Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 usb softcam yardım
2000 fta usb reciverime softcam yüklüyorum flashdisk le en son güncelleme başarılı diyor ve öyle kalıyor o anda ekranda d yazıyor.bazen n yazıyor normalde okuduğum kadarıyla reciverinize kendi kendine açıp kapayana kadar müdahele etmeyiniz diyor. 5 dakika beklememe rağmen cihaz kendini açıp kapamıyor ve yeni ***leri girmiyor kumandaylada hiç bir şekilde müdahele edilemiyor.arkadan anahtarı aç kapa yapıyorum.sorun ne olabilir acaba bilgi verirseniz çok sevinicem !!!:
@ıceman malesef softcam yuklerken bendede öyle hatalar cıkıyor.En guzeli rs 232 ile atmaktır.Bazen yazılımdan kaynklanan sorunlar olabiliyor..
TEKNİSYEN101
15-06-2008, 11:37
Aynı sorun bendede var genelde softcam atılınca veya kanal listesi yüklenince cihaz donuyur Serkan yılmazın dediği gibi yazlım kaynaklıdır, cihazı arka anahtardan açıp kapayın herhangi bir proplem yaratmamaktadır.
teşekkürler. yazılım daha atmadım usb üzerinden anladığım kadarıyla yazılım da aynı sorunu çıkarmıyor doğrumu ?
extreme13
15-06-2008, 12:45
Evet aynı hata bende de oluyo, cihazı fişten çekiyorum (ne kadar sağlıklı bilemem) ve tekrar açtığımda softcam aktif halde oluyor.
teşekkürler. yazılım daha atmadım usb üzerinden anladığım kadarıyla yazılım da aynı sorunu çıkarmıyor doğrumu ?
Bazen malasef cıkarıyor dostum.Eger alabilirsen rs 232 al onla en rahatı
rs 232 ile softcam yüklemeye çalışıyorum software is different yazısı çıkıyor.2000 serisinin her modelinin softcam lerini denedim ama en son yükleme esnasında bu yazı çıkıyor ve ***leri yüklemiyor.orjinal yükleme loaderi ile yükleme öncesi bütün işlemleri eksiksiz yaptığım halde ?
cenk35cenk
15-06-2008, 14:24
slm arkadaslar bende next ye 2000 cıs super plus var thor uydusunu ızlıyordum nat geo wıld dahıl çoğu kanal gıttı hotbırt tede bırcok kanal yok bılgısı olan varmı tesekurler
slm arkadaslar bende next ye 2000 cıs super plus var thor uydusunu ızlıyordum nat geo wıld dahıl çoğu kanal gıttı hotbırt tede bırcok kanal yok bılgısı olan varmı tesekurler
En son yazılımı yukledinmi.1206.2008 de cıkmış olan.
En son yazılımı yukledinmi.1206.2008 de cıkmış olan.
12,06,2008 yazılımı nerde ben en son 10,06 tarihli bi yazılım görüyorum forumda?
12,06,2008 yazılımı nerde ben en son 10,06 tarihli bi yazılım görüyorum forumda?
Pardon 10.06 yazacaktım..:frown: