Orijinalini görmek için tıklayınız : Euro-2008 TURKIYE 2 ALMANYA 3. elendik ama canları sağolsun büyük şeyler başardılar
f47xfenerli
21-06-2008, 01:39
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link;rkiye (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link
EURO-2008
:common001:TURKIYE :common001: ALMANYA
FINALE DOGRU
MILLI TAKIM
KADROMUZ!
SINYOR TERIM
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
RUSTU TOLGA
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
SEMIH UGUR AYHAN HAKAN
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
HAMİT KAZIM M.AURELİO SABRI
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link;ogluK.jpg (Only the registered members can see the link;ogluB.jpg)
TUMER GOKDENIZ MEVLUT
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
SAKATLAR
NIHAT MEHMET EMRE
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
SERVET GOKHAN EMRE
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link;khan-Zan11K.jpg (Only the registered members can see the link;khan-Zan11B.jpg)Only the registered members can see the link
SAKATLAR
VOLKAN TUNCAY ARDA EMRE
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
CEZALI FUTBOLCULARIMIZ
ŞRARSKOZ
21-06-2008, 02:02
ALLAH izin verirse bunuda geceriz biraz zor olsada kazanırız
en ama en zor maçımızı oynayacağız. Finalin adı Hollanda- Turkiye olması dileğiyle....
TEKNİSYEN101
22-06-2008, 20:14
Finale kalırsak Karşımıza İspanyanın çıkması dilekleri ile
TEKNİSYEN101
22-06-2008, 20:15
Only the registered members can see the link
"Türkiye'yi asla küçümsemeyiz!"Yarı finalde Millilerimiz'le karşılaşacak olan Almanya Milli Takımı'nda kaptan Michael Ballack Türkiye'yi küçük görmelerinin ve bu maçı geçmeden finali düşünmelerinin söz konusu olamayacağını belirtti. Ballack turnuvadaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.
Türkiye maçı sona ermeden finali düşünmek büyük bir hata olur, Türkler nasıl oynayacağını çok iyi bilen bir takım. Onları küçük görmemiz gibi bir durum söz konusu bile olamaz, bu hataya asla düşmeyiz."
Allah milli takımımıza yardım etsin Allah'ın izni ile Almanya yı da geceriz
sarıkanarya_41
22-06-2008, 22:37
inşallah turkıyem bızı yıne costuracak.saygılarla.
f47xfenerli
25-06-2008, 23:02
çok büyük bir futbol oynuyoruz allah nazardan saklasın
f47xfenerli
25-06-2008, 23:03
DAKİKA 6 İlk gol atağı Milli takımımızdan Uğur Boral'dan güzel hareketler orta ve Semih vuramadı Kazım doldurdu taca çıktı
f47xfenerli
25-06-2008, 23:03
DAKİKA 8 Milli takımımızda sert şut Kazım Kazım'dan Lehman'da kaldı...
f47xfenerli
25-06-2008, 23:04
DAKİKA 11 Milli takımımızın atağında Kazım kaçırdı
f47xfenerli
25-06-2008, 23:05
DAKİKA 12 Uğur Boral müthiş dripling Semih'e orta savunmadan döndü taca çıktı
f47xfenerli
25-06-2008, 23:05
ah ah
DAKİKA 13 Kazım'n yakın mesafeden şutu direkten döndü ardından yeniden ceza alanına orta savunma kornere çeldi...
