PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunları Düzeltmek Çok mu Zor Kardeşim!

emmi
23-06-2008, 16:34
Eski alıcımı da bu yüzden değiştirdim. Ve RL 100csx aldım. Daha üç ay olmadan aşağıda tesbit ettiğim ve tüm kullanıcılarında şikayet ettikleri bu sorunları gidermek çok mu zor arkadaşlar?
1- Türksat 12731 H/V 3333 frekansından kanal güncelemesi yapmaya kalkıştığınızda olan, olmayan tüm boş tipleri listeye ekliyor. Yetmedimi de Hot Bird uydusundan tamamlıyor tipleri. Hadi Türksattakileri anladıkta Hot Bird uydusunudan eklemekte ne oluyor onu anlamadık? Ve en önemli şikayet konusu olanda bu güncelleme sonunda; daha önceden birbir güçlükle düzenlemiş olduğunuz tüm listeyi arap saçına döndürüyor. Yani darmadağın ediyor. Maşallah, hiçbir firmanın yapamadığını yaptırmayı başamışsınız yenilik adına alıcılarımıza.
2- Şifreli kanallar açıldımı diye onlar üzerinde gezinirken makine yoruluyor ve şişip kalıyor. Aynı şişmeyi uydu taratmalarında da yapıyor. Bir uyduyu taratıktan sonra ikinci bir uyduyu taratmanız mümkün değil. Alıcı, rampa çıkan 1950 model ford kamyonuna dönüyor. Ve sonunda stop ediyor, tarama yapamıyor. Özelliklede uzun süre açık kalmalarında yapıyor. Ve elektriğini kesip soğuduktan sonra ikinci uyduyu ancak taratabiliyorsunuz.
3- AB SAT'la TPS paketini nasıl becerdinizde ikisini bir potaya koydunuz? TPS gidince AB SAT'ta gidiyor. Önceki alıcılarımda böyle değildi. AB SAT hep açıktı, TPS'ler gittiği zamanlarda bile. Şimdi gidince hepsi birden cümbür cemaat gidiyorlar. Ayırın bunların şifreleme sistemlerini kardeşim.
4- Geçen gün çanağı SİRİUS'a çevirmek istedim. Yine düzelediğim kanal listem uçtu. Sirius udyusunun kanal listesini açmak isteyince. Sinirden kanal listeside düzenlemedim artık. Kardeşim bu uyduların kanal listlerini alıcının hafızasına yüklemek çok mu zor Allah aşkına?
5- Kanal listesi güncellemesinde ise tek tuşla bizlerinde yapabileceğini yapmışsınız. Kardeşim her forumda, alıcılarımızın bölümlerinde arkadaşlarca hazırlanan hazır düzenlenmiş kanal listelerinden ortalama uygun, birini yükleyebilirsiniz değil mi?
6- Geriye kala kala bir şifre ve yazılım güncellemesi kalıyor ki bu aksaklıklar o k.eyfi yaşamamıza bile fırsat vermiyor inanın.
7- Formumuzda da vermiş olduğumuz yazılım ve kanal listesi yükleme loderide canı isterse çalışıyor, canı istemezse çalışmıyor. Bu bir loderdir ki böyle olabiliyor. Diğer kullandığım alıcıların loderlerinde böyle bir sorun yoktu. Her halükarda çalışıyorlardı.
Şimdi; bu firmanın etkili, yetkili ve AR-GE ci arkadaşlar, bunları düzeltmek çok mu zor? Evet bilgisayar karmaşıklığında bir alıcı yapmışsınız ama kullanım kolaylığı hak getire. Eğer tüm çalışmalarınızı yarıda kesip silen bilgisayarınız, dünyanın en iyi bilgisayarı olsa ne yazar kardeşim.
Bakmayın milletin sesinin &#231;ıkmadığına. Herkes aynı dertlerden muzdarip. Ve nasıl olsa ilgilenmezler diye d&#252;ş&#252;n&#252;yorlar inanın. Bu benim 5. uydu makinem ama bunun kadar beni yoran bir alıcıya rastlamadım. Benim gibi bu işlerden az-&#231;ok anlayan birisi bu kadar yoruluyorsa, bu işlerden anlamayan birisi olarak siz olsanız b&#246;yle bir makineyi alır mıydınız Allah aşkına? Bu soruyu kendinize bir sorun hele! Redline alıp aldığımıza biz<leri bin pişman etmeyin. Umarım ilgilenir ve en kısa s&#252;rede bu aksaklıkları d&#252;zeltirsiniz. Yoksa bu piyasada tutunmak kolay değil. Size m&#252;şteri kazandıracaklarında yine bizlerin menmuniyeti olacağını hatırlatmama gerek bile yok sanırım.:49: :49: :49:
Bilgilerinize.
Saygılar.

kucer06
23-06-2008, 16:44
Emmi ustam seni &#231;ok kızdırmışlar

emmi
23-06-2008, 17:30
Sevgili ustam yukarıda anlattığım t&#252;m sorunları her g&#252;n yaşıyorum. Şimdi sen kendini benim yerime koy ustam napardın?
Saygılar.

kucer06
23-06-2008, 17:35
Evet cihazın şişmesi ve yaptığın her işlemde kanal listesinin bozulması &#231;ok sinir edici bazı cihazlardan iyi bilirim.

MUTAF
23-06-2008, 18:35
&#214;ncelikle emmi abimiz baya bi sinirlenmiş haklı olarak. birşeyler sormak istiyorum.
bu cihazları denemedenmi araştırmadanmı alıyorsunuz. bu tarz sıkıntılar sonradanmı &#231;ıkmaya başlıyor. yada bu problemler vardıda bilerekmi aldınız.madem sıkıntı yaşayacaksınız neden aldınız.?
Beni yanlış anlamayın. Genel olarak soruyorum.
Bende next reciver almayı d&#252;ş&#252;n&#252;yordum.350 ytl ayırdım bu işe. sonra baktımki aynı işi (belkide daha fazlasını) yumatu reciverda yapıyor. gittim 70 lira verdim aldım 3 sene oldu 1 kere sıkıntı yaşamadım. ne kanal listesi ne uydusu ne reciveri. 1 kere bile tıklamadı.
şaka yaptığımı d&#252;ş&#252;neceksiniz ama alın YUMATu - MX bakın k&#163;yfinize.

kucer06
23-06-2008, 18:51
Evet aslında haklısın bence yumatu,baff IQ serisi g&#252;zel cihaz.Birde toplu taşıması olsa.

n.anelka24
23-06-2008, 18:51
o konuda haklısın bence en guzel kanal arama olayını sunny cihazlar yapıyor

Hilmi
23-06-2008, 19:59
&#252;stadım bir arkadaşıma bende RL 100CSX aldım arkadaş acemi olduğu i&#231;in evde kendim kanalları taratıp d&#252;zenlemek istedim aynı sornları yaşadım bunun dışında thor uydusunda &#231;ok enteresan 27500 olan hi&#231;bir değeri bulmuyor sinyal yok g&#246;z&#252;k&#252;yor kendi cihazımı takıyorum hi&#231;bir sorun yok.cihazı fişten &#231;ek bekle tak yok.yok.sonu&#231; olumsuz hadi bakalım iyilik yapalımdedik başımıza iş aldık...

umut55
23-06-2008, 21:18
ben cok cihaz kullandım ama redline cs100x super elle *** girme derdin yok bir defa 1-2 dk tamam acılabilen kanallar hemen acık redline sutune yok arkadaslar bu benim 7. cihaz:)) değişik markalarda ama redline gibisii yok

emmi
24-06-2008, 00:20
Umut55 kardeş sanırım sen alıcını kurduğun gibi izliyorsun. Benim gibi biraz kurcala bakalım 1. mesajda yazdığım sorunları nasıl yaşıyorsun bi g&#246;relim. Şu T&#252;rksattan 12731 H/V 3333 ten bir kanal g&#252;ncellemesi yap bakalım da listen ne oluyor g&#246;r bak. Tamam uydudan yazılım g&#252;ncellemesi i&#231;in aldım bende ama o k.eyfi ağzımın tadıyla yaşayamadım hen&#252;z kanal d&#252;zenlemekten. Ha sahi bunca Redline cı arkadaşlar sizler bu sorunları yaşamıyormusunuz ki konuşmuyorsunuz? Yoksa bu sorun sadece bende mi var? Eğer sorun benim makinede ise &#231;aresine bakalım. Arkadaşlar sorunlarımızı dile getirmezsek; firmada doğal olarak sorunsuz bir alıcı &#252;rettiğini d&#252;ş&#252;nerek ilgilenmeyecektir.
Saygılar.

yusufdal
24-06-2008, 03:08
taramadan sonra &#231;ekmeyenleri siliyorum &#252;şenmeden ve olay bitiyor.
yeter ki otomatik tarasın.
ben bu g&#252;nlere analog ve yabancı dil makinalardan geldiğim i&#231;in,
(uydu anten tekirdağa geldiğinden beri yani) sorun değil..

ayrıca da, bu kadar bile uğraşmak istemeyenlere,
sıralı hazır kanal listesi atmasını &#246;neririm.
bu konuları bilende malzeme ve bilgi de vardır mutlaka.
bu daha kısa iş hem de..

011977
24-06-2008, 09:05
:49: yeni cihaz aldım redline 100csx almasammıydı iyi olduğunu anlattılar formlardan takip ettim böyle bi sorunla karşılaşmamıştım aldığımıza pişman olmayız inşaallah kalıcı çözümler üretirler umarım yoksa yeni cihaz alacaz bu gidişle alırsam linüx tabanlı cihaz alacam bide onu deneyecem bakalım ne olacak.

HAKAN0403
24-06-2008, 10:54
bende emmi ustaya hak veriyorum yazmış olduğu hatalar bendede var arkadaşlar rl 100csx sinir hastası oldum valla tamam uydudan g&#252;ncellemesi &#231;ok g&#252;zel ama gelgelelim cihazın şişmesi hasta ediyor kanalların yarısını geldiğim zaman cihazın benzini bitiyor bekle artık yokuşu cıkmasını saygılarımla emmi t&#252;m kalbimle katılıyorum size iyi g&#252;nle dilerim.

f47xfenerli
24-06-2008, 12:00
Eski alıcımı da bu yüzden değiştirdim. Ve RL 100csx aldım. Daha üç ay olmadan aşağıda tesbit ettiğim ve tüm kullanıcılarında şikayet ettikleri bu sorunları gidermek çok mu zor arkadaşlar?
1- Türksat 12731 H/V 3333 frekansından kanal güncelemesi yapmaya kalkıştığınızda olan, olmayan tüm boş tipleri listeye ekliyor. Yetmedimi de Hot Bird uydusundan tamamlıyor tipleri. Hadi Türksattakileri anladıkta Hot Bird uydusunudan eklemekte ne oluyor onu anlamadık? Ve en önemli şikayet konusu olanda bu güncelleme sonunda; daha önceden birbir güçlükle düzenlemiş olduğunuz tüm listeyi arap saçına döndürüyor. Yani darmadağın ediyor. Maşallah, hiçbir firmanın yapamadığını yaptırmayı başamışsınız yenilik adına alıcılarımıza.
2- Şifreli kanallar açıldımı diye onlar üzerinde gezinirken makine yoruluyor ve şişip kalıyor. Aynı şişmeyi uydu taratmalarında da yapıyor. Bir uyduyu taratıktan sonra ikinci bir uyduyu taratmanız mümkün değil. Alıcı, rampa çıkan 1950 model ford kamyonuna dönüyor. Ve sonunda stop ediyor, tarama yapamıyor. Özelliklede uzun süre açık kalmalarında yapıyor. Ve elektriğini kesip soğuduktan sonra ikinci uyduyu ancak taratabiliyorsunuz.
3- AB SAT'la TPS paketini nasıl becerdinizde ikisini bir potaya koydunuz? TPS gidince AB SAT'ta gidiyor. Önceki alıcılarımda böyle değildi. AB SAT hep açıktı, TPS'ler gittiği zamanlarda bile. Şimdi gidince hepsi birden cümbür cemaat gidiyorlar. Ayırın bunların şifreleme sistemlerini kardeşim.
4- Geçen gün çanağı SİRİUS'a çevirmek istedim. Yine düzelediğim kanal listem uçtu. Sirius udyusunun kanal listesini açmak isteyince. Sinirden kanal listeside düzenlemedim artık. Kardeşim bu uyduların kanal listlerini alıcının hafızasına yüklemek çok mu zor Allah aşkına?
5- Kanal listesi güncellemesinde ise tek tuşla bizlerinde yapabileceğini yapmışsınız. Kardeşim her forumda, alıcılarımızın bölümlerinde arkadaşlarca hazırlanan hazır düzenlenmiş kanal listelerinden ortalama uygun, birini yükleyebilirsiniz değil mi?
6- Geriye kala kala bir şifre ve yazılım güncellemesi kalıyor ki bu aksaklıklar o k.eyfi yaşamamıza bile fırsat vermiyor inanın.
7- Formumuzda da vermiş olduğumuz yazılım ve kanal listesi yükleme loderide canı isterse çalışıyor, canı istemezse çalışmıyor. Bu bir loderdir ki böyle olabiliyor. Diğer kullandığım alıcıların loderlerinde böyle bir sorun yoktu. Her halükarda çalışıyorlardı.
Şimdi; bu firmanın etkili, yetkili ve AR-GE ci arkadaşlar, bunları düzeltmek çok mu zor? Evet bilgisayar karmaşıklığında bir alıcı yapmışsınız ama kullanım kolaylığı hak getire. Eğer tüm çalışmalarınızı yarıda kesip silen bilgisayarınız, dünyanın en iyi bilgisayarı olsa ne yazar kardeşim.
Bakmayın milletin sesinin çıkmadığına. Herkes aynı dertlerden muzdarip. Ve nasıl olsa ilgilenmezler diye düşünüyorlar inanın. Bu benim 5. uydu makinem ama bunun kadar beni yoran bir alıcıya rastlamadım. Benim gibi bu işlerden az-çok anlayan birisi bu kadar yoruluyorsa, bu işlerden anlamayan birisi olarak siz olsanız böyle bir makineyi alır mıydınız Allah aşkına? Bu soruyu kendinize bir sorun hele! Redline alıp aldığımıza biz<leri bin pişman etmeyin. Umarım ilgilenir ve en kısa sürede bu aksaklıkları düzeltirsiniz. Yoksa bu piyasada tutunmak kolay değil. Size müşteri kazandıracaklarında yine bizlerin menmuniyeti olacağını hatırlatmama gerek bile yok sanırım.:49: :49: :49:
Bilgilerinize.
Saygılar.

bi ara bu cihazları satıyordum neler çektiğimi bir ben birde allah bilir
o bahsine ettiğin yalnışları her gün bir müşteri gelip bu nasıl iştir
al şu kanalları düzelt diye başıma kakıyordu anlatıyorsun anlamıyor
müşteri ne diyebilirsin tepki versen müşteri kaybı vs vs vs ama çareyi
buldum nasılmı bir daha mekanıma sokmamakla bu redline cihazları
nasıl çözüm ama:45: şimdi kafam rahat

emmi
24-06-2008, 13:17
Şimdilik haklı söze hacı emmin ne desin kardeş.
Saygılar.

trtamer
24-06-2008, 13:45
koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman y&#246;n&#252;nde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen sa&#231;ma sapan hataları olan bi makine almışsın ge&#231;miş oolsun

Hilmi
24-06-2008, 14:14
valla arkadaşlar bu tip makinelerde yani uydudan g&#252;ncellemesi olan cihazlar i&#231;erisinde benim kendi şahsi g&#246;rş&#252;m seoul ger&#231;ekten iyi bir cihaz he..şunuda s&#246;yleyeyim ben satcı herhangi bayii falan değilim sadece iki cihazıda kullandığım i&#231;in s&#246;yl&#252;yorum sorun yaşamak istemiyorsanız SEOUL derim.teknik destek m&#252;kemmel benim i&#231;in &#246;nemli olanda bu zaten. saygılar..

yusufdal
24-06-2008, 16:49
koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman yönünde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen saçma sapan hataları olan bi makine almışsın geçmiş oolsun

yerden göğe haklısınız.
bence de çok yersiz bir soru ve konu.
böyle bir forumda bunun bugüne kadar çözümü verilmemişse de çok yazık zaten..

artech
24-06-2008, 17:57
Umut55 kardeş sanırım sen alıcını kurduğun gibi izliyorsun. Benim gibi biraz kurcala bakalım 1. mesajda yazdığım sorunları nasıl yaşıyorsun bi görelim. Şu Türksattan 12731 H/V 3333 ten bir kanal güncellemesi yap bakalım da listen ne oluyor gör bak. Tamam uydudan yazılım güncellemesi için aldım bende ama o k.eyfi ağzımın tadıyla yaşayamadım henüz kanal düzenlemekten. Ha sahi bunca Redline cı arkadaşlar sizler bu sorunları yaşamıyormusunuz ki konuşmuyorsunuz? Yoksa bu sorun sadece bende mi var? Eğer sorun benim makinede ise çaresine bakalım. Arkadaşlar sorunlarımızı dile getirmezsek; firmada doğal olarak sorunsuz bir alıcı ürettiğini düşünerek ilgilenmeyecektir.
Saygılar.

Dostum aynı sorun bendede var bu sorunun sadece bende olduğunu sanıyordum buraya bu konuyu açtığın için teşekkürler donma ,kilitlenme,aşırı yavaşlama ve renklerin dağılması gibi hatalar oluyor:frown:

artech
24-06-2008, 18:00
koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman yönünde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen saçma sapan hataları olan bi makine almışsın geçmiş oolsun

arkadaşım ne söylediğinin farkındamısın bundan bir ay öncesine dön ve forumlardaki bütün redline ile ilgili konu mesaj ne varsa bi oku bakalım tek bir şikayet varmı saçma sapan diyorsun bence piyasanın en iyi cihazlarından birisi sorunda elbette olacak bu forumun amacı bu değilmi??? Alaycı tavrın hiç hoş değil!!!!

artech
24-06-2008, 18:02
valla arkadaşlar bu tip makinelerde yani uydudan güncellemesi olan cihazlar içerisinde benim kendi şahsi görşüm seoul gerçekten iyi bir cihaz he..şunuda söyleyeyim ben satcı herhangi bayii falan değilim sadece iki cihazıda kullandığım için söylüyorum sorun yaşamak istemiyorsanız SEOUL derim.teknik destek mükemmel benim için önemli olanda bu zaten. saygılar..

Evet bizde redline yi aldığımızda aynen öyleydi umarım sende bizim düştüğümüz duruma düşmezsin

artech
24-06-2008, 18:05

daha önce bu mesaja benzer bir mesajınız varmı bu forumda???

turkocigo
30-06-2008, 18:47
Bende 3 hafta önce bu cihazdan aldım ve şuan aldığıma pişmanım. Dün türksatın kanal güncelleme frekansından kanal arattığımda o kadar emek verip düzenlediğim kanal listesi yok oldu ve yüzlerce hotbird kanalınıda türksat kanallarının arasına yerleştirdi.Ve cihaz özellikle hotbird uydusuna geldiğimde inaanılmaz şekilde kasıyor ve haatta donuyor.
Bazende uydudan güncelleme bölümünde güncelleyeceğim seçeneği çoğu zaman ulaşamıyorum yani güncelleyemiyorum. Güncelleme ekranındaki kırmızı sinyal çizgisi güncelleme tuşuna bastığımda yokoluyor.

FYAVUZ1
30-06-2008, 19:11
Demekki redline yenibir seri cihaz daha çıkarıyor. Yeni cihaz çıkacağı zaman hep böyle yapar. Önce güncellemeyi kapatır. Sen sorunlarla uğraşırken cihazını 10 ytl sayalım size yeni bir cihaz verelim der.

cizyo69
02-07-2008, 02:28
EMMİ kardeş doğru söylüyor.Bende aynı cihaza sahibim şifreli kanallar arası gezerken bile makina donuyor.Birde uyduruk yabancı kanallarından başka bir şey açmıyor.En güzel seyredilecek kanallar şifreli eeee ben niye şifre çözen kendini güncelliyen bir cihaz aldım.Emmi yerden göğe kadar haklı ya cihazı düzeltin yada satışlar bomba gibi tersine patlıyacak ona göre bir sürü şifreli kanal ne işe yarar bu makina atv shoıw kanal d star sepet tak izle

Simba
03-07-2008, 00:39
Umarım bu yazılanları redline görür.

ekrem956
03-07-2008, 09:42
arkadaşlar sözü gecen her iki cihazında işlemcisi ağır çalışıyor yani şifreli bir kanal ***leri değişmiş se yandınız ***leri güncellemeden kanal değiştirmeniz zorlaşacaktır
cihazlarda hareketler ağırlaşacaktır cünki o anda cihaz ***lerle meşkul olduğundan sizin komutlarınızı gec algılıyor bilginize,Saygılarımla.

HCakir
03-07-2008, 15:00
Umarım bu yazılanları redline görür.

Hayır üstad göremez çünkü markası üzerine peşkeş çektiği x forumda adamlarıyla cebelleşiyor,Önce o forumda yaptığı karalamaları düzeltmesi lazım..Bir forum bir markanın afedersiniz ama köpeği olur mu oluyor işte arkadaşım oluyor malesef..:smiles22:

erdemkoruklu
03-07-2008, 15:22
Merhaba arkadaşlar biz goldmaster satıcısıyız çevrenin baskısıyla 10 adet redline aldık ve hepsini sattık sattığımız 10 müşterizlede akraba olduk. Hergün olmasada 2 güne bir kucaklarında cihaz geliyorlar bu yavaş çalışıyor yada çözmüyor yada atv 5 tane oldu diye sürekli reset atıp yeniden yükleyip gönderiyoruz. Sözde uydudan güncelleme var valla ben geri kalan cihazları iade ettim. Satışı durdurdum. Bir de servisini arayıp sorduğumuzda (ilk defa sizden duyuyoruz redline böyle hatalar yapmaz siz anteni ayarlayamamışsınızdır diyorlar.) tabii biz anten ayarından anlamıyoruz 20 yıldır öğrenemedik hele redlineyi beceremedik kuramadık bizde bir sorun var galiba. Ben şimdi Goldmasteri öpüp başıma koyuyorum. Ne uydudan güncellemeymiş ya. Aldatmacadan başka bir şey değil Saygılarımla

capanoglu36
05-07-2008, 08:13
emmi usta çok haklısın Redline satmak ve sonrası müşterinin memnun kalmaması çok acı

Volkan
05-07-2008, 09:19
ilk önce burdan trtamer yazdıklarına dikkat et. veyada yazma.

emmı almışsın bir cihaz olmazsa bir tane daha alırsın ama busefer next veya dream box al derım.

kafa yormaya gerek yok aldığınız bir şeyden pişman olmaktansa eksikıliklerini görursunuz bunları nasıl artıya çevirebileceğinizi düşünürsünüz.

f47xfenerli
05-07-2008, 12:40
daha önce bu mesaja benzer bir mesajınız varmı bu forumda???

bu ne şimdi varsayalım ki var ne demek istedin. burada forum
üyelerimize yol göstermeye çalışyoruz 20 yıllık prof.f. uyducuyum
ve bildiklerimizi rakadaşlarımızla paylaşıyoruz...

takıntı iyi birşey değil fikirler benimsenmesede.ve selam

kayaskulls
05-07-2008, 13:44
Bazı şeyleri ya çok abartıyoruz yada çok övüyoruz. Her cihazın bazı iyi yönleri, bazı kötü yönleri vardır. Cihazı kullanmaya başladıktan sonra bu eksiklikleri fark ediyoruz ve kendimize göre çözümler üretmeye başlıyoruz. Cihazın kötü yönlerinden biriside uydu üzerinden kanal güncellemesi yaptığınızda tüm kanalların sizin yapmış olduğunuz sıralamadan farklı bir hal alması oluyor. Bu durumu baştan beri bildiğim için yeni kanal geldiğinde sadece network araması yapıp gelen kanalları isteğime göre sıralamak ve izlemeye devam etmek oluyor. Birçok cihaz kullanan birisi olarak bende kanalları sıralama işinin nedenli zor olduğunu biliyorum ve çok zaman aldığının farkında olarak bunu firma yetkililerine bildirmenin doğru olduğu kanısındayım. Lakin cihazı sadece bu yönü ile tanıtmak veya karalamak bana kalırsa biraz ağır kaçmakta. Halen birçok cihazdan daha iyi olduğu kanısındayım. Ar-ge ekibinin bu sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağına olan inancım yüksektir. Her yeni yazılımda bir önceki yazılımın üstüne birşeyler koyarak gelişimlerini sürdürdüklerini görebiliriz. Sabredelim ve gelişmeleri takip edelim...

emmi
06-07-2008, 17:12
Arkadaşlar bakıyorumda konuyu yine çığırından çıkarmışsınız. Ben alıcımı kötülemek amacıyla açmadım bu konuyu. Alıcımda gördüğüm ve yazılımla düzeltilebilecek hataları yazdım. Maşallah bazı arkadaşlar "mal bulmuş mağribi gibi" bana saldırmaya kadar vardırmışlar. Adamın asabını bozmayın madem gereksiz bir konu; sizler bu gereksiz yerdeki gereksiz konuya, neden gereksiz cevaplar yazıyorsunuz, gereksiz adamlar. Sizlere birşey mi soruldu ki buraya hemen damladınız. İki dakka adam olun ya. Biz sizin kullandığınız alıcıların sayfalarına yazmayı bilmediğimiz için mi yazmıyoruz, sanıyorsunuz? Sizlerin karnı niye ağrıdı onu anlamadım.
Volkan kardeş, şimdilik bunun uydudan güncellemesi güzel oluyor. En azından evin her tarafında şifreler yazılmış kağıtlar dolaşmıyor.
RLcı arkadaşlar, sizler alıcılarınıza Türksat'ı uydu olarak, tip aramayı açık şekilde taratın. Yeni gelen kanalları böyle bulun. 12713 V 3333'ten aratırsanız listeniz bozuluyor biliyorsunuz. Birde alıcı üzerinde çalışmalar yaparken güncellemeleriniz yaptıktan sonra yapın. Çünkü yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi şifreli kanalları filan silerken veya kanal taşırken; alıcı şifreleri güncellediğinden bizim o sırada verdiğimiz komutu alamıyor. Yavaşlıyor, hatta duruyor. Fazlada kurcalamayın benim gibi. Güncellemelerinizi yapıp bakın k.eyfinize. Bilgilerinize.
Saygılar.

emmi
02-08-2008, 05:59
Dün akşam itibariyle güncellediğim yazılımda çok güzel düzenlemelr yapmışlar RL AR-GE ci kardeşler. Bunlar; kanal listesi üzerine geldiğinizde eskisi gibi ok tuşuna basmanıza gerek yok. Kendiliğinden açılıyor. taşıma işide tıpkı silme gibi kolaylaştırılmış. Yani eskiden olduğu gibi kanalları özel olarak işaretlemek yerine toplu taşıma sistemine geçilmiş. Harika. Ama beklerseniz taşıdığınız yere kanalları bırakıyor haberiniz olsun. Biraz hızlı davranmanız gerekiyor. Yalnız Türksat 12731 frekansındaki listeyi duman etme halen devam ediyor. Birde frekans düzenlerken bu seferde frekans bölümüne yığma yapıyor. Gerçi düzenleyeceğiniz frekans gözüküyor ama dikkatli olmak gerekiyor. 1. mesajda belirttiğim birçok sorun giderilmiş ama bu saydıklarım hala devam ediyor. Belki ileriki yazılımlarda bu sorunlar da giderilir umarım. Bilgilerinize.
Saygılar.

portulu
05-08-2008, 10:27
dediklerin doğru ama kanal yönetiminde değişikliklerde hatalar (silinmeler kanal koybolmalar değişik kanalların gelmesi)olmaktadır.
Bunların düzeltilmesini yetkililerden acilen bekliyoruz.Çünkü kanal değişiklikleri en çok kullanılan özellik.

cevatb
12-08-2008, 23:21
redline Ar-Ge işini bilir teşekkürler Redline

optik burak
20-08-2008, 11:56
ustalar sizde kanal listesin güncellemiğin ustalar redline Dreambox gibi müşterilerine virus gondermiyo kartları yansındiye redline işini bilir ve Dreambox para tuza değil

emmi
20-08-2008, 17:36
Kardeş bizimkiler ticaret erbabı değil, çakal, çakal!!! Milletin kartını yakıpta ellerine ne geçecekmiş acaba?
Arkadaşlar, son yazılımla toplu kanal taşırken bir-iki sayfa geçince elimizden düşen kanalları düşürmemek için MENÜ+SİSTEM AYARLARI+SİSTEM sayfasına gelin. Arka sayfada OTOMATİK KANAL BELİRLEYİ kapatın işlem tamam. Yalnız bunu yapınca kanallar üzerine gelince kanal açılmıyor sadece. Bilgilerinize.
Saygılar.