Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Terim in istifa bilmecesi

Kemal Turan
26-06-2008, 20:13
Terim futbolculardan helallik aldı. Ancak Hasan Doğan'ın sözleri kafaları karıştırdı. Terim gidiyor mu kalıyor mu? Doğan bakın ne dedi? Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim dün akşam Almanya maçından sonra soyunma odasında futbolculara veda konuşması yapmış, Milli Takım'ı bıraktığını söylemişti. Ancak az önce yurda dönen Federasyon Başkanı Hasan Doğan onu yalanladı. Fatih Terim'in istifasının söz konusu olmadığını Terim'in 2010'da da takımın başında olacağını söyledi.

Fatih Terim dün akşam maçın bitiminin hemen ardından mikrofonlara ''Ben bu kadar yapabildim. Benden sonra gelen İnşallah şampiyon yapar. Türkiye'de takım çalıştırmayacağımı daha önce söylemiştim. Büyük ihtimalle Avrupa'ya döneceğim. Başkanla ve yönetim kuruluyla görüşmeden böyle bir deklarasyon yapmam yanlış olur" demişti...

Anlaşılan o ki Federasyon Başkanı Hasan Doğan'la yaptığı görüşmede kalmaya ikna oldu. Çünkü az önce Milli Takım'la birlikte yurda dönen Başkan Doğan "Fatih Terim'in istifası söz konusu değil. Terim 2010'da da takımın başında olacaktır" dedi...

HCakir
26-06-2008, 20:17
Bencede kalsın Fatih hoca,biliyor işini böyle hemen hoca değiştirmek yanlıs adam futbolcuları tanıyor sonra hoca değişiyor bi adaptasyon sorunu..

Fatih hoca kalmalı..! :)

DIGISAT
26-06-2008, 20:50
Kendisi bir bilmece üstadım..Çözülmeli bence...

CABBARİ
26-06-2008, 21:32
italyadan ci,ddi bir teklif gelmiş milli takımdada başarısı bu kadar aynısını galatasaraydada yapmıştı fatih hoca bu yine eline koluna saglık
bundan iyisi şamda kayısı
selmaetle

f47xfenerli
26-06-2008, 22:33
hikaye hepsi yarı finale çıkmışın finale çıkacan direkten dönüyon ve sen sayın terim buna istifa ediyorum diyerek bu büyük zafere gölge düşürüyorsun geç bunları kargalar bile inanmaz. dahası var 10 tane sakat topçu çağırıyorsun seni eleştirenlere hesap soracam diyorsun işte akşam senin rüştünü gördük geç bunlerı sayın terim.+bu büyük başarıyıda kendine mal etmeye kalkma sakın allahın yardımıylave 100 milyonlarca insanın dualarıyla buraya kadar gelinmiştir iyi veya kötü biride benim hırvat maçında allahıma yalvar yakar dualar ettim benim gibi milyonlar aynı şeyi yaptı...güle güle sayın terim
ahada buraya yazıyorum hiç bir yere gitmeyecek

MUTAF
26-06-2008, 22:49
fatİh Hoca Gİbİ Bİr Tane Daha Yok Şuan Elİmİzde. Varken DeĞerİnİ BİlemeyeceĞİmİz İnsanlardan Bİrİdİr Fatİh Hoca.. Adama SÖlemedİk Laf Bırakmadı Basın. Umarım Gİder Avrupada Çok İŞler BaŞarır... Ben Olsam Gİderİm..

*-*trixter*-*
26-06-2008, 23:10
bence milli takımda kalmalı 2010 yılında daha bir güzel TÜRKİYE izlemek için

umuter
26-06-2008, 23:32
fatih terim türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük adamlardan biridir
ve nerede olursa olsun onun yanında her zaman zafer olacaktır milli takımdan gitmek isterse elbette yolu açık olsun sonuçta bu işten para kazanmak durumundalar ve o da istediği klupte çalıştırıcı olabilir ama şu bir gerçekki milli takıma vermesi gereken herşeyi verdi azmini gücünü ruhunu verdi ve futbolcularda bunu en güzel şekilde aldılar eminim ki bundan sonra hoca değişse bile içlerindeki fatih terim ruhu her zaman futbolcuların yanında olacaktır

tüm teknik ekip ile futbolcularımıza sonsuz teşekkürler bizlere bu gururu yaşattıkları için çünkü buraya kadar gelebilmek ve büyük takım diye bilinen ülkelerin korkulu rüyası olmakta çok büyük bir başarıdır bence

ayhankeskin
26-06-2008, 23:43
fatİh Hoca Gİbİ Bİr Tane Daha Yok Şuan Elİmİzde. Varken DeĞerİnİ BİlemeyeceĞİmİz İnsanlardan Bİrİdİr Fatİh Hoca.. Adama SÖlemedİk Laf Bırakmadı Basın. Umarım Gİder Avrupada Çok İŞler BaŞarır... Ben Olsam Gİderİm..

Adam kafaya koymuşsa gitmeyi, tutmak yanlıştır. Gidene kal. denilmez, fazla naz aşık usandırır, kimse yeri doldurulamaz da değildir ayrıca, gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Türkiye'de keşfdilmeyi bekleyen nice insanlar var. Yeter ki fırsat verilsin.:nono:

MUTAF
27-06-2008, 02:33
Adam kafaya koymuşsa gitmeyi, tutmak yanlıştır. Gidene kal. denilmez, fazla naz aşık usandırır, kimse yeri doldurulamaz da değildir ayrıca, gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Türkiye'de keşfdilmeyi bekleyen nice insanlar var. Yeter ki fırsat verilsin.:nono:

şahsen gözümde büyütmüyorum. ama gözümlede gördüğüme inanırım. alternatif olacak kişiler mutlaka vardır. ama onun gibi tecrubelisi YOK YOK YOK.. umarım dediğiniz kişilerde çabuk keşfedilirler..

ıceman
27-06-2008, 04:22
sov yapıyor bence fatih hoca

ayhankeskin
28-06-2008, 19:51
şahsen gözümde büyütmüyorum. ama gözümlede gördüğüme inanırım. alternatif olacak kişiler mutlaka vardır. ama onun gibi tecrubelisi YOK YOK YOK.. umarım dediğiniz kişilerde çabuk keşfedilirler..
Nasıl ve ne yönden (açıdan) baktığına bağlı, fatih hoca aşırı sinir ve gergin, tarihte bu tip kişiler her zanam mağlup olmuştur. Yendimi iyi, yenildi mi ben gidiyorum, adam zaten kafaya koymuş gitmeyi, ne fayda gelir ki böylesinden. Futbolcuları bile kendine benzetmiş adam, hepsi de gergin ve asabi. Akılla oynayan yok, futbolcu dediğin Ronaldinyo gibi olacak, zeki, kendinden emin. Ayrıca, fatih ibi niceleri VAR. VAR ve VAR ülkemizde!!!!!:angry8: :45:

hallederiz
28-06-2008, 22:04
hani bir şarkı var
güle güle yavrum güle güle

ayhankeskin
06-07-2008, 10:33
italyadan ci,ddi bir teklif gelmiş milli takımdada başarısı bu kadar aynısını galatasaraydada yapmıştı fatih hoca bu yine eline koluna saglık
bundan iyisi şamda kayısı
selmaetle

Demek oluyor ki, İtalya' dan daha iyi para verdik. Yazıklar olsun, ülkemizde açlıktan sefaletten ölenler varken, biz bu insanları paraya boğuyoruz, dostum, hepsi bir taktik, gitmek falan, maksat fiyatı yükseltmek ve bunu da çok iyi beceriyor fatih hoca, hep maznunu oynuyor, sanki kendinin hiç günahı yok, sütten çıkmış ak kaşık. Keşke gideydi de tekelcilikten kurtulaydık. Başka bir Türk evladına emanet edileydi şu Milli Takımımız

hallederiz
06-07-2008, 18:28
Demek oluyor ki, İtalya' dan daha iyi para verdik. Yazıklar olsun, ülkemizde açlıktan sefaletten ölenler varken, biz bu insanları paraya boğuyoruz, dostum, hepsi bir taktik, gitmek falan, maksat fiyatı yükseltmek ve bunu da çok iyi beceriyor fatih hoca, hep maznunu oynuyor, sanki kendinin hiç günahı yok, sütten çıkmış ak kaşık. Keşke gideydi de tekelcilikten kurtulaydık. Başka bir Türk evladına emanet edileydi şu Milli Takımımız
fatih terim bu boş yere eşeğin önüne ot atmaz