Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar nexs16,00,a1 olan cihaza 16.80.91 olan yazılımı atıyoruz deyil mi
ŞRARSKOZ
12-06-2008, 22:01
arkadaşlar sunny16,00,a1 olan cihaza 16.80.91engüncel sunny ve kaan ve şebeke aktif olacak hangi yazılım var teşekkürler solun
arkadaşlar nexs16,00,a1 olan cihaza 16.80.91 olan yazılımı atıyoruz deyil mi emin olmak istedim yanlış yapmayalım teşekkürler saygılar KAON TEAM yazılım bissi desdekliyo mu saglıcakla
Evet arkadaşım 16.80.91 yazılımı atacaksınız ve KaonTeam yazılımı biss'i destekler atv izlemek için ;
000000 00 1000000000000000
Olarak girin ve diğer biss ***lerin hepsini silin..Kolay gelsin...!
ŞRARSKOZ
13-06-2008, 11:00
KAON TEAM yazılımı bulmadım türkçe olacak ve şebeke arama aktif olacak bu eski yazılım ları nerde buluyoruz birde nere girdigsem eski olan yazılımlar geri alınmış ustalar teşekkürler kolay gelsin
KAON TEAM yazılımı bulmadım türkçe olacak ve şebeke arama aktif olacak bu eski yazılım ları nerde buluyoruz birde nere girdigsem eski olan yazılımlar geri alınmış ustalar teşekkürler kolay gelsin
Kaon team yazılımını gecen gun ben arkadaşıma attım malesef sebeke arama yapmadı:frown:
ŞRARSKOZ
25-11-2008, 16:14
arkadaşlar sunny16,00,a1 olan cihaza 16.80.91engüncel sunny ve kaan ve şebeke aktif olacak hangi yazılım var teşekkürler solun
Merhaba
Arkadaşım KaonTeam yazılımlarında şebeke arama mevcuttur bütün tp.leri sildikten sonra şebeke arama tp.sini ekleyeceksiniz ve şebeke arama seçeneğini etkin kılıp aramayı başlatacaksınız..
Kaonteam'den vazgeçtiyseniz sunny orj btm emulu eski yazılım var onu yükleyelim foruma,şebeke arama aktifdir..fakat digi tv'yi açmaz..
:)
ŞRARSKOZ
25-11-2008, 16:59
Merhaba
Arkadaşım KaonTeam yazılımlarında şebeke arama mevcuttur bütün tp.leri sildikten sonra şebeke arama tp.sini ekleyeceksiniz ve şebeke arama seçeneğini etkin kılıp aramayı başlatacaksınız..
Kaonteam'den vazgeçtiyseniz sunny orj btm emulu eski yazılım var onu yükleyelim foruma,şebeke arama aktifdir..fakat digi tv'yi açmaz..
:)
kaonteam yükleyeyim ama nerde bu yazılımlar eski yazılımların geneli silinmiş ve en güncel kanal listesi hangisi içinde thor olsun yeter link verirmisin ilgine teşekkür ederim saolun kolay gelsin saygılar
kaonteam yükleyeyim ama nerde bu yazılımlar eski yazılımların geneli silinmiş ve en güncel kanal listesi hangisi içinde thor olsun yeter link verirmisin ilgine teşekkür ederim saolun kolay gelsin saygılar
KaonTeam yazılımları için tıklayın..! (Only the registered members can see the link)
Kanal Listeleri burada..! (Only the registered members can see the link)
ŞRARSKOZ
25-11-2008, 17:16
ustam bunun türkçe dili olan yok mu teşekkür ederim saygılar
ustam bunun türkçe dili olan yok mu teşekkür ederim saygılar
Hayır kaonteam'in digi tv'yi açan Türkçe yazılımı yoktur..Bu yazılımlara türkçeyi ekleyen benim zaten fakat buna ekleyemedim..:D
Adamlar kitlemişler bilerek,o yüzden uğraşılması gerek..fakat bende vakit yok..:)
Saygılar