f47xfenerli
25-06-2008, 23:10
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
f47xfenerli
25-06-2008, 23:13
Goooooooooooooooooooooooooooool Kaazım Orta şut Karışımı Bir Vuruş Direkten Döndü Uğur Boral Tamamladı Ve Top Ağlarda 1-0 öndeyiz
yedik şimdi bi tane bu maç çok çetin geçecek anlaşıldı ve bol gollu olacak
f47xfenerli
25-06-2008, 23:15
büyük hata yaptık tek ataklarında malesef çok kolay gol yedik 1-1 oldu:(
f47xfenerli
25-06-2008, 23:18
çok zevkli geçiyor maç arkadaşlar bizde çok iyiyiz hatta almanlardan daha iyi
futbol oynuyoruz hadi salanlar
f47xfenerli
25-06-2008, 23:26
DAKİKA 35 Basel'de skor 1-1 Millilerimiz eksiklerine rağmen iyi oynuyor Almanlar'dan daha fazla fırsat yakalıyoruz
f47xfenerli
25-06-2008, 23:32
ya inanırmısınız hayatımızın maçını oynuyoruz herşey helal olsun
bu aslanlara:present: :present: :present:
yensekte yenilsekte tarihi bir futbol oynuyoruz
f47xfenerli
25-06-2008, 23:38
Ve ilk yarının son düdüğü geldi. TÜRKİYE: 1 - Almanya: 1
evet gerçekten çok ama çok güzel oynadılar yüreklerini koydular ve diğer maçlar gibi olmadı bu maç bastırınca rakip hemen afalladı ve gol erkenden geldi
f47xfenerli
25-06-2008, 23:58
dk50 allahtan penaltı vermedi Busacca sabri çok ters girdi rakibe
f47xfenerli
26-06-2008, 00:00
şu sıralar iyi değiliz sanki oyundan düştü bazı topçularımız
f47xfenerli
26-06-2008, 00:02
dk50 allahtan penaltı vermedi Busacca sabri çok ters girdi rakibe
Busacca bu pozisyondan sora 100 derece alehimize döndü dikkat etmek lazım
f47xfenerli
26-06-2008, 00:10
ilk 45 dk elimize çok fırsat geçti inşallah aramayız bu yarıda o kaçan
gol pozisyonlarını
tempo düştü ve oyun düzenimiz bozulmaya başladı almanlar sinsice bekliyo tüm takımın yorulmasını çünkü fazla yormuyrlar kendilerini
f47xfenerli
26-06-2008, 00:22
dk77 malesef hamit oyundan düştü durum bu iyi olmadı bizim adımıza
f47xfenerli
26-06-2008, 00:25
malesef malesef malesef rüştünün hatası ve gol oldu geliyorum diyordu
gol zaten dk78:(
evet tempomuz çok bozuldu ve oyun düzenimiz dağıldı erken golu bulmamız iyi olmadı aslında hırs kalmıyor futbolcularda böyle olunca
f47xfenerli
26-06-2008, 00:28
rüştünün inanılmaz hatası var yediğimiz golde neyse
f47xfenerli
26-06-2008, 00:30
dk86'
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL. SEMİHHHHHHHHHHHHHH SEMİHHHHHHHHHH.. Sağdan harketlenen Sabri Lahm'dan sıyrıldığı anda çizgiye indi ve ön direğe koşu yapan Semih'e pasını çıkardı. Golcümüz, şık bir dokunuşla topu Lehmann'ın yanından filelere gönderdi...
semihhhhhh süpers
n senn semihhhh
allah ım hele şükür yaaaa
Gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bu ne yaww
böylemaç olmaz arkadaş yaa offf off atılar gene
f47xfenerli
26-06-2008, 00:35
yıkıldığımız an bu sevgili arkadaşlar malesef:(
bravoo almanlara oynamadan macı kazandılar hayret bi şey yaaa:(:(:(:(
f47xfenerli
26-06-2008, 00:39
burayakadarmış canları sağolsun tebrikler çocuklar tebrikler TÜRKİYE
:(:(:(:(:( ağlamak istiyorum yeminle:(:(
ama olsun aslanlarımıza tebrikler bu kadar imkansızlığa rağmen zoru başardılar ve çok ama çok fazla zorladılar almanlarııı
f47xfenerli
26-06-2008, 00:41
almanlar bizi 3-2 yendi ikinci yarı iyi değildik rüştünün büyük hatası vardı 2 nci golde
f47xfenerli
26-06-2008, 00:46
öne geçmek yaramadı bize malesef turnuvada
f47xfenerli
26-06-2008, 00:49
futbol böyle mucizelere sahne oluyor işte turnuvanın en iyi maçını
çıkardık özelikle ilk45 dk ama elenmekten kurtulamadık futbolu bu
kadar sevdiren bu olsa gerek...
ŞAVKÇI09
26-06-2008, 00:50
Rüştü yerine volkan olsaydı keşke kalede bildiğimiz hatalarından birini yaptı gene rüştü yazık oldu milli takımımıza.
uzman_elhan
26-06-2008, 00:51
varya nasıl yenildik anlamadımya en güzel oynayan biz ama şu maçin sonuçuna bak
olsun helal olsun mıllı takımımıza
Teşekkürler türk milli takımı.
fatih terim milli takım oyuncularına veda etmiş şu an açıkladılar :(:(
f47xfenerli
26-06-2008, 01:06
umarım ve dilerimki biz olamadık bizden sora ruslar haketti inşallah
rusya şampiyon olur bu benim görüşüm
Helal olsun hepsinide,yürekten kutluyor alınlarından öpüyorum.Berbat maç yöneten hakemlerede lanet okuyorum...
Umutlarımız tamamen yıkıldı son dakika golu ile malesef sağlık olsun diyelim..
f47xfenerli
26-06-2008, 01:11
son dk gollerinin yaradıcısı almanlara dişimiz geçmedi ah be yav
bulletfromhell
26-06-2008, 01:35
rüştü artık jübile yapmalı....zaten iyi bi kaleci olmadığını hep iddia ettim...beşiktaşa transferinede hep karşı çıktım...bugünkü sonucun baş mimarı kendisidir...diğer yandan bi nevi istiklal harbi gibi geçen turnuvada epey sakat verdik...nerdeyse sahaya 11 futbolcu çıkAramayacaktık....önemli olan turnuvaya ve turnuva tarihine damga vurmamızdı ve bunu başardık...en önemlisi buydu...tebrikler...
biz bu maçı alırdık ama almanlar bize şerefsizlik yaptılar hep tuttular bide hakemin onları tutması bizi fena kızdırdı ! ama bizden çok şey öğrendiler nasıl futbol oynadımızı !
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BUNU BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUK...
Hakem acaba dün gece huzurlu uyumuşmudur.yapmadığımız faullere faul verdi. bize yapılanları hiç görmedi bile.
herşeye rağmen bu anları yaşamak bile bizi gururlandırıyor.
TEŞEKKÜRLER MİLLİ TAKIM. TEŞEKKÜRLER FATİH TERİM...
umarım ve dilerimki biz olamadık bizden sora ruslar haketti inşallah
rusya şampiyon olur bu benim görüşüm
Kesinlikle.. rusya inşallah şampiyon olur..
Bizi avrupa gururlandirdilar helal olsun çocukalara, sereflendirdiler bizim bayramizi, bir kere daha candan kutluyorum. Daha iyi gunler bekliyor bizim takimizi çok çok zafer gelecek umarim amma sabir gerekiyor. Avrupada butun takimlar bundan sonra bizim takimimizi hafife mutlaka alamaz. Dun Almanlar bile korktuklari nasil belliydiki defans orta sahayi hiç geçmedi en son bir atak defans oyuncusu ile yapti ve mahlesef ozaman atabildiler.
Evet yazılanların tümü doğru şeyler...Lâkin buraya kadar geldik...Ve hep kötü oynayarak...
Bir maçımızı da tamamen bitene kadar iyi oynadık,mağlubolduk...Tabii ki "bu turnuvada iz bırakan enönemli durum da;HEP KÖTÜ OYNAYANLARIN KAZANMASIYDI",bence...
Ben daha önce yazdığım"Ve film bitti başlığında" da farklı şeyler yazmamıştım ama yönlendirilmiş yazı...
Kazanınca iyi,kazanmayınca"kötü" mü olunuyor?Hayır ama "Rüştü bunu hep yaptı...".
Ben fb taraftarıyım...Fanatik değilim ama hiç unutmam"deportivo" mu hatırlayamadım,bir İspanya takımına karşı oynuyorduk..iyi de gidiyorduk...Tam "iyi" giderken,Rüştü'ye geri pas verildi ve zat-ı muhterem olmayan ayak tekniğiyle,spikere MANİ söyletti:"RÜŞTÜÜÜ,KISA DÜŞTÜ ve maalesef gol...Evet golll..."
Olmayacak golleri"yer",olacakları da"çıkarır"dı..
E zaten bir maçta "gol olacak pozisyon" daha az olunca "olmayacaklar da kaleye"demekti...
Bu takıma teşekkür etmek,yani buraya kadar olana bile "teşekkür" demek,"inanmamak" demektir...Başlamadan,tesadüflere "teslim olmak"demek...Demek ki bazıları "olursa,tesadüf olur"u zaten kabuletmiş...Türkler buraya tesadüfen geldi,dese bir Yabancı uyruklu;Ne demek istiyon,ecnebi!!!?diye kulakları çekilirdi...
Ama Fatih Terim başta olmak üzere Yurdumun %51'i bunu söyleyince;e,valla,şey,eee...diye gevelenilir...
Ne demek"teşekkür"?
Beyler İnanın "tam düşündüğümüz gibi,hasbelkader olan oldu ve zaten sizlerden de bu beklenirdi,beklediğimiz de oldu,tutturduk...Sağolun...ALLAH razı olsun...Ancak bukadarsınız,bukadarız,aslında sonunculuk bekliyorduk tümümüz,değil mi?Bakın ne oldu...Dolayısıyla da teşekkür..."...Yok beyler;ben teşekkür etmiyorum...
Adam gibi oynama,ALLAH'ın yardımıyla-dua'larla gel,sonunda da "teşekkür"...
Zaten takım bile "buraya kadar nasıl geldi" anlamamış.Semih ve diğer inanmışlar hariç...Gülelim mi?Ağlayalım mı?
Çün ki bu ülke insanı daha iyilerine lâyık...Toto-loto hayata değil...
Bu maçta "dua ve kazanma inancına sahip insanlar az idi ve olanlar oldu...Fes düştü,kel göründü..
Bu takımın başında ben de olsaydım bukadar"dua" ve bir kaç kazanma inancı olan insanla "buralara kadar gelirdik"...
Ama dua herzaman bukadar keskin olmayabilir...
O zaman?
O zaman "teşekkürü,şükürü"; ALLAH'a ediyorum...Ve Golleri attığı halde"ALLAH yardım etti ve ben de attım"diyen Semih ve diğerlerine...
Teşekkürler ALLAH'ım...Şükürler olsun sana ki enazından"dua"larımızı buraya kadar inananarak yaptığımızdan dolayı bizi buraya getirdiğin için..
Aslında biraz da "milli ruh" ile oynayanların sayısı fazla olsaydı keşke...
Kolaygelsin...
Kemal Turan
26-06-2008, 19:59
Bu çocukların alınlarından öpülür. Fatih Terim i sevmek zorunda değilsiniz ama hakkınıda verin. Bugün radyoda dinliyorum diyorki, Fatih Terim oynamıyorki futbolcular oynuyor O da kendine pay çıkarıyor. Sakat düşünce.
Tamam da üstad hakkı varsa veririz ama kendisi de hakkımızı vermeli değil mi?Trilyonları götürüyor,bişey demiyoruz...Peki bu para nereden,bu saltanat nereden?Asıl kendisi düşünsün...Ne taktik yaptı veya ne sistem ile oynattı veya ne oynattı?
Yarın bu futbol ve bu sonuç"Üniversitelere TEZ KONUSU"olur...
Galatasaraya seçti AKDENİZ OLİMPİYATLARINDA zamanında kök söktüren futbolcuları ve 4 yıl Türkiyemde ve 1 yıl uefada ve bir dafa da süper kupada Galatasaray şampiyon oldu...Ama süper kupayı da Fatih Terimden sonra aldı...Yani Lucescu ile ve bu futbolcuların en gözdeleri yoktu takımda...Yine iliği bu futbolculardan kurulu takımı Şenol Güneş dünyanın 3.sü yaptı...
Fatih Terim,futbolcular dağıldıktan sonra da geldi;gördük değil mi?
2 defa geldi,3 defa gitti..Nereden?Galatasaray'dan...Neden?
Cevabı ortada...
Kendisi de hakkımızı versin...
Helalleşmek lazım değlmi?
Kolaygelsin...
rakibimiz ispanya olacaktı. ve finalde herkes futbol şow izleyecekti. ti ti ti ti...