PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : prs 101000

yılmazelk
14-06-2008, 12:01
üstadlar elimde daha önce emu yazılımı yüklenmemiş bir 101000 receiver var ve ben bu receivere euro 2008 yazılımı yükleyecem.ancak daha önce bir tane yaktım ve şimdi biraz korkuyorum.son yazılımı yüklemeden önce atılması gereken emu yazılımı dosyasını 5518 loaderi yükledim diyelim.asıl dosyayı yüklemek için receiver fişini çekip tekrar takmalımıyım yoksa ilk yazılımdan sonra çıkacak end yazısını görünce fişi çekmeden devam mı etmeliyim.kalın kafalı olduğumu varsayarak,şöyle ayrıntılı bşir şekilde adım adım anlataısanız ihya olurum.yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin..

kutbettin14
15-06-2008, 00:06
cihaza elektrik verip,ön power tuşuna basıp standbya alın.loaderi açıp yazılım yükleden dosya seçip başla deyin.yazılım yüklenip, displayde end yazdıktan sonra,cihazı kapatıp açın ve fabrika ayarları yapıp resetleyin.daha sonra standby a alıp kanal yükleden verilen bu dosyadaki kanal datalarını yükleyin.
premier-ar ge

yılmazelk
15-06-2008, 12:57
ilgin için müteşekkir kaldım usta yanlız galiba ben derdimi anlatamamışım.benim derdim hiç emu yazılımı yüklenmemiş bir 101000 e günmcel yazılımı atmadan önce göndermem gereken emu yazılımı isimli dosyayı nasıl yükleyeceğim,ve bu dosya gittikten sonra displayde çıkan end yazısına müteakip fişi çekmedenmi güncel yazılım atacam yoksa fişi çekip yeniden açıp stby a aldıktan sonramı.benim derdim bu.ilk denememde ilk yazılımdan sonra end yazısını gördüm güncel yazılımı atmadan fişi çektim ve cihaz çöktü.bu sefer anlatabildimmi