Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : “Bana bir dilekçe gönderirseniz sizi affetmeye hazırım”

osmann
23-06-2008, 10:47
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, “kayıp trilyon” davasından 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan ve bu cezasını “ev hapsi” uygulaması ile çeken eski Başbakan Necmettin Erbakan’a, “af” jestinde bulunduğu, ancak Erbakan’ın bu teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı görev süresi tamamlanmadan önce kurmayları aracılığı ile Erbakan’a ulaşan Sezer’in, “Bana bir dilekçe gönderirseniz sizi affetmeye hazırım” mesajı gönderdiği öğrenildi. Erbakan tarafından kabul edilmeyen “af” teklifi Hoca’nın avukatları tarafından da doğrulandı.

USULEN DİLEKÇE İSTEDİ

Erbakan’ın ilerleyen yaşı ve sağlık sorunlarını dikkate alan Sezer, cezanın evde infazının dahi uygun olmayacağını düşünerek, “Sizi affetmeye hazırım. Bir dilekçenin usulen tarafıma iletilmesi gerekiyor. Siz dilekçeyi gönderin, prosedürü tamamlayıp af yetkimi kullanayım” diye haber gönderdi. Ancak Erbakan, “Hukuki süreç henüz tam sonuçlanmadı” yanıtı verdi. Kulislere yansıyan bilgilere göre ise Erbakan, “Sezer tarafından affedilen biri” konumuna düşmemek için bu öneriyi geri çevirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gönderilen “af” dilekçesine ise henüz yanıt yok.

Akşam

"işte adamım...aslan hocam :)" Kıskananlar çatlasın :):8[1]: :8[1]: :45:

antenciler
23-06-2008, 17:42
yağma hasanın böreği
devlet bu siyasileri af edeceğine esnafın vergi vs borçlarını affetsin
vatandaşı düşünen yok
olsun bakta 1 kuruş vergi borcun
ödemede göreyim seni
ah garibim vaf fakirim
vah

DEJAVU®42
23-06-2008, 19:23
cezamı cekiyor ki af getirilecek once benim yani halkımın trilyonlarını ne yaptıklarını bir acıklasınlar hep kafamı kurcalar acaba aynı şeyi ben yapsam evimde pardon 5 yıldızlı yazlıgımda tatil yapmama izin vereceklermiydi bunu cok merak ediyorum..

MUTAF
23-06-2008, 19:26
gülüyorum bu yaşananlara..

kucer06
23-06-2008, 19:35
Keşke banada hem 12 trilyon verseler hemde yazlığımda ceza çeksem.Ah nerede o günler.

temel50
23-06-2008, 19:51
Sadece gülünür:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :8[1]:

osmann
24-06-2008, 10:17
Keşke banada hem 12 trilyon verseler hemde yazlığımda ceza çeksem.Ah nerede o günler.
sildim