Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Takımımız EURO 2008 Şampiyonu Olabilir Mi?
Bu haftaki konumuz yine gundemdeki konumuz ve milli takımımızla ilgili Size göre milli takımımız euro 2008 şampiyonu olabilirmi?
Oylarınızı ve Yorumlarınızı A Milli takımımız EURO 2008 de kalana kadar devam edecektir.
Olabilir fakat sarı kart cezalımız ve sakatımız çok.Yinede olabiliriz diye düşünüyorum.
Bu akşam çok etkisiz oynadık ben biraz şansımızı zor göruyorum.:(
kanberoğlu
21-06-2008, 01:48
ben canı gönülden şampiyon olacağına inanıyorum. çünkü bu akşamki şansımız devam ederse neden olmasın. başaruılar diliyorum. saygılar.
serkansgrl
21-06-2008, 01:51
Turkıye Yarı Fİnalde Vede GÖnlumuzde Turklerİn Şampİyonu Evet Olabİlİr
Hala şoktayım bu maçı almamız gerçekten şansla alakalıydı..
f47xfenerli
21-06-2008, 02:13
allahın izniyle olacağız inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
f47xfenerli
21-06-2008, 02:16
Hala şoktayım bu maçı almamız gerçekten şansla alakalıydı..
aksını düşünen olursa şaşarım arbimizin yardımıyla oldu ülkemizin buna ihtiyacı vardı inşallah birleştirici olur bu olay buan ülke olarak çok muhtacız
f47xfenerli
21-06-2008, 02:20
maçı şöyle bir gözümün önüne getiriyomda buna yürek dayanmaz mucize bu
arkadaşlar ben 30 yıldır iyi bir futbol severim böyle birşeye rast gelmedim
bunun adı mucize ben başka bir ad koyamam
Gönlümden gecen olsun amaaaa :) hepsini bir kenara itelim Hollanda gibi bir takıma şans pek etkilemez :)Biraz gercekçi olmak lazım :)
Commando
21-06-2008, 02:26
Milli Takımımız EURO 2008 Şampiyonu Olabilir Mi? sorusuna cevap; Bu maçları aldıktan sonra neden olmasınki? TÜRK Milletinin artık ortak düşüncesi Şampiyon olmak. Ne devler şampiyonada yok....
f47xfenerli
21-06-2008, 02:26
viyananın ernst happel stadında
eski adıyla viyananın prater stadında
harih yazdık
şansı yaşadık
inancıda yaşadık
mucizeyi gördük:praying:
f47xfenerli
21-06-2008, 02:29
Gönlümden gecen olsun amaaaa :) hepsini bir kenara itelim Hollanda gibi bir takıma şans pek etkilemez :)Biraz gercekçi olmak lazım :)
bu şans değildi sevgili üstadım bunun adı konamaz
f47xfenerli
21-06-2008, 02:33
semihi dinledinizmi 70 milyon insanın dualarıyla ve başka ülkelerde
bize dua edenlirin dualarıyla biz buralardayız diyor olayı bizat yaşayan
bir futbolcumuz söyliyor
yargıç_1
21-06-2008, 02:45
bence olabilir bu maçtan sonra herşey olabilir neden olmasın ??
n.anelka24
21-06-2008, 02:48
sonuna kadar oluruz inşallah
bu saatten sonra bizim için farketmez sıradaki gelsin.
gönlümden gecen evet olduğu için evet dedim. ama mantığım hayır diyor. Almanya-Turkiye maçı ne olacak bilmiyorum ama...... Almanyayıda gecersek Gururum hüzünüm duygularım ve Milliyetçiliğim mantığımı yenecek...
ekrem956
21-06-2008, 10:35
Selam,tesadüf diye birşey yoktur önceden hazırlanmış programlar vardır
hayatta sadece olması gerekenler olur
buda onlardan biriydi
Hoş ve güzel Allah devamını göstersin.Saygılarımla
olsada olmasada
büyük başarı bu dalda
gönlüm olmasından yana
olmasada yine canımız feda
mehmet07
21-06-2008, 12:42
olmamaız için bir neden yok sadece sakat ve kart cezalılar bizleri zor durumda bırakıyor
Bu haftaki konumuz yine gundemdeki konumuz ve milli takımımızla ilgili Size göre milli takımımız euro 2008 şampiyonu olabilirmi?
Oylarınızı ve Yorumlarınızı A Milli takımımız EURO 2008 de kalana kadar devam edecektir.
Only the registered members can see the link
Rezil hakemden teselli!:angry8:
Hırvat kasabı Niko Kovac'ın canice faullerine değil kırmızı, sarı kart bile göstermeyen yanlı hakem, maç sonrası kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Hırvat futbolcuların yanına gitti ve sarılıp yanaklarını okşayarak onları teselli etti.
Böylesine önemli bir maça Hırvat asıllı hakem atayan UEFA'nın Rosetti'nin maç sırasındaki ve sonrasındaki rezil hareketlerinin ardından ne yapacağı ise merak konusu
bunlar olursa zor be kardeş !!!
Only the registered members can see the link[1]: :present: :8[1]::8[1]:
:8[1]: :8[1]: :8[1]:
Allahın Izniyle Biz Almanlarıda Geçeceğiz
Onlar Iyi Bilir Türkleri Herkese Selammmm
1970divrigi
21-06-2008, 13:36
Takımımızda ki yöneticisinden,oyuncusuna ve taraftarına kadar bu ruh ve inanmışlık varken neden şampiyon olmayalım ki.
bekomehmet81
21-06-2008, 13:51
olmaması için hiç bir neden yok
avrupa şampiyonu olmamamızı isteyen bir türk yoktur sanırım :) umarım final oynarıs..
veyselbakan
21-06-2008, 14:37
bu şans ve bu iman ile oynarlarsa avrupa kupasını değil dünya kupasını bile alırız yeterki inanalım ve inancımızı yitirmeyelim
yusufucar
21-06-2008, 15:27
kalbimizden geciyor ama nasip
Tüm Dünya Osmanlı Torunlarının Kim Oldunu Tekrar Tanısın
Biz Her Halde şampion Olcazz !!!
muratusta
21-06-2008, 16:56
Bizim Allaha Inancımız Sonsuzdur Allahın Izniyle Kazandık Yine Kazanırız
Allah Futbolcularımızın Yanında Olsun Onlarda Bu Azım Ve Kararlılık Varken
Biz Kupayı Alırız
uzman_elhan
21-06-2008, 17:19
isallah olur
bengimuzik
21-06-2008, 17:27
Abi Olmasak ta Benim Gönlümde Türkiye Şampiyon Olmuştur. Bize Bu Mutluluğu Yaşatan Milli Takımımıza Teşekkür Ediyorum... ALLAH Hepsinden Razı Olsun Yolları Açık Olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene.............
Seferihisarlı
21-06-2008, 18:01
zor ama imkansız değil istersek olur A milli takıma yarı finalde başarılar
ben hayır seçeneğini tıkladım çünkü biraz mantık yürütüldüğü zaman rakipler daha güçlü gözüküyor,,, ama kalbim İNŞALLAH ülkemiz şampiyonluğu alır gelir diye istiyor
sonuçta şans faktörü çok önemli maç bitene kadar ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü dünkü maçta gördük bu kadar muhteşem bir olay olamaz son saniyede gelen gol gibi
pencere77
21-06-2008, 19:41
bence olabilir
duayla yürüyen başka hangi ülke varki ,Allah türkü korusun
duayla yürüyen başka hangi ülke varki ,Allah türkü korusun
amin amin amin :praying::praying::praying:
İnşaallah Şampiyon oluruz elbette Dua ve niyazlarla destek olalım.
atmaca28
22-06-2008, 01:57
inşallah inancımızla ve dualarımızla oluruz.
Favorim olan hollandanın akşam rusyaya elendiğini görünce Türkiyenin de en az kalan 3 takım kadar şansı olduğu düşüncesindeyim, inşallah şansıda yardım eder şampiyon olur.
sarıkanarya_41
22-06-2008, 17:26
almanları gectıgımız takdırde bence ruslarla karsılasırız o zamanda cezalar bıter turkıye sampıyon olur.:45:
evet olur inaclı oynarsalar başarırlar ....Allah yar ve yardımcıları olsun.....ben TÜRKİYE.....ŞAMPİYON......diyorum vede olacakdır.....saygılarımla.......:clap2:: :clap2::
meterden
22-06-2008, 19:30
Hep zor dedik bugüne kadar ama inanç ve azmin karşısında hiçbir zorluk dayanamıyor.Şimdi herkes bize zor rakip diyor.Bizim ne zaman ne yapacağımız belli olmuyor,bir kere şampiyonluğu taktık kafamıza tutabilene helal olsun:)
TEKNİSYEN101
22-06-2008, 20:04
Ahmet çakarın dediği gibi kader ağlarını bizim için ördü bu kadar şanslı olduktan sonra inşallah devamını getiririz.
:present: :present: :present: :45:
bu gece inşallah sevinçli haber ile hepimiz sokaklara dökülürüz ama sevinirken silahlara yer vermeyelim çünkü birinin sevinci başka birinin acısı olmasın arkadaşlar silahla kutlama yapılmaz asla
süleyman09
25-06-2008, 17:58
şok olma sırası almanlarda süprizimiz var panzerleri osmanlı tokadı geliyor
ben hayır dedim. bir çok eksik var takımda...as adamlardan bazısı yok...
Elbette olmasını isterim ama zor...3 te 3 son dakka gölleri ile sevindik. İnşallah 4 te 4 olur...yine son dakikada çeviririz. avrupa son anlarda atılan gollerden dolayı şaşkına döndü...
ve bence son dakika gölleri ile daha bir zevkli oluyor...
selametle
Malesef Milli takımımız kupadan elendi.Bu yüzden anketimiz kapanmıştır.