Orijinalini görmek için tıklayınız : ınternet explorer hakkında
aslanım2
25-06-2008, 13:24
sevgılı arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ınternet explorer sayfasını actıgımda herhangı bır problem yok fakat sayfayı kapatmaya calıstıgımda bigisayarınızı etkıleyen kısıtlamalar nedenıyle ıslemınız ıptal edıldı dıye hep yazı cıkıyor mozillada oyle bı sorun yok i.explorerda var nasıl bunu hallede bılrım yardımcı olurmusunuz
sevgılı arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ınternet explorer sayfasını actıgımda herhangı bır problem yok fakat sayfayı kapatmaya calıstıgımda bigisayarınızı etkıleyen kısıtlamalar nedenıyle ıslemınız ıptal edıldı dıye hep yazı cıkıyor mozillada oyle bı sorun yok i.explorerda var nasıl bunu hallede bılrım yardımcı olurmusunuz
Sistem geri yükleme yapmanızı öneririm..!
ya da explorer i tekrar kurmayı dene arkadaşım sorun düzelebilir
EXPLORER açın üstte yukarıda ARAÇLAR-İNTERNET SEÇENEKLERİ-GÜVENLİK VE
GİZLİLİK ayarlarınızı varsayılan ayarlar olarak değiştirip sonucu yazın
aslanım2
25-06-2008, 21:12
arkadaslar hepsını denedım fakat sonuc yıne oumsuz bırde sıstemı gerı yukleyemıyorum yuklemeye calıstıgımda ıslem basarısız dıye yazıyor bunu nasıl halledebılrım
arkadaşım sistem geri yükleme yapamıyorsan büyük ihtimalle virüs vardır sistem dosyalarında çünkü normalde sorun olmaması lazım
zekigurbuz
25-06-2008, 21:37
Arkadaşım İnternet Explorer sorunlu.En iyisi frefoxsu yükle.Uğraşmaya değmez
aslanım2
25-06-2008, 22:18
zaten frefoxxu kullanıyorum lanet olsun explorere ayrıca nod 32 de tarattım yok nortonda tarattım sıstem temız dıyor ne oldu bende anlamadım sayfalar normal acılıyor bırde acıldıgı gıbı kapansa ne guzel olacak