Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen Hayalet.Com'dan 10 Kontor Ve Hayalleriniz
prosesor
01-07-2008, 10:51
:45: Merhaba arkadaşlar;
Aşağıdaki verilen linke girip Genç Turkcell şifrenizle tabiki, her hafta yayınlanan 2 hayalden birini seçip kazanma şansı yakalayabiliyorsunuz.Arıyca her gün "Kontör Kuşu" nun sorduğu soruya doğru cevap verirseniz, 10 kontör kazanabiliyorsunuz.Her hafta bir hayal seçebiliyosunuz, bilgiler aşağıdaki linkte mevcut. Umarım bizden birileri bişey kazanır ;)
Buraya TIKLA (Only the registered members can see the link)
10 kontor kazandım teşekkurler birde hayalimizi gercekleştiridk:)
prosesor
01-07-2008, 11:48
rica ederim arkadaşlar, turkcell'in her türlü kampanyasını duyurucam artık ;)
hepimiz rahat rahat kullanalım ;)
Aramızdan biri Plazma TV hayalini gerçekleştirirse, play station oynamaya gelirim :D
rica ederim arkadaşlar, turkcell'in her türlü kampanyasını duyurucam artık ;)
hepimiz rahat rahat kullanalım ;)
Aramızdan biri Plazma TV hayalini gerçekleştirirse, play station oynamaya gelirim :D
basri mutaf ve sizin gibi arkadaşlar sayesinde baya yararlandım kampanyalardan thanks :45: :ty:
_mercury_
01-07-2008, 12:22
arkadaslar cok saolun tskler
kazandığın kontor 2hafta sonra tlf yükleniyo cok uzun süre
bende 10 kontur kazandım tesekkürler
kardeşim devamını bekleriz inşallah
prosesor
02-07-2008, 11:06
Hergün siteye girip doğru yanıtınızla kontörünüzü almayı unutmayın! En azından her hafta bir kez girip hayalinizi seçin, belki kazanırsınız ;)
Siteye gidis (Only the registered members can see the link)
abdulhey
10-07-2008, 01:54
teşekkürler..
bende 10 kontör kazandım !
Bugun 10 kontor yuklendi bilginize
Bugun bu mesajı evet yaz gonder diye mesaj geldi gonderdim 10 kontorde extradan geldi beleş yasıyoruz valla:)
yargıç_1
21-07-2008, 12:55
Bugun bu mesajı evet yaz gonder diye mesaj geldi gonderdim 10 kontorde extradan geldi beleş yasıyoruz valla:)
ben yapmamaıştım hemen deneyecem bakım banada gelecekmi
yargıç_1
21-07-2008, 12:58
ama ben bugün tarifemi değiştirdim buna katılamam sanırım enucuz tarifeye geçtim ben katıla bilirmiyim acaba ?
ama ben bugün tarifemi değiştirdim buna katılamam sanırım enucuz tarifeye geçtim ben katıla bilirmiyim acaba ?
Gencturkcell şifren var sorun değil hangi tarifede olursa ol sorun cıkmaz
peki kontor kuşu nereden soru soruyor?
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) sitesine girip 21 hayalden beğendiklerinizi seçerek çekilişlere katılabilir ve kazanabilirsiniz. Sen Hayal Et (Only the registered members can see the link) sitesinde toplam 21 adet hayal var ve her hafta bu hayallerden iki tanesi aktif oluyor. Aktif olan bu hayallere Gnçtrkcll şifrenizle birlikte kayıt yaptırıyorsunuz. Çekilişlere katılmak için geçerli bir Gnçtrkcll şifrenz olması gerekli.
Gnçtrkcll şifrem nasıl geçerli olur?
Geçerli bir Gnctrkcll şifreniz olması için her 30 günde bir kontör yüklemelisiniz. Eğer son yükleme tarihiniz 30 günü geçmemiş ise cep telefonunuzun mesaj kısmına SFR yazıp 2222‘ye göndererek şifrenizi alabilirsiniz.
Bu hafta hangi hayaller var?
5 kişi Panasonic TH-42PX80 model plazma TV kazanacak
5 kişi 4000 YTL yüklü Play Clup Worldcard kazanacak
ya ben 10 kntr nasıl kazanılıyor bilemedim. nerden yapıyoruz bunu arkadaşlar?
ya ben 10 kntr nasıl kazanılıyor bilemedim. nerden yapıyoruz bunu arkadaşlar?
Gnnç turkcell şifrenle giriyorsun sonra hayalini seciyorsun yani form dolduruyorsun sonra sol tarafta kontor kusu var o soru soruyor ona dogru cvplayınca 10 kontor geliyor
yalnız arkadaşlar sadece bir kez kontör kuşundan dakika kazanıyorsunuz haberiniz olsun
selametle
yalnız arkadaşlar sadece bir kez kontör kuşundan dakika kazanıyorsunuz haberiniz olsun
selametle
oraı öyle ama 10 nkontor yine veriyorlar yani 20 kontoun olmuş oluyor:)
oraı öyle ama 10 nkontor yine veriyorlar yani 20 kontoun olmuş oluyor:)
o nasıl oluyor?
o nasıl oluyor?
mesaj geliyor daha sonra2 saat içinde evet yazın yollayın kontor kusu 10 kontor daha veriyor die:)
mesaj geliyor daha sonra2 saat içinde evet yazın yollayın kontor kusu 10 kontor daha veriyor die:)
bana ne kuş geldi ne esaj nede kontr