Orijinalini görmek için tıklayınız : ALT tuşu
ilginç bir sorunla karşı karşıyayım,internettede araştırdım bulamadım.alt tuşu ile bereber kullandığımız sayı tuşlarının üstündeki artı,ünlem,soru işareti gibi sembolleri yazamıyorum ama ctrl- alt-delete tuşlarını kullanarak görev yöneticisini açıyorum.bu soruna yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....:angry8:
Alt tuşu bozulmuş olabilir.Yada ikinci bir şık vereyim pcnize reset atın(fişten cekin) bir bakın düzelmesi lazım..
başka klavye ile denedim aynı sorun pc yi fişden çekme olayını bilgisayar çalışırken fişden çekmeyi kastedmiyorsunuz sanırım.
başka klavye ile denedim aynı sorun pc yi fişden çekme olayını bilgisayar çalışırken fişden çekmeyi kastedmiyorsunuz sanırım.
Evet:warn:
deneyelim bakalım,sanki elektrik kesilmiş gibi...
ercanakman
01-07-2008, 00:04
Evet:warn:
evet bağzen düz reset işe yaramaz direkt müdehale gerekli yani bir nevi hafıza kaybı olayı ani şok..:45:
evet bağzen düz reset işe yaramaz direkt müdehale gerekli yani bir nevi hafıza kaybı olayı ani şok..:45:
Ben pc de sorun yaptıgım zaman direk fişten cekerim hemen düzelir:) dedigin gibi şok lazım
alt tuşu ile ikinci tuşa bastığımda bip sesi geliyor......
alt tuşu ile ikinci tuşa bastığımda bip sesi geliyor......
Entresan :49:
hiç sormayın çözümü bulursam buraya yazacağım
Alt tuşu ilemi deniyorsunuz Alt Gr ilemi.Bildiğim kadarı ile ctrl+alt+del görev yöneticisini acar ama düz alt+rakamlar bişey çıkartmaz(simge ve karekter olarak)Alt Gr ile çıkar simge ve karekterler.
tike kardeş soru işaretini hangi tuş kombinasyonu ile yapıyorsun....
yukarı ok tuşu ve * ile ??????? böyle yani :)