşürdük online kullanıcılar kısmını kaldırdık ama ne fayda hiç bi işe yaramadı..

Bunun için yönetim olarak forumda atv ***leriyle ilgili olarak soru sorulmaması,*** verilmemesi gibi bir karar aldık..Bundan böyle atv biss *** hakkında açılan konular görevli arkadaşlar tarafından kapatılacaktır..

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz..

Saygılar..!

yuksel59
11-06-2008, 13:59
Bahsettiğiniz konuda forumda bilgi veremezseniz foruma kimse bakmaz şuan en popüler konu bu arkadaşım

HCakir
11-06-2008, 14:03
Bahsettiğiniz konuda forumda bilgi veremezseniz foruma kimse bakmaz şuan en popüler konu bu arkadaşım

Sn. @yuksel59

Bizde durumun böyle olduğunu biliyoruz fakat,geçici bi online artısı için forumu kastırmanın anlamı yok..

Kesilemeler,kapanmalar forumu resmen öldürdü o yüzden bu yönde bi karar aldık..

Saygılar

Admin
11-06-2008, 20:14

Tamamen kapanmasından iyidir.Başlayacam atv sine falan ya bu foruma atv için kimse girmesin 1 haftada canımızı cıkardı sabahtan akşama kadar sunucu hizmeti verenlerle konusuyorum bu forumda bedava çalışmıyor atv şifresi vs bundan sonra bu forumda vermeyecez karar aldık

f47xfenerli
11-06-2008, 20:50
geçici online üye istemiyoruz foruma katkı değil tersine forumu
çökertme aşamasına gelindi elimizden geldiğince katkıda sunmaya
çalıştık atv biis k'e'y konusunda ama anlayan yok sanırım
neyse atv için gelenler hiç gelmesin ve selam

Admin
11-06-2008, 21:15
Forumda banneri bulunan siteden atv kodlar verilecektir Only the registered members can see the link

kimyacı
11-06-2008, 21:18
Bu güne kadar ATV şifresi bulmayan bundan sonrada boşuna aramasın iyi bir karar vermişsiniz. Sürekli kesinti yaşamaktan daha iyi,, slm lar

kucer06
11-06-2008, 23:56
Aynı konuyu herkese ayrı ayrı anlatmaktan canımız çıktı.Arkadaşlar forumu dolaşıp eski konuları hiç okumuyorlar.Halbuki soracağı soru daha önce sorulmuş ve yardımcı olunmuştur.İşin kolayına kaçıp kendine özel cevap istiyorlar.Çok yerinde verilmiş bir karar.

JeReMo
12-06-2008, 02:02
Aynı konuyu herkese ayrı ayrı anlatmaktan canımız çıktı.Arkadaşlar forumu dolaşıp eski konuları hiç okumuyorlar.Halbuki soracağı soru daha önce sorulmuş ve yardımcı olunmuştur.İşin kolayına kaçıp kendine özel cevap istiyorlar.Çok yerinde verilmiş bir karar.

:45: :45: :45: tebrik ederim yönetici arkadaşlara bende katılıyorum.
yaklaşık 4 gün üst üste foruma her saat başı girmeye çalışmama ragmen hep hüsranla geri döndüm.
ve anladım ki supersatforum biz uydu işi ile uğraşan arkadaşlarım bell kemiği imiş.iyiki böyle bir karar almışsınız yoksa ben bile çökecektim :45: :45: :45: :)

ıceman
12-06-2008, 02:13
atv nin şifrelerini arayan google atv şifreler yazsın 1000 tane yer veya direk bilgi çıkıyor.evet artık kapansın şu atv meselesi.sanki sky-nova-cyfra paketleri emu ile çözüldüde millet hurraaaaa saldırdı.kararı destekliyorum