Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam ben meraklı1
meraklı1
16-06-2008, 17:02
Selam arkadaşlar ben meraklı1 belki bir çoğunuz beni tanır artık burada aktif olmaya çalışıcağım ******* banlandım onlar kendileri kaybetti böyle değerli bir usta artık süpersat forumda !
saygılarımı sunuyorum... :)
Hoşgeldiniz supersatforuma.
SUPERSATFORUM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ
:45:
Selam arkadaşlar ben meraklı1 belki bir çoğunuz beni tanır artık burada aktif olmaya çalışıcağım tur*** forumdan banlandım onlar kendileri kaybetti böyle değerli bir usta artık süpersat forumda !
saygılarımı sunuyorum... :)
bilader sen bırak orayı burayı bu foruma devam et.birileri bir kraliyet kurmuş yada ülke gibi birşey kendilerini kral zannediyorlar :8[1]:
meraklı1
16-06-2008, 17:58
bilader sen bırak orayı burayı bu foruma devam et.birileri bir kraliyet kurmuş yada ülke gibi birşey kendilerini kral zannediyorlar :8[1]:
onların adına türkçe yamalar ve paylaşımlar yapmıştım o yüzden banladılar beni bulsunlar artık türkçe yamalarımı artık sizin adınıza olacak herşeyim ben artık süpersat tayım !!!
onların adına türkçe yamalar ve paylaşımlar yapmıştım o yüzden banladılar beni bulsunlar artık türkçe yamalarımı artık sizin adınıza olacak herşeyim ben artık süpersat tayım !!!
:45: :45:
Kemal Turan
16-06-2008, 18:24
Hoşgeldin meraklı, göster marifetlerini bakalım. Anlattığına göre seni burada çok tutacağız.
meraklı1
16-06-2008, 18:26
Hoşgeldin meraklı, göster marifetlerini bakalım. Anlattığına göre seni burada çok tutacağız.
teşekkürler hocam paylaşımlara başladım beni mod veya yetkili yapacağına banlıyo adamlar neyse inş. burda yetkili falan olabilirim
aramıza hoşgeldin arkadaşım bol paylaşımlar
diğer forum hakkında da yazma boşver onların kendi sorunu olmuş bitmiş sonuçta orada da iyi şeyler yaşanmıştır bunca zaman içinde hayırlısı artık geriye bakmaya lüzum yok ileriye bakalım
tekrar hoşgeldin aramıza
sarıkanarya_41
16-06-2008, 19:03
hosgeldın meraklı.
aramıza hoşgeldin arkadaşım bol paylaşımlar
diğer forum hakkında da yazma boşver onların kendi sorunu olmuş bitmiş sonuçta orada da iyi şeyler yaşanmıştır bunca zaman içinde hayırlısı artık geriye bakmaya lüzum yok ileriye bakalım
tekrar hoşgeldin aramıza
Çok haklısın umuter usta,bencede olan olmus giden gitmistir biz önümüzdeki maçlara bakalım..! :):)
aliharbiye
16-06-2008, 21:27
ne kadar haklı olsan diğer forumun adını getirdiğin sürece haksız duruma düşersin bundan sonra burdaysan hoşgeldin ama yaşadıkların sana ders olup kendinle barışık olmaya bak saygılarımla aliharbiye.
meraklı1
16-06-2008, 23:59
ne kadar haklı olsan diğer forumun adını getirdiğin sürece haksız duruma düşersin bundan sonra burdaysan hoşgeldin ama yaşadıkların sana ders olup kendinle barışık olmaya bak saygılarımla aliharbiye.
allah allah arkadaşım sen herhalde o TÜR forum denen forumu savunuyorsun herhalde yaaaaaaa ben ne yapmışım allahını severseniz beni yok yere banladılar ne oldu yani şimdi imza mimza bilmemne düzünden banladılar ayrıca yaşadıklarım bana ders falanda olmadı olmayacakta !!! sen o forum yöneticilerine söyle deki birini atarsın ama o senin karşına üstad olarak çıkarsa pişman olursun onlar bir ustayı attılar ve pişman olacaklar ama son pişmanlık fayda etmez !!!!!! saygılarımla meraklı1
teşekkürler hocam paylaşımlara başladım beni mod veya yetkili yapacağına banlıyo adamlar neyse inş. burda yetkili falan olabilirim
Durumlara bir bakalım ondan sonra yetki işine bakarız.X forumlar gibi önune geleni almıyoruz 3 yıldır bu forum var sen nerelerdesin paşam:)
DEJAVU®42
17-06-2008, 01:44
Durumlara bir bakalım ondan sonra yetki işine bakarız.X forumlar gibi önune geleni almıyoruz 3 yıldır bu forum var sen nerelerdesin paşam:)
:D:D:D zamanla görelim cevap cok hoş ya serkan :D
n.anelka24
17-06-2008, 02:10
hoşgeldin
meraklı1
19-06-2008, 16:40
arkadaşlar şuanda sitenizle ilgilenemiyorum ben kendime site kurdum profilimden bakabilirsiniz
saygılar
arkadaşlar şuanda sitenizle ilgilenemiyorum ben kendime site kurdum profilimden bakabilirsiniz
saygılar
çok iyisin hayırlı olsun ama forum kuralları gereği uyelik gerektiren link veremezsin
profilini kaldırdım
selametle
saygılar
BAKIN DK 1 GOL 1 HESAPI YAPIYORSUNUZ.Uyelik isteyen forum linkleri yasaktır.Bu forumu sıradan basit görmeyin insanlara yaklaşımımız çok iyi olabilir bazı kurallarıda göz ardı edemeyiz Lütfen:46:
meraklı1
19-06-2008, 16:49
BAKIN DK 1 GOL 1 HESAPI YAPIYORSUNUZ.Uyelik isteyen forum linkleri yasaktır.Bu forumu sıradan basit görmeyin insanlara yaklaşımımız çok iyi olabilir bazı kurallarıda göz ardı edemeyiz Lütfen:46:
tamam dostum yeni açtım sadece biraz üye gelmesini istiyordum o kadar çok güzel bir site tamam sizinkide güzel yanlış bişey yaptıysam kusuruma bakmayın arkadaşlar :(
meraklı1
19-06-2008, 16:50
çok iyisin hayırlı olsun ama forum kuralları gereği uyelik gerektiren link veremezsin
profilini kaldırdım
selametle
Canın Sağolsun :)
meraklı1
20-06-2008, 02:02
ben gittim arkadaşlar 3 ay sonra görüşürüz hoşçakalın !
Konu kapanmıştır.Unutmadan bazı seylerde kendinizi anlatmaya gerek kalmadannasıl biri oldugunuzu belli etmişsiniz yazılarnızla yolunuz acık olsun..