Orijinalini görmek için tıklayınız : nextstar ye 2000 cx superplus ile kodlu yayınlara bakamıyorum
maviyanki
12-06-2008, 12:05
ilk olarak bu konu başlıgı buraya acılırmı bilmiyorum veya böyle bir konu acılırmı bilmiyorum
o yüzden herkezden özür dilerim
bu konuda cok acemiyim
yeni bir uydu aldım ve bu konularda cok acemiyim 30 yasımda ilk defa uydu antenim oldu o yüzden yardımınıza ihtiyacım var
benim uydu alıcım
nextstar ye 2000 cx supeplus
ve bunda hiç bir sifreli kanalı izleyemiyorum
ne belgesel ne sinema nede ****** kanallari izleyemiyorum sürekli kanal sifreli yada yayın yok diyor
interdenten bir cok *** indirdim usbden yükledim yaa ben beceremedim yada sifreler yetersizdi
yardımcı olmanız mümkün mü
alperyılmaz
13-06-2008, 11:21
peki emuyu aktif ettinizmi?
maviyanki
13-06-2008, 13:08
peki emuyu aktif ettinizmi?
ben bu soruna o ne diye cvp verecegim bu cvptanda sen aktif etmediğimi anlayacaksın
ben bu soruna o ne diye cvp verecegim bu cvptanda sen aktif etmediğimi anlayacaksın
Menu girişler bölümü var oraya gelince (usb yazan yer) sonra kırmızıya bas cıkacak şifre alanına 1234 yaz sonra menu belirecek cas diye sonra oraya gir tüm herşeyi on yani acık yap.
Menu girişler bölümü var oraya gelince (usb yazan yer) sonra kırmızıya bas cıkacak şifre alanına 1234 yaz sonra menu belirecek cas diye sonra oraya gir tüm herşeyi on yani acık yap.
Kosovalı ben fenerli nin yazılımını ve softcamını yükledim ama sanırım çöktü..
dün akşam ne polsat nede tps ler açıldı.
Sizde açıkmı?
maviyanki
13-06-2008, 14:07
tamam o emuyu acmayı anladım aksam eve gider gitmez ilk işim onu acmak olacak sanırım acmamiştim
birde k.e.yleri nereden bulabilirim
tamam o emuyu acmayı anladım aksam eve gider gitmez ilk işim onu acmak olacak sanırım acmamiştim
birde k.e.yleri nereden bulabilirim
Kodları forumda nagra bölümünde bulabilirsin.Sen softcam yukle yeterli kod girmene gerek yok
Kosovalı ben fenerli nin yazılımını ve softcamını yükledim ama sanırım çöktü..
dün akşam ne polsat nede tps ler açıldı.
Sizde açıkmı?
Hocam hemen bakıyorum..
NEXT 2000 CX yazılımında malesef polsatlar auto yapmadı ama tpsler acıyor..
NEXT 2000 CX yazılımında malesef polsatlar auto yapmadı ama tpsler acıyor..
ben dün akşam tps leride seyredemedim. tekrarmı yüklesem?
ben dün akşam tps leride seyredemedim. tekrarmı yüklesem?
yukle istersen:45